Rejser til New Zealand

Oplev det fascinerende landskab og den varierede natur


Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Øst for Australien, omringet af Stillehavet, ligger den aflange todelte ø, New Zealand. En rejse hertil er en eventyrisk oplevelse. Det frodige landskab er både unikt og mangfoldigt. De storslåede bjerge baner sig vej gennem naturen og deler landet på langs. De brusende floder står i stærk kontrast til de vindstille enge. Oppe over os flyver farverige fugle og langs kysten svømmer både hvaler, delfiner og sæler.

New Zealands befolkning er både gæstfrie og imødekommende. De holder sig ikke tilbage for at lære fra sig om deres store stolthed — maorikulturen. Her er en lang række af traditioner, som du vil se og opleve på din New Zealand rejse. Blandt andet har maorierne en helt specielt krigsdans, som nu udføres ved forskellige sportsbegivenheder. Din rejse rundt i New Zealand vil være en kulturrig oplevelse med verdens måske smukkeste landskab som kulisse.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i New Zealand

Byer at besøge i New Zealand

Rejsetyper i New Zealand

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.