Rejser til Mellemøsten

Tag med til Kiplings fascinerende Mellemøsten

 

I Mellemøsten findes der nogle perler, der passer fantastisk ind i vores sortiment. Mellemøsten byder nemlig både på fascinerende templer og på smukke topture på Damavand - Irans højeste bjerg på 5.671 meter. Hos Kipling Travel arrangerer vi ture til Mellemøsten, hvor vi bruger vores dybe viden omkring området til at forfine turen.

Rejser til Mellemøsten

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Du skal spænde selen, når rejsen går til Mellemøsten. Knapt når man at plante fødderne på den brandvarme sandjord, før de mange indtryk begynder at rumstere i kroppen. Her er så mange kulturelle levn fra en historiespækket fortid. Desuden er naturen meget langt fra, hvad vi kender til i Europa. Den tørre ørken, hvorved der sporadisk blomstrer små oaser frem, er en helt særlig oplevelse.

En rejse til Mellemøsten kan i virkeligheden gå mange steder hen. Betegnelsen “Mellemøsten” bruges nemlig til at dække over det geopolistiske og kulturelle område, som strækker sig over et større område i det Sydvestlige Asien samt Egypten og landene omkring Den Persiske Bugt. En rejse til Mellemøsten kan eksempelvis gå til Qatar, Jordan, Iran, Palæstina eller den asiatiske del af Tyrkiet.

Spring direkte til:

Lande i Mellemøsten

Rejsetyper i Mellemøsten

Oplevelser i Mellemøsten