Få dit livs eventyr på en rejse til Nordamerika

Nordamerika dækker over USA og Canada. Disse lande er begge to helt fantastiske lande spækket med storslået natur og landskaber. Du finder alt lige fra høje bjerge til flade prærier, grønne og frodige naturparker til tørre ørkenområder samt mindre lokalsamfund til større overklassekvarterer. Kontrasterne er store, og mulighederne er uendelige. Du vil på rejser hertil komme på dit livs eventyr i lande fyldt med fantastiske nationalparker, fascinerende storbyer samt utrolig imødekommende befolkninger. Klimaet i Nordamerika går fra alt mellem hedende varme til sne og kulde. Uanset hvor du vælger at rejse hen, kan du forvente helt unikke oplevelser for livet.

Se Kipling Travels rejser til Nordamerika  Læs mere om Nordamerika

Rejser til Nordamerika

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel