Betaling og booking

Når du har besluttet, hvilken rejse du vil ledsage os på, er det blot med at få booket din kommende ferie. Dette gør du ved at klikke dig ind på den enkelte rejse, hvorfra du kan klikke på knappen bestil rejse. Herefter fører vi dig nemt og bekvemt gennem trinene for booking af rejsen. Tøv ej med at kontakte os, hvis du ligger inde med spørgsmål. Vi vil med glæde besvare dem, så du føler dig så godt forberedt som muligt. Når du skal betale for din kommende rejse, har du flere muligheder. Du kan enten vælge betal online herunder, eller du kan overføre til os via netbank. Vi er glade for, at du har valgt Kipling Travel som dit rejsebureau, og vi glæder os til at tage dig med på dit livs eventyr.

Betal online

Du kan nemt og sikkert betale for din kommende rejse ved at benytte dig af betalingsmodulet her på Kipling Travels hjemmeside. Vi benytter os af Bambora/ePay, som er certificeret af NETS. Betalingsmodulet lever derfor naturligvis op til alle NETS’ sikkerhedskrav. Læs også mere om, hvordan du betaler via bankoverførsel.

Om online betaling

Betalingsbetingelser

Det er altid en god idé, at give sig tid til at læse vores betalingsbetingelser igennem, inden du gennemfører din betaling. Således er du sikker på ikke at støde på uforventede overraskelser. Her kan du også læse mere om betaling via bankoverførsel. Læs også mere om de anbefalede forsikringer samt regler om betalingsfrist.

Om betalingsbetingelser

Generelle rejsebestemmelser

Vi anbefaler alle vores medrejsende at læse vores generelle rejsebestemmelser igennem inden bestilling af rejse. På den måde sørger vi for, at du er gjort 100 % opmærksom på aftalen, således at der ikke opstår misforståelser. Herunder kan du læse mere om betaling, afbestilling. mulige ændringer, rejseplan og meget andet.

Om generelle rejsebestemmelser

Reklamation

Skulle der opstå noget før, under eller efter din rejse, hvorved du ønsker at reklamere, er det vigtigt at du kender til reglerne herom. Blandt andet skal du straks reklamere efter konstatering af problemet. Læs derfor vores procedure angående reklamation inden afrejse. Vi ønsker naturligvis at give dig den bedste oplevelse med Kipling Travel.

Om reklamation

Privatlivspolitik

For os er ansvarlig omgang med personoplysninger, der indsamles som led i driften af vores virksomhed, afgørende for vores forretningsmål og omdømme. I denne Privatlivspolitik gøres der rede for, hvordan dine personoplysninger indsamles og anvendes, når du er kunde, leverandør eller samarbejdspartner hos Kipling Travel.

Om privatlivspolitik

Gavekort

En rejse i gave er noget de fleste vil nyde - både at modtage og give. Uanset hvor stort dit budget er til et rejsegavekort, så er dette en mulighed hos Kipling Travel. Måske er du i tvivl om, hvorvidt modtageren helst vil på Safari i Tanzania eller på trek i Vietnam. Der giver et gavekort ligeledes vedkommende mulighed for selv at vælge.

Om gavekort

Samtykke til paskopier

I nogle lande vil du ved besøg af eksempelvis nationalparker eller ved adgang til visum invitationer opleve, at du skal udlevere dine pasoplysninger. Da vi hos Kipling Travel sørger for alt det praktiske på din rejse, skal vi bede dig give samtykke til, at vi må behandle og videregive dine pasoplysninger til udenlandske myndigheder, hvis nødvendigt.

Samtykke til paskopier

Rejseforsikring

Det er altid en god idé at investere i en rejseforsikring, uanset hvilket selskab du bevæger dig ud i verden med. Hos Kipling Travel anbefaler vi Gouda rejseforsikring. Husk dog også at tjekke dine øvrige egne forsikringer. I mange tilfælde er rejseforsikring allerede inkluderet. Gouda yder i øvrigt også afbestillingsforsikring.

 

Om rejse- og afbestillingsforsikring

Indførelse af planteprodukter

Som privatperson må du ikke indføre frø, planter og planteprodukter fra lande uden for EU. Det er altså ikke længere er muligt at have en plante, en buket blomster eller lidt frugt i bagagen, når du ankommer til EU fra et land udenfor EU, uden at disse følges af et plantesundhedscertifikat. Medbringer du planteprodukter, skal disse anmeldes til import og kontrolleres af Landbrugsstyrelsen.

Om indførsel af planteprodukter