Karen Blixen Camp - Kenya safari

Masai Mara luksus safari på Karen Blixen CampEventyret begynder

Afrejse mod Kenyas hovedstad Nairobi.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

Dag 1

Ankomst til Nairobi 

Ved ankomsten i Nairobi er der transfer til Karen – et område i Nairobi, som er opkaldt efter den verdensberømte danske forfatterinde. Her ligger vores hyggelige hotel, i nær afstand til Karen Blixens hus.

Hvis tiden tillader det, vil der være mulighed for at tilkøbe rundtur til Girafcenteret og Karen Blixens hus og høre om hendes eventyrlige periode i Kenya.  

Overnatning i Nairobi

Dag 2

Fly Nairobi til Masai Mara

Kenya er et majestætisk og varieret land, og det er et yndet sted for safarigæster. Det er hjemsted for spektakulære landskaber, et rigt dyreliv og den oprindelige, sande safarioplevelse – på swahili betyder ordet safari bogstaveligt “transport”, og safari rejser til den luksuriøse Karen Blixen Camp i Masai Mara er i sandhed en rejse for livet.

Fra Nairobi flyver vi en lille time vestover mod Masai Mara og lander på den lille landingsbane, hvorfra vi kører i safaribilerne mod Marafloden og Karen Blixen Camp. Vi indlogeres i de skønne safaritelte og har tid til at nyde omgivelserne og eventuelt spotte dyr ved floden, inden vi om eftermiddagen tager på vores første safaritur, der med international benævnelse kendes som "game drive".

Overnatning i Masai Mara

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

Dag 3

Masai Mara safari

Vi skal på flere game drives, efter det store savannevildt i Kenyas mest dyrerige område – Masai Mara. Dette er Østafrika, som vi måske kender det fra Blixens beskrivelser eller de levende billeder fra National Geographic: på den åbne savanne græsser store flokke af zebraer, kongoni, topi og gnuer, mens mange mindre antilopearter - især thompsons og grants gazeller og impalaer gør dem selskab. Vi ser også små flokke af vortesvin. Det er her, chancerne for at spotte løver er størst, for de tiltrækkes, ligesom hyæner og sjakaler af de mange græsædende dyr. Det kan være en god ide at se efter kredsende gribbeflokke, for de er nemlig et signal om, at et ådsel ligger til fri disposition - hvis da ikke løverne allerede er i gang med festmåltidet.

Safarikørslerne foregår i Mara North, der er et af Maras allerbedste storvildtområder. Desuden en dagsafari i "selve" Masai Mara eller Mara Triangle (gennemføres kun juli-oktober). Masai Mara er slet ikke en nationalpark, som mange tror men et "National Reserve" og "Masai Mara" udgør kun en brøkdel af Greater Mara økosystem (som omfatter følgende Ranches: Koiyaki, Lemek, Ol Chorro Oirowua, Olkinyei, Siana, Maji Moto, Naikara, Ol Derkesi, Kerinkani, Oloirien og Kimintet). En lidt langhåret forklaring på Masai Mara - men glæd jer, for det er vitterligt et af verdens bedste safariområder.

Overnatning i Masai Mara

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

Dag 4

Masai Mara safari

Overnatning i Masai Mara

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet. 

Masai Mara safari

Vi har alle dagene i campen og tager på game drives alle dage. Vi får lejlighed til at se hundreder af fuglearter og ved et ådsel samles gribbene med den enorme øregrib som "forskærer" og rüppels, hvidryggede og hvidhovede gribbe ventende.

På en safari tager vi automatisk hele sanseapparatet i brug. Især lydene og duftene er spektakulære og helt anderledes end det, vi er vant til hjemmefra. Når løver og hyæner giver lyd fra sig om natten, så mærker vi tydeligt, at vi – i sikre og trygge omgivelser – er helt ude i den ægte vilde natur. Vi kan være heldige at komme helt tæt på løveflokke, der uden at tage notits af bilerne dovent bevæger sig rundt om dem, og selv de små bevægelser som halen, der vifter nærgående fluer væk, er fascinerende at iagttage. De kraftige lugte af rovdyr er også med til at sætte krydderi på oplevelsen. En tur i zoo bliver simpelthen aldrig det samme igen, når vi har været ude at prøve den ægte vare!

Overnatning i Masai Mara

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

Masai Mara safai

Masai Mara National Reserve, eller blot ” Mara” blandt de lokale, er et af verdens mest berømte safariområder. Reelt set er Masai Mara et gigantisk vildtreservat i Kenya, som er den nordlige fortsættelse af Serengeti National Park Game Reserve i Tanzania. Opkaldt efter Masai-folket, de traditionelle beboere i området. Masai Mara er berømt for sin exceptionelle dyrerigdom. Her findes The Big Five, som består af løve, elefant, bøffel, leopard og næsehorn. Den årlige vildtvandring, migrationen, finder hvert år sted i Masai Mara fra juli til oktober med noget nær en million zebraer, gnuer og gazeller. Det er et imponerende syn, når de mange dyr tager turen over land og vand - hvor krokodillerne venter på deres byttetur.

Overnatning i Masai Mara

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet

Masai Mara Gazeller

Masai Mara, samt fly Masai Mara til Nairobi og afrejse Nairobi mod København

Vi tager afsked med Karen Blixen Camp og flyver den korte og smukke tur tilbage til Nairobi, hvor vi kører til den internationale lufthavn for at rejse hjem til Danmark.

Morgenmad og mad på flyrejsen er inkluderet.

Eventyret slutter

Vi ankommer til København i løbet af dagen. 

8. dag - Fly Masai Mara til Malindi

Efter flere oplevelsesrige safaridage tager vi afsked med Blixen Camp og flyver den korte tur fra Masai Mara til Malindi, med de fine hvide sandstrande og det turkisblå vand ved Det Indiske Ocean. Vi har valgt Malindi-området, der er mindre kendt end Mombasa, til gengæld er her roligt, uden den hektiske stemning, der kan opleves i andre strandområder og mindre besøgt, hvilket, vi synes, giver de optimale rammer for de følgende dages afslapning.

Lige syd for Malindi finder vi Watamu, der foruden de lange hvide sandstrande og kokospalmer ligger beskyttet af et smukt koralrev. Watamu Marine Park er et eldorado med flere hundrede forskellige farvestrålende fisk, smukke koraller og en større koloni af havskildpadder.

Vi har udvalgt to forskellige hoteller på strandene i Watamu Marine Park. Temple Point Resort er vores Kipling Classic hotel, der er smukt beliggende direkte ud til Det Indiske Ocean. Alle bungalows er smukt indrettet i klassisk swahili stil, med egen balkon eller veranda og beliggende i en smukt grønt område.

Vi har endnu et Kipling Classic hotel, nemlig Turtle Bay Beach Club, der er et all inclusive hotel, beliggende direkte ud til stranden og Det Indiske Ocean. Alle værelser har egen balkon og desuden tilbyder hotellet 2 swimmingpools, 3 restauranter, flere barområder og underholding både i løbet af dagen samt om aftenen. Hotellet er børnevenligt.

Morgenmad er inkluderet.

 

9. dag - Badeferie og afslapning i Malindi

Dagene kan nydes på stranden eller ved poolen med en god bog. Desuden er her fantastiske muligheder for dykning og snorkling eller en gåtur langs stranden, hvor tidevandet gør, at koralrevet flere steder er synligt fra strandkanten.

Inkluderede måltider afhænger af den valgte hotelkategori.

 

10. dag - Badeferie og afslapning i Malindi

 

Inkluderede måltider afhænger af den valgte hotelkategori.

 

11. dag - Badeferie og afslapning i Malindi

Inkluderede måltider afhænger af den valgte hotelkategori.

 

12. dag - Badeferie og afslapning i Malindi

Inkluderede måltider afhænger af den valgte hotelkategori.

 

13. dag - Malindi, samt fly Malindi til Nairobi og afrejse Nairobi mod København

I dag flyver vi fra Malindi til Nairobi, hvorfra hjemrejsen mod København påbegyndes.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

 

14. dag - Hjemkomst til København

Eventyret slutter

Vi er tilbage i København i løbet af dagen.

 

Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
1. apr. - 20. jun. 2019
24.998,-

21. jun. - 19. aug. 2019
34.498,-

20. aug. - 31. okt. 2019
30.998,-

1. nov. - 10. dec. 2019
27.998,-

23. dec. 2019 - 9. jan. 2020
Kontakt os

10. jan. - 31. mar. 2020
28.998,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Nairobi retur med Qatar Airways på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Flyrejse Nairobi-Masai Mara t/r
 • Alle transfers og transporter
 • Daglig safari gamedrives og et nat gamedrive i Mara North i safarivan/landrover
 • En dagssafari i Masai Mara Reserve eller Mara Triangle i safarivan/landrover(kun i perioden juli-oktober)
 • Lokal engelsktalende safariguide
 • 1 nat på Spurwing Guest House i Nairobi
 • 5 nætter på Karen Blixen Camp i luksuriøs canvas telt med egen veranda
 • Alle måltider på Karen Blixen Camp
 • Drikkevarer på Karen Blixen Camp (te, kaffe, vand, sodavand, øl og husets vin)
 • Afgifter og tilladelser til nationalparker og reservater
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

BØRNEPRIS

 • Børnepriser (2-11 år) fra: 19.998,-
Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Ballonflyvning over Masai Mara
Ballonsafari over Masai Mara
Pris fra 3.798 kr./person
Turtle Bay
Badeferie på Turtle Bay ved Malindi - 5 nætter
Pris fra 4.998 kr./person
Temple Point Resort
Badeferie på Temple Point Resort ved Malindi - 5 nætter
Pris fra 4.498 kr./person
Praktisk information

Bedste rejsetid: Den store migration finder sted august til primo december 

Næstbedste rejsetid: Det er fra januar til april. Lodgen er lukket i maj

Type: Safarirejse på luksus camp med lokale safariguider

Vores lodges: Se dem her

Kenyas nationalparker: Læs mere her

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

 

Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.