Kim Bo Larsen

Kim Bo Larsen

Rejseleder

Kim har en udpræget trang til eventyr i fjerne lande. Gerne noget der involverer at vandre, ro kajak, springe faldskærm, ride på hest, eller stå på ski, i lande som Nepal, Kirgisistan, Alaska eller Grønland.

Kim har en baggrund som professionel faldskærmsspringer med omkring 8000 spring i rygsækken, og det arbejde har taget ham omkring i hele verden ad flere omgange.

I de 5 år han boede i New Zealand fik han smag for bjerge og natur. Den udviklede sig til en kærlighed for Nepal, hvor han foruden en del forskellige trekkingture i Langtang, Everest og Annapurna og flere gange været instruktør og fotograf i Everest Skydive ekspeditionen. Efter at have solgt sin faldskærmsskole i Danmark stod dørene åbne for at springe ud i nye eventyr. Det eventyr blev knap 3000 km. Solo ad Yukon River i Canada og Alaska, over polarcirklen til Beringshavet.

I dag er Kim foredragsholder, rejseleder, freelance faldskærmsinstruktør og bruger det meste af sin tid på at tænke på, og udleve nye eventyr.Kommende rejser med Kim Bo Larsen

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.