Ole Andreasen

Rejseleder

Rejseleder

Ole Andreasen er en bjergnørd med hang til de lange store ture, hvor livet bliver simplet og eventyret stort. Han er globetrotter - har rejst i store dele af verden - men med Nepal som speciale. Han har trekket i store dele af Nepal og besteget en række 6000 meter toppe. Han elsker alle facetter i friluftslivet. Han har boet i Grønland af flere omgange, hvor der er overnattet i snehuler i -30 grader, kørt med hundespand og besteget unavngivne fjelde.
Ole er uddannet akut-sygeplejerske og har stor interesse i bjergmedicin, akutmedicin og sports, belastningsskader. Han har også taget advance alpin-kursus i New Zealand.
Med knap 20 Nepal rejser siden 1998 er det her ekspertisen ligger, men han har også ledet ekspeditioner som Kaukasus, Kilimanjaro, vinter bestigning af Toubkal i Marokko, vinter fjeld i Grønland m.

Kommende rejser med Ole Andreasen

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.