Rejser til Namibia

Oplev unik ørken, kyststrækninger og natur sjældent set mage


Rejser til Namibia

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Namibia ligger i ud til Afrikas vestkyst og grænser sig op til lande som Botswana, Sydafrika og til dels Zambia. Sålede er landet også placeret i den sydlige del af kontinentet. Det der adskiller Namibia fra sine omkringliggende lande er Namib ørkenen, hvilket gør landet ubeboeligt i rigtig store områder. I alt bor der ca. 2,3 millioner mennesker i Namibia, hvoraf ca. 300.000 bor i hovedstaden Windhoek. Det officielle sprog i landet er engelsk, men udbredte steder snakkes der også tysk, afrikaans og flere forskellige nuancer af lokalsproget.

Forlæng evt. din rejse til Namibia ved at kombinere din tur med en rejse til Botswana eller Zambia.

 


Det skal du opleve i Namibia


Klima i Namibia

Namibia er et ualmindeligt tørt land, der nærmest uafbrudt oplever tørke og deraf følgende mangel på vand. Undtagelsen er den nordøstlige del af landet, der ligger tæt på Okavango Deltaet. Her regner det periodevist en hel del, men bortset fra det, er hovedstaden Windhoek det sted i landet, der får mest nedbør med cirka 340 mm årligt.


Visum og vaccinationer i Namibia

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik