Vietnam rejse fra nord til syd

Velkommen til den store klassiske Vietnamrejse - i Kiplingudgaven

 

Oplev det store klassiske vietnamesiske kultureventyr fra de nordlige områder med Hanois vibrerende byliv, Halongbugtens smukke fantasilandskaber på et minikrydstogt, kejserens gamle palads i Húe og forrygende Hoi An med de gamle franske områder.

 

Vi skal dog ikke glemme My Son templerne og Sydvietnam med Ho Chi Minh – Saigon – med Cu Chi Tunnelerne og Mekong-deltaet. Som altid er vores rejser til Vietnam på privat basis. Der er alle udflugter og rundture samt entreer inkluderet i rejsens pris. Kort sagt fantastisk! • Den store klassiske Vietnam rejse på langs af den utrolige land
 • Nordvietnam med sejlads på Halongbugten med udsigter i verdensklasse
 • Centralvietnam med Hué og fortryllende Hoi An
 • Sydvietnam med Saigon og Cu Chi Tunnelerne
 • Sejllads på Mekongdeltaet med overnatning på et homestay
 • Få optimal frihed på denne private rundrejse til Vietnams store klassikere - som altid er der valgfri rejsedato
1.

Afrejse med fly fra København

Dag 1

Vi flyver fra København mod Hanoi, Vietnam.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

2.

Velkommen til Vietnam, ankomst til Hanoi

Vietnamrejser Hanoi

Et par af dagens højdepunkter:

 • Hanoi, Vietnams pulserende hovedstad
 • Det skønne "Old Quarter" område

Vi ankommer til Hanoi, hvor vi bliver mødt af vores repræsentant og kørt til hotellet, der naturligvis er beliggende i gåafstand til "The Old Quarter", eller Hoan Kiem der er Hanois hyggelige og sprudlende kvarter.

Vietnams hovedstad Hanoi, beliggende ved Den Røde Flods delta, er en af Østens mest charmerende hovedstæder. Byen er et inferno af dyttende scootere og samtidig præget af brede boulevarder med akacietræer og grønne parker, men den har formået at bevare noget af det originale Østen, der forsvinder mange andre steder i Asien. Dagen er afsat til egne oplevelser i byen, og vi kan foreslå en spadseretur til Hoan Kiem-søen med Skildpadde-øen midt ud i søen. Dette er turtelduernes mødested, familiernes udflugtssted og officielt centrum for hele Vietnam. Som navnet antyder, vrimlede det engang med skildpadder – i dag bringer det lykke, hvis man tror, man har set en skildpadde i søen.

De mange scootere præger gadebilledet. Det siges, at minimum 4,5 millioner ud af byens 6 millioner indbyggere ejer én scooter, men vi lærer hurtigt at krydse vejen på sikker vis. Trafikken i Hanoi er en intens oplevelse, der blot kræver, at man går ud i trafikken og passerer gaden med jævn hastighed. Det er scooterne, der styrer trafikken, og mens vi holder vejret, kommer vi i sikkerhed ovre på den anden side.

Overnatning i Hanoi.

3.

Hanoi byrundtur og gadekøkken

Hanoi rejse

Et par af dagens oplevelser:

 • Rundtur i Hanoi i bil, til fods og cykeltaxi
 • Præsidentpaladset til Ho Chi Minhs hus og Old Quater
 • Hanois kulinariske gadekøkkener

Efter morgenmaden møder vi vores guide og starter ud med at besøge Ho Chi Minhs pompøse mausoleum. Det er her, Nordvietnams tidligere kommunistiske leder, der også frigjorde nordvietnam fra den franske kolonimagt, har ligget i glassarkofag siden hans død i 1969.

En afbildning af “Uncle Ho’s” ansigt finder man ikke kun i alle offentlige bygninger, men også i ethvert hjem med respekt for sig selv. Han betragtes i hele Vietnam som frelser, fredsskaber og befrier, og hans ydmyge ydre og sejlivede indre er for mange vietnamesere indbegrebet af vietnamesisk livsfilosofi (yin og yan). Det er interessant at følge, hvordan vietnamesere med ærbødighed og store forventninger står i de lange køer for at besøge landets folkehelt. Stedet emmer af respekt, og vi har naturligvis fulgt den påkrævede dresscode, og vi hverken taler eller står stille, når vi passerer forbi ”Uncle Ho” og hans bevæbnede vogtere. (Mausolæet er lukket mandag og fredag samt i oktober, hvor den balsamerede Ho Chi Minh hvert år fragtes til Rusland for at blive vedligeholdt).

Vi fortsætter til fods forbi Præsidentpaladset til Ho Chi Minhs hus og museum. Pælehuset og dets spartanske forhold, som Ho Chi Minh boede og arbejdede under, giver os en indsigt i hvilken mand, menneske og præsident, han var. I Litteraturtemplet får vi et spændende indblik i Vietnams tidlige historie og traditionelle arkitektur. Templet er Vietnams første universitet og blev grundlagt af Kejser Ly Thanh Tong i 1070. Vi går på opdagelse gennem templets smukke pavilloner, haller og røgelsesfyldte ceremonipladser, der i adskillige generationer, frem til 1802 uddannede kejserfamilien og andre adelige. Der blev rejst 82 stenplader med inskriptioner og navne på de elever, der afsluttede den krævende uddannelse. Stenpladerne hviler på ryggen af skildpadder, der symboliserer styrke og et langt liv. Templet besøges fortsat af vietnamesiske studerende inden en eksamen, for at skildpadderne ved håndspålæggelsen kan give den fornødne held og lykke. Som så meget andet i Vietnam ser vi her, hvordan Vietnams fortid også har stærk indflydelse på Vietnams fremtid. Rundturen slutter midt på dagen og vi tager tilbage til vores hotel, hvor eftermiddagen kan bruges til at slappe lidt af eller selv gå lidt på opdagelse i Hanoi's gader.

Tidlig aften sætter vi os til rette i en cyclo, en vietnamesisk cykeltaxi, og ruller stille og roligt gennem “The Old Quarter”. Her er stor aktivitet af handlende, cykelrickshaws og gadekøkkener. Bydelen er oprindelig kendt som ”de 36 gader”, hver opkaldt efter det erhverv der udøvedes, fx smedegade, papirgade, silkegade. Gaderne emmer af stemning, og det er her, det lokale liv folder sig ud. Vores lokale guide tager os med på opdagelse i ”det vietnamesiske gadekøkken”, som af mange betragtes som den ultimative og mest smagfulde oplevelse indenfor vietnamesisk gastronomi. Og efter vores cyclo tur fortsætter vi fods gennem “The Old Quarter”, mens de små gadekøkkener langsomt fyldes op af sultne vietnamesere, i takt med at røgen og duften fra potter og pander fylder de smalle gader og snævre gyder. Vi får en sjælden mulighed for at prøvesmage alt det “mærkelige”, som vi knap har fantasi til at forestille os findes i et gadekøkken. Men et er sikkert, det er en fantastisk oplevelse, og maden er 100% frisklavet. Efter vietnamesisk barbecue, smagfulde snacks og krydrede supper slutter vi aftenen af hos en af Hanois små hyggelige caféer.

Overnatning i Hanoi.

Morgenmad og aftensmad er inkluderet.

4.

Halong bugten - mini krydstogt i Vietnams smukkeste landskaber

Halongbugten-krydstogt

Et par af dagens oplevelser:

 • Halongbugten, vietnams mest ikoniske naturområde
 • Minikrydstogt med udsigter til limstensklipperne i den UNESCO-fredede nationalpark
 • Dejlig afslapning ombord på Swan Halong Cruise 

Vi forlader Hanoi og kører ca. 4 timer østpå til Halong by og havneområdet. Hanoi fortaber sig langsomt til mindre urbaniserede områder med rismarker og markarbejdere med den klassiske vietnamesiske rishat.

Halong bugten er måske nok Vietnams mest ikoniske naturområde, i lighed med hvad Guillins klipper er for Kina, eller Le Calanques Envou er for Frankrig. Halong bugten er et gigantisk ørige, med 3.000 øer spredt udover hele Halong. De fleste stikker frit op fra vandet, hvor de smukke limstensmonolitter ligger spredt med højt interval. Det er en af Vietnams, ja hele Sydøstasiens store naturoplevelser. Efter ankomst til Halong er der ombordstigning, fra cruisets private havneområde, på en traditionel vietnamesisk junke. Vi får en kort introduktion til turen, inden vi lægger fra land ved frokosttid. På L'azalee cruises er der 12 dejlige kahytter alle med havudsigt, aircondition og eget bad/toilet. Man skal være klar på, at selvom Halongbugten er usædvanligt smuk og en meget stor naturoplevelse, så kan selve cruiset virke en smule for organiseret, dog med en fin og høj service. Med det i mente kan I nyde dette enestående natursceneri i den UNESCO-fredede nationalpark.

Vi sejler ud i bugten, og kort efter start dukker de første limstensbjerge op. Dagen går med sejlads og et par ture i land på småøerne, og det er simpelthen noget af det smukkeste, man kan forestille sig.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

5.

Halong bugten til Hanoi og nattog til Hué

Vietnam-togrejse

Et par af dagens oplevelser:

 • Fra Halongbugten tilbage til Haiphong
 • Nattog, rejs som vietnameserne i gode sovevogne

Mens vi nyder morgenmaden, sejler vi stille og roligt tilbage til Halong havn, hvor vi er i land ved 11-tiden. Her bliver vi mødt af vores chauffør, der kører os tilbage til Hanoi. 

Tidlig på aftenen kører vi til stationen for at gå ombord på nattoget mod Kejserbyen Hué. På bedste vis skal vi opleve det rigtige Vietnam. Her mødes folk fra nord som syd, stammefolk og forretningsfolk. Togkupeerne er ganske enkle, så forvent på ingen måder luksus, men en god lokaloplevelse i fin kvalitet. Overnatning i togets sovevogn.

Hué ligger ved Parfumeflodens udløb og er Vietnams tidligere hovedstad og kejserby i Nguyen-dynastiet i perioden 1802-1945. Hermed var Hué landets sidste kejserby, inden kommunistpartiet overtog styret i 1945. Hué fik som by en ret hård medfart i Vietnamkrigen, da den lå strategisk tæt på grænsen mellem Nord- og Sydvietnam. Den nye bydel ligger på den sydlige bred af Parfume-floden, der ”limpopofarvet” og dovent flyder gennem Hué by. Det smukke kejserpalads i Hué er en lille og lidt slidt udgave af Den Forbudte By i Beijing, men en fantastisk oplevelse, hvor store dele af den kejserlige historie kommer til fuld skue.

Overnatning i nattog i 4 personers kupé (muligt at opgradere til 2 personers kupé alternativt at flyve Hanoi-Hue mod tillæg)

Morgenmad og frokost er inkluderet.

6.

Hué – kejserpaladset og sejltur på Parfumefloden

Kejserpaladset-Hue

Et par af dagens oplevelser:

 • Hué og Parfumefloden i Centralvietnam
 • Kejserens palads, det smukke kastel
 • Kongegravene og lokal kultur

Ankomst tidlig morgen til Hue togstation, hvor vi bliver hentet og kørt til vores hotel og værelset er selvfølgelig klar ved ankomst. Hué, der ved første øjefald ser lidt kedelig ud, byder på overraskende seværdigheder. Efter morgenmaden starter vi ud ved Parfumeflodens nordlige bred, hvor selve kejserbyen, den muromkransede gamle bydel, ligger. I Vietnam er kejsernes palads alene kendt som "Citadellet", kastellet. Her går vi gennem Morgenporten ind i den kejserlige by, og de områder der alene var forbeholdt kejserfamilien og embedsvældet. Vi ser de gamle gemakker og de forfaldne områder, men også de restaurerede dele af kejserens gamle palads. Det giver et spændende indblik i den nære fortid for det vietnamesiske rige. Efter Citadellet kører vi til Parfumefloden, hvor vi skal på en lille sejltur og se byen fra vandsiden. Siden fortsætter vi til Kongegravene beliggende umiddelbart syd for Hué, hvor vi bl.a. skal opleve Kong Tu Ducs gravplads. Han regerede i perioden 1848 til 1883 og var Nguyen dynastiets længst regerende konge.

Overnatning i Hué.

Morgenmad og frokost er inkluderet.

7.

Hué i bil via Hai Van Passet til Hoi An

Hoian vietnamrejse

Et par af dagens oplevelser:

 • Smuk køretur oer Hai Van - "passet i skyerne"
 • Hoi An - sammen med Bagan og Luang Prabang, må den gamle franske koloniby kandidere til at være blandt Asiens hyggeligste byer
 • Kultur og hyggeligt byliv og dejlig strand 

Vi bliver hentet af vores chauffør og kører sydpå over Hai Van Passet, også kaldet ”passet i skyerne”. En flot tur langs kysten med udsigt til Det Kinesiske Hav, gennem kuperede landskaber og vidunderlige udsigter på vores 4 timers tur mod Hoi An.

Den gamle franske koloniby Hoi An må sammen med Bagan og Luang Prabang kandidere til at være blandt Asiens hyggeligste byer. Hoi Ans gamle gader og flodområder er utrolig smukke, og gennem årene er de desuden blevet nænsomt restaureret. Hoi An var omkring årene 700-1000 beliggende på den strategisk vigtige krydderirute til havet og dermed de andre asiatiske markeder. Udover vietnameserne og champaerne var her japanere, kinesere og senere kom portugiserne, franskmændene, hollænderne og inderne til Hoi An for at nyde godt af de lukrative handelsmuligheder.

Om eftermiddagen tager guiden os med på en gåtur for at få et indtryk af byen og dets historie. I midten af byen ligger den berømte japanske bro, der helt tilbage i 1593 sammenførte handelsmulighederne mellem den kinesiske og japanske del af Hoi An. Den smukke, overdækkede bro giver fint læ mod både regn og sol i de hede måneder. Hoi Ans gamle bydel med de karakteristiske gule- og pastelfarvede huse er typisk fra det 18. århundrede, og byens levevej var havnen ved Thu Bon floden.

I Hoi An har vi på denne rejse valgt et hotel, der ligger tæt på Hoi An by, men der er også mulighed for at bo ude ved stranden og vandet.

Cua Dai er en rigtig dejlig strand, faktisk er hele China Beach, stykket på godt 30 km mellem Danang og Hoi An, én lang flot strand med skønt vand og flotte hoteller. Men ingen tvivl om at selve Cua Dai vinder stort over de nordligere strande, og vores valg af Victoria Hoi An Beach Resort er meget bevidst. Det er et skønt strandhotel med en høj service, store dejlige værelser, et skønt pool- og haveområde. Hotellet er beliggende direkte ud til havet med en privat strand, og blot 10 minutters kørsel fra Hoi An by. Tillæg for alle 3 nætter i seaview værelse på Victoria Hoi An fra 1.980 kr. pr. person.
Vær opmærksom på, at der kan være stærk strøm i vinterhalvåret fra oktober til marts, hvor der både kan surfes og vindsurfes. De bedste badeforhold er i de varme måneder juni-august, hvor strandene er noget nær perfekte.

Overnatning i Hoi An.

Morgenmad er inkluderet.

8.

Hoi An, fridag til egne eventyr

Hoi An rejse

Et par af dagens mulige opvelser:

 • Slentre rundt blandt Hoi Ans forrygende kulturliv og dejlige restauranter
 • Tag på cykeltur blandt rismarker og landsbyliv
 • Stranden - afslapning ved det sydkinesiske hav

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Hoi An er en turistmagnet i særklasse, men den er det på så fin, subtil og rolig en måde, at man ikke kan andet end at falde pladask for den. Der et hav af cafeer, restauranter, skræddere, skomagere og sælgere af alt muligt, og derfor har vi afsat denne dag til blot at snuse rundt i byen eller cykle en tur ud til stranden. Atmosfæren i Hoi An er på mange måder intakt og utrolig rolig og afslappet.

Overnatning i Hoi An.

Morgenmad er inkluderet.

9.

Hoi An og My Son, chamkulturen

Myson templerne og Hoian

Et par af dagens oplevelser:

 • My Son templerme beliggende i et skovområde. Hinduindflydelse og cham-kultur
 • Strand, by og afslapning 

Vi skal i dag besøge My Son tempelkomplekset, der stammer fra årene 300 til 1100 og nok nærmest er Vietnams minisvar på Angkor Wat. My Son ligger i en smuk grøn dal en times kørsel fra Hoi An. Det er en meget interessant tur, der viser noget af hinduismens indflydelse på Vietnams Champa-riger.

Champa riget var inspireret af hinduismen, hvorfor byggestilen kan minde om Khmernes Angkor Wat og Indernes tempelarkitektur – og de er rettelig på UNESCO's liste over verdenskulturarv. Desværre blev My Sons fantastiske tempelbygninger kraftigt bombet under Vietnamkrigen, hvorfor det ubetinget er et ruinområde - men hvilket et. Efter besøget i My Son vender vi tilbage i Hoi An først på eftermiddagen.

Overnatning i Hoi An.

Morgenmad er inkluderet.

10.

Hoi An, Danang og fly til Saigon og byrundtur

Ho Chi Minh City rejse

Et par af dagens oplevelser:

 • Ho Chi Minh City - Saigon, det sydlige vietnams store kraftcenter
 • Kultur og museer - krig og fred

Vi tager afsked med Hoi An og kører til Danang, hvorfra vi flyver til Ho Chi Minh City. Byen hed indtil 1976 Saigon, hvilket det stadig kaldes af både vietnamesere og udlændinge, mens det officielle navn er Ho Chi Minh City.

I dag bor knap 7 millioner indbyggere i Vietnams økonomiske og industrielle metropol, der på mange måder er helt anderledes end Hanoi og en meget kontrastfyldt by. Vi ser forretningsfolk i dyre jakkesæt side om side med rundryggede kvinder med de traditionelle rishatte og kurve, som de bærer på åg over skuldrene. Moderne højhuse, elegante boulevarder og eksklusive designerforretninger blander sig med gadekøkkener og et tætpakket mylder af mennesker og millioner af motorcykler. Det er denne forskellighed af to verdener og kontraster, der på bedste vis illustrerer Saigons skønhed.

Vi skal på opdagelse i Saigon og starter ud med at besøge Krigsmindemuseet, War Remnants Museum, der absolut må være ét af verdens mest gribende museer, der kan tage pusten fra selv de mest hårdkogte. Langsomt oprulles hele Vietnam-krigens baggrund, historier og ulykkelige skæbner for vores øjne. Vi får historien, som vietnameserne oplevede den, men også med en amerikansk synsvinkel – en krig som alle tabte. Fra krigskorrespondenterne til soldaterne i krydsilden. Vi har at gøre med stærke indtryk, og udstillingen er ikke for sarte sjæle, men det bibringer en forståelse af, hvad der foregik under krigen (det anbefales ikke at tage børn med).

Det første, man helt naturligt spørger sin guide om, når vi er tilbage ude i dagslyset, er “do you hate the Americans”. Forbløffende nok er svaret altid det samme: “No!” Hvilket blot fortæller noget om, hvor store mennesker de ellers så små vietnamesere i virkeligheden er!

Overnatning i Saigon.

Morgenmad er inkluderet.

11.

Cu Chi Tunnelerne og Saigon

Saigon Cuchi tunnler

Et par af dagens oplevelser:

 • Cu chi tunnlerne, Vietcongs berømte netværk af underjordiske tunneler 
 • Eftermiddagen fri i Saigon til indkøb, kultur og vietnamesisk mad

Efter morgenmaden forlader vi Saigon og kører ca. 70 km mod nordvest til de imponerende Cu Chi tunneler. Det berømte netværk af underjordiske tunneler er oprindelig bygget af Vietcongerne under krigen mod franskmændene og videreført i Vietnamkrigen. For øvrigt hedder krigen ikke Vietnamkrigen, men er på disse breddegrader kendt som Den Amerikanske Krig. Det er et kæmpemæssigt tunnelsystem på over 200 km, bestående af lange gange, opholdsrum, køkken, lagerrum, skoler, hospitaler og hemmelige faldlemme. Det var herfra, Vietcongerne førte og senere vandt krigen over amerikanerne.
Der er mulighed for at kravle rundt i tunnelerne, i de specielt udgravede bredere turist-tunneler, hvor vi får en fornemmelse af livet under jorden.

Tilbage i Saigon har vi resten af dagen til egne eventyr.

Overnatning i Saigon.

Morgenmad er inkluderet.

12.

Saigon til Mekong-deltaet med homestay

Mekongdelta

At par af dagens oplevelser:

 • Sydvietnams frodige Mekong-delta
 • Rismarker, grøntsager oglandsbyliv

Vi forlader den store millionby og kører mod det frodige Mekongdelta i det sydlige Vietnam, hvor deltaets forgreninger snor sig, så langt øjet rækker gennem rismarker og frugtplantager. Den 4.500 km lange flod har sit piblende udspring højt oppe under ”Verdens Tag” i Himalaya. På sin vej mod Det Sydkinesiske Øhav er Mekong livsnerven for over 75 millioner mennesker, heraf bor de 15 millioner i Vietnam.

Vi kører til Cai Be og det flydende marked, hvor vi møder de mange handlende, der er kommet fra nær og fjern med deres varer. Her handles på vandet, som det er gjort gennem mange generationer. På markedet sælges alt fra frøer uden skind og fisk i fade til kokosmel i sække og friske ananas. Det meste bliver byttet frem for betalt, men har man ikke noget at bytte med, går man aldrig galt i byen med vietnamesiske Dong. Vi sejler ned ad den travle Mekongflod i vores private båd, ind gennem de snævre kanaler og bifloder, hvormed vi kommer tæt på idylliske landsbyer og det lokale liv. Deltaet er det område i Vietnam med den største risproduktion, da de kan høste 2-3 gange årligt, og hvis der ikke er rismarker, dyrkes der masser af eksotiske frugter og grøntsager. Langsomt glider vi gennem deltaet, der er en ren oase af fred og ro.
Til frokost smager vi den lokale specialitet ”elephant ear fish” og naturligvis de mange friske frugter. Vi får et indtryk af det enkle liv, der leves i hytterne ved flodbredden og sejler gennem smukke landskaber til Vinh Long, hvor vi skal overnatte hos en lokal familie på et såkaldt homestay. Vi tilbringer aftenen med familien, der gerne fortæller om livet i deltaet. Vi overnatter i eget værelse, men med fælles bad og toilet. Omgivelserne er enkle, men oplevelserne store. 

Overnatning - Homestay

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Alternativt kan vi tilbyde overnatning på Song Xanh Sampan Mekong Cruise (privat cruise) 2 dage/1 nat mod tillæg, se pris nedenfor.
Oplev Mekongdeltaget fra en vaskeægte asiatisk sampan med overnatning på sampanen og lakajklædte tjenere til at opvarte os med deres gæstfrihed, kultur og gastronomi imens vi følger livet glide forbi.

13.

Mekong-deltaet, tilbage til Saigon og hjemrejse

Mekongfloden rejse

Et par af dagens oplevelser:

 • Dagligliv og kultur langs Mekongfloden
 • Vinh Long og bomuldsproduktion

Mens landsbyen vågner, cykler vi ud på en tur i et roligt tempo ad små stier langs flodbredden gennem landsbyer. Her udfolder hverdagen sig med tøjvask, børn og voksne der bader, opvask af potter og pander, børn på vej i skole, og fiskerne der er på vej ud i de små træbåde.
Tilbage i vores homestay spises morgenmad, inden vi sejler ud på floden og besøger en lokal bomuldsproducent på vej til Vinh Long by. Herfra kører vi tilbage til Saigon og direkte i lufthavnen, hvor vi påbegynder vores hjemrejse mod København.

Morgenmad, frokost og mad på flyrejsen er inkluderet.

14.

Ankomst til København

Saigon flyrejse

Vi ankommer til København i løbet af dagen. 

Velkommen hjem.

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
11. december 2017 - 9. januar 2018
Kontakt os
Kontakt os

10. januar - 28. februar 2018
15.598,-
13.998,-

1. marts - 19. juni 2018
13.998,-
12.498,-

20. juni - 17. august 2018
15.498,-
13.998,-

18. august - 10. december 2018
14.998,-
13.498,-

(Tillæg kan forekomme på jule- og nytårsrejser samt vinter- påske og efterårsferie)


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Hanoi/Saigon-København på økonomiklasse
 • Flyrejse Danang-Saigon på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Al indenrigstransport i egen bil med aircondition og privatchauffør/-guide
 • Overnatninger i delt dobbeltværelse inkluderet morgenmad
 •     2 nætter på Bonsella Hanoi Hotel i Hanoi
 •     1 nat på båden Swan Halong cruise i Halong (inkl. morgenmad, frokost og aftensmad)
 •     1 nat i nattog i 4 personers kupé 
 •     1 nat på Cherish Hue Hotel i Hue (incl. tidlig check-in dag 6)
 •     3 nætter på Royal Riverside Hotel i Hoi An
 •     2 nætter på Avanti Hotel i Saigon
 •     1 nat på homestay i Mekong Deltaet (inkl. morgenmad, frokost og aftensmad)
 • Rundture og sightseeing i byerne med engelsktalende lokalguide/-chauffør
 • Entreer ved seværdigheder
 • Sejlads og cykeltur i Mekongdeltaet  med homestay overnatning
 • Forplejning som beskrevet i program
 • Produktansvarsforsikring
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

IKKE INKLUDERET

 • Ekspeditionsgebyr (145,- pr. faktura)
 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Visum til Vietnam (for ophold i Vietnam over 15 dage)
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkepenge
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet”  

TILKØB

 • Opgradering af Song Xanh Sampan Mekong Cruise (privat) 2 dage/1 nat :
  kr. 1.998,- pr. person. Se beskrivelse under dag 12.
 • Badeferie forlængelse til Phan Thiet på Hotel Victoria Beach Resort & Spa
  Inkl. 3 nætter i Beach Front Bungalow, morgenmad og transport Saigon - Phan Thiet tur/retur
  2.698,- pr. person v/ 2 personer
  2.398,- pr. person v/ 4 personer

 • Badeferie forlængelse til Phu Quoc på Mango Bay Resort:
  Inkl. 3 nætter i superior seaview værelse, morgenmad, fly tur/retur Saigon-Phu Qouc
  3.598 - 3.998,- pr. person afhængig af periode
Praktisk information

Bedste rejsetid: Fra oktober til april (men hele året er muligt)

Type: Individuel kulturrejse og badeferie med privatchauffør samt rundture i alle byer med guide og entreer ved seværdigheder

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

Vejret i nord: Se vejret i Nordvietnam her

Vejret i central: Se vejret i Centralvietnam her

Vejret i syd: Se vejret i Sydvietnam her

 

Vil du høre mere om rejsen?

Vælg