Rejser til Sydafrika

Oplev storslået natur, vilde dyr og fantastisk kultur på en rejse til Sydafrika

Sydafrika er et af Afrikas mest udviklede lande, og har et bredt udvalg af attraktioner at tilbyde dig. Tag på safari og kom helt tæt på løver, leoparder, næsehorn, giraffer, og hvad der ellers græsser på savannen. Kør langs Garden Route eller gå en tur i Drakensbjergene og lad dig forblænde af landets fænomenale natur. Få en unik gastronomisk oplevelse i kosmopolitbyen Cape Town og smag på vinene dyrket i lokalområdet uden for byen. Besøg fængselsøen Robben Island hvor Mandela sad fængslet.

Et land du får lyst til at besøge igen og igen

Som noget unikt kan du med Kipling Travel komme på fisketur ved Cape Towns kyster, hvor chancerne for at se hajer er lige så store, som at få en fisk på krogen. Sydafrika er i den grad et land, du nemt lader dig inspirere af, og et land man bare får lyst til at besøge igen og igen.

Eksperter i rejser til Sydafrika

Trænger du til ferie? Vil du opleve Sydafrikas skatte? Vil du præsenteres for det dynamiske byliv og opleve luksuriøs safari? Kipling Travel kan efterhånden kalde sig eksperter i rejser til Sydafrika. Kontakt os og hør mere om vores rejser til Sydafrika. Du kan eventuelt læse mere om rejser til Sydafrika herunder.

Praktisk information

Sydafrika er som navnet indikerer den sydligste stat i det afrikanske kontinent. Landet er enormt, og har et utrolig varieret landskab. Der snakkes 11 officielle sprog i Sydafrika, hvor engelsk, afrikaans og zulu er de mest udbredte sprog. Dette gør landet til et yderst multinationalt land, hvor der bor godt 53 millioner mennesker. Hovedstaden hedder Pretoria, ikke langt fra den større og mere kendte by Johannesburg. Endvidere har parlamentet sit hovedsæde i storbyen Cape Town. Sydafrika er rig på kultur, natur og historie, og grænser sig geografisk op til lande som Botswana, Zimbabwe og Namibia. Sydafrika er en fantastisk destination for din første rejse til Afrika. Derudover er landet også stærkt vanedannende - et land du i den grad får lyst til at komme tilbage til.

I Sydafrika kan du grundet det varierede terræn få en stor pakke af oplevelser med hjem. Tag på safari og oplev “The Big Five”, kør langs vestkysten og oplev det maritime dyreliv. Besøg fantastiske vinmarker, gå på opdagelse i det historiske Cape Town, eller tag på fisketur, hvor det bl.a. er muligt at se hvaler, pingviner, rokker og hajer.

På en rejse med Kipling Travel er du i rigtig gode hænder. Vi hjælper gerne med at skræddersy din drømmerejse så turen bliver som ønsket.

Kombinér evt. din rejse med en tur til Zambia, hvor det smukke Victoria Waterfall ligger.

 


Klima og rejsevejr i Sydafrika

 


Visum og vaccinationer i Sydafrika


Rejser til Sydafrika


Det skal du opleve i Sydafrika


Natur og dyreliv i Sydafrika


Anden praktisk information

Glæd dig, for lige om lidt starte din drømmerejse til Sydafrika savanne, vindistrikt og ikke mindst landets storslået natur.

Du kan kontakte os her for nærmere information og unikke tilbud til Sydafrika

Vi glæder os til at arrangere din Sydafrika drømmerejse.