Oplev Kenya med Kipling Travel

Kenya er hjemland for det usædvanlige Masai-folk, der lever i tæt harmoni med naturen og Afrikas vilddyr. I Kenya er der et mangfoldigt dyreliv. Her lever både bøfler, løver og mange flere imponerende skabninger, i deres vante omgivelser. De slentrer på græsstepperne, drikker vand ved flodbredden, og gør ellers sit for at overleve i et barsk miljø af rovdyr.

Få den ultimative safari i Kenya

En safari kan udforskes på helt tæt hånd, hvor du kan opleve vilde dyrs adfærd. Du ved aldrig rigtig hvad dagen bringer, hvilket blot gør turen endnu mere spændende. Kenya kan med sin flotte placering ud til det Indiske Ocean, ligeledes byde på fabelagtige muligheder for lækre badeferier. Herudover er vi også glade for at kunne tilbyde unikke trekkingruter ved Mount Kenya på 5.199 meter. Så trænger du til natur og vilde oplevelser, er en rejse til Kenya noget for dig.

 

Se Kipling Travels rejser til Kenya  Læs mere om Kenya

Praktisk information
Løve ligger i solen

Landet Kenya ligger i Østafrika og har en befolkning på ca. 48 millioner mennesker. Der findes 2 officielle sprog i landet: Swahili og engelsk, hvor swahili er det egentlige modersmål og udbredt i store dele af Sydøstafrika. Landet er en tidligere britisk koloni, hvorfor engelsk stadig er et officielt sprog. Hovedstaden er Nairobi, som er en af de mest kosmopolitiske byer på det Afrikanske kontinent. Landet grænser sig op til Uganda, Etiopien og Tanzania. I Kenya kan du opleve et utroligt naturliv, som du næsten ikke finder andre steder på jordkloden. Du kan også få fut under fødderne, hvis du vælger at tage en tur op ad det næsthøjeste bjerg i Afrika, Mount Kenya.

Naturlivet er præget af et særdeles rigt dyreliv som skaber fantastiske muligheder for at tage på en safarirejse. Med en rejse til Kenya kan du komme helt tæt på “The Big Five”, som er en fælles betegnelse for løver, leoparder, næsehorn, elefanter og bøfler. Landskabet er meget varieret med høje bjerge, lange kyststrækninger, frodige græssletter i den sydlige del og tørre områder i den nordlige del. Den danske forfatter Karen Blixen har også sat sit præg i Kenya og har blandt andet fået et museum i Nairobi.

Det skal du opleve i Kenya

Antiloper vasker hinanden
Zebraer går på savannen

Steder at opleve i Kenya

Rejsetyper i Kenya

Pool i Kenya

Badeferie ikon

Badeferie i Kenya

På vores rejser til Kenya kan du se flere oplevelsesrige safari dage. Det er vildt i sig selv, men hvis man har lyst til at slappe af er der også rig mulighed for det. Med Kipling Travel kan du tage den korte flyvetur fra Nairobi til Malindi, der ligner en ægte film strand med hvide sandstrande og turkisblå vand ved Det Indiske Ocean.

Læs mere om badeferie til Kenya her

Populære dyr du kan opleve i Kenya

Midt på savannen i Kenya kan du opleve vildmarkens dyr helt frit og uspoleret fra menneskelig indgriben. På sletten lever rovdyr side om side med savannens græsædere, ådselædere og et farverigt fugleliv. På en safari i Kenya er der store chancer for at se “The Big Five” på helt tæt hånd, som består af løver, elefanter, leoparder, næsehorn og bøfler. Derudover har landet en af de rigeste fuglesøer i Afrika, Lake Nakuru, hvor flere millioner flamingoer står ved siden af hinanden i deres lyserøde fjerdragter.

Foruden de 5 mest populære dyr i Afrika, er der stor garanti for også at se giraffer, zebraer, gnuer, antiloper og geparder på din safari. Ved kystbyerne Mombasa og Malindi er der rig mulighed for at udforske dyrelivet under havets overflade. Langs begge kyster ligger farvestrålende koralrev, med et hav af finurlige fiskearter, havskildpadder, pilrokker, moræner og tiarmede blæksprutter.

Elefanter går i en flod
GirafGiraffen
BøffelBøflen
TigerTigeren
ElefantElefanten
HyæneHyænen
LøveLøven
FlodhestFlodhesten