Karen Blixen Camp - Kenya safari

Masai Mara luksus safari på Karen Blixen CampEventyret begynder

Afrejse mod Kenyas hovedstad Nairobi.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

Dag 1

Ankomst til Nairobi 

Ved ankomsten i Nairobi er der transfer til Karen – et område i Nairobi, som er opkaldt efter den verdensberømte danske forfatterinde. Her ligger vores hyggelige hotel, i nær afstand til Karen Blixens hus.

Hvis tiden tillader det, vil der være mulighed for at tilkøbe rundtur til Girafcenteret og Karen Blixens hus og høre om hendes eventyrlige periode i Kenya.  

Overnatning i Nairobi

Dag 2

Fly Nairobi til Masai Mara

Kenya er et majestætisk og varieret land, og det er et yndet sted for safarigæster. Det er hjemsted for spektakulære landskaber, et rigt dyreliv og den oprindelige, sande safarioplevelse – på swahili betyder ordet safari bogstaveligt “transport”, og safari rejser til den luksuriøse Karen Blixen Camp i Masai Mara er i sandhed en rejse for livet.

Fra Nairobi flyver vi en lille time vestover mod Masai Mara og lander på den lille landingsbane, hvorfra vi kører i safaribilerne mod Marafloden og Karen Blixen Camp. Vi indlogeres i de skønne safaritelte og har tid til at nyde omgivelserne og eventuelt spotte dyr ved floden, inden vi om eftermiddagen tager på vores første safaritur, der med international benævnelse kendes som "game drive".

Overnatning i Masai Mara

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

Dag 3

Masai Mara safari

Vi skal på flere game drives, efter det store savannevildt i Kenyas mest dyrerige område – Masai Mara. Dette er Østafrika, som vi måske kender det fra Blixens beskrivelser eller de levende billeder fra National Geographic: på den åbne savanne græsser store flokke af zebraer, kongoni, topi og gnuer, mens mange mindre antilopearter - især thompsons og grants gazeller og impalaer gør dem selskab. Vi ser også små flokke af vortesvin. Det er her, chancerne for at spotte løver er størst, for de tiltrækkes, ligesom hyæner og sjakaler af de mange græsædende dyr. Det kan være en god ide at se efter kredsende gribbeflokke, for de er nemlig et signal om, at et ådsel ligger til fri disposition - hvis da ikke løverne allerede er i gang med festmåltidet.

Safarikørslerne foregår i Mara North, der er et af Maras allerbedste storvildtområder. Desuden en dagsafari i "selve" Masai Mara eller Mara Triangle (gennemføres kun juli-oktober). Masai Mara er slet ikke en nationalpark, som mange tror men et "National Reserve" og "Masai Mara" udgør kun en brøkdel af Greater Mara økosystem (som omfatter følgende Ranches: Koiyaki, Lemek, Ol Chorro Oirowua, Olkinyei, Siana, Maji Moto, Naikara, Ol Derkesi, Kerinkani, Oloirien og Kimintet). En lidt langhåret forklaring på Masai Mara - men glæd jer, for det er vitterligt et af verdens bedste safariområder.

Overnatning i Masai Mara

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

Dag 4

Masai Mara safari

Overnatning i Masai Mara

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet. 

Masai Mara safari

Vi har alle dagene i campen og tager på game drives alle dage. Vi får lejlighed til at se hundreder af fuglearter og ved et ådsel samles gribbene med den enorme øregrib som "forskærer" og rüppels, hvidryggede og hvidhovede gribbe ventende.

På en safari tager vi automatisk hele sanseapparatet i brug. Især lydene og duftene er spektakulære og helt anderledes end det, vi er vant til hjemmefra. Når løver og hyæner giver lyd fra sig om natten, så mærker vi tydeligt, at vi – i sikre og trygge omgivelser – er helt ude i den ægte vilde natur. Vi kan være heldige at komme helt tæt på løveflokke, der uden at tage notits af bilerne dovent bevæger sig rundt om dem, og selv de små bevægelser som halen, der vifter nærgående fluer væk, er fascinerende at iagttage. De kraftige lugte af rovdyr er også med til at sætte krydderi på oplevelsen. En tur i zoo bliver simpelthen aldrig det samme igen, når vi har været ude at prøve den ægte vare!

Overnatning i Masai Mara

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

Masai Mara safai

Masai Mara National Reserve, eller blot ” Mara” blandt de lokale, er et af verdens mest berømte safariområder. Reelt set er Masai Mara et gigantisk vildtreservat i Kenya, som er den nordlige fortsættelse af Serengeti National Park Game Reserve i Tanzania. Opkaldt efter Masai-folket, de traditionelle beboere i området. Masai Mara er berømt for sin exceptionelle dyrerigdom. Her findes The Big Five, som består af løve, elefant, bøffel, leopard og næsehorn. Den årlige vildtvandring, migrationen, finder hvert år sted i Masai Mara fra juli til oktober med noget nær en million zebraer, gnuer og gazeller. Det er et imponerende syn, når de mange dyr tager turen over land og vand - hvor krokodillerne venter på deres byttetur.

Overnatning i Masai Mara

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet

Masai Mara Gazeller

Masai Mara, samt fly Masai Mara til Nairobi og afrejse Nairobi mod København

Vi tager afsked med Karen Blixen Camp og flyver den korte og smukke tur tilbage til Nairobi, hvor vi kører til den internationale lufthavn for at rejse hjem til Danmark.

Morgenmad og mad på flyrejsen er inkluderet.

Eventyret slutter

Vi ankommer til København i løbet af dagen. 

Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
10. jan. - 31. mar. 2020
28.998,-

1. apr. - 20. jun. 2020
25.998,-

21. jun. - 19. aug. 2020
33.498,-

20. aug. - 31. okt. 2020
31.998,-

1. nov. - 10. dec. 2020
28.498,-

23. dec. 2020 - 9. jan. 2021
Kontakt os

10. jan. - 31. mar. 2021
29.998,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Nairobi retur med Qatar Airways på økonomiklasse
 • CO2-kompensation på flyrejser via skovrejsning i Danmark - læs mere her.
 • Bagage på flyrejsen – 1 stk. håndbagage og 1 stk. bagage til check-in
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Flyrejse Nairobi-Masai Mara t/r
 • Alle transfers og transporter
 • Daglig safari gamedrives og et nat gamedrive i Mara North i safarivan/landrover
 • En dagssafari i Masai Mara Reserve eller Mara Triangle i safarivan/landrover(kun i perioden juli-oktober)
 • Lokal engelsktalende safariguide
 • 1 nat på Spurwing Guest House i Nairobi
 • 5 nætter på Karen Blixen Camp i luksuriøs canvas telt med egen veranda
 • Alle måltider på Karen Blixen Camp
 • Drikkevarer på Karen Blixen Camp (te, kaffe, vand, sodavand, øl og husets vin)
 • Afgifter og tilladelser til nationalparker og reservater
 • 10-20% rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

BØRNEPRIS

 • Børnepriser (2-11 år) fra: 19.998,-
Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Ballonflyvning over Masai Mara
Ballonsafari over Masai Mara
Pris fra 3.998 kr./person
Turtle Bay
Badeferie på Turtle Bay ved Malindi - 5 nætter
Pris fra 4.798 kr./person
Temple Point Resort
Badeferie på Temple Point Resort ved Malindi - 5 nætter
Pris fra 4.398 kr./person
Praktisk information

Bedste rejsetid: Den store migration finder sted august til primo december 

Næstbedste rejsetid: Det er fra januar til april. Lodgen er lukket i maj

Type: Safarirejse på luksus camp med lokale safariguider

Vores lodges: Se dem her

Kenyas nationalparker: Læs mere her

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

 

Foredrag
Periode
Kilimanjaro, safari og Zanzibar
Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K
26. feb. 2020 kl. 17:30
Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik