New Zealand luksus rejse

En New Zealand rejse, der er krydret med luksus i form af lækre hotellerPå grund af den lange flyvetid ankommer I først på tredjedagen.

Dag 1

I er stadig på farten, da det tager et par dage at komme til Auckland, New Zealand. 

Ved ankomsten til Auckland er der sørget for transport til havnefronten i Auckland, herfra skal I med båden til Waiheke Island, hvor I de næste par dage kan slappe af efter den lange flyvetur. Waiheke Island er et skønt miks af vinmarker, strande, gallerier og hyggelige restauranter, hotellet hjælper gerne med ture og reservationer.

Overnatning på Waiheke Island

Dag 3

Waiheke Island er et skønt miks af vinmarker, strande, gallerier og hyggelige restauranter, hotellet hjælper gerne med ture og reservationer.

Overnatning på Waiheke Island

Morgenmad er inkluderet

Dag 4

Endnu en dag på skønne Waiheke Island.

Overnatning på Waiheke Island

Morgenmad er inkluderet

Dag 5

I tager færgen tilbage til Auckland, hvor bilen udleveres. Der fortsættes mod Rotorua, På vejen til Rotorua er det oplagt at besøge de fascinerende grotter i Waitomo, hvor selvlysende, grønne sankthansorme lyser op og ligner en funklende stjernehimmel. Hvis I ønsker at stoppe ved grotterne, bør I tage fra Auckland fra morgenstunden, så I når frem, inden turistbusserne ankommer. Selvlysende orme findes kun i New Zealand, og selv om det som sådan ikke er noget særsyn i landet, er Waitomo et af de bedste steder at opleve det stjernelignende naturfænomen. De lange gange i kalkstenshulerne indeholder optimale betingelser for formeringen af ormene. I skal lægge omkring 2 ½ time til dagens kørsel, hvis I vælger at gøre holdt i Waitomo. I stedet for at gøre holdt i Waitomo, kan I køre til Hotel Du Vin og smage på vine. 

Overnatning i Rotorua

Morgenmad er inkluderet

Dag 6

I Rotorua kan man fornemme oprøret fra jordens indre, byens placering betyder simpelthen, at der er heftig aktivitet i undergrunden. De hede oplevelser står i kø i byen, der huser varme kilder, boblende mudderpøle og kogende, spruttende gejsere. Den megen aktivitet akkompagneres af en umiskendelig lugt, som I hurtigt vil stifte bekendtskab med. Der er mulighed for at nyde wellness-mekkaet med dets mange mudderbade, spaer og andre kurfaciliteters helsetilbud.

Lune spabehandlinger er ikke det eneste, Rotorua kan tilbyde. Byen er hjemsted for et stort antal maorier og anses for at være en slags maori-hovedstad. New Zealands oprindelige befolkning har polynesisk blod i årerne, ankomsten til New Zealand anslås til at være foregået i 1300-tallet. Newzealandsk identitet og kultur er i høj grad præget af maoriernes tilstedeværelse, fx indledes rugbylandsholdets kampe med en ”haka” – en traditionel maori-krigsdans. I naturparken Rainbow Springs kan I stifte bekendtskab med det særprægede newzealandske dyreliv, I kan for eksempel kigge nærmere på New Zealands nationalfugl, kiwien. Aftenmåltidet kunne passende bestå af en traditionel Hangi-middag, som tilberedes i en jordovn. Derudover optræder maorierne med deres særegne danse.

Overnatning i Rotorua

Morgenmad er inkluderet

Dag 7

Dagen byder på en tur østpå til vindistrikterne og byen Napier. Undervejs kan I stoppe ved New Zealands største sø Lake Taupo. Efter et stop ved Huka-vandfaldet har I nu 2½ times kørsel gennem et smukt og skiftende landskab. I kommer højt op gennem bjergene og ned i dybe dalsenge med en fantastisk frodig natur. I horisonten kan I nu skimte kysten og Hawke’s Bay. Landskabet flader ud, og langs vejen vil I så småt se de lange rækker af vinstokke. I befinder jer nu i et af New Zealands største vindistrikter. Ned til vandet ligger Napier, der adskiller sig totalt fra landets andre byer i dens byggestil. Skæbnen ville, at byen blev totalt udslettet af et jordskælv tilbage i 1931. Da den skulle genopbygges, blev det vedtaget at benytte den på det tidspunkt moderne art deco-stil i hele byen, der har givet byen et særpræget udseende. I februar afholdes der ”Art Deco Weekend Summer Festival” for at fejre byens rekonstruktion. Nyd Napiers mange solskinstimer, som giver druerne de gunstige vilkår.

Overnatning i Hawke´s Bay

Morgenmad er inkluderet

Dag 8

Området byder på en masse oplevelser. Alene en spadseretur gennem den arkitektoniske by er et helt specielt syn, og I vil med ét føle jer hensat til en anden tid. Hele området samt nabobyen Hastings er kendt for vinproduktion og specielt chardonnay og carbernet sauvignon druerne har gode vilkår. Lej eventuelt et par cykler og nyd omgivelserne, mens I besøger et par af de nærliggende vinhuse. Fra Napiers Marin Parade kan I nyde den friske havbrise fra de hyggelige cafeer. Tiden kan også benyttes på nogle af byens mange vandsportsaktiviteter.

Overnatning i Hawke´s Bay

Morgenmad er inkluderet

Dag 9

Fortsæt sydpå ad State Highway 2, I kommer gennem talrige små landsbyer og det smukke landskab med floder og skove. Ved Makakahi River kan I f.eks. tage en lille 20 minutters vandretur til Eketahuna Cliffs. Længere sydpå kan I aflægge et besøg ved Mount Bruce, som huser en af New Zealands mange nationalparker. I kommer nu til Wairarapa regionen, og vinmarkerne begynder atter at komme til syne.

Overnatning i Wairarapa

Morgenmad er inkluderet

Dag 10

Benyt dagen til vinsmagning eller tag en lille udflugt sydpå til Aorangi Forest og Putangirua Pinnacles, hvor flere af de smukke scener til Ringenes Herre er optaget.

Overnatning i Wairarapa

Morgenmad er inkluderet

Dag 11

Der er i dag ikke langt til New Zealands hovedstad Wellington. Med bjergene i ryggen ligger byen presset ned mod vandet og det flotte Cook Stræde. Centrum er lille og kan ubesværet udforskes til fods. Ved havnefronten ligger talrige caféer, men kig også forbi Courtenay Place, hvor der er et rigt udbud af restauranter og et behageligt natteliv. Glem ikke Wellingtons absolut største attraktion Te Papa Tongarewa (New Zealands national museum), der er et must for alle besøgende. I denne super moderne, højteknologiske bygning kan man lære meget om New Zealands natur, kultur og historie.

Overnatning i Wellington

Morgenmad er inkluderet

Dag 12

Fra morgenstunden afleveres bilen ved færgelejet, inden I går om bord kl. 07:55. Overfarten til Sydøen tager cirka 3 timer. Den sidste time kan man fra dækket nyde den spektakulære indsejling gennem Queen Charlotte Sound. Ved ankomst til Sydøen og byen Picton står en ny bil klar. Der fortsættes gennem Marlborough området til Blenheim.

Overnatning i Marlborough

Morgenmad er inkluderet

Dag 13

I kan nu besøge nogle af New Zealands bedste vindistrikter, hvor især sauvignon og chardonnay hvidvinene er af høj klasse. Eller tag på vandre- eller kajakture i de fantastiske omgivelser.

Overnatning i Marlborough

Morgenmad er inkluderet

Dag 14

Start dagen med en tur langs kysten til Kaikoura. Havet og dyrelivet i Kaikoura er fantastisk, så vi kan varmt anbefale en hvalsafari. Det bør dog bestilles hjemmefra, så I er garanteret en plads på båden. Ellers er der nu et par timers kørsel til Sydøens største by Christchurch. The Garden City, som byen også kaldes, byder på et smukt sceneri af bugtede floder, den botaniske have og et væld af farvestrålende blomster. Havebyen er som skabt til afslapning, så hvorfor ikke tage på en orienterende tur med sporvogn eller se det hele lidt fra oven med gondolen.

Overnatning i Christchurch

Morgenmad er inkluderet

Dag 15

Der er cirka 200 kilometer til Lake Tekapo, som ligger i 707 meters højde. Den turkisblå sø er flankeret af bjergene i baggrunden og den yderst maleriske stenkirke, Church of the Good Shepherd udgør endnu et motiv, der kalder på at blive foreviget. I Lake Tepako bør I tage jer en dyb indånding – kigger I op på nattehimlen, vil den afsløre, hvorfor stedet har ry for at have særdeles ren og klar luft. Er der kræfter til overs, kan en vandretur langs søen anbefales.

I fortsætter til Mount Cook i bjergkæden The Divide og Lake Pukaki. Ved bjerget kan man vandre på gletsjerne og kigge sig vidt omkring. 

Overnatning ved Lake Pukaki

Morgenmad er inkluderet

Dag 16

I kommer nu til Wanaka, hvor sceneriet konstant ændrer sig fra bjerge med masser af vandfald og skove til sletter floder og himmelblå søer. Vejen bugter sig her usandsynligt meget, så måske skal en eventuel køresyge bekæmpes med pille eller plaster. Det er en uforglemmelig køretur, der fører jer forbi den lille guldmineby fra 1862, Arrowtown og den verdensberømte bro, Kawarau Bridge, hvor det første kommercielle elastikspring blev udført. Har I ikke selv lyst til at tage det dristige spring, kan I her observere de andres modige overvindelser.

Overnatning i Queenstown

Morgenmad er inkluderet

Dag 17

New Zealand kan byde på et utal af adrenalinpumpende udfoldelser, og en stor del af dem tilbydes her i området. Queenstown er vel nok mest kendt for sin status som vovehalsenes tilholdssted. Her findes utallige aktiviteter såsom riverrafting og kajaksejlads gennem dramatiske vandfald, jetbådsræs, paragliding, elastikspring – og mange andre udfordrende tilbud. Det må pointeres, at vovehalsene bestemt ikke er de eneste, som har glæde af et besøg i byen. Der findes i Queenstown en god variation af smukke halv- og heldagsvandreruter. Nyd godt af byens smukke beliggenhed på en vandretur i nærområdet. I kan finde eksempler på ruter og forslag til ture på byens turistkontor.

Overnatning i Queenstown

Morgenmad er inkluderet

Dag 18

Endnu en dag til at nyde Queenstown og dets omgivelser.

Overnatning i Queenstown

Morgenmad er inkluderet

Dag 19

I dag siger I farvel til New Zealand efter at have boet på førsteklasses hoteller, indtaget overdådige middage, smagt på New Zealands bedste vine – og nydt den bjergtagende natur. I kører til lufthavnen, hvor bilen afleveres.

Morgenmad og mad på flyrejsen er inkluderet

Dag 20

Det sidste punktum er sat for en luksuriøs rejse rundt i New Zealand. 

Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
1. okt. - 9. dec. 2019
48.998,-

10. dec. 2019 - 9. jan. 2020
Kontakt os

10. jan. - 30. apr. 2020
49.998,-


INKLUDERET

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

Praktisk information

Bedste rejsetid: oktober til marts

Type: Individuel kulturrejse som kør selv-ferie

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

Campere: New Zealand

 

Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.