GrejFreak

GrejFreak er en webshop, som er specialister i outdoor udstyr. Hos Kipling anbefaler vi GrejFreaks webshop, da vi finder webshoppen spændende og vejledende, og fordi den tilbyder alt inden for udstyr til bjergbestigning, trekking og aktive ferier. Hos GrejFreak kan du finde alt det bedste tilbehør og udstyr, som du skal bruge til udeliv, trekking, backpacking, friluftsliv, spejder, vandreture, teltture, camping og andre former for aktive ferier.

Du kan bl.a. finde alt fra telte, soveposer og liggeunderlag til nogle af markedets bedste vandrestøvler. Ligeledes tilbyder GrejFreak alternativt og nyttigt tilbehør til aktive ferier som solcelleopladere, imprægnering og andet sportsudstyr. GrejFreak tilbyder de bedste outdoor mærker til stort set alle former for udendørs aktiviteter, og du kan derfor ikke gå galt i byen på denne webshop. 

GrejFreak udtaler selv om deres hjemmeside, at de går meget op i tilfredshed hos deres kunder: “Det er vigtigt for os, at alle vores kunder er tilfredse med at handle hos os, og vi er derfor fx glade for, at vi har opnået 9,7 af 10 mulige point hos Trustpilot med over 1.200 anmeldelser af os.”

Kontaktinformation

GrejFreak ApS
Gunnar Clausens Vej 58
8260 Viby J

Mail: info@grejfreak.dk
Tlf.: + 45 71 99 63 61
Website: www.grejfreak.dk

Grejfreak logo