Danmarks bedste udstyrsbutikker

Når man skal ud på en rejse, er det vigtigt, at man er ordentlig klædt på. Det gælder både i overført betydning men så sandelig også i ordets bogstaveligste forstand. Har man ikke det udstyr, der matcher vejr og forhold, vil man ikke få det maksimale ud af sin ferie.

Kipling Travel kan her præsentere de udstyrsbutikker, du bør besøge, inden du skal på din næste rejse. Det er med andre ord Danmarks bedste udstyrsbutikker med outdoor-produkter!

Friluftsland

www.friluftsland.dk

Friluftsland har butikker fordelt over hele det danske landkort, og butikkerne har et bredt udvalg af outdoor-produkter. På deres webshop kan få et overblik over deres store sortiment, og de råder ydermere over bloggen Friluftsliv, hvor der jævnligt udgives artikler med relevant information til den aktive rejsende.

“Vi har allerede rundet 35 år, men er stadig faste i troen på at godt udstyr giver bedre oplevelser.“

Spejdersport

www.spejdersport.dk

Spejdersport har butikker fordelt på de største handelsbyer i Danmark, og her finder du et bredt udvalg af udstyr og produkter som er nøje udvalgt, så du får mest mulig kvalitet for pengene. Spejdersport sælger mange kvalitetsmærker, så du med garanti kan finde dit foretrukne mærke. Derudover kan de prale af en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot.

“Med 19 butikker er vi landets suverænt største kæde af udstyrsbutikker, hvilket giver alle hurtig adgang til fedt grej i deres nærområde.”

Bjergkæden

www.bjergkaeden.dk

Bjergkæden er en butik hvis fokus er på friluftsliv. Butikken er beliggende i Køge på 400 kvm, hvor de har et stor udvalg af vandrestøvler, rygsække, telte og generelt udstyr til fritidsferie. Hvis du er ikke er beboende nær Køge, så har de en nem og overskuelig webshop, hvor man kan få levering inden for et par dage.

“Vi vil gøre det til en oplevelse at besøge vores butik. Oplevelsen består blandt andet i en personlig og kompetent betjening.”

Eventyrsport

www.eventyrsport.dk

Eventyrsport byder på et kæmpe udvalg af alle de populære mærker, som man kan købe i deres webshop eller en af deres 11 butikker. Webshoppen udmærker sig ved at være utrolig overskuelig, og der vedlægger gode udførlige produktbeskrivelser til størstedelen af produkterne.

"Kæmpe udvalg af kvalitets-mærker og kvalitets-produkter til skarpe priser, alt sammen lynhurtigt leveret – med gratis fragt og gratis returfragt."

Friluftslageret

www.friluftlageret.dk

Friluftlageret har to gode og velfungerende fysiske butikker på fyn, samt en nem og overskuelig webshop på deres hjemmeside. Her kan du finde alt lige fra beklædning og sko til soveposer og rygsække. Butikken er dermed ideel for dig, som søger god vejledning i hvilket udstyr du skal bruge, til rejsen.

“Friluftsliv og udstyr hænger uløseligt sammen. Godt grej er for mange en stor del af fornøjelsen og sikkerheden ved naturoplevelser.”

Vandreshoppen

www.vandreshoppen.dk
 

VANDRESHOPPEN.DK – VANDREBUTIK & VANDREBLOG

Vi er din friluft- og outdoorbutik når det kommer til vandring. Med flere års erfaring, søger vi konstant at gøre det bedre. Vi har en vision om at have det udstyr vi forestiller os du har brug til din vandretur. Vandring, camping, friluftsliv og udendørsliv er nøgleord for os!

 

Outdoor udstyr og tøj

De ansatte hos friliv.dk elsker udelivet og bruger det grej, de sælger som en naturlig del af hverdagen og ferierne.
Det giver dem en god mulighed for at hjælpe dig med dit behov – hvad enten du skal på en lækker rejse eller en større ekspedition.

Fjallraven

www.fjallraven.dk

Fjallraven er både en butik samt et mærke. Dette mærke udbyder alt beklædning inden for fritidslivet. Det er dog ikke her, bjergbestigeren kan købe beklædning til deres rejse, men derimod kan dem, som godt vil have fornuftig beklædning med på rejsen, købe her.

“Product to make outdoorlife even more enjoyable. We sell jackets, trousers, tents, sleeping bags and much more.”

The North Face

www.thenorthface.com

The North Face har et stort og bredt udvalg af udstyr inden for bjergbestigning, trekking og vandring. The North Face har 2 butikker i Danmark, med kun deres mærke. Derudover er der op til flere butikker i Danmark, hvori man kan finde varer med mærket “The North Face”, og deres webshop, hvor man eventuel kan købe.

“At the heart of the North Face is mission to inspire a global movement of outdoor exploration and conservation.”

SpejderGEAR

www.spejdergear.dk

Spejdergear er en stor butik i Rødovre, som har specialiseret sig inden for grej for både spejdere, men også for andre friliftsentursiaster. Spejdergear har “kun” én lokal butik, som gør at de kan fokusere fuldt ud på det de elsker, nemlig at være en niche butik indenfor grej og udstyr til det aktive menneske.

“Vores 400 kvadratmeter store butik i Rødovre byder på alt i grej! Og så har vi Danmarks næstbedste kundeservice.”

Sportmaster

www.sportmaster.dk

Det er ikke en butik for de hardcore bjergbestigere, men derimod noget for den almene, som skal på aktiv ferie. Sportmaster er en stor kæde med 107 butikker rundt i hele Danmark, hvor du selv i små afkroge i landet kan finde butikken. Derudover har de en nem og overskuelig webshop, som gør det let at finde netop dét man mangler.

“Hos Sportmaster får du mere - for vi er vilde med sport og deler gerne ud af vores viden og vores personlige erfaringer!

Sport24

www.sport24.dk

Sport24 er en voksende sportsbutik, som efterhånden har hele 24 butikker rundt omkring i Jylland, men som planlægger at udvide, så de bliver landsdækkende. Sport24 har alt udstyr til sportsaktiviteter og sportsmode, som gør at de ikke udbyder grej og udstyr til den erfarne bjergbestiger, men derimod til friluftsaktiviteter.

“Sport er ikke bare, noget, du går til. Det er noget, du lever og ånder for – 24 timer i døgnet.”

Effektlageret

www.effektlageret.dk

Effektlageret i Horsens har eget lager og en fysisk butik i Horsens. Butikken er udstyret med masser af udvalg inden for friluftsgrej til både den almene friluft-elsker samt til den erfarne bjergbestiger. Dermed kan du både finde fodtøj, beklædning samt friluftgrej til din tur ned til bjergene, eller i det fri.

“Udover 40 års erfaring, har vi et ufravigeligt princip om at betjener ud fra et solidt fundament af viden, personlig erfaring, engagement i de hobbyer vi repræsenterer.”

Geogrej

www.geogrej.dk

Geogrej er en webshop, som byder på et bredt udvalg af udstyr til et aktivt udeliv, og specialudstyr til geocaching. Geogrej fungere som en velfungerende webshop, som beskriver alle deres produkter/varer med omhu, og hvor man kan få vejledning i hvad og hvilket man skal købe til sin rejse.

“Det som er særligt for Geogrej.dk, er, at vi i høj grad lytter til vores kunders ønsker. Så vi er kundernes butik!”

GrejFreak

www.grejfreak.dk

GrejFreak.dk er en spændende og vejledende webshop, som simpelthen tilbyder ALT inden for udstyr til bjergbestigning, trekking eller aktiv ferie. Derudover går de meget op i at tilbyde de bedste outdoor mærker til mange former for udendørs aktivitet. Du vil derfor ikke kunne finde noget derinde, som befinder sig irrelevant for din aktivrejse.

“Det er vigtigt for os at alle vores kunder er tilfredse med at handle hos os og vi er derfor fx glade for at vi har opnået 9,7 af 10 mulige point hos Trustpilot med over 1.200 anmeldelser af os.”

Lasse Hjortnæs - Ski & Outdoor

www.hjortnaes.dk

Lasse Hjortnæs webshop, Ski og Outdoor er en shop som udbyder det hele til den skirejsende, klateentutiasten eller til bjergbestigeren. Denne shop er derfor mest optimal til dem, der skal bestig et bjerge hvor der er beliggende is på, dog ikke at sige at den ikke kan bruges til den almene trekker, det kan den godt.

“Kunderne elsker os, og vi er altid billigst”

Peak Performance

www.peakperformance.com

Peak performance er et kendt mærke samt en kendt butik i mange lande rundt omkring i verden. Peak performance har 4 lokalbutikker i Danmark, derudover gør de meget ud af deres webshop, hvilket skal virke hurtig og nem. Peak performance laver kvalitets beklædning samt udstyr til den erfarne friluftsentusiast.

“At Peak Performance, we have a long-standing love for the outdoors. Naturally, we are passionate about topics that impact the welfare of the environment, and climate change is one of them.”

Salomon

www.salomon.com

Salomon er både et mærke og en butik. De har 2 butikker i midtjylland, men hvis du ikke er beboende der, kan du gøre brug af deres overskuelige og nemme webshop. Salomon har siden 1947 budt på udstyr til aktiverejser oppe i bjergene. Salomon er derfor en oplagt forretning at handle i, hvis man skal bestige et bjerg eller trekke.

“Our passion for mountain sport progression, product development, quality, and craftsmanship drives us to create progressive gear to enable freedom and help you challenge yourself in the mountains.”

Outdoor Season

www.outdoorseason.dk

Outdoor season byder på et kæmpe udvalg af udstyr og beklædning til vandring, klatring, ski samt andre udendørs aktiviteter. Her har du både mulighed for at købe det hele i deres webshop, eller at komme ned i deres forretning i Helsingør. Personalet vejleder dig professionelt i hvilket udstyr du behøver, da de selv har prøvet det de sælger. Derudover kan de med deres imponerende score på Trustpilot, som er på 9,2 ud af 10, prale af god service og godt udstyr.

“Outdoor Season er en selvstændig butik, og derfor ikke bundet af tunge beslutninger ovenfra. Vi er altid på jagt efter de bedste produkter.”

Aktiv fritid

www.aktivfritid.dk

Aktiv Fritid er stedet for friluftselskere og det aktive liv udendørs. Hos Aktiv Fritid er de selv jagtentusiaster, passionerede lystfiskere samt friluftentusiaster, der kan vejlede dig med rette, da de selv har gjort brug af deres eget udstyr og beklædning. Deres forretning i Køge er fyldt med ypperligt grej og kvalitetstøj, som sikre en fantastisk naturoplevelse.

“Vi er selv aktive jægere, lystfiskere og friluftsmennesker, og har konstant fingeren på pulsen. Derfor fører vi også det bedste af det bedste, for vi tror på, at udstyr med høj kvalitet og funktionalitet fører til de bedste oplevelser, når du er ude på jagt, fiskeri eller bare outdoor”

Outdoor Adventure

www.outdooradventure.dk

Hos Outdoor Adventure kan du forvente god service inden for fritidsudstyr og jagtbranchen, da de har været i branchen i over 30 år. Derudover har butikken et bredt udvalg af fritidsudstyr, hvor du samtidig kan få professionel og personlig rådgivning, i hvad du mangler på din tur ude i det fri.

“Vi har udvalgt et flot program af jagttøj til både jagt og fritid. Når man færdes meget i naturen er det vigtigt at den påklædning man bærer, kan leve op til de krav som naturen stiller.”

Udeliv

www.udeliv.com

Udeliv er en friluftsbutik som byder på et kæmpe udvalg af udstyr til udendørs aktiviteter. Både i butikken og i deres webshop kan du finde telte, soveposer, vandrestøvler, udendørs beklædning og meget meget mere. Derudover forhandler de også med mærker som Fjällräven, Pinewood, Wolf Camper og Haglöfs.

“Stort udvalg i bl.a. outdoortøj, regntøj, vandrestøvler, rygsække, telte, lavvuer, soveposer, havkajakker, båludstyr, Trangia og andet grej.”

Intersport

www.intersport.dk

Intersport er en forretning, som byder på udstyr for den almene som elsker udendørsaktiviteter, derfor ikke udstyr for den hardcore bjergbestiger. Du vil derfor kunne finde alt hvad der har med sport og udendørsaktivitet her. Du kan her få god vejledning og rådgivning ved verdens største kæde af sportsbutikker.

"Sport is for everyone, and it is our mission to bring sport to the people"

Sportigan

www.sportigan.dk

Sportigan er en kæmpe kæde i Danmark, som er bestående af 73 sportsforretninger fordelt over hele landet. Sportigan byder på udstyr til sportselskere og udendørs udstyr til den almene. Derfor hvis du mangler en god vindtæt jakke, gode vandresko eller en god rygsæk, så er det her du skal handle.

“Vi arbejder nemlig hele tiden på at blive endnu bedre til at hjælpe vores kunder med gode råd og vejledning, der kan gøre det så sjovt, inspirerende og motiverende at dyrke sport som overhovedet muligt.”

WestWind

www.west-wind.dk

WestWind er en kæde af butikker, hvis butikker du kan finde langs Vestkysten i Jylland. Her kan du handle sportstøj i både deres butikker samt i deres webshop. Denne butik er derfor ikke til den erfarne bjergbestiger, men mere til den almene bruger af sportstøj og til udendørsaktiviteter.

“WestWind er en butikskæde, hvis butikker du kan finde langs den Jyske Vestkyst. Derudover kan du handle sportstøj i vores webshop.”

Naturligvis Outdoor

www.naturligvis.com

Naturligvis outdoor kendes ofte som den tidligere hæderkronede Forst & Jagthuset, som allerede blev etableret i 1906. Det har nu ændret navn til Naturligvis Outdoor, som efter generation til generation er blevet bedre og bedre til at vejleder fritids luft-elskere til at finde det rette udstyr til oplevelser ude i naturen.

“Naturligvis har et stort udvalg af outdoor-beklædning, så man kan holde på eller komme af med varmen, samt fodtøj som vandrestøvler og sandaler til de store udfordringer.”

Kikkert-shoppen

www.kikkert-shoppen.dk

Kikkert Shoppen er en af Danmarks største butikker med kikkerter, udsigtskikkerter og tilbehør. De har over 30 års erfaring med kikkerter og kan derfor rådgive dig til det helt rigtige valg af optik. Kikkert Shoppen forhandler mange af de kendte gode kikkertmærker og uanset om du skal bruge en allround kikkert eller en særlig safari/rejse kikkert, er du sikker på at kunne finde det hos Kikkert Shoppen.

"Hos Kikkert Shoppen er det vigtigt for os at du som kunde får den rette vejledning og dermed det rigtige produkt til netop dit behov. Vi er stolte af at kunne fremvise vores topkarakter på Trustpilot, hvilket fortæller os at vores kunder er tilfredse med at handle hos os."

Outdoor X-perten

www.outdoorxperten.dk

Outdoor X-perten byder i deres 400 kvm store butik i Hvide Sande, på en stor børneafdeling samt en stor voksenafdeling, der er derfor noget for enhver. Butikken har stor udvalg af forskellig udstyr og beklædning til udendørs brug. Og er derfor at foretrække, når man skal vælge udstyr til hele familien.

“Find alt til dine eventyr hos Outdoor X-perten med det nyeste outdoor gear, tøj og fodtøj der matcher enhver vejrsituation.”

Er jeres butik blandt de bedste?

Du kan vise det ved at placere dette badge på hjemmesiden. Det eneste du skal gøre er at kopiere koden, du ser nedenfor og placere den på hjemmesiden.

Koden:


Mangler jeres butik?

Vi opdaterer løbende listen, så den hele tiden præsenterer landets bedste udstyrsbutikker, og vi hører gerne fra indehavere, der mener, at deres butik bør have en plads på listen. Du er velkommen til at sende en e-mail til info@kiplingtravel.dk, hvorefter vi vil tage din henvendelse i betragtning.


Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor denne liste?

Vi ved hvor stor en forskel, det kan gøre, hvis man har det rigtige udstyr med på sin ferie. Er man, som mange, ikke selv ekspert, har man brug for hjælp fra en ekspert, og derfor vil vi gerne henvise folk til de butikker, hvor vi mener, at udvalg og ekspertise er i orden.

Hvem udvælger butikkerne?

Kipling Travel udvælger selv butikkerne. Der er tale om butikker, hvor vi med glæde sender vores kunder hen, inden de skal rejse med os.

Hvad er kriterierne for at være på listen?

Der ligger en række kriterier bag vores valg, men det vigtigste er, at butikken har et ordentligt udvalg og en god evne til at guide kunder. Den samlede liste over de kriterier, som vi vurderer butikker efter, er:

  • Udvalg
  • Tilgængelighed (både i form af lokalbutikker og webshop)
  • Kundeanmeldelser
  • Service
  • Faglig viden

Skal man have et samarbejde med Kipling Travel for at være på listen?

Nej, det behøver man ikke. Med enkelte butikker har vi et særligt samarbejde. Det gælder blandt andet Friluftsland, Spejdersport og Eventyrsport.