Uganda rejser og Rwanda rejser

Oplev anderledes safari i det uspolerede Rwanda og Uganda


Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Rwanda og Uganda er to indlandsstater, der er placeret ved siden af hinanden i det afrikanske kontinent. Begge lande har været præget af borgerkrige siden 1962 og har derfor blodige forhistorier. I dag er landene langt mere fredelige, end de var i eksempelvis 1990’erne. Historien gør, at både Rwanda og Uganda næsten er uberørt af turisme.

På grund af disse historier er det første, du tænker på, når du hører rejser til Rwanda og Uganda næppe safarirejser. Men det er faktisk her, du finder noget af den smukkeste og mest uspoleret natur med et utrolig mangfoldigt dyreliv. Med Kipling Travel kan du komme på både safari- og kulturrejser, hvor du kommer helt tæt på den smukke natur og gå på opdagelse i landenes historie.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Rwanda og Uganda

Oplev Gisozi Genocide Memorial Centre på din rejse til Uganda og Rwanda

Gisozi Genocide Memorial Centre

Gisozi Genocide Memorial Centre er et af Afrikas mest gribende museer, som du kan opleve på rejser til Rwanda og Uganda. Gisozi Genocide Memorial Centre er museet for folkemordet, der fandt sted i 1990’erne, hvor der er begravet rester af de 250.000 mennesker, der måtte lade livet.

Gisozi Genocide Memorial Centre er en helt særlig oplevelse, der giver et tårevædet indblik i Rwandas barske historie, som du kan opleve på rejser til Rwanda og Uganda. Til trods for at museet ofte er helt fyldt, så er der altid næsten øredøvende stille.

Museet fungerer i dag som et sted for oplysning, hvor lokale mødes, mindes og bliver husket på, at historien aldrig må gentage sig. Til trods for, at det kan være en barsk oplevelse, så må du ikke gå glip af et besøg til Gisozi Genocide Memorial Centre på din rejse til Rwanda og Uganda.

rejse til Gisozi Genocide Memorial Centre

Byer at besøge i Rwanda og Uganda

Rejsetyper i Uganda og Rwanda

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.