Klassisk Peru og Machu Picchu

Enestående Peru kulturrejse til nogle af Andesbjergenes absolutte højdepunkter


"Jeg er meget begejstret for - særdeles - Nord Peru. Generelt må jeg sige, at de guider vi havde, kunne deres kram. De var vidende og meget engagerede på hver deres område. Jeg slutter med at sige TAK for en fin vejledning for vores tur."

Vi tager af sted på vores rejse til Peru og ankommer til Lima lufthavn først på aftenen. 

Vi overnatter på Hotel i Lima.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

Fly til Lima

Et udpluk af dagens oplevelser:

 • Byrundtur i historiske Lima
 • Fri leg i Lima

På den første hele dag i Peru står den på byrundtur i den historiske del af Lima. Rundturen tager ca. en halv dag og starter på pladsen foran Limas Regeringspalads. Turen går også til Katedralen, hvor den spanske conquistador og grundlægger af Lima, Francisco Pizarro ligger begravet, og der er plads til et besøg ved det religiøse museum. 

Herfra fortsættes til San Francisco-Kirken og klosteret, som er udsmykket med de originale fliser fra 1620'ernes Seville. Hele komplekset er bygget ovenpå underliggende katakomber, som blev brugt til begravelser under kolonitiden. 

Aftenen er fri, men der er en transfer til rådighed, hvis man ønsker at besøge en af de lokale restuaranter i Lima, selve middagen er ikke inkluderet.

Overnatning i Lima.

Morgenmad er inkluderet.

Lima, Peru

Et udpluk af dagens oplevelser:

 • Den Hellige Dal – Inkaernes Spejlbillede af Mælkevejen
 • Tidsrejse gennem 5000 år og Pisac-Ruinerne
 • Landsbyen Chichubamba - Middag og hjemlig hygge hos fru Eufracia og hendes familie

Fly til Cusco, inkaernes gamle hovedstad. Vi bliver budt velkommen i lufthavnen og starter vores eventyr med at tage til Den Hellige Dal. Det er en fordel i forhold til akklimatisering, da Den Hellige Dal er lavere beliggende end Cusco, der ligger i 3.300 meters højde. 

De næste par dage viser Kipling jer det ypperste og og mest imponerende fra én af verdens mest sofistikerede civilisationer: Inkaerne, som om nogen har haft indflydelse på, hvordan man lever i Andesbjergene i dag. Inkaernes Hellige Dal byder på inka-ruiner, farvestrålende markeder, sneklædte bjergtinder og smukt anlagte terrassemarker, der kryber op ad bjergsiderne.

Vores første rigtige møde med inkaerne venter os ved Inca Pisac (Pisac-ruinerne). I inka-tiden ét af de vigtigste knudepunkter, der forbandt hovedstaden Cusco med junglen. Men Pisac har højst sandsynligt været mere end bare et knudepunkt, og teorierne er mange: En kontrolpost, et militært fort, et månetempel, et kongeligt palads. Kom eventuelt selv med et bud! Kort efter Inca Pisac finder man det berømte Pisac-marked, hvor lokale bjergfolk i traditionelt tøj mødes til en god handel.

Vi skal opleve et helt specielt inka-tempel i Urco, der primært er dedikeret til Moder Jord. Her får vi overraskende ny viden om én af verdenshistoriens mest sofistikerede civilisationer.

Efterfølgende besøger vi Inkariy-museet, der ligger tæt på Urco-templet. Her kommer vi på en fascinerende tidsrejse og bliver tilskuere til regionens fester, ceremonier, begravelser og hverdagsbegivenheder gennem 5000 år. Vi oplever Perus historie fra civilisationens vugge og frem til inkaernes storhedstid i 1400-tallet. Det ene øjeblik er vi til begravelse hos Paracas-kulturen og det næste til kroning af en høvding hos Moche-kulturen. Det lille og meget livagtige museum giver os de bedste forudsætninger for nu at indtage resten af inka-riget.

Efter "festlighederne" kører vi i stille tempo til den lille landsby Chichubamba, mens eftermiddagssolen kaster lange skygger på de gamle inka-ruiner og -paladser der ligger spredt ud over landskabet. Vi besøger Eufracia, og hendes lille familie, der består af Ruth og Roger og så den lille, charmerende Jean Pierro. Den søde ældre dame, åbner dørene til sit hjem og byder os velkommen indenfor, mens middagen tilberedes af Roger. Hans mange års erfaring fra nogle af de bedste restauranter i området fornægter sig ikke.

Overnatning i Chichubamba

Morgenmad og aftensmad er inkluderet.

Den Hellige Dal – Chinchero, Urubamba og homestay i Chichubamba

Et udpluk af dagens oplevelser:

 • Chokolade-workshop & Chicha-smagning
 • Ollantaytambo – en ægte Inka-landsby
 • Togtur gennem Den Hellige Dal 

Fru Eufracia serverer morgenmad for os, inden vi går en tur gennem Chichubamba-landsbyen og oplever hverdagslivet i det lille, traditionelle Andes-samfund. Vi kigger indenfor hos Eufracias veninde, der er i gang med dagens hjemmeproduktion af chokolade. Der findes ikke noget bedre end at smage dejlig varm og helt frisk forarbejdet chokolade, tilberedt af ristede chokoladebønner. Under inka-tiden var kakaobønnen nærmest mere værd end guld og blev anvendt som betalingsmiddel.

Vi kigger efterfølgende ind i et keramikværksted, hvor mange århundreders historier og hemmeligheder brændes ned i krukker og figurer. 

Vi tager afsked med Chichubamba og fortsætter gennem dalen til Ollantaytambo. Vi stopper ved "El Descanso" ("Hvilet"), hvor en lokal familie driver en lille atypisk kro, mens de forsøger at holde liv i én af Andesbjergenes gamle, men vigtige traditioner - nemlig brygning af Chicha-øllen.  I dag som under inka-tiden bliver Dalens øl fremstillet af fermenterede røde majskorn (Chicha). Drikken er vigtig i alle henseende både til hverdag og fest, ligesom Chicha bliver ofret til Pachamama (Moder Jord). På kroen bliver der inviteret til Chicha-smagning. Der findes også Chicha uden alkohol til de mindste gæster.

Ollantaytambo er det tætteste, man kommer en klassisk inka-landsby. Rent historisk er det også et vigtigt sted, for det var her, inkaerne vandt ét af de eneste slag over spanierne. Måske er det grunden til, at Machu Picchu aldrig blev opdaget – og derfor kaldes Den Glemte By. Vi besøger det store gigantiske inkafort, der tårner sig majestætisk over byen, og vi skal bl.a. besøge "Prinsessens Badeværelse" og andre spektakulære og overraskende mesterværker fra inka-tiden, som nogle mener, overgår selveste Machu Picchu.

Overnatning i Ollantaytambo.

Morgenmad og frokost er inkluderet.

Kipling Peru rejse

Et udpluk af dagens oplevelser:

 • På rundtur i Ollantaytambo
 • Ollantaytambo-ruinerne
 • Tog til Aguas Calientes

Vi udforsker Ollantaytambo til fods. Turen går til Olantaytambo-ruinerne, som er navngivet efter Ollanta, en kriger, som forelskede sig i en Inka-princesse uden at kunne gifte sig med hende. Under Inka Imperiet var Ollantaytambo base for Kejser Pachacuti og under den Spanske Invasion, var Ollantaytambo en højborg for lederen af Inka-forsvaret.

Fra ruinerne går turen til togstationen, hvorfra toget går mod Aguas Calientes. 

Overnatning i Aguas Calientes.

Morgenmad og frokost er inkluderet.

Aguas Calientes Peru

Dagens store oplevelser:

 • Machu Picchu – Inkaernes glemte by, en oplevelse i verdensklasse
 • Måske en tur på sukkertoppen, Huaynayna Picchu (skal bestilles hjemmefra)

Selvom både byen Cusco og det omkringliggende område har utrolig meget at byde på, så er det helt store trækplaster uden tvivl Machu Picchu. Inkaernes glemte by har opnået ikonisk status, og det er måske her, hvor inka-mystikken fornemmes allerstærkest. Tidlig formiddag eller eftermiddag tager vi sammen med vores egen private guide med den offentlige bus ad den snoede vej til det sagnomspundne sted.

Machu Picchu var naturligvis kendt af de lokale indbyggere, men blev officielt først 'opdaget' af amerikaneren Hiram Bingham i 1911. Heldigvis fandt den spanske kolonimagt tilsyneladende aldrig frem til Machu Picchu, og det var formentlig kun heldigt med tanke på koloniherrernes hang til at destruere inkaernes helligdomme.

Fra Solporten får vi det kendte vue af Machu Picchu omkranset af skovklædte grønne bjergtoppe, der rejser sig fra Urubamba-dalen, snedækkede tinder længere ude og ”sukkertoppen” Huayna Picchu lige bag ruinerne. Udsigten heroppefra er nærmest uden for kategori, og det er ikke uden grund, at Machu Picchu blev kåret som et af verdens syv nye vidundere. Funktionen af stedet er ikke fastlagt, og placeringen i sig selv er naturlig for såvel fæstningsværk som ceremoniel plads. Vores guide fortæller om de mange forskellige teorier, der hersker om dette unikke sted i såvel sagkundskaben og blandt menigmand.

Huayna Picchu eller Wayna Picchu er det lille bjerg, som ligger ved selve Machu Picchu. Det er en anelse strabadserende at begive sig op til toppen af bjerget, og højdeskræk må man ikke lide af, men belønningen venter i form af en fænomenal udsigt ud over Machu Picchu. Fra et arkæologisk synspunkt kan man ikke andet end lade sig imponere af inkaernes evner. Det må siges at være noget af en bedrift at bygge terrasser på et så stejlt bjerg uden den viden og de redskaber og remedier, som europæerne på det tidspunkt havde tilegnet sig, ikke mindst hjulet. Turen til toppen, som er 360 m højere end Machu Picchu, går af stejle stier og tager cirka 1½-2 timer op og 1 time ned. Der er et begrænset antal billetter per dag til Huayna Picchu (sukkertoppen af Peru), og entreen skal bestilles inden afrejse. Sidst på dagen tager vi tilbage til Aguas Calientes og derefter med toget tilbage til Ollantaytambo. Herfra bliver vi kørt til vores centralt beliggende hotel i Cusco kun få gader fra den meget smukke Plaza de Armas.

Overnatning i Cusco. 

Morgenmad er inkluderet.

Machu Picchu, Inkarigets højdepunkt og Cuzco

Gode forslag til seværdigheder:

 • Plaza de Armas og Cuscos katedral
 • Cusco Gastro Tour (se nederst)
 • Vandretur ved ruinerne Inquiltambo ”The Inca Jail” og Machuchoqequirao

Cusco er Sydamerikas arkæologiske hovedstad og kontinentets ældste kontinuerligt beboede by. Den stemningsfulde, brostensbelagte koloniby er en af Sydamerikas mest interessante byer. Cusco bærer præg af at have været inkaernes hovedstad, men spaniernes invasion i 1533 har sat endnu større aftryk på byen, da inkaernes templer og paladser blev ødelagt og erstattet af kolonimagtens arkitektur. Spaniernes katolske arv findes eksempelvis i byens mange smukke kirker, som er overdådigt udsmykkede og bestemt et besøg værd.

Dagen er til egne oplevelser – og vi kan varmt anbefale en slentretur til den centrale plads Plaza de Armas. Her finder man den UNESCO-fredede, smukt oplyste katedral, som gemmer på en stor koncentration af kunstskatte fra kolonitiden. Der er et væld af små butikker og hyggelige restauranter i de stejle, snævre sidegader i kunstnerkvarteret San Blas tæt på pladsen. Husk på, at vi i Cusco befinder os i 3.326 meters højde. En sådan højde kræver lidt tilvænning, så tag det roligt i starten og hold et adstadigt tempo. 

Overnatning i Cusco. 

Morgenmad er inkluderet

Cuzco Inka

Et udpluk af dagens oplevelser:

 • Sacsaywaman – Inkarigets Hjerne
 • Quenko – Offerplads
 • Koricancha – Soltemplets Hemmelighed

Formiddagen er afsat til en rundtur i området med guide og egen chauffør. Lidt uden for Cusco besøger vi et af de arkæologiske centre, den gamle inkafæstning Sacsayhuaman. Fæstningen er et glimrende eksempel på inkaernes unikke evne til at tilhugge enorme stenblokke, nogle helt op til 300 tons, så de med milimeter-præcision passer ind i hinanden.

I dag er der ikke meget tilbage af de originale mure, måske blot 20%, da spanierne også her var hårde ved inkaernes arv. Enkelte mure står heldigvis tilbage som et stærkt vidnesbyrd om inkaernes uovertruftne håndværksmæssige og arkitektoniske evner. Området er stort og har med sikkerhed haft mere end bare militær betydning i inkariget. Her finder man f.eks. inkaens trone, som vidner om, at stedet var vigtigt – og måske der, hvor store beslutninger blev truffet. Man mener, at Cusco blev grundlagt med form som en puma, og Sacsaywaman ligger nøjagtig ved pumaens hjerne.

Vi tager fra Pumaens Hjerne til Pumaens Hjerte, nemlig selveste Soltemplet (Koricancha), der betegnes som inkaernes allerhelligste. På vejen stopper vi ved Quenko, der betyder zigzag, måske p.g.a de snørklede gange og indgangspartier. Stedet har både et amfiteater og underjordiske kamre. Der er næppe tvivl om, at Quenko har været anvendt som offerplads, hvor dyr og muligvis også mennesker har måtte lade livet. Teorierne om dette sted er mange, og her emmer af mystik og myter.

I Soltemplets kamre kan man inspicere inkaernes imponerende stenarbejder, der danner fundament for mange af de spanske kolonibygninger. De spanske erobrere rev det meste af det guldbeklædte Koricancha, ”den gyldne gård”, ned og ødelagde dermed Inkarigets mest overdådige tempel. Spanske øjenvidneberetninger fortæller, at forbløffelsen stod malet i spaniernes ansigter, da de brød ind i soltemplet en forårsdag i 1534 og opdagede, hvad der gemte sig derinde: kopier af Inkarigets dyr og planter skabt i det pureste guld. De gamle mure brugte spanierne til at opføre Santo Domingo-kirken direkte oven på det gamle Koricancha-tempelkompleks.

Eftermiddagen er til fri disposition, fx kan vejen lægges forbi ”Admiralens Palads”, som huser et lille kulturhistorisk museum. Et besøg på Inka-museet kan også varmt anbefales. Den lokale guide vil informere om, hvilke steder i Cusco man ikke bør gå glip af.

Overnatning i Cusco. 

Morgenmad er inkluderet.

Cuzco - fra Inkatiden over spansk kolonitid til nutidens Peruvianske højland

Det er skønt at have tid på egne hånd i en by som Cusco, der både tilbyder et væld af spændende aktiviteter og masser caféer og restauranter.

 • Inkamuseet – Sådan så dagligdagen ud i inkatiden
 • Cykeltur til Inkaernes saltterrasser ved Salinas og Moray i Den Hellige Dal
 • Cuscos markeder

Overnatning i Cusco. 

Morgenmad er inkluderet.

Cusco Hellige dal

Et udpluk af dagens oplevelser:

 • Med bus gennem det traditionelle Peru tværs over Altiplanoet i Andesbjergene
 • Andahuayllillas – Sydamerikas sixtinske kapel
 • Gudetemplet Raqchi

I dag er en transportdag med 9-10 timers kørsel, men hvilken en af slagsen! Vi er nu godt akklimatiseret, og efter morgenmaden bliver vi kørt til busstationen og tager med turistbus over altiplanoet, højsletten. Målet er Puno, hvis beliggenhed ved Titicacasøens bred er uovertruffen. 

Undervejs stopper vi på hovedtorvet (Plaza de Armas) i den lille by Andahuayllillas. Landsbyen synes at have slumret i hundredvis af år, og vi må knibe os selv i armen og fundere over, om vi virkelig befinder os i det 21. århundrede. Vi kigger indenfor i den lille kirke, som blev bygget af Jesuitter i det 17. århundrede. Kirken ser ikke ud af meget udefra, men indenfor bliver man mødt af et storslået syn. Nemlig de mange fresko- og loftsmalerier, der har sat kirken på verdenskortet og har givet den tilnavnet ”Sydamerikas Sixtinske Kapel”. Der er efter sigende gemt adskillige guld- og sølvskatte inde i kirken, som landsbyens indbyggere vogter over døgnet rundt. Eksistensen af det gemte guld er muligvis blot en myte, men i hvert fald tager vagterne deres job meget seriøst.

Vi stopper også ved inkatemplet Raqchi. Templet har en helt særlig struktur, og man kunne få den tanke, at det er bygget af rumvæsner. Meget blev ødelagt af spanierne, og restaureringsarbejdet af det store kompleks er stadig i fuld gang.

Puno, regionens største by og hovedstad, er smukt beliggende ved Titicacasøens bred. Byen havde stor betydning for inkaerne. Sagnet fortæller, at Manco Capac – den første inka – rejste sig af Titicacas vande efter ordre fra Solguden for at påbegynde inkaernes imperium med udgangspunkt i Cusco. I dag er Puno en vigtig landbrugsby, og især opdræt af lamaer og alpakaer, der græsser på sletterne langs søens bredder, er en vigtig indtægtskilde. I Puno kan der købes alskens vævet kunsthåndværk og beklædning i alpakauld til fordelagtige priser. Byen er også kendt som landets folkloristiske hovedstad, og megen dans og musik udspringer fra denne region.

Overnatning i centrum af Puno.

Morgenmad og frokost er inkluderet.

Altiplano til Puno og Titicacasøen

Et udpluk af dagens oplevelser

 • Sejltur på Titicacasøen
 • Uros-øerne – en slags frilandsmuseum i en verden af siv
 • Overnatning på Amantani på Titicacasøen

Titicaca kan tage pusten fra enhver, og ikke blot fordi, vi er oppe i omkring 4.000 meter. Titicaca er billedskøn, magisk og fredfyldt. Øernes grønne og golde landskaber er mageløse, og vi er omgivet af et smukt safirblåt tæppe af vand pyntet med hvide bjergtoppe ude i horisonten. Farverne står helt skarpe, og luften er krystalklar – og tynd naturligvis.

Vi spiser morgenmad og tager af sted til havnen for at sejle til Amantani. Vi sejler via de flydende sivøer Uros, hvor Thor Heyerdahl hentede inspiration til sine sivbåde. Vi går i land på de flydende sivkonstruktioner og får en guidet rundtur, der giver os indblik i øboernes hverdag. Øboerne har taget mange moderne faciliteter til sig, men det er stadig som at besøge et frilandsmuseum. I dag lever beboerne primært af turismen, men fiskeri spiller også stadig en vigtig rolle. Der er masser af fantastiske fotomotiver her på øerne, men husk at spørge høfligt om lov, inden der knipses løs!

Herfra sejles videre ud på søen, næsten helt til søgrænsen til Bolivia. Vi anløber øen Amantani, hvor vi møder vi de stolte beboere – Quechua-indianerne. Der bor omkring 3.600 mennesker, fordelt på godt 800 familier på den cirka 10 km2 store ø. Vi bliver fordelt blandt de lokale familier, der forestår vores indkvartering i deres private hjem – et af Sydamerika-rejsens absolutte højdepunkter. Her er tale om en meget primitiv overnatning i familiens lerklinede hytter, men der bliver taget godt hånd om os, og vi bliver efter bedste evne beværtet med kartofler i alle afskygninger, som udgør øens vigtigste afgrøde. Vi vandrer op til et af øens to højdedrag ”Pachatata – fader jord” og ”Pachamama – moder jord”, hvor vi nyder den helt enestående udsigt og besøger den gamle inkatempelruin. Vi får indblik i øboernes dagligdag, hvor der modsat mange andre steder i højlandet er lagt vægt på skolegang og uddannelse. Børnenes arbejdsdag i marken som hyrder og ved væven tilrettelægges, så der også er plads til timer på skolebænken.

Vi overnatter hos en lokal indiansk familie, og det vil som nævnt være under ydmyge forhold. Tag kontakt til os, hvis hotelovernatning ønskes i stedet.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Titicatasøen

Et udpluk af dagens oplevelser:

 • Taquile-øen – måske Titicacas smukkesste ø - strikkende mænd og hårdtarbejdende kvinder
 • Tekstilmarked på toppen af Taquile-øen
 • Sejltur retur til Puno

 Efter morgenmaden stævner vores gruppe igen ud, og efter en smuk sejltur anløber vi øen Taquile. Her møder vi de lokale ”taquileños”, Quechua-indianere, i deres traditionelle klædedragter, der indeholder forskellige symboler på blandt andet på ægteskabelig status og eventuelt ønske om at ændre denne.
Vi får indblik i indbyggernes dagligdag, som er meget lig dagligdagen på Amantani. Det specielle netop ved Taquile er, at rollerne synes byttet rundt. Her er det ganske almindeligt at se mænd sidde på en sten og strikke, mens kvinderne i let luntende trav står for alle husstandens daglige gøremål både inde og ude.
De godt 1700 sjæle på øen lever i samme slags kollektivistiske samfundsstruktur som på Amantani. De er utroligt hårdtarbejdende, og lever efter den gamle inka-parole ”ama sua, ama llulla, ama qhella” – du må ikke stjæle, du må ikke lyve, og du må ikke være doven.

Vi er tilbage i Puno ud på eftermiddagen. 

Overalt i Perus højland drikkes der cocate. På mange hoteller er der gratis adgang til denne særlige urtete dagen lang, og det giver god mening at holde sig til, da coca-teen hjælper med højdetilvænning. Dels skal man helst drikke rigeligt med væske i højden, og dels har coca en gavnlig effekt på akklimatiseringen - så inkaernes gamle vidunderurt har bestemt stadig sin berettigelse.

Overnatning i Puno på samme hotel

Morgenmad og frokost er inkluderet.

Titicaca

En fantastisk Peru rejse har nået sin afslutning. Det er blevet tid til at tage afsked med Puno og vende næsen hjemad. Tidlig morgen eller eftermiddag er der transfer til lufthavnen, hvorfra vi flyver mod Lima og herfra videre hjemrejse. Ankommer man tidligt til Lima, vil det være muligt at tilkøbe en 3-timers sightseeing tur. Har I fået mod på mere af Sydamerikas gastronomi, findes der flere muligheder i Lima. Ring til os og hør mere.

Morgenmad og mad på flyrejsen er inkluderet.

Puno Peru

Vi ankommer til København i løbet af dagen. 

Velkommen hjem

Peru reise
Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
10. jan. - 19. jun. 2020
26.998,-

20. jun. - 23. aug. 2020
28.498,-

24. aug. - 10. dec. 2020
26.998,-

11. dec. 2020 - 9. jan. 2021
Kontakt os

10. jan. - 17. jun. 2021
27.498,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København via Amsterdam til Lima retur med KLM på økonomiklasse
 • CO2-kompensation på flyrejser via skovrejsning i Danmark - læs mere her.
 • Bagage på flyrejsen – 1 stk. håndbagage og 1 stk. bagage til check-in
 • Lufthavnsskatter og afgifter på den internationale flystrækning
 • Flyrejse Lima-Cuzco / Juliaca-Lima med LAN 
 • Private transfers og transporter med privat bil og chauffør
 • Turistbus Cuzco-Puno 
 • Togrejse Ollantaytambo-Aguas Calientes på 2. klasse tur/retur
 • Overnatninger i delt dobbeltværelse inkluderet morgenmad
 •   2 nætter på Hotel Britania i Lima
 •   1 nat hos lokal familie i Chichubamba (under primitive forhold) 
 •   1 nat på Tunupa Lodge i Ollantaytambo
 •   1 nat på El Presidente i Aguas Calientes
 •   4 nætter på Ninos Hotel i Cuszo     
 •   2 nætter på La Hacienda Puno Plaza de Armas i Puno
 •   1 nat hos indiansk familie på Amanti-øen (under primitive forhold)
 • Måltider som beskrevet i programmet
 • Nævnte rundture, udflugter og sightseeing med privat lokal engelsktalende guide
 • Kun udflugten "Uros og Amantani" foregår i en mindre international gruppe
 • Entre til Machu Picchu med guide
 • Entre til Huayna Picchu, hvis ønsket (skal bookes hjemmefra og er baseret på tilgængelighed)
 • Entreer ved nævnte seværdigheder
 • 10-20% rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oven i rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Indenrigslufthavnsskatter
 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
  Obs. Vær opmærksom på, at forsikringen skal dække kulturrejser, der går over 4.000 meter
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkepenge
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet”  
Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Amazonas forlængelse
Amazonas forlængelse 4 dage/3 nætter
Pris fra 5.498 kr./person
Moche forlængelse
Moche forlængelse 5 dage/4 nætter
Pris fra 7.398 kr./person
Manu forlængelse
Manu forlængelse 8 dage/7 nætter
Pris fra 7.998 kr./person
Opgradering til bedre hoteller på hele rejsen
Pris fra 4.998 kr./person
Ninos hotel i Cusco
Tillæg for enkeltværelse
Pris fra 3.298 kr./person
Praktisk information

Bedste rejsetid: April til oktober

Type: Individuel kulturrejse med privatchauffør samt rundture i alle byer med guide og entreer ved seværdigheder

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske (eksempelvis forlængelse til Amazonas - se ovenover)

Vejret: Cuzco

 

Forlængelse til Amazonas

 

Dag 1

Om morgenen er der transfer til lufthavnen og fly til Puerto Maldonado ved Madre de Dios-floden. Fra lufthavnen køres til floden, hvor der venter en motoriseret kano. Kanoen sejler på Madre de Dios til lodgen - EcoAmazonia. Under flodturen spottes caimaner, som er små alligatorer, skildpadder og fugle, heriblandt hejrer.

Efter frokost på lodgen forsætter kanoturen til Islas de los Monos (abeøen), der ligger få minutters sejlads fra lodgen. Her er der flere forskellige abearter, såsom edderkoppeaber, egernaber, Nusua Nasuaen, samt den lillebitte løveabe. Efterfølgende kan vi nyde en pragtfuld solnedgang over junglen. Overnatning på vores hyggelige Eco-lodge i pæne, rene, men spartanske hytter med eget bad/toilet. På lodgen er der en hyggelig restaurant, bar, opholdsrum samt bibliotek.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 2

Efter morgenmaden er der vandring gennem regnskoven til Cocha Perdida, Den Glemte Sø. Den indianske guide giver undervejs en indføring i det unikke, beskyttede økosystem, der huser dyr som oddere, caimaner, skildpadder, tapirer, jaguarer og onca-pantere. Her er også et rigt og farvestrålende fugleliv. Fra en udsigtsplatform oppe i områdets højeste trækrone er der et betagende vue ud over det grønne trætæppe, der dækker landskabet, så langt øjet rækker, kun brudt af den brune Madre de Dios-flod.

På vej tilbage til lodgen sejles en tur rundt i søen, hvor man med lidt held kan spotte oddere og caimaner. Om eftermiddagen er der mulighed for at besøge en lokal indiansk familie og tage en dukkert i lodgens swimmingpool.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 3

Sejlturen går videre ned ad Madre de Dios. Vi bliver sat af ved et stisystem og forsætter til fods gennem den jomfruelige regnskov mod floderne Briolo og Gamitana. Den indianske guide vil fortælle om områdets flora og fauna og give en indføring i indianernes brug af blandt andet helbredende planter. Ved floden venter kanoen og sejler os tilbage til lodgen.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 4

Afsked med lodgen og indianerne og transfer med kano tilbage til Puerto Maldonado, hvorfra flyet går tilbage til Cuzco eller Lima. 

Morgenmad er inkluderet. 

Foredrag
Periode
Peru og Inkariget
Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K
4. feb. 2020 kl. 19:30
Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik