Oplev Kenya med Kipling Travel

Safari i Kenya er harmoni med dyrelivet


Rejser til Kenya

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Det østafrikanske Kenya rummer helt 48 millioner indbyggere, og dertilhørende hobevis af kulturelle eventyr. På en rejse til Kenya, kan du trygt læne dig op ad dit skoleengelsk, da engelsk er et af to modersmål i landet. Det skyldes at Kenya er en tidligere britisk koloni. Det andet udbredte sprog i landet er Swahili. Hovedstaden er Nairobi - en fager storby, som du klart bør besøge.

Kenya er berygtet for sit velspækkede dyreliv i spændende naturomgivelser. I de mange Nationalparker finder du enestående safarioplevelser såsom The Big Five. Søger du udfordring, kan du tage med Kipling Travel på trek op ad det næsthøjeste bjerg i Afrika, Mount Kenya. Tilmed har den danske forfatter Karen Blixen sat sit præg på Kenya, og har tilmed fået sit eget museum i Nairobi.

Spring direkte til:

Det skal du opleve på din rejse til Kenya

Steder at opleve i Kenya

Rejsetyper i Kenya

Tag på badeferie til Kenya

Badeferie i Kenya

Efter dine safarioplevelser på rejsen rundt i Kenya, vil du uden tvivl have brug for afslapning. Med Kipling Travel kan du tage den korte flyvetur fra Nairobi til Malindi, der ligner en ægte film strand med hvide sandstrande og turkisblå vand ved Det Indiske Ocean.

Se afslapningsrejser her

Populære dyr du kan opleve i Kenya

På Kenyas savanne kan du opleve vildmarkens dyr helt frit og uspoleret fra menneskelig indgriben. Her lever rovdyr side om side med savannens græsædere, ådselædere og et farverigt fugleliv. På en safari i Kenya er der store chancer for at opleve The Big Five, som består af løver, elefanter, leoparder, næsehorn og bøfler. Derudover har landet en af de rigeste fuglesøer i Afrika, Lake Nakuru, hvor flere millioner flamingoer står side om side.

Foruden de 5 mest populære dyr i Afrika, er der stor garanti for også at se giraffer, zebraer, gnuer, antiloper og geparder på din safari. Ved kystbyerne Mombasa og Malindi er der rig mulighed for at udforske dyrelivet under havets overflade. Langs begge kyster ligger farvestrålende koralrev, med et hav af finurlige fiskearter, havskildpadder, pilrokker, moræner og tiarmede blæksprutter.

GirafGiraffen
BøffelBøflen
TigerTigeren
ElefantElefanten
HyæneHyænen
LøveLøven
FlodhestFlodhesten

Spørgsmål fra de rejsende

Grundet de aktuelle omstændigheder anbefaler vi på det kraftigste, at du holder dig opdateret med Udenrigsministeriets rejsevejledninger i forbindelse med COVID-19. Du kan læse mere om, hvordan vi håndterer afbestilling, rejsegaranti og meget mere i forhold til coronavirus lige her. Herunder finder du vores generelle anbefalinger til rejsemålet.

Som udgangspunkt er det sikkert at færdes som turist i Kenya. Naturligvis skal du tage dine forholdsregler, ligesom der er bestemte steder, du bør undgå. Hos Kipling Travel er vi eksperter i rejser til Afrika, og vores pakkerejser er skræddersyet ud fra vores viden og erfaringer, så du trygt kan tage af sted.

Klimaet i Kenya er præget af landets store højdeforskelle, og man kan opleve forskellige temperaturer over alt i landet, uanset hvornår på året man rejser. Fra juli til oktober er det tørtid i Kenya, og det er samtidig også her, at den årlige vildtvandring finder sted.  

Som dansk statsborger skal du søge gyldigt visum til Kenya inden din afrejse. Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst 6 måneder fra indrejsedatoen.

Valutaen i Kenya hedder Kenyansk Shilling og forkortes KSH. Hvis du regner med at skulle veksle penge lokalt, er det en god idé at medbringe dollars.  

Ja, det skal man. Lige præcis hvilke vaccinationer, du skal have, afhænger af rejsens karakter og længde. Vi anbefaler, at du kontakter din egen læge eller en vaccinationsklinik. Læs mere om vaccinationer til Kenya lige her.

Der er 2 timers tidsforskel mellem Danmark og Kenya, hvis du rejser under dansk vintertid. Hvis du derimod rejser, når det er sommertid, skal du kun stille uret 1 time frem. 

De to officielle sprog i Kenya er swahili og engelsk. Kenya er en tidligere britisk koloni, så du kan roligt regne med, at de fleste taler engelsk.  

Nej. Vi anbefaler, at du nøjes med at bade og børste tænder i vandet fra hanen. Rent drikkevand kan købes på flasker overalt. 

Det kommer helt an på, hvad du har lyst til at opleve. Begge lande er Kipling-klassikere og byder på smuk natur og mangfoldigt dyreliv. Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte vores eksperter, som vil rådgive dig i forhold til valg af destination.   

Som udgangspunkt er prisniveauet i Kenya en smule højere end fx i nabolandet Tanzania. Forskellen mellem priser og hvad de lokale tjener er stor, og der er skik for at give drikkepenge (ca. 10%), når man har fået en god service. 

Selvom Kenya er det land i Østafrika, som har den mest udviklede økonomi, lever ca. en tredjedel af befolkningen under fattigdomsgrænsen. Turismen til Kenyas safariområder udgør en essentiel indtægtskilde for landet. 

I bestemte områder i Kenya kan der være risiko for malaria. Dog er risikoen lavere i Nairobi og ved mere end 2.500 meters højde. For mere information om malariaforebyggelse i Kenya henviser vi til Statens Seruminstitut eller Danske Lægers Vaccinations Service.

Kenya byder på fantastiske oplevelser for både store og små. Et glimt af de vilde dyr på en safaritur plejer at være yderst populært hos de mindste. Vælger man en af vores rejser der går til Kenyas kyst, plejer at par dage ved poolen eller stranden at være en skøn mulighed for afslapning for hele familien.  

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.