Rejser til Vietnam, Laos og Cambodia

Vietnam er det perfekte rejseland grundet den helt fantastiske natur, den særlige kultur og lækre mad - og ikke mindst en utrolig historie, der omfatter gamle kejserriger, kolonitid og utallige krige, der har sat sine tydelige spor og gør at Vietnam er en levende historiebog. Landet har en frodig natur med bjerge, floder og skov samt unikke risterrasser, som pryder store dele af landskabet.

Vi er specialister i rejser til Vietnam, Laos og Cambodia

Gennem mange års erfaring, har vi rejst Vietnam tynd. Rejs fra nord til syd med vores specialister, og oplev et af verdens mest imødekommende folkeriger. Vi har fundet og kombineret de bedste oplevelser, som vi skræddersyer helt specielt til dig. Tager du på en rejse med Kipling Travel, vil du få en hårrejsende natur- og kulturoplevelse, som du aldrig glemmer. Læs eventuelt mere om Kipling Travels rejser til Vietnam herunder og udforsk utallige muligheder til din optimale Vietnam rejse.

 

Se Kipling Travels rejser til Vietnam  Læs mere om Vietnam

Praktisk information
Vietnam barn rejser på mors ryg

Med Kipling Travel får du en unik mulighed for at opleve det smukke Vietnam. Landet ligger i Sydøstasien ud mod det Sydkinesiske Hav og grænser op til Kina, Laos og Cambodia, med en befolkning på omkring 85 millioner. Du kan rejse til hovedstaden Hanoi eller den største by Ho Chi Minh City. Når du rejser til Vietnam, bliver du mødt af utrolig smuk og varieret natur, med 75% af landet der er bjerge og bakker - Det højeste bjerg Fan Si Pan, som er 3.145,9 meter. Vietnams bjergrige terræn, skove, vådområder og kystlinje, giver optimale livsbetingelser til et rigt dyreliv. 

Med Vietnam rejser kan du få oplevelser, der beriger dig for livet. Landet indeholder alt, hvad en rejsedestination skal og Vietnam er derfor det optimale rejseland. Du kommer tæt på de lokale, får indsigt i den prægtige kultur og historiske monumenter, samt får en storslået naturoplevelse. En rejse til Vietnam tager dig gennem alt fra lokallivet i højladet, det hektiske liv i Hanoi, ro og idyl i Halong Bay til historiske krigsmonumenter og kejserbyer i Ho Chi Minh City. Rejser du til Vietnam finder du helt utrolige levn fra Vietnamkrigen, der hærgede i sidste halvdel af 1950’erne til 1975 og endte med et genforenet Vietnam under ét kommunistisk styre.

Det skal du opleve i Vietnam

Børn i Vietnam
Cat cat vandfald i Vietnam

Steder at opleve i Vietnam

Rejsetyper i Vietnam

Kvinder rejser med ris i Vietnam

Kulturrejse til Vietnam

På vores rejse til Vietnam, kommer du helt tæt på en fantastisk kultur. Det er et land med en utrolig historie, hvor især tiden uder fransk og kinesisk besættelse kommer til udtryk, såvel som den barske Vietnamkrig, der fandt sted fra 1950'erne til 1975. Med Kipling Travel vil du møde nogle af landets 54 etniske minoritetsgrupper, der udgør 88% af den totale befolkning. 

Læs om kulturrejser til Vietnam her

Kombiner din Vietnam rejse

Populære dyr du kan opleve i Vietnam

Fordi Vietnam er et lang og tyndt land, der strækker sig over flere klimazoner, findes der mange forskellige planter og levesteder for dyrelivet. Vietnam var oprindeligt kraftigt dækket af skov, med kæmpe mangrove sumpe langs kysten og tæt regnskov. Mange af skovene er gradvist forsvundet, til fordel for landbruget og mange års krig har også gjort skade.

I de uberørte skove i bjerglandet, vokser rododendron, bambus og orkideer, mens kysten er grobund for mange fisk, skaldyr og fødested for forskellige fugle. Det estimeres at der findes omkring 13.766 forskellige plantearter, hvoraf 10% er endemisk og derfor ikke findes andre steder i verden.

Flere dyrearter i Vietnam er truet, på grund af tab af deres levested, men genforeningen af nord og syd Vietnam har været en vigtig del af bevaringen og restaureringen af naturen - I dag har Vietnam 28 nationalparker hvor vilde dyr lever.

Gibbonaben
Tapiren
Tigeren
Elefanten
Søkoen