Kenneth Jensen Dall

Rejseleder

Rejseleder

Med præcist ti år i Forsvaret dertil en passion for bjergene og friluftslivet, der har Kenneth i sit voksne liv haft over tusind overnatninger uden for landets grænser. Men på mange måder så er det simple liv på et liggeunderlag eller en feltmadras langt mere simpelt og komfortabelt og det er også derfor at livet er blevet indrettet på en sådan måde, at der er masser af luft i programmet til at tage på lange bjergture, da et fleksibelt konsulentjob, med fokus på ledelses –og medarbejder udvikling i den anden ende muliggør dette.

Kenneth er særligt passioneret for den alpine del af bjergebestigningens mange facetter som ofte bringer ham ned til Alpernes eller op til nogle af nordens sværeste is og vinterruter. Men med succesfulde ture til bl.a. et par bjerge over 7.000 meter med tekniske passager så er han også forholdsvis godt kørende i de højere luftlag med bl.a. en succes bestigning på Peak Communism 7.495m i Tajikistan.

Kenneth har adskillige uddannelser og kurser fra Forsvaret, bl.a. i navigation, udvidet førstehjælp, ledelse i praksis og så har han været udsendt lige præcis ti gange, hvis man da definerer en udsendelse som værende over 30 dage. Til dagligt studerer Kenneth HD på CBS og fungerer som instruktør og coach ved diverse teambuilding kurser.

Du kan blandt andet møde Kenneth på Kilimanjaro.

Kommende rejser med Kenneth Jensen Dall