Safarirejse til Tanzania 

En safarirejse til Tanzanias champagnefarvede sletter står ofte højt på ønskelisten hos de eventyrslystne globetrotter. Det er ikke uden grund, at de tropiske sletter er blevet et populært rejsemål i Tanzania. Her får dyreriget lov at udfolde sig, som naturen har besluttet det og plantebestanden er afvigende fra hvad, vi kender.

De indfødte Masaiers kultur er karakteristisk og særpræget. Ikke desto mindre vil du på din safarirejse til Tanzania opleve en kærkommen modtagelse af stammefolkene. Deres verden er et eventyr, som alle bør have med sig i rygsækken. Der er i det hele taget ingen tvivl om, at en safarirejse vil ændre din opfattelse af, hvad opskriften på den perfekte rejse er.


Rejser til tanzania med safari

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Hos Kipling Travel udbyder vi rejser til Tanzania, hvor du kan opleve den smukke afrikanske østkyst. Dyp tæerne i Det Indiske Ocean, besøg landsbysamfundet i bjergene og kør i jeep gennem savannen. NgoroNgoro krateret er et uundgåeligt paradis for safari interesseret. Her har over 25.000 pattedyr hjemme, og dine chancer for at opleve dyrefænomener som The Big Five er super gode.

Fordelt på Tanzanias fastland og på den tilhørende øgruppe Zanzibar bor ca. 50 millioner Indbyggere. Populære destinationer som hovedstaden Dodoma og storbyen Arusha besøges hvert år af et utal af turister, som hungrer efter vilde oplevelser. Befolkningen i Tanzania taler Swahili. Nogle indbyggere mestre også engelsk som et levn fra datidens britiske kolonisering.

Spring direkte til:

Skræddersyede rejser med safari i Tanzania

Den rette planlægning er alfa omega, hvis du ønsker det fulde udbytte på jeres rejse til Tanzania.

Billede

Oplevelser på safarirejser i Tanzania

En safarirejse til Tanzania er meget mere end et unikt indblik i Savannens dyrerige. De oplevelser som følger med din safarirejse, gør Tanzania til en særegnet rejsedestination. Vildtlivets naturlige habitat er i mange lande umuligt at tilgå - men ikke i Tanzania. Her er du gæst i dyrenes hverdag.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik