Rejser til Sydafrika

Oplev storslået natur, vilde dyr og fantastisk kultur på en rejse til Sydafrika

Sydafrika er et af Afrikas mest udviklede lande, og har et bredt udvalg af attraktioner at tilbyde dig. Tag på safari og kom helt tæt på løver, leoparder, næsehorn, giraffer, og hvad der ellers græsser på savannen. Kør langs Garden Route eller gå en tur i Drakensbjergene og lad dig forblænde af landets fænomenale natur. Få en unik gastronomisk oplevelse i kosmopolitbyen Cape Town og smag på vinene dyrket i lokalområdet uden for byen. Besøg fængselsøen Robben Island hvor Mandela sad fængslet.

Et land du får lyst til at besøge igen og igen

Som noget unikt kan du med Kipling Travel komme på fisketur ved Cape Towns kyster, hvor chancerne for at se hajer er lige så store, som at få en fisk på krogen. Sydafrika er i den grad et land, du nemt lader dig inspirere af, og et land man bare får lyst til at besøge igen og igen.

Eksperter i rejser til Sydafrika

Trænger du til ferie? Vil du opleve Sydafrikas skatte? Vil du præsenteres for det dynamiske byliv og opleve luksuriøs safari? Kipling Travel kan efterhånden kalde sig eksperter i rejser til Sydafrika. Kontakt os og hør mere om vores rejser til Sydafrika. Du kan eventuelt læse mere om rejser til Sydafrika herunder.

Praktisk information
To leoparder leger i Sydafrika

Sydafrika er som navnet indikerer den sydligste stat i det afrikanske kontinent. Landet er enormt, og har et utrolig varieret landskab. Hovedstaden hedder Pretoria, ikke langt fra den større og mere kendte by Johannesburg. Endvidere har parlamentet sit hovedsæde i storbyen Cape Town. Sydafrika er rig på kultur, natur og historie, og grænser sig geografisk op til lande som Botswana, Zimbabwe og Namibia. Sydafrika er en fantastisk destination for din første rejse til Afrika. Derudover er landet også stærkt vanedannende - et land du i den grad får lyst til at komme tilbage til.

I Sydafrika kan du grundet det varierede terræn få en stor pakke af oplevelser med hjem. Tag på safari og oplev “The Big Five”, kør langs vestkysten og oplev det maritime dyreliv. Besøg fantastiske vinmarker, gå på opdagelse i det historiske Cape Town, eller tag på fisketur, hvor det bl.a. er muligt at se hvaler, pingviner, rokker og hajer.

På en rejse med Kipling Travel er du i rigtig gode hænder. Vi hjælper gerne med at skræddersy din drømmerejse, så turen bliver som ønsket. Kombinér eventuelt din rejse med andre nærliggende og spændende lande som Zambia, hvor det smukke Victoria Waterfall ligger.

Kilde: Holiday Weather

Det skal du opleve i Sydafrika

Vinmark ved Cape Town i Sydafrika
Kaphalvøen i Sydafrika

Steder at opleve i Sydafrika

Rejsetyper i Sydafrika

Modne vindruer i Sydafrika

Tema om kulturrejser

Kulturrejse i Sydafrika

Sydafrika er kendt for sine umanerlig gode vine, som dyrkes i området nord for Cape Town. Her er anlagt en særlig vinrute, der fører til den franskinspirerede by Franschoek, hvor vingårde står som linet op i række. Vinene her er yderst fantastiske, især hvis de nydes til den lækre mad byen har at tilbyde. Sydafrika har masser kultur og historie at byde på.

Find kulturrejse til Sydafrika her

Populære dyr du kan opleve i Sydafrika

I Sydafrika er det som at besøge to forskellige lande, grundet landets placering mellem to klimatiske bælter. I nord er dyrelivet funderet omkring traditionelle afrikanske safari dyr. Her er næsten garanti for at du på en rejse hertil vil opleve “The Big five”, bestående af løver, bøfler, elefanter, næsehorn og leoparder på et Game Drive i Krüger Nationalpark. Herudover er der også store chancer for at støde på giraffer, hyæner, flodheste og krokodiller, alt efter hvor i parken du befinder dig.

Længere mod syd langs Garden Route og Sydafrikas østkyst er det tid til at udforske det maritime liv. Ved Dolphin Trail kan du se hundredvis af nysgerrige delfiner, mens havnebyen Hermanus er hjemsted for havets gigantiske hvaler. I den sydlige del af landet er det maritime liv særligt rigt. Her lever pingviner, oddere og fisk i alle afskygninger. Snyd derfor heller ikke dig selv fra en friskfanget seafoodplatte ved ankomst til Cape Town.

Smuk gepard i Sydafrika
Elefant i SydafrikaElefanten
Leopard i SydafrikaLeoparden
Løve i IndienLøven
Næsehorn i IndienNæsehornet
Zebra i SydafrikaZebraen
Bøffel i SydafrikaBøflen
Giraf i SydafrikaGiraffen
Vortesvin i SydafrikaVortesvinet
Hyæne i SydafrikaHyænen
Krokodille i SydafrikaKrokodillen
Gepard i SydafrikaGeparden