Betaling og booking

Når du har besluttet hvilken rejse, du vil ledsage os på, er det blot med at få booket din kommende ferie. Dette gør du ved at klikke dig ind på den enkelte rejse, hvorfra du kan klikke på knappen bestil rejse. Herefter fører vi dig nemt og bekvemt gennem trinene for booking af rejsen. Tøv ej med at kontakte os, hvis du ligger inde med spørgsmål. Vi vil med glæde besvare dem, så du føler dig så godt forberedt som muligt. Når du skal betale for din kommende rejse, har du flere muligheder. Du kan enten vælge betal online herunder, eller du kan overfører til os via netbank. Vi er glade for at du har valgt Kipling Travel som dit rejsebureau, og vi glæder os til at tage dig med på dit livs eventyr.

Betal online

Du kan nemt og sikkert betale for din kommende rejse ved at benytte dig af betalingsmodulet her på Kipling Travels hjemmeside. Vi benytter os af Bambora/ePay, som er certificeret af NETS. Betalingsmodulet lever derfor naturligvis op til alle NETS’ sikkerhedskrav. Læs også mere om, hvordan du betaler via bankoverførsel.

Om online betaling

Betalingsbetingelser

Det er altid en god idé, at give sig tid til at læse vores betalingsbetingelser igennem, inden du gennemfører din betaling. Således er du sikker på ikke at støde på uforventede overraskelser. Her kan du også læse mere om betaling via bankoverførsel. Læs også mere om de anbefalede forsikringer samt regler om betalingsfrist.

Om betalingsbetingelser

Generelle rejsebestemmelser

Vi anbefaler alle vores medrejsende at læse vores generelle rejsebestemmelser igennem inden bestilling af rejse. På den måde sørger vi for, at du er gjort 100 % opmærksom på aftalen, således at der ikke opstår misforståelser. Herunder kan du læse mere om betaling, afbestilling. mulige ændringer, rejseplan og meget andet.

Om generelle rejsebestemmelser

Reklamation

Skulle der opstå noget før, under eller efter din rejse, hvorved du ønsker at reklamere, er det vigtigt at du kender til reglerne herom. Læs derfor meget gerne vores procedure angående reklamation, inden du begiver dig ud på din rejse. Vi ønsker naturligvis at give dig den bedst mulige oplevelse med Kipling Travel.

Om reklamation

Rejse- og afbestillingsforsikring

Det er altid en god idé at investere i en rejseforsikring, uanset hvilket selskab du bevæger dig ud i verden med. Hos Kipling Travel anbefaler vi Gouda rejseforsikring. Husk dog også at tjekke dine øvrige egne forsikringer. I mange tilfælde er rejseforsikring allerede inkluderet. Gouda yder i øvrigt også afbestillingsforsikring

Om rejse- og afbestillingsforsikring

Gavekort

En rejse i gave er noget de fleste vil nyde - både at modtage og give. Uanset hvor stort dit budget er til et rejsegavekort, så er dette en mulighed hos Kipling Travel. Måske er du i tvivl om, hvorvidt modtageren helst vil på Safari i Tanzania eller på trek i Vietnam. Der giver et gavekort ligeledes vedkommende mulighed for selv at vælge.

Om gavekort