Rejseleder Michael Lykke Kipling Travel

Michael Lykke

Er uddannet friluftsvejleder og har efterfølgende specialiseret sig i vildmarken og den øde rå natur. Med en 13 år lang karriere i Forsvaret, har han gennem udsendelser og uddannelse i arktisk klima, lært at begå sig langt ude i ingenting under ekstreme forhold - både i arktiske områder og under varmere himmelstrøg.
Udover at udvide sit friluft CV, har Michael brugt det meste af sin fritid på at rejse verden rundt, sejle, bestige bjerge og generelt bare udforske fremmede kulture i verdens fjerneste kroge, der spænder bredt med mange lande i rygsækken fra det indre Kina til det ydre Alaska. Især Alaska har fået en særlig plads i hjertet, hvor han har guidet folk i vildmarken blandt bjørne, elge, og andre vilde dyr.
Det kolde klima, er det element som Michael befinder sig bedst i. Her kan fremhæves en måneds træning i Østgrønland og ekspedition på Svalbard i Nordnorge, hvor Michael har guidet folk sikkert igennem. Udstyret med ski, pulk og telt og alarmblus mod isbjørne, er de fjerneste og mest øde områder udforsket - trods gennemsnits temperature på minus 30 grader. Han har igennem Forsvaret taget adskillige kurser i navigation og orientering, samt førstehjælp i alle slags miljøer og han har derigennem erfaringer i at holde hovedet koldt og tage de rigtige beslutninger, ved enhver uforudset hændelse. Da Michael i 2017 fandt interessen for at bestige bjerge, er bla. toppen af Elbrus og Island peak i Nepal på listen over toppe, der er besteget. Michael er typen, der altid har det næste mål og eventyr liggende klar.

I 2023 kan du møde Michael på Dana til Petra på hans første tur der.Kommende rejser med Michael Lykke