Rejser til Marokko

Oplev 1001 nats eventyr i det stemningsfyldte Marokko

Marokko byder på ferierejser for enhver smag. Med atlasbjergene der rejser sig tværs gennem landet, er der gode muligheder for bjergbestigning og trekking ved Nordafrikas højeste punkt Toubkal. Marokko byder også på idyllisk Saharatrekking på kamelryg ud til øde områder, hvor solnedgangen ikke ses smukkere. Marokko er sikkerhed for et hav af sanseindtryk, der sjældent ses magen til. I storbyen Marrakesh er souken spækket med krydderier i alle afskygninger, tørrede frugter og lædervarer så langt øjet rækker.

Rejser til Marokko

Sorter efter:
Vælg sortering
Praktisk information

Marokko ligger i den nordligste del af Afrika. Det officielle sprog i Marokko er arabisk og berbisk, men der tales også i visse omfang fransk. Det gør der, fordi landet var under fransk protektorat indtil 1956, hvor Marokko blev selvstændigt. Grundet Marokkos geografiske placering har landet også en naturlig interesse for at tale spansk. Middelhavet udgør sammen med Atlanterhavet skellet mellem Spanien og Marokko. Herudover grænser landet sig også op til blandt andre Algeriet. Hovedstaden hedder Rabat, men er ikke landets største by. Det er storbyen Casablanca til gengæld, og byen har en af landets mest vigtigste havne. Der bor i alt ca. 33 millioner mennesker i Marokko, hvor næsten 4 millioner er bosat i Casablanca.

Det særligt karakteristiske ved Marokko er landets kultur og natur. Det meste af landet ligger øde hen med golde ørkenlandskab, sandklitter og ørkensten, der bugner sig ved forskellige klippeformationer i Atlasbjergene. Endvidere er Marokko kendt for sine muligheder for en berigende gastronomisk oplevelse, idet alverdens krydderier sælges i landets mange souker og bazarer.

Som noget helt unikt kan du tage med Kipling Travel på en forlænget weekendtrek til Atlasbjergets højeste top Toubkal. Læs mere om rejsen her.

 


Rejser til Marokko


Det skal du opleve i Marokko


Klima i Marokko


Visum og vaccinationer i Marokko