Rejser til Marokko


Marokkorejser - 1001 nats oplevelse


Rejser til Marokko

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Afrikas nordligste land Marokko er ikke mange timer i fly fra Danmark, om end her krydses kontinenter på rejsen. Landet som strækker sig langt Atlasbjergene er spækket med kulturelle oplevelser, gastronomiske tildragelser og vildt natursceneri. Det officielle sprog i Marokko er arabisk og berbisk, men i et vist omfang tales der ligeledes fransk og spansk i landet.

En rejse til Marokko kan omfatte alverdens. Derfor kan du med Kipling Travel vælge mellem en bred palette af spændende rejser til Marokko. Tag med os på vinterbestigning af Toubkal, eller kom i zen på vores yogarejser til Marrakesh. Landet er desuden storproducenter af smagfulde krydderier og er derfor også et gastronomisk spændende land at besøge.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Marokko

Koutobia Moskeen er blandt de smukkeste i Marokko

Minareterne i Marrakech

Marrakech er en by som igennem århundreder har været påvirket af den islamiske arkitektoniske tradition med storslåede moskeer, som er tæt besat med farvestrålende håndlavede klinker.

Når man ser ud over Marrakech, falder blikket automatisk på byens minareter, som knejser op over byen. De marokkanske minareter er høje, ofte firkantede tårne, som bruges til at kalde byens indbyggere til bøn flere gange i døgnet.

Især Koutoubia Moskeens minaret har en særlig betydning. Tårnet er ligesom moskeen opført i sandsten, og peger hele 77 meter op i luften. Moskeen stod færdigbygget i år 1195, og har lige siden kaldt borgere til bøn.

rejse til Koutoubia-moskeen

Steder at opleve i Marokko

Rejsetyper i Marokko

Populære dyr du kan opleve i Marokko

 

Marokko er et stort land med forskellige klimatyper, hvilket betyder at landets fauna er meget divers. På din ferie til Marokko, kan du for eksempel være heldig at møde berberaber, som holder til i Atlasbjergene. Abernes eksistens er dog truede af træfældning, og arten er derfor betegnet som sårbar.

Dromedarer er blandt Marokkos større dyr, som gennem årtusinder har haft stor betydning for lokalbefolkningen, da de er blevet brugt som transportmiddel. De fleste dromedarer i Marokko er tamme og bruges stadig til praktiske formål. Herudover er det nordafrikanske land hjemsted for blandt andet vildsvin, hyæner, gazeller og ørkenræve.

Berberabe i MarokkoBerberaben
Dromedar i MarokkoDromedaren
Ørkenræv i MarokkoØrkenræven
Hyæne i MarokkoHyænen
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik