Rejser til Vietnam, Laos og Cambodia

Oplev fantastisk natur, kultur og få en kulinarisk oplevelse på en rejse til Vietnam


Rejser til Vietnam

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

En rejse til Vietnam er en hel unik måde at opleve det sydøstasiatiske land på. Lad dig betage af hovedstaden Hanoi, eller landets største by Ho Chi Minh City, når vi drager på rundrejse i Vietnam. Sammen forbløffes vi af den vietnamesiske natur, hvor 75 % af landskabet er henlagt til bjerge og bakker. Du kan ydermere kombinere din rejse med et visit i nabolandet, Cambodia.

På din rejse lytter vi til rismarkernes der danser i vinden, alt imens vi betages af Vietnams højeste bjerg Fan Si Pan som stikker 3.143 meter op i horisonten. Rejser til Vietnam er en livsinvestering. Her stifter du bekendtskab med en særpræget kultur, og en befolknings historie der vil feje benene væk under dig. Glæd dig til en rejse ud over det sædvanlige.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Vietnam

Byer i Vietnam

Rejsetyper i Vietnam

Kombiner din Vietnam rejse

Populære dyr du kan opleve i Vietnam

Vietnam er et aflangt land, som strækker sig over flere klimazoner. Derfor er både planter og dyreliv yderst varierende. Vietnam var oprindeligt kraftigt dækket af skov og regnskov, med kæmpe mangrove sumpe langs kysten. Mange af skovene er gradvist forsvundet grundet krig og landbrug. I bjerglandet, vokser rhododendron, bambus og smukke orkideer.

Det estimeres at der findes omkring 13.766 forskellige plantearter, hvoraf 10% er endemisk og derfor ikke findes andre steder i verden. Flere dyrearter i Vietnam er truet, på grund af tab af deres levested, men genforeningen af nord og Sydvietnam har været en vigtig del af bevaringen og restaureringen af naturen - I dag har Vietnam 28 nationalparker hvor vilde dyr lever.

Gibbonabe i VietnamGibbonaben
Tapir i VietnamTapiren
Tiger i VietnamTigeren
Elefant i VietnamElefanten
 Søko i VietnamSøkoen

Spørgsmål fra de rejsende

Vietnam og Thailand byder hver især på unikke oplevelser, så det vil uden tvivl være en smagssag. Hos Kipling Travel udbyder vi (af disse to destinationer) kun rejser til Vietnam, da vi synes Vietnam byder på flere uspolerede og smukke oplevelser. Trods Vietnams store popularitet, er det stadig væsentlig mindre turistet end Thailand, hvilket giver stærkere natur- og kulturoplevelser.

På rejser der varer maks. 15 dage, kræves der ikke visum. Er rejsen på mere end 15 dage, skal man have visum, hvilket kan søges online.

Hovedstaden i Vietnam er Hanoi, men den største by i Vietnam er Ho Chi Minh City (som tidligere havde navnet: Saigon).

Regnsæsonen svinger en lille smule alt efter, om vi taler om det sydlige, det centrale eller det nordlige Vietnam. I Nord- og Sydvietnam ligger regnsæsonen fra maj til september, hvor regnsæsonen i det centrale Vietnam ligger lidt senere - nemlig fra september til december.