Uganda Rejser

Oplev anderledes safari i det uspolerede Rwanda og Uganda


Rejser til Uganda

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Rwanda og Uganda er to indlandsstater, der er placeret ved siden af hinanden i det afrikanske kontinent. Begge lande har været præget af borgerkrige siden 1962 og har derfor blodige forhistorier. I dag er landene langt mere fredelige, end de var i eksempelvis 1990’erne. Historien gør, at både Rwanda og Uganda næsten er uberørt af turisme.

På grund af disse historier er det første, du tænker på, når du hører rejser til Rwanda og Uganda næppe safarirejser. Men det er faktisk her, du finder noget af den smukkeste og mest uspoleret natur med et utrolig mangfoldigt dyreliv. Med Kipling Travel kan du komme på både safari- og kulturrejser, hvor du kommer helt tæt på den smukke natur og gå på opdagelse i landenes historie.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Rwanda og Uganda

Oplev Gisozi Genocide Memorial Centre på din rejse til Uganda og Rwanda

Gisozi Genocide Memorial Centre

Gisozi Genocide Memorial Centre er et af Afrikas mest gribende museer, som du kan opleve på rejser til Rwanda og Uganda. Gisozi Genocide Memorial Centre er museet for folkemordet, der fandt sted i 1990’erne, hvor der er begravet rester af de 250.000 mennesker, der måtte lade livet.

Gisozi Genocide Memorial Centre er en helt særlig oplevelse, der giver et tårevædet indblik i Rwandas barske historie, som du kan opleve på rejser til Rwanda og Uganda. Til trods for at museet ofte er helt fyldt, så er der altid næsten øredøvende stille.

Museet fungerer i dag som et sted for oplysning, hvor lokale mødes, mindes og bliver husket på, at historien aldrig må gentage sig. Til trods for, at det kan være en barsk oplevelse, så må du ikke gå glip af et besøg til Gisozi Genocide Memorial Centre på din rejse til Rwanda og Uganda.

rejse til Gisozi Genocide Memorial Centre

Byer at besøge i Rwanda og Uganda

Rejsetyper i Uganda og Rwanda

Uganda - Afrikas venligste land

Uganda har et ry for at være Afrikas venligste land, og det er med god grund. Uganderne fremstår altid som høflige, venlige og imødekommende mennesker, som gerne hilser fremmede velkommen med et stort smil, uanset hudfarve og nationalitet. Ugandas ry for at være Afrikas venligste land, stammer til dels fra landets tradition for gæstfrihed overfor befolkningens kulturelle forskelligheder. Derudover så skyldes det til dels også landets generelle lave kriminalitet og chikanering mod turister. Uganda er derfor et relativt trygt og sikkert land at rejse til og derfor et oplagt rejsemål, hvis du vil opleve det smukke Afrika på helt tæt hold.

Ugandas uspolerede natur

Uganda er et forunderligt land fyldt med de frodigste naturlandskaber blandet med en overflod af spændende vilde dyr. Her kan bl.a. opleves vilde løver på de åbne sletter, chimpanser i regnskovens åbne skov, flodheste og krokodiller ved kanalerne, for ikke at nævne de sjældne bjerggorillaer i de tågede bjerge og de mere end 1.000 forskellige fuglearter. Uganda er altså bestemt være en af de bedste safaridestinationer med så imponerende dyre- og naturomgivelser, som landet byder på. Derudover kan du se og opleve den mægtige og spektakulære Nil, som flittigt danner baggrund for det kommercielle white-water rafting. Dernæst er der Rwenzori bjergkædens snedækkede bjergtoppe, som er uimodståelig for enhver bjergbestiger, samt Virunga vulkanerne, som ligeledes er baggrund for en dejlig vandretur gennem det vidunderlige bjerglandskab. Uganda byder også på mere rolige og idylliske omgivelser ved de små øer i den smukke Victoria sø, samt de andre utallige søer i skovkanterne. En safari tur til Uganda er altså på mange måder en helt vidunderlig oplevelse, som byder på en unik sammensætning af skove, bjerge, søområder, og den vilde savanne fyldt med spændende dyr. Har du planer om en rejse til det vidunderlige og vilde Afrika, så må du altså ikke gå glip af Afrikas sande perle, Uganda.