Uganda rejser og Rwanda rejser

Oplev anderledes safari i det uspolerede Rwanda og Uganda

Uganda og Rwanda har begge en barsk historie, hvorfor safari ofte ikke er det første, du tænker på, når det kommer til Rwanda og Uganda. Både Uganda og Rwanda er beriget med en helt speciel smuk og storslået natur og byder således på unikke safarimuligheder, der ikke ses magen til andre steder i Afrika. Særligt er det Rwandas nutidige historie, der skaber muligheden for en indholdsrig rejse. Herudover er det muligheden for at tage på gorilla trek, og på den måde komme helt tæt på bjerggorillaen, der gør en rejse til Rwanda og Uganda autentisk og et godt alternativ til de mere turistede safarirejser i Afrika.

Rejser til Uganda og Rwanda

Sorter efter:
Vælg sortering
Praktisk information

Rwanda og Uganda er to uafhængige indlandsstater, der begge har en blodig historie bag sig. Begge lande er nogle af de fattigste i verden, og begge har de været præget af borgerkrige siden 1962, hvor de blev selvstændiggjort efter Englands koloniseringstid. I dag er begge lande mere fredelige end de var i 1990’erne, hvor der var borgerkrig i Rwanda. Grundet deres historie er landene også to yderst uspolerede lande, når det kommer til turisme. Uganda og Rwanda ligger geografisk placeret ved siden af hinanden, og grænser sig op til lande som Tanzania og Congo. I Uganda bor 28 millioner mennesker, mens Rwanda med sin lille størrelser huser 8 millioner mennesker. Grundet koloniseringstiden har begge lande engelsk som officielt sprog. I Rwanda tales der foruden engelsk også landets eget lokalsprog kinyarwanda, ligesom du i Uganda også kan støde på former for lokalsprog.  

Landene er ofte overset som rejsemål, hvilket er en skam for den der virkelig søger autensiteten og naturområder i særklasse. Rwanda og Uganda har uden tvivl noget af Afrikas absolut smukkeste natur med frodige skove og et rigt dyreliv.

 


Det skal du opleve i Rwanda og Uganda


Klima i Rwanda og Uganda

Rwanda og Uganda ligger i det tropiske klima. I begge lande er der regntid to gange om året, mens temperaturerne opleves stabile hele året.

  • Højsæson: Juni til september er de absolut tørreste måneder i Uganda og Rwanda, hvorfor rejseforholdene her er bedst.
  • Lavsæson: Fra marts til maj og igen i oktober til november er der regntid i landende. Her falder op mod 200 ml. regn pr. måned.

 


Visum og vaccinationer i Rwanda og Uganda