Tonny H. Meldgaard

Rejsekonsulent

Rejsekonsulent

Jeg har altid haft en stor udlængsel og eventyrlyst, hvor jeg gennem hele min barndom, takket være min mor og far, har kørt Europa tyndt.

Efter endt Handelseksamen i 1992 flyttede jeg til Bremen i Tyskland for at studere, og efterfølgende arbejde i Bayern. Kimen var lagt til at erobre verden. Den første store rejse udenfor Europa, gik i 1995 på ø-hop rundt i Caribien. Senere samme år indtog jeg rejsebranchen, og har været der stort set lige siden. Har siden rejst intenst til store dele af verden bla. til Japan, Georgien, Syrien, Marokko, Vietnam, Sydafrika, Australien og Grønland, hvor jeg har boet og arbejdet i 1 1/2 år i Nuuk. Men specielt Syd- og Mellemamerika tog mit hjerte med storm i starten af 00'erne. Så meget at jeg blev nødt til at flytte derned og bosætte mig dér. Tangoens hjemby, Buenos Aires i Argentina, blev mit hjem for 1 år.  Og særligt det sydlige Patagonien og de chilenske fjorde med sine majestætiske bjerge og store gletchere, griber mig i særlig grad om hjertet. 

Jeg elsker at formidle rejser, videregive mine egne rejseerfaringer og gøre mit bedste til at give kunden en wauw-oplevelse.

Tonny har været i rejsebranchen i over 25 år med en fortid i flere af Danmarks allerbedste specialrejsebureauer.