Kim Bo Larsen

Kim Bo Larsen

Rejseleder

Kim har en udpræget trang til eventyr i fjerne lande. Gerne noget der involverer at vandre, ro kajak, springe faldskærm, ride på hest, eller stå på ski, i lande som Nepal, Kirgisistan, Alaska eller Grønland.

Kim har en baggrund som professionel faldskærmsspringer med omkring 8000 spring i rygsækken, og det arbejde har taget ham omkring i hele verden ad flere omgange.

I de 5 år han boede i New Zealand fik han smag for bjerge og natur. Den udviklede sig til en kærlighed for Nepal, hvor han foruden en del forskellige trekkingture i Langtang, Everest og Annapurna og flere gange været instruktør og fotograf i Everest Skydive ekspeditionen. Efter at have solgt sin faldskærmsskole i Danmark stod dørene åbne for at springe ud i nye eventyr. Det eventyr blev knap 3000 km. Solo ad Yukon River i Canada og Alaska, over polarcirklen til Beringshavet.

I dag er Kim foredragsholder, rejseleder, freelance faldskærmsinstruktør og bruger det meste af sin tid på at tænke på, og udleve nye eventyr.Kommende rejser med Kim Bo Larsen