Rejser til Sydafrika

Safari, storslået natur og fantastisk kultur - velkommen til Sydafrika


Rejser til Sydafrika

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

I sydspidsen af Afrika breder enorme Sydafrika sig med sin varierende, smukke diversitet. Hovedstaden hedder Pretoria, og rummer lige knap 3 mio. indbyggere. Sydafrika er en fantastisk destination, hvis det er første gang, at du besøger det afrikanske kontinent. Landet repræsentere absolut Afrika fra sin bedste side med alt hvad kulturen, naturen og historien indebærer.

Safari-mulighederne er fantastiske i Sydafrika. Her kan du opleve “The Big Five”, eller udforske vestkystens maritime dyreliv. Du kan besøge smukke vinmarker, tage på fisketur eller gå på opdagelse i historiske Cape Town. Hos Kipling Travel er du i gode hænder på din rejse til Sydafrika, og vi hjælper gerne med at skræddersy din drømmerejse til dette fantastiske land.

Spring direkte til:

Det skal du opleve på en rejse til Sydafrika

Byer i Sydafrika

Rejsetyper i Sydafrika

Populære dyr du kan opleve i Sydafrika

En rejse til Sydafrika er det som at besøge to forskellige lande, grundet landets placering mellem to klimatiske bælter. I nord er dyrelivet funderet omkring traditionelle afrikanske safari dyr. Her er næsten garanti for at du på en rejse hertil vil opleve “The Big five”, bestående af løver, bøfler, elefanter, næsehorn og leoparder på et Game Drive i Krüger Nationalpark. Herudover er der også store chancer for at støde på giraffer, hyæner, flodheste og krokodiller, alt efter hvor i parken du befinder dig.

Rejser du længere mod syd langs Garden Route og Sydafrikas østkyst er det tid til at udforske det maritime liv. Ved Dolphin Trail kan du se hundredvis af nysgerrige delfiner, mens havnebyen Hermanus er hjemsted for havets gigantiske hvaler. I den sydlige del af landet er det maritime liv særligt rigt. Her lever pingviner, oddere og fisk i alle afskygninger. Snyd derfor heller ikke dig selv fra en friskfanget seafood platte ved ankomst til Cape Town.

Elefant i SydafrikaElefanten
Leopard i SydafrikaLeoparden
Løve i IndienLøven
Næsehorn i IndienNæsehornet
Zebra i SydafrikaZebraen
Bøffel i SydafrikaBøflen
Giraf i SydafrikaGiraffen
Vortesvin i SydafrikaVortesvinet
Hyæne i SydafrikaHyænen
Krokodille i SydafrikaKrokodillen
Gepard i SydafrikaGeparden
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik