Betaling og booking

Når du skal betale for din rejse hos Kipling Travel foregår det online. Du kan inden da læse meget mere om vores betalingsbetingelser, råd til rejseforsikring og afbestillingsforsikring, samt information om reklamationsret. Skulle du have spørgsmål til enten betaling eller booking, så tøv ej heller, med at kontakte os.

Om betaling og booking

Ambassader

Det er altid en god idé at have styr på den danske ambassade i et givent land, uanset hvor i verden du drager på eventyr. Gennem udenrigsministeriets Ambassade-liste kan du læse meget mere om dette. Ligeledes kan du danne dig et nemt og overskueligt overblik over, rejsevejledninger, visumregler, kontaktoplysninger og meget mere.

Om ambassader

Vaccinationer

Hos Kipling Travel opfordrer vi altid på kraftigste vis til, at du har styr på dine vacciner inden afrejse. Alt afhængigt af hvorhen i verden du rejser til, samt hvor længe du skal være afsted, vil det variere hvilke vacciner du har brug for. Læs mere om hvordan du kan få hjælp til dette, og hvorhenne dine vacciner kan blive foretaget.

Om vaccinationer

Visumregler 

Visumregler er yderst forskellige fra land til land. I nogle områder af verden er de meget strikse med at disse visumregler overholdes, hvorfor det kan koste dig problemer ikke at sætte dig ind i hvilke. Læs mere om råd til, hvordan du får styr på alt lige fra pas, ind- og udrejseregler samt det gældende lands visumregler.

Om visumregler

Pakkelister

Måske er det første gang, at du skal bestige et bjerg eller deltage i et trek. Derfor har vi lavet specificerede og relevante pakkelister til dig, der ikke helt ved, hvad du skal - og ikke skal - medbringe. Ved at følge vores råd kan du sikrer dig mod ikke at have overvægt med på din rejse, og at du desuden huske alle nødvendigheder.

Om pakkelister

Udstyrsbutikker

Inden din store rejse kan begynde, kan det nogen gange være nødvendigt at skaffe sig det helt rigtige udstyr til turen. Derfor har vi hos Kipling Travel samlet en oversigt over de bedste udstyrsbutikker i Danmark. Butikkerne har vi bedømt ud fra parametrene udvalg, tilgængelighed, kundeanmeldelser, service samt faglig viden.

Om udstyrsbutikker