Rejser til Tyrkiet


Rejser til Tyrkiet

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Spørgsmål fra de rejsende

Som dansk statsborger skal du have et gyldigt pas, før du kan rejse ind i Tyrkiet. Dit pas skal være gyldigt i 150 dage fra din indrejsedato. Der skal ligeledes være tomme sider i dit pas, da du ellers kan nægtes indrejse.

Du må opholde dig 90 dage (over en periode på 180 dage) i Tyrkiet uden visum. Planlægger du et længere ophold, skal du søge om opholdstilladelse.

Som rejsende har du pligt til at holde dig opdateret på gældende lovgivning for indrejse. Du kan holde dig orienteret hos Udenrigsministeriet.

Duften af varme krydderier fylder luften i landets mange små markeder. I Tyrkiet møder du hjertevarme mennesker, som med glæde deler traditioner fra deres kultur. Landet byder på krystalblå kyster og rå natur i højlandet. Du kommer helt tæt på sovende vulkaner og kulturelle seværdigheder.

Tager du en rejse til Tyrkiet med os, er du garanteret en unik oplevelse. Vi tager dig med til eventyrlige og næsten hemmelige steder såsom 1700-tals paladset, Ishak Pasha. Herfra er der udsigt til Ararat bjerget, som fører tankerne hen på 1001 nats drøm.

Er du på udkig efter helt enestående oplevelser, så er Tyrkiet en fantastisk destination. Vi planlægger eventyrlige vandreferier i Tyrkiets storslåede og mere ukendte landskab. Med os kan du komme med op på Tyrkiets højeste bjerg, Ararat. En tur med idyllisk fuglesang og et terræn der går fra grønne dale til golde gletsjere.

I Tyrkiet bruger de Tyrkiske Lira (TRY). Du kan også betale med Euro, men du risikerer at blive snydt eller at skulle betale en højere pris. De fleste steder tager imod betalingskort. Vil du handle på markeder og i små butikker, er det en god idé at have kontanter med.

Det er generelt billigst at veksle hjemmefra, men det er også muligt at hæve kontanter i landets hæveautomater. Du kan undersøge den gældende kurs online eller hos din bank. Din bank kan ligeledes hjælpe med spørgsmål om anvendelse af betalingskort i Tyrkiet.

Du er ikke dækket af det blå EU-sygesikringskort på din rejse i Tyrkiet.

Vi anbefaler en årsrejseforsikring hos Gouda med afbestillingsforsikring, for at du får en tryg oplevelse før, under og efter din rejse. Flere af vores ture tager dig med til nogle fantastiske oplevelser, hvor adrenalinen kan mærkes. Skal du på bjergbestigning eller andre ture i højden, er det vigtigt at disse er dækket af rejseforsikringen.

Vælger du at tage med Kipling til Tyrkiet starter din rejse i Københavns lufthavn. Med fly går turen til Tyrkiet, hvor vi har tilrettelagt ruten efter ende-destinationen. Vil du flyve fra en anden lufthavn, som Aalborg, Billund eller Hamborg kan du kontakte os for evt. muligheder og priser.

I det sydlige og vestlige Tyrkiet er der solrigt middelhavsklima, med varme sommermåneder og milde temperaturer resten af året. En efterårsrejse til Tyrkiet i oktober eller november er en dejlig, mild fornøjelse. Du kan forvente temperaturer omkring de 20 grader og med lune vandtemperaturer på 24 grader.

Inde i landet påvirkes vejret af de store bjergområder, sommeren byder på varme over 30 grader, mens vi i de kolde vintre når under frysepunktet.