Vietnam rejse fra nord til syd

Velkommen til den store klassiske Vietnamrejse - i Kiplingudgaven


"En meget velorganiseret rejse. Guide var der til tiden og rimelig gode til engelsk. Alt fungerede med fly - også indenrigs- og sejlads med overnatning. Et skønt rejseland med masser af historie, kultur og natur. Kipling kan varmt anbefales som arrangør."

Vi flyver fra København mod Hanoi, Vietnam.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

Dag 1

Et par af dagens højdepunkter:

 • Hanoi, Vietnams pulserende hovedstad
 • Det skønne "Old Quarter" område

Vi ankommer til Hanoi, hvor vi bliver mødt af vores repræsentant og kørt til hotellet, der naturligvis er beliggende i gåafstand til "The Old Quarter", eller Hoan Kiem der er Hanois hyggelige og sprudlende kvarter.

Vietnams hovedstad Hanoi, beliggende ved Den Røde Flods delta, er en af Østens mest charmerende hovedstæder. Byen er et inferno af dyttende scootere og samtidig præget af brede boulevarder med akacietræer og grønne parker, men den har formået at bevare noget af det originale Østen, der forsvinder mange andre steder i Asien. Dagen er afsat til egne oplevelser i byen, og vi kan foreslå en spadseretur til Hoan Kiem-søen med Skildpadde-øen midt ud i søen. Dette er turtelduernes mødested, familiernes udflugtssted og officielt centrum for hele Vietnam. Som navnet antyder, vrimlede det engang med skildpadder – i dag bringer det lykke, hvis man tror, man har set en skildpadde i søen.

De mange scootere præger gadebilledet. Det siges, at minimum 4,5 millioner ud af byens 6 millioner indbyggere ejer én scooter, men vi lærer hurtigt at krydse vejen på sikker vis. Trafikken i Hanoi er en intens oplevelse, der blot kræver, at man går ud i trafikken og passerer gaden med jævn hastighed. Det er scooterne, der styrer trafikken, og mens vi holder vejret, kommer vi i sikkerhed ovre på den anden side.

Overnatning i Hanoi.

Vietnamrejser Hanoi

Et par af dagens oplevelser:

 • Rundtur i Hanoi i bil, til fods og cykeltaxi
 • Præsidentpaladset til Ho Chi Minhs hus og Old Quater
 • Hanois kulinariske gadekøkkener

Efter morgenmaden møder vi vores guide og starter ud med at besøge Ho Chi Minhs pompøse mausoleum (lukket mandage/fredage, samt hele oktober). Det er her, Nordvietnams tidligere kommunistiske leder, der også frigjorde nordvietnam fra den franske kolonimagt, har ligget i glassarkofag siden hans død i 1969.

En afbildning af “Uncle Ho’s” ansigt finder man ikke kun i alle offentlige bygninger, men også i ethvert hjem med respekt for sig selv. Han betragtes i hele Vietnam som frelser, fredsskaber og befrier, og hans ydmyge ydre og sejlivede indre er for mange vietnamesere indbegrebet af vietnamesisk livsfilosofi (yin og yan). Det er interessant at følge, hvordan vietnamesere med ærbødighed og store forventninger står i de lange køer for at besøge landets folkehelt. Stedet emmer af respekt, og vi har naturligvis fulgt den påkrævede dresscode, og vi hverken taler eller står stille, når vi passerer forbi ”Uncle Ho” og hans bevæbnede vogtere. (Mausolæet er lukket mandag og fredag samt i oktober, hvor den balsamerede Ho Chi Minh hvert år fragtes til Rusland for at blive vedligeholdt).

Vi fortsætter til fods forbi Præsidentpaladset til Ho Chi Minhs hus og museum. Pælehuset og dets spartanske forhold, som Ho Chi Minh boede og arbejdede under, giver os en indsigt i hvilken mand, menneske og præsident, han var. I Litteraturtemplet får vi et spændende indblik i Vietnams tidlige historie og traditionelle arkitektur. Templet er Vietnams første universitet og blev grundlagt af Kejser Ly Thanh Tong i 1070. Vi går på opdagelse gennem templets smukke pavilloner, haller og røgelsesfyldte ceremonipladser, der i adskillige generationer, frem til 1802 uddannede kejserfamilien og andre adelige. Der blev rejst 82 stenplader med inskriptioner og navne på de elever, der afsluttede den krævende uddannelse. Stenpladerne hviler på ryggen af skildpadder, der symboliserer styrke og et langt liv. Templet besøges fortsat af vietnamesiske studerende inden en eksamen, for at skildpadderne ved håndspålæggelsen kan give den fornødne held og lykke. Som så meget andet i Vietnam ser vi her, hvordan Vietnams fortid også har stærk indflydelse på Vietnams fremtid. Rundturen slutter midt på dagen og vi tager tilbage til vores hotel, hvor eftermiddagen kan bruges til at slappe lidt af eller selv gå lidt på opdagelse i Hanoi's gader.

Tidlig aften sætter vi os til rette i en cyclo, en vietnamesisk cykeltaxi, og ruller stille og roligt gennem “The Old Quarter”. Her er stor aktivitet af handlende, cykelrickshaws og gadekøkkener. Bydelen er oprindelig kendt som ”de 36 gader”, hver opkaldt efter det erhverv der udøvedes, fx smedegade, papirgade, silkegade. Gaderne emmer af stemning, og det er her, det lokale liv folder sig ud. Vores lokale guide tager os med på opdagelse i ”det vietnamesiske gadekøkken”, som af mange betragtes som den ultimative og mest smagfulde oplevelse indenfor vietnamesisk gastronomi. Og efter vores cyclo tur fortsætter vi fods gennem “The Old Quarter”, mens de små gadekøkkener langsomt fyldes op af sultne vietnamesere, i takt med at røgen og duften fra potter og pander fylder de smalle gader og snævre gyder. Vi får en sjælden mulighed for at prøvesmage alt det “mærkelige”, som vi knap har fantasi til at forestille os findes i et gadekøkken. Men et er sikkert, det er en fantastisk oplevelse, og maden er 100% frisklavet. Efter vietnamesisk barbecue, smagfulde snacks og krydrede supper slutter vi aftenen af hos en af Hanois små hyggelige caféer.

Overnatning i Hanoi.

Morgenmad og aftensmad er inkluderet.

Hanoi rejse

Et par af dagens oplevelser:

 • Halongbugten, vietnams mest ikoniske naturområde
 • Minikrydstogt med udsigter til limstensklipperne i den UNESCO-fredede nationalpark
 • Dejlig afslapning ombord på Swan Halong Cruise 

Vi forlader Hanoi og kører ca. 4 timer østpå til Halong by og havneområdet. Hanoi fortaber sig langsomt til mindre urbaniserede områder med rismarker og markarbejdere med den klassiske vietnamesiske rishat.

Halong bugten er måske nok Vietnams mest ikoniske naturområde, i lighed med hvad Guillins klipper er for Kina, eller Le Calanques Envou er for Frankrig. Halong bugten er et gigantisk ørige, med 3.000 øer spredt udover hele Halong. De fleste stikker frit op fra vandet, hvor de smukke limstensmonolitter ligger spredt med højt interval. Det er en af Vietnams, ja hele Sydøstasiens store naturoplevelser. Efter ankomst til Halong er der ombordstigning, fra cruisets private havneområde, på en traditionel vietnamesisk junke. Vi får en kort introduktion til turen, inden vi lægger fra land ved frokosttid. På Swan Halong cruises er alle kahytter med havudsigt, aircondition og eget bad/toilet. Man skal være klar på, at selvom Halongbugten er usædvanligt smuk og en meget stor naturoplevelse, så kan selve cruiset virke en smule for organiseret, dog med en fin og høj service. Med det i mente kan I nyde dette enestående natursceneri i den UNESCO-fredede nationalpark.

Vi sejler ud i bugten, og kort efter start dukker de første limstensbjerge op. Dagen går med sejlads og et par ture i land på småøerne, og det er simpelthen noget af det smukkeste, man kan forestille sig.  For dem der måtte lyste, er der mulighed for en kajaktur eller en kølig dukkert.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Halongbugten-krydstogt

Et par af dagens oplevelser:

 • Fra Halongbugten tilbage til Haiphong
 • Nattog, rejs som vietnameserne i gode sovevogne

Mens vi nyder morgenmaden, sejler vi stille og roligt tilbage til Halong havn, hvor vi er i land ved 11-tiden. Her bliver vi mødt af vores chauffør, der kører os tilbage til Hanoi.

Tidlig på aftenen kører vi til stationen for at gå ombord på nattoget mod Kejserbyen Hué. På bedste vis skal vi opleve det rigtige Vietnam. Her mødes folk fra nord som syd, stammefolk og forretningsfolk. Togkupeerne er ganske enkle, så forvent på ingen måder luksus, men en god lokaloplevelse i fin kvalitet. Overnatning i togets sovevogn.

Hué ligger ved Parfumeflodens udløb og er Vietnams tidligere hovedstad og kejserby i Nguyen-dynastiet i perioden 1802-1945. Hermed var Hué landets sidste kejserby, inden kommunistpartiet overtog styret i 1945. Hué fik som by en ret hård medfart i Vietnamkrigen, da den lå strategisk tæt på grænsen mellem Nord- og Sydvietnam. Den nye bydel ligger på den sydlige bred af Parfume-floden, der ”limpopofarvet” og dovent flyder gennem Hué by. Det smukke kejserpalads i Hué er en lille og lidt slidt udgave af Den Forbudte By i Beijing, men en fantastisk oplevelse, hvor store dele af den kejserlige historie kommer til fuld skue.

Overnatning i nattog i 4 personers kupé (muligt at opgradere til 2 personers kupé alternativt at flyve Hanoi-Hue mod tillæg)

Morgenmad og frokost er inkluderet.

Vietnam-togrejse

Et par af dagens oplevelser:

 • Hué og Parfumefloden i Centralvietnam
 • Kejserens palads, det smukke kastel
 • Kongegravene og lokal kultur

Ankomst tidlig morgen til Hue togstation, hvor vi bliver hentet og kørt til vores hotel og værelset er selvfølgelig klar ved ankomst. Hué, der ved første øjefald ser lidt kedelig ud, byder på overraskende seværdigheder. Efter morgenmaden starter vi ud ved Parfumeflodens nordlige bred, hvor selve kejserbyen, den muromkransede gamle bydel, ligger. I Vietnam er kejsernes palads alene kendt som "Citadellet", kastellet. Her går vi gennem Morgenporten ind i den kejserlige by, og de områder der alene var forbeholdt kejserfamilien og embedsvældet. Vi ser de gamle gemakker og de forfaldne områder, men også de restaurerede dele af kejserens gamle palads. Det giver et spændende indblik i den nære fortid for det vietnamesiske rige. Efter Citadellet kører vi til Parfumefloden, hvor vi skal på en lille sejltur og se byen fra vandsiden. Siden fortsætter vi til Kongegravene beliggende umiddelbart syd for Hué, hvor vi bl.a. skal opleve Kong Tu Ducs gravplads. Han regerede i perioden 1848 til 1883 og var Nguyen dynastiets længst regerende konge.

Overnatning i Hué.

Morgenmad og frokost er inkluderet.

Kejserpaladset-Hue

Et par af dagens oplevelser:

 • Smuk køretur over Hai Van - "passet i skyerne"
 • Hoi An - sammen med Bagan og Luang Prabang, må den gamle franske koloniby kandidere til at være blandt Asiens hyggeligste byer
 • Kultur og hyggeligt byliv og dejlig strand 

Vi bliver hentet af vores chauffør og kører sydpå over Hai Van Passet, også kaldet ”passet i skyerne”. En flot tur langs kysten med udsigt til Det Kinesiske Hav, gennem kuperede landskaber og vidunderlige udsigter på vores 4 timers tur mod Hoi An.

Den gamle franske koloniby Hoi An må sammen med Bagan og Luang Prabang kandidere til at være blandt Asiens hyggeligste byer. Hoi Ans gamle gader og flodområder er utrolig smukke, og gennem årene er de desuden blevet nænsomt restaureret. Hoi An var omkring årene 700-1000 beliggende på den strategisk vigtige krydderirute til havet og dermed de andre asiatiske markeder. Udover vietnameserne og champaerne var her japanere, kinesere og senere kom portugiserne, franskmændene, hollænderne og inderne til Hoi An for at nyde godt af de lukrative handelsmuligheder.

Om eftermiddagen tager guiden os med på en gåtur for at få et indtryk af byen og dets historie. I midten af byen ligger den berømte japanske bro, der helt tilbage i 1593 sammenførte handelsmulighederne mellem den kinesiske og japanske del af Hoi An. Den smukke, overdækkede bro giver fint læ mod både regn og sol i de hede måneder. Hoi Ans gamle bydel med de karakteristiske gule- og pastelfarvede huse er typisk fra det 18. århundrede, og byens levevej var havnen ved Thu Bon floden.

I Hoi An har vi på denne rejse valgt et hotel, der ligger tæt på Hoi An by, men der er også mulighed for at bo ude ved stranden og vandet.

Cua Dai er en rigtig dejlig strand, faktisk er hele China Beach, stykket på godt 30 km mellem Danang og Hoi An, én lang flot strand med skønt vand og flotte hoteller. Men ingen tvivl om at selve Cua Dai vinder stort over de nordligere strande, og blot 10 minutters kørsel fra Hoi An by. Vær opmærksom på, at der kan være stærk strøm i vinterhalvåret fra oktober til marts, hvor der både kan surfes og vindsurfes. De bedste badeforhold er i de varme måneder juni-august, hvor strandene er noget nær perfekte.

Overnatning i Hoi An.

Morgenmad er inkluderet.

Hoian vietnamrejse

Et par af dagens oplevelser:

 • My Son templerme beliggende i et skovområde. Hinduindflydelse og cham-kultur
 • Strand, by og afslapning 

Vi skal i dag besøge My Son tempelkomplekset, der stammer fra årene 300 til 1100 og nok nærmest er Vietnams minisvar på Angkor Wat. My Son ligger i en smuk grøn dal en times kørsel fra Hoi An. Det er en meget interessant tur, der viser noget af hinduismens indflydelse på Vietnams Champa-riger.

Champa riget var inspireret af hinduismen, hvorfor byggestilen kan minde om Khmernes Angkor Wat og Indernes tempelarkitektur – og de er rettelig på UNESCO's liste over verdenskulturarv. Desværre blev My Sons fantastiske tempelbygninger kraftigt bombet under Vietnamkrigen, hvorfor det ubetinget er et ruinområde - men hvilket et. Efter besøget i My Son vender vi tilbage i Hoi An først på eftermiddagen.

Overnatning i Hoi An.

Morgenmad er inkluderet.

Myson templerne og Hoian

Et par af dagens mulige opvelser:

 • Slentre rundt blandt Hoi Ans forrygende kulturliv og dejlige restauranter
 • Tag på cykeltur blandt rismarker og landsbyliv
 • Stranden - afslapning ved det sydkinesiske hav

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Hoi An er en turistmagnet i særklasse, men den er det på så fin, subtil og rolig en måde, at man ikke kan andet end at falde pladask for den. Der et hav af cafeer, restauranter, skræddere, skomagere og sælgere af alt muligt, og derfor har vi afsat denne dag til blot at snuse rundt i byen eller cykle en tur ud til stranden. Atmosfæren i Hoi An er på mange måder intakt og utrolig rolig og afslappet.

Overnatning i Hoi An.

Morgenmad er inkluderet.

Hoi An rejse

Et par af dagens oplevelser:

 • Ho Chi Minh City - Saigon, det sydlige vietnams store kraftcenter
 • Kultur og museer - krig og fred

Vi tager afsked med Hoi An og kører til Danang, hvorfra vi flyver til Ho Chi Minh City. Byen hed indtil 1976 Saigon, hvilket det stadig kaldes af både vietnamesere og udlændinge, mens det officielle navn er Ho Chi Minh City.

I dag bor knap 7 millioner indbyggere i Vietnams økonomiske og industrielle metropol, der på mange måder er helt anderledes end Hanoi og en meget kontrastfyldt by. Vi ser forretningsfolk i dyre jakkesæt side om side med rundryggede kvinder med de traditionelle rishatte og kurve, som de bærer på åg over skuldrene. Moderne højhuse, elegante boulevarder og eksklusive designerforretninger blander sig med gadekøkkener og et tætpakket mylder af mennesker og millioner af motorcykler. Det er denne forskellighed af to verdener og kontraster, der på bedste vis illustrerer Saigons skønhed.

Vi skal på opdagelse i Saigon og starter ud med at besøge Krigsmindemuseet, War Remnants Museum, der absolut må være ét af verdens mest gribende museer, der kan tage pusten fra selv de mest hårdkogte. Langsomt oprulles hele Vietnam-krigens baggrund, historier og ulykkelige skæbner for vores øjne. Vi får historien, som vietnameserne oplevede den, men også med en amerikansk synsvinkel – en krig som alle tabte. Fra krigskorrespondenterne til soldaterne i krydsilden. Vi har at gøre med stærke indtryk, og udstillingen er ikke for sarte sjæle, men det bibringer en forståelse af, hvad der foregik under krigen (det anbefales ikke at tage børn med).

Det første, man helt naturligt spørger sin guide om, når vi er tilbage ude i dagslyset, er “do you hate the Americans”. Forbløffende nok er svaret altid det samme: “No!” Hvilket blot fortæller noget om, hvor store mennesker de ellers så små vietnamesere i virkeligheden er!

Overnatning i Saigon.

Morgenmad er inkluderet.

Ho Chi Minh City rejse

Et par af dagens oplevelser:

 • Cu chi tunnlerne, Vietcongs berømte netværk af underjordiske tunneler 
 • Eftermiddagen fri i Saigon til indkøb, kultur og vietnamesisk mad

Efter morgenmaden forlader vi Saigon og kører ca. 70 km mod nordvest til de imponerende Cu Chi tunneler. Det berømte netværk af underjordiske tunneler er oprindelig bygget af Vietcongerne under krigen mod franskmændene og videreført i Vietnamkrigen. For øvrigt hedder krigen ikke Vietnamkrigen, men er på disse breddegrader kendt som Den Amerikanske Krig. Det er et kæmpemæssigt tunnelsystem på over 200 km, bestående af lange gange, opholdsrum, køkken, lagerrum, skoler, hospitaler og hemmelige faldlemme. Det var herfra, Vietcongerne førte og senere vandt krigen over amerikanerne.
Der er mulighed for at kravle rundt i tunnelerne, i de specielt udgravede bredere turist-tunneler, hvor vi får en fornemmelse af livet under jorden.

Tilbage i Saigon har vi resten af dagen til egne eventyr.

Overnatning i Saigon.

Morgenmad er inkluderet.

Saigon Cuchi tunnler

Et par af dagens oplevelser:

 • Flod-cruise i Sydvietnams frodige Mekong-delta
 • Cykeltur gennem rismarker, frugtlunde og landsbyer

Vi forlader Saigon og kører mod Ben Tre-provinsen, der ligger i Sydvietnams frodige Mekongdelta. Deltaets forgreninger snor sig gennem rismarker og frugtplantager, så langt øjet rækker. Deltaet er det område i Vietnam med den største risproduktion, da der kan høstes 2-3 gange årligt. Hvor der ikke er rismarker, dyrkes der masser af eksotiske frugter og grøntsager. Den 4.500 kilometer lange Mekong-flod har sit udspring højt oppe under ”Verdens Tag” i Himalaya. På sin vej mod Det Sydkinesiske Øhav er Mekong livsnerven for over 75 millioner mennesker, hvoraf de 15 millioner bor i Vietnam.

Efter et par timers kørsel ankommer vi til Hung Vuong-anløbsbroen, hvor vi stiger ombord på vores båd og starter vores cruise ned ad Ham Luong, en sideflod til Mekong-floden. Langsomt glider vi gennem deltaet, der er en ren oase af fred og ro, og vi får et fint indtryk af det enkle liv, der leves i hytterne langs flodbredden.

Undervejs gør vi holdt ved en række lokale værksteder. Vi besøger et traditionelt teglværk, hvor mursten stadig laves i hånden. I en lille workshop ser vi, hvordan kokosnødder bearbejdes. I Vietnam bruges alt i kokosnødden! Mælken og kødet bruges i madlavning, og der udvindes olie af nødden, som bruges som hårpleje og til at stege i. Vi besøger også et måtteværksted, hvor lokale kvinder laver håndvævede måtter af strå – og har I lyst, kan I selv få lov til at betjene den traditionelle væv!

Efter bådturen skal vi ud at cykle i de smukke landskaber (cirka 7-8 kilometer). Det foregår i et roligt tempo ad små stier langs flodbredden og gennem rismarker og landsbyer. Her udfolder hverdagen sig med tøjvask, opvask af potter og pander, børn og voksne, der bader og mænd, der fisker fra deres små træbåde. Vi kommer forbi haver med eksotiske frugter som cantaloupe-meloner, kokosnødder og kolokvint (en slags vandmelon). Vi besøger også Mr. Khanh’s gamle hus, hvor vi ser en meget fin samling af antik keramik.

Til frokost smager vi de lokale specialiteter ”elephant ear fish” og flodrejer og naturligvis de mange friske frugter. Efter frokost hopper vi over i en robåd og glider stille og roligt gennem de snævre, smukke kanaler tilbage til Hung Vuong. Her bliver vi hentet og kørt til Cai Be, hvor vi skal overnatte hos en lokal familie på et såkaldt homestay. Vi overnatter i eget værelse, men med fælles bad og toilet. Omgivelserne er enkle, men oplevelserne store. 


Overnatning - Homestay

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Alternativt kan vi tilbyde overnatning på Song Xanh Sampan Mekong Cruise (privat cruise) 2 dage/1 nat mod tillæg, se pris nedenfor. Oplev Mekong-deltaget fra en vaskeægte sampan (en traditionel, asiatisk fladbundet træbåd) med overnatning på sampanen og lakajklædte tjenere til at opvarte os. Nøgleordene er gæstfrihed, kultur og gastronomi.

 

Mekongdelta

Et par af dagens oplevelser:

 • Det flydende marked ved Cai Be
 • Dagligliv langs Mekong-floden

Efter morgenmaden siger vi farvel til vores vært og hopper ombord på en båd for at opleve Cai Bes flydende marked. Her handles på vandet, som det er gjort gennem mange generationer. Vi møder de mange handlende, der er kommet fra nær og fjern med deres varer. På markedet sælges alt fra flåede frøer og fisk i fade til kokosmel i sække og friske ananas. Det meste bliver byttet frem for betalt, men har man ikke noget at bytte med, går man aldrig galt i byen med vietnamesiske Dong.

 

Der er mulighed for at besøge et par lokale workshops, hvor du kan se, hvordan man fremstiller den vietnamesiske ris-paste og det populære kokosslik, poppede ris og popcorn. Vores robåde kan komme igennem de smalle kanaler, og vi kommer dybt ind i det frodige, grønne Mekong-landskab. Vi glider forbi de traditionelle huse, der er bygget af træ og palmeblade, og vi ser det lokale landsbyliv udspille sig på bredden af kanalerne.

 

Hvis der er tid, gør vi holdt på en særlig planteskole specialiseret i træer, hvor vi kan blive klogere på, hvordan de lokale landsbyboere dyrker frugttræer af høj kvalitet. Hvis vi er heldige, kan vi også få kontakt til den berømte landmand Mr. Tiger og hans søn, som har stor succes med vietnamesisk landbrug. Her i deres hyggelige have kan vi smage deres lækre, friskplukkede frugter og hjemmelavede risvin, mens vi lytter til traditionel musik. Efterfølgende besøger vi et lille pottemageri, hvor vi oplever, hvordan de lokale fremstiller smuk keramik af ler.


Efter bådturen bliver vi kørt den korte vej til Vinh Long. Her besøger vi det farverige madmarked og får indblik i, hvordan livet leves i den lille provinsby. Efter frokost er det tid til at køre tilbage til Saigon for at starte vores hjemrejse mod København.

 

Morgenmad, frokost og mad på flyrejsen er inkluderet.

Mekongfloden rejse

Vi ankommer til København i løbet af dagen. 

Velkommen hjem.

Saigon flyrejse
Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
10. jan. - 24. feb. 2020
16.998,-

25. feb. - 30. apr. 2020
15.998,-

1. maj. - 14. jun. 2020
14.798,-

21. jun. - 16. aug. 2020
16.298,-

17. aug. - 10. dec. 2020
14.998,-

11. dec. 2020 - 9. jan. 2021
Kontakt os

10. jan. - 30. apr. 2021
14.998,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Hanoi/Saigon-København på økonomiklasse
 • Flyrejse Danang-Saigon på økonomiklasse
 • CO2-kompensation på flyrejser via skovrejsning i Danmark - læs mere her.
 • Bagage på flyrejsen – 1 stk. håndbagage og 1 stk. bagage til check-in
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Al indenrigstransport i egen bil med aircondition og privatchauffør/-guide
 • Overnatninger i delt dobbeltværelse inkluderet morgenmad
 • 2 nætter på Bonsella Hanoi Hotel i Hanoi
 • 1 nat på båden Swan Halong cruise i Halong (inkl. morgenmad, frokost og aftensmad)
 • 1 nat i nattog i 4 personers kupé 
 • 1 nat på ÊMM Hotel i Hue (incl. tidlig check-in dag 6)
 • 3 nætter på Royal Riverside Hotel i Hoi An
 • 2 nætter på Avanti Hotel i Saigon
 • 1 nat på homestay i Mekong Deltaet (inkl. morgenmad, frokost og aftensmad)
 • Rundture og sightseeing i byerne med engelsktalende lokalguide/-chauffør
 • Entreer ved seværdigheder
 • Sejlads og cykeltur i Mekongdeltaet  med homestay overnatning
 • Forplejning som beskrevet i program
 • 10-20% rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Visum til Vietnam (for ophold i Vietnam over 15 dage)
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkepenge
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet”  
Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Hotelopgradering i Vietnam
4-stjernet hotel på hele rejsen
Pris fra 1.498 kr./person
Opgradering til Privat båd på Mekong cruise i Vietnam
Opgradering til privat båd på Mekong cruise - 1 nat
Pris fra 2.398 kr./person
Tillæg for 2-personers kupé på nattog Hanoi-Hue
Tillæg for 2-pers. kupé på nattog
Pris fra 520 kr./person
Badeferie forlængelse Phan Thiet i Vietnam
Badeferie forlængelse til Phan Thiet - 4 nætter
Pris fra 3.598 kr./person
Badeferie forlængelse Eco Beach Resort på Phu Quoc i Vietnam
Badeferie forlængelse til Eco Beach Resort - 4 nætter
Pris fra 4.298 kr./person
Badeferie forlængelse Mango Bay Resort på Phu Quoc i Vietnam
Badeferie forlængelse til Mango Bay - 4 nætter
Pris fra 5.298 kr./person
Badeferie forlængelse Cassia Cottage på Phu Quoc i Vietnam
Badeferie forlængelse til Cassia Cottage - 4 nætter
Pris fra 6.498 kr./person
Badeferie forlængelse La Veranda på Phu Quoc i Vietnam
Badeferie forlængelse til La Veranda - 4 nætter
Pris fra 8.698 kr./person
Praktisk information

Bedste rejsetid: Helårs destination, bedst fra oktober til april

Type: Individuel kulturrejse og badeferie med privatchauffør samt rundture i alle byer med guide og entreer ved seværdigheder

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

Vejret i nord: Se vejret i Nordvietnam her

Vejret i central: Se vejret i Centralvietnam her

Vejret i syd: Se vejret i Sydvietnam her

 

Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik