Reklamation

22JUL15

Sådan reklamerer du

Skulle der mod forventning opstå et tvist eller konstateres, at der mangler noget efter påbegyndt rejse, skal du straks efter konstateringen reklamere til Kipling Travel. Dette skal ske på telefon 47 16 12 20, eller på alarmtelefon 61 27 20 12, hvis det er uden for åbningstiden. Derudover skal der reklameres til vores repræsentant, for at give os mulighed for at afhjælpe manglen.

Afhjælpes manglen, kan der ikke kræves forholdsmæssigt afslag, såfremt afhjælpningen sker inden rimelig tid og uden omkostninger eller væsentlig ulempe. Har manglen medført væsentlig ulempe, herunder at manglen i meget høj grad har ødelagt oplevelsen, kan der tilkomme kunden refusion herfor.

Hvis du undlader at reklamere

Undlader du at reklamere undervejs på behørig vis, mistes retten til efterfølgende at påberåbe sig manglen, og rette krav mod bureauet som følge af manglen.

Der henvises desuden til Rejseankenævnet, Røjelskær 11, 3. sal. 2840 Holte. Tlf: 45 46 11 00. 

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik