Rejser til Namibia

Oplev unik ørken, kyststrækninger og natur sjældent set mage

Namibia er uden tvivl en overset perle ved den vestafrikanske kyststrækning. Landet har så meget at byde på fra gold ørken med nogle af de højeste sandklitter i verdenen, til byen Swakopmund med verdens største kvartskrystal, til mystiske byer med klippemalerier, og igen videre til nationalparker med et mangfoldigt dyreliv af flamingoer, elefanter, giraffer, løver mv. Namibia er et land, der i særdeleshed fortjener større opmærksomhed. En rejse til Namibia har alt, og er ulig andre rejsemål i Afrika.

Rejser til Namibia

Sorter efter:
Vælg sortering
Praktisk information

Namibia ligger i ud til Afrikas vestkyst og grænser sig op til lande som Botswana, Sydafrika og til dels Zambia. Sålede er landet også placeret i den sydlige del af kontinentet. Det der adskiller Namibia fra sine omkringliggende lande er Namib ørkenen, hvilket gør landet ubeboeligt i rigtig store områder. I alt bor der ca. 2,3 millioner mennesker i Namibia, hvoraf ca. 300.000 bor i hovedstaden Windhoek. Det officielle sprog i landet er engelsk, men udbredte steder snakkes der også tysk, afrikaans og flere forskellige nuancer af lokalsproget.

Forlæng evt. din rejse til Namibia ved at kombinere din tur med en rejse til Botswana eller Zambia.

 


Det skal du opleve i Namibia


Klima i Namibia

Namibia er et ualmindeligt tørt land, der nærmest uafbrudt oplever tørke og deraf følgende mangel på vand. Undtagelsen er den nordøstlige del af landet, der ligger tæt på Okavango Deltaet. Her regner det periodevist en hel del, men bortset fra det, er hovedstaden Windhoek det sted i landet, der får mest nedbør med cirka 340 mm årligt.


Visum og vaccinationer i Namibia