Oplev Kenya med Kipling Travel

Safari i Kenya er harmoni med dyrelivet


Rejser til Kenya

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Det østafrikanske Kenya rummer helt 48 millioner indbyggere, og dertilhørende hobevis af kulturelle eventyr. På en rejse til Kenya, kan du trygt læne dig op ad dit skoleengelsk, da engelsk er et af to modersmål i landet. Det skyldes at Kenya er en tidligere britisk koloni. Det andet udbredte sprog i landet er Swahili. Hovedstaden er Nairobi - en fager storby, som du klart bør besøge.

Kenya er berygtet for sit velspækkede dyreliv i spændende naturomgivelser. I de mange Nationalparker finder du enestående safarioplevelser såsom The Big Five. Søger du udfordring, kan du tage med Kipling Travel på trek op ad det næsthøjeste bjerg i Afrika, Mount Kenya. Tilmed har den danske forfatter Karen Blixen sat sit præg på Kenya, og har tilmed fået sit eget museum i Nairobi.

Spring direkte til:

Det skal du opleve på din rejse til Kenya

Steder at opleve i Kenya

Rejsetyper i Kenya

Tag på badeferie til Kenya

Badeferie i Kenya

Efter dine safarioplevelser på rejsen rundt i Kenya, vil du uden tvivl have brug for afslapning. Med Kipling Travel kan du tage den korte flyvetur fra Nairobi til Malindi, der ligner en ægte film strand med hvide sandstrande og turkisblå vand ved Det Indiske Ocean.

Se afslapningsrejser her

Populære dyr du kan opleve i Kenya

På Kenyas savanne kan du opleve vildmarkens dyr helt frit og uspoleret fra menneskelig indgriben. Her lever rovdyr side om side med savannens græsædere, ådselædere og et farverigt fugleliv. På en safari i Kenya er der store chancer for at opleve The Big Five, som består af løver, elefanter, leoparder, næsehorn og bøfler. Derudover har landet en af de rigeste fuglesøer i Afrika, Lake Nakuru, hvor flere millioner flamingoer står side om side.

Foruden de 5 mest populære dyr i Afrika, er der stor garanti for også at se giraffer, zebraer, gnuer, antiloper og geparder på din safari. Ved kystbyerne Mombasa og Malindi er der rig mulighed for at udforske dyrelivet under havets overflade. Langs begge kyster ligger farvestrålende koralrev, med et hav af finurlige fiskearter, havskildpadder, pilrokker, moræner og tiarmede blæksprutter.

GirafGiraffen
BøffelBøflen
TigerTigeren
ElefantElefanten
HyæneHyænen
LøveLøven
FlodhestFlodhesten
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik