Safari- og naturrejser

Safari- og naturrejser vil få dig helt tæt på naturen og dyrene, og give dig en uforglemmelig oplevelse.

Praktisk information

Vores safari- og naturrejser er for den eventyrlystne, som har mod på at opleve noget nyt og anderledes. På en rejse med Kipling Travel er du garanteret en oplevelsesrig rejse med kyndige og kompetente rejseledere. Safari- og naturrejserne med Kipling Travel vil, som ordet antyder, primært have fokus på de forskellige landes natur samt dyreliv. Denne type rejse er en rejseform, som er spækket med overraskende oplevelser undervejs. Man ved aldrig hvilke dyr, der kommer forbi ude på sletten. At gå på opdagelse i de mange forskellige landes natur og dyreliv er en aktivitet, som vil give dig mindeværdige oplevelser med hjem i kufferten. Med denne type rejse kan du få lov til at opleve eksotiske og næsten uberørte steder på jorden. Vores rejseledere er lokalkendte og vil gøre sit bedste for, at du får den bedste rejse spækket med massevis af oplevelser i de fantastiske naturscenerier og de bedste nationalparker. Safari- og naturrejser er for alle aldrer, som blot elsker at opleve nye ting. Kipling Travel tilbyder safari- og naturrejser til mange forskellige og spændende destinationer verden over, hvor du vil få en helt uforglemmelig oplevelse. Læs mere om vores mange safari- og naturrejser herunder.

 


Safari- og naturrejser i Afrika

På en rejse til Afrika har du rig mulighed for at opleve nogle af de bedste safariture. Kipling Travel har mange års erfaring med safarirejser i Afrika. Der lægges derfor vægt på, at du som rejsende oplever det ægte Afrika, hvor du kommer til at se de vilde dyr helt tæt på. Disse safari- og naturrejser er specielt interessante for den rejselystne, som elsker at opleve nye og anderledes ting. Kipling Travel tilbyder safari- og naturrejser til mange forskellige og spændende destinationer verden over - herunder kan du se hvilke.

 


Safari- og naturrejser i Asien

I Asien har du mulighed for at få massevis af unikke oplevelser i helt fantastiske omgivelser. Kontinentet er en oplagt destination, hvis du er den rejselystne, som elsker natur- og dyreoplevelser. På en rejse til Asiens varme klima, kan du nemlig opleve en enestående natur samt vildt dyreliv. Asien byder også på kulturrejser, trekkingture og er derudover kendt for sine dejlige sandstrande med azurblåt vand, hvor du kan fordøje dine mange oplevelser.

 


Safari- og naturrejser i Sydamerika

Sydamerikas frodige klima er spækket med eventyrlige naturoplevelser. Her kan du opleve en af verdens længste floder, Amazonfloden. Du kan også opleve jordens tørreste ørken samt uvurderligt høje bjerge i verdens længste bjergkæde, Andesbjergene. Sydamerikas fanstastiske natur er ydermere fyldt med et unikt dyreliv, som blandt andet findes i Amazonas regnskov, hvor fantastiske vandfald også viser sig. Kipling Travel tilbyder nogle af de mest fantastiske natur- og dyreoplevelser hertil.

 


Gode rejseformer

På safari- og naturrejser kan du både slappe af i safaribilen, mens du ser og oplever nye ting, men du har også mulighed for at være aktiv på vandreture gennem regnskoven og ude i den fascinerende natur. På vores rejser er du garanteret en kombination af begge ting, såfremt du ønsker. På en safari- og naturrejse med Kipling Travel har du mulighed for både at vælge en grupperejse eller en individuel rejse. Uanset hvilken rejseform du vælger, vil du opleve unikke naturscenerier og det vilde dyreliv på helt tæt hånd. Læs mere om de forskellige rejseformer herunder.