Rejser og Safari i Kenya

Få den ultimative safari til Kenya

Kenya er hjemland for det autentiske Masai-folk, der lever i tæt harmoni med naturen og Afrikas vilddyr. I Kenya er der et mangfoldigt dyreliv. Her lever både bøfler, løver, krokodiller, flodheste, flamingoer mv., i deres vante omgivelser. De slentrer på græsstepperne, drikker vand ved flodbredden, og gør ellers sit for at overleve i et barsk miljø af rovdyr og græsædere. Vildmarken kan udforskes på helt tæt hånd, og med dyrenes spontane færden vil ikke to resjer til Kenya opleves ens. Du ved aldrig rigtig hvad dagen bringer, hvilket blot gør turen endnu mere spændende. Kenya kan med sin unikke placering ud til det Indiske Ocean, ligeledes byde på fabelagtige muligheder for lækre badeferier. Herudover er vi også glade for at kunne tilbyde unikke trekkingruter ved Mount Kenya på godt 5.000 meter. Så trænger du til natur og vilde oplevelser, er en rejse til Kenya noget for dig! 

Praktisk information

Klima og rejsevejr i Kenya 

I Kenya er vejret stabilt det meste af året, undtagen under landets to regntider.

  • Højsæson: Juli til oktober er Kenyas absolutte højtid, da vildtvandringen fra Tanzania sker i denne periode i Masai Mara. Fra december til marts er det ligeledes højsæson.
  • Lavsæson: I Kenya er der lavsæson når landet oplever regntid. Hvor den lange regntid strækker sig fra marts/april til maj/juni strækker den korte sig fra oktober til november/december.
  • Andet: Hvis du ikke er bange for lidt vand, er Kenya et fint land at rejse til året rundt. 

Visum og vaccinationer i Kenya


Rejser til Kenya


Det skal du opleve på din rejse til Kenya


Natur og dyreliv i Kenya


Nyumbani børnehjemmet i Nairobi


Anden praktisk information om Kenya

Mere information om Kenya