Uganda rejser og Rwanda rejser

Oplev anderledes safari i det uspolerede Rwanda og Uganda


Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Rwanda og Uganda er to uafhængige indlandsstater, der begge har en blodig historie bag sig. Begge lande er nogle af de fattigste i verden, og begge har de været præget af borgerkrige siden 1962, hvor de blev selvstændiggjort efter Englands koloniseringstid. I dag er begge lande mere fredelige end de var i 1990’erne, hvor der var borgerkrig i Rwanda. Grundet deres historie er landene også to yderst uspolerede lande, når det kommer til turisme. Uganda og Rwanda ligger geografisk placeret ved siden af hinanden, og grænser sig op til lande som Tanzania og Congo. I Uganda bor 28 millioner mennesker, mens Rwanda med sin lille størrelser huser 8 millioner mennesker. Grundet koloniseringstiden har begge lande engelsk som officielt sprog. I Rwanda tales der foruden engelsk også landets eget lokalsprog kinyarwanda, ligesom du i Uganda også kan støde på former for lokalsprog.  

Landene er ofte overset som rejsemål, hvilket er en skam for den der virkelig søger autensiteten og naturområder i særklasse. Rwanda og Uganda har uden tvivl noget af Afrikas absolut smukkeste natur med frodige skove og et rigt dyreliv, der er en rejse værdig.

 


Det skal du opleve i Rwanda og Uganda


Klima i Rwanda og Uganda

Rwanda og Uganda ligger i det tropiske klima. I begge lande er der regntid to gange om året, mens temperaturerne opleves stabile hele året.

  • Højsæson: Juni til september er de absolut tørreste måneder i Uganda og Rwanda, hvorfor rejseforholdene her er bedst.
  • Lavsæson: Fra marts til maj og igen i oktober til november er der regntid i landende. Her falder op mod 200 ml. regn pr. måned.

 


Visum og vaccinationer i Rwanda og Uganda

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik