Rejser til Georgien


Rejser til Georgien

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Georgien er en del af Kaukasus-landene som omfatter både Georgien, dele af Rusland, Aserbajdsjan og Armenien. Georgien må siges at være et af de smukkeste af de fire og har en lang historisk fortælling, hvilket giver dig mulighed for at få en helt unik kulturoplevelse.

Hos Kipling Travel tilbyder vi rejser til Georgien, der bringer dig vidt omkring landets mange skjulte perler. Du får blandt andet mulighed for at smage på lokale vine, se Stalins fødeby og gå på opdagelse i antikke grottebyer. Rejser til Georgien er en kulturoplevelse uden lige, som du ikke må snyde dig selv for.

Spring direkte til:

Det skal du opleve i Georgien

Byer at opleve Georgien

Rejsetyper i Georgien

Spørgsmål fra de rejsende

Valutaen som du skal bruge på rejser til Georgien hedder “Lari”. 1 Lari svarer i 2020 til omtrent 1,9 DKK.

Du kan rejse til Georgien på hvilken som helst tid af året. Ønsker du lidt varmere temperaturer, så gå efter de sene forår- eller sommermåneder. Her kan temperaturerne nå helt op på 31 grader i Georgien.

Hvis din valgte transportmulighed tillader det, så kan det anbefales at købe noget af den lokale vin med hjem fra rejser til Georgien. Vinen er af høj kvalitet og utrolig billig i forhold til, hvad vi kender fra Danmark.

Nej, der er som sådan ikke nogen dresscode, du skal overholde på rejser til Georgien. Besøger du et religiøst sted som en kirke, så skal du som kvinde huske at dække hoved, skuldre og ben til. Er du mand, skal du ligeledes sørge for at dække dine ben til.