Oplev storslået Tanzania
lodge safari og Zanzibar
Antal dage: 12
Priser fra: 26.998,-
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Tanzania lodge safari og Zanzibar

Dejlig lodge safari i Tanzania - med fly direkte til Zanzibar

 

Tanzania er og bliver verdens bedste safariland, med den højeste bestanddel af vilde dyr. Få den bedste safarioplevelse på vores dejlige tented lodge på selve Serengeti sletten og ikke mindst safari i Ngorongoro krateret og Tarangire Nationalpark.

Drømmer du om at opleve savannens mest prægtige og storartede dyr, så kom med Kipling Travels storslåede safarirejse, hvor du besøger nogle af de største nationalparker i Tanzania.

 

 

Efter en intensiv safari kommer du til den eksotiske ø, Zanzibar. Vi er eksperter inden for safarirejser, hvilket gør at du sagtens kan føle dig tryg med os.

Kom helt tæt på de mest eftertragtede dyr i verden, hvor du blandt andet kan møde “The Big Five”. “The Big Five” er et udtryk for spektakulære dyr, som løven, leoparden, bøflen, næsehornet og elefanten. Vi bor på lodge i Karatu og et dejligt Tented Lodge ude på Serengeti på safarien - og et førsteklasses hotel på Zanzibar. • Tre af Afrikas berømte nationalparker - Tarangire, Ngorongoro og Serengeti
 • Overnatninger på dejlige førsteklasses lodges med alle faciliteter
 • Meget kompetent engelsktalende safariguide/chauffør
 • Flyvning over Afrikas savanne til Zanzibar
 • Zanzibar med 4-stjernet strandophold direkte ud til vandet
1.

Afrejse mod Afrika og ankomst til Tanzania

Moivaro Lodge i Arusha

Eventyret begynder

Afrejse mod Tanzania, hvoer I bliver mødt af vores faste stab, der står klar med et Kipling Travel skilt. Efter ankomsten køres der til Moivaro Lodge i Arusha.

Safari og Zanzibar rejsen i Tanzania har taget sin begyndelse.

Overnatning i Arusha på Moivaro Lodge.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

2.

Tarangire Nationalpark, safari og Highview Coffee Lodge

Zebraer-i-Tanzania

Tarangire Nationalpark

Fra Arusha kører vi over det afrikanske sletteland med kurs mod safariområderne. Vi kører mod masaiernes land og Tarangire Nationalpark, der ligger smukt centreret omkring Tarangire floden. Området består primært af savanne bevokset med tornebuske og med skærmakacier og baobabtræer – som må være indbegrebet af østafrikansk natur, men der findes også indslag af tættere skovvækst, som udgør et rent paradis for alt levende!

Man kan kalde Tarangire et ”alternativt Serengeti”. I den tørre tids sidste del (fra august til oktober) samles enorme flokke af zebraer, gnuer og elefanter for at drikke ved floden på et tidspunkt, hvor vildtrigdommen er mindst i Serengeti. Især elefanter ser man på særdeles fint hold, og ofte i store flokke. Er der en babyelefant med, går den mellem to hunner, som på den måde skærmer og beskytter ungen. De kæmpemæssige elefanter går typisk stille og roligt rundt ugenert af safaribilerne, men de tunge dyr kan også sige fra, hvis en bil alligevel kommer for tæt på flokken. Oftest sker det på ganske høflig vis ved, at ørerne bare lige bliver løftet i et "hertil og ikke længere". Mængden af slettevildt er også resten af året ganske imponerende. Fuglefaunaen er mest ødsel fra oktober til maj. Strudse spankulerer adstadigt omkring mellem vildtet, og skovene rummer flere arter af næsehornsfugle. Langs floden ses den specielt udseende, enorme overdækkede rede fra hammerhovedhejren.

Efter denne Tanzania safari køres vi til Highview Coffee Lodge i Karatu, der har en skøn beliggenhed, med udsigt til kaffeplantage og smukt grønt bakkelandskab. 

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

3.

Ngorongoro safari og Serengeti Tented Safari Lodge

Gnuer-paa-migration-paa-Serengeti

Ngorongoro safari og Serengetis savanne

Vi skal på game drive nede i verdens måske mest berømte vildtreservat, Ngorongoro krateret – som er et imponerende smukt sted. Udsigten oppe fra kraterkanten er spektakulær; En grøn og frodig krans omslutter dalen, og den runde, grønne kulisse står fænomenalt smukt til en blå himmel. For 2,5 millioner år siden var Ngorongoro et vulkansk bjerg, men vulkanen eksploderede og kollapsede og skabte dermed verdens største intakte caldera (kraterkant). Kraterbunden er stort set cirkelrund og er 260 km2. Det er et vidtstrakt fladt område med græssavanne, skov og den flotte Makat-sø med tusinder af flamingoer. Her lever omkring 20.000 pattedyr inden for calderaen. Vi ser bøfler, zebraer og klippespringere, gazeller og forskellige antiloper på denne smukke safari i Tanzania. Desuden er der stor sandsynlighed for at se elefant, næsehorn, den sjældne plettede hyæne, sjakal, løve, vortesvin og gnuer. Man kan være heldig at se leopard. Giraffer er et dyr, vi med sikkerhed ikke ser hernede, idet deres lange ben simpelthen ikke er i stand til at forcere de stejle kratervægge.

Efter en lang køretur når vi Serengetis mægtige savanne, hvor vi indkvarterer os på Serengeti Safari Lodge, der ligger med en fantastisk udsigt over savannen og en optimal beliggenhed i vores vinter- og forårsmåneder, hvor gnuerne ofte passerer meget tæt forbi lodgen.

I dag er der mulighed for at tilkøbe et besøg i en masai-landsby, hvor vi vil blive introduceret til det stolte folk, der forsøger at bevare deres oprindelige kultur og skikke, mens de samtidig må tilpasse sig udviklingen i det samfund, der omgiver dem. Masaiernes smukke klæder i røde nuancer og de farvede perler giver modspil til vores eget ofte noget mindre farvestrålende udtryk. Besøget giver os et fascinerende indblik i en meget anderledes kultur, og masaierne har samtidig mulighed for at tjene lidt på deres eget lands turisme-aktiviteter. Nogle gange bor masaierne ikke fast i landsbyen, men benytter den til at vise deres unikke levevis frem. I stedet for at se det som noget, der skaber et kunstigt miljø, bør man anerkende, at det medvirker til at beskytte masaiernes kultur, idet de bibeholder en privatsfære. 

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

4.

Safari i Serengeti, Serengeti Tented Safari Lodge

 Serengeti Tented Safari Lodge

Safari i Serengeti

Serengeti reservatet kaldes af masaierne ”den store åbne plads” – og er måske er dette verdens bedste område for storvildt! Visse steder i verden har kendte navne, som simpelthen bare kalder på eventyr og udforskning. Serengeti er bestemt et af dem. Det gigantiske reservat består af 14.763 kvadratkilometer savanne (og fortsætter mod nord over i den lige så kendte nationalpark Masai Mara i Kenya), der er levested for kæmpeflokke af gnuer, zebraer, antiloper, ko-antiloper og topier. 

I den korte tørtid i december-februar findes flokkene i Serengetis sydlige del, hvor de har kælvet. Når græsset efterhånden visner og er gnavet helt ned af de store mængder dyr, vandrer skarerne i maj til september mod nord – gamle og unge i én enorm karavane på en rejse, som er fyldt med farer! Denne gastronomiske overflod følges nemlig af Serengetis mange løver samt af geparder, der udnytter vidderne til at foretage verdens hurtigste sprint for at fange byttet. De sidste rester af ådsler er hurtigt fortæret, når hyæner, sjakaler, gribbe og ørne har været på færde. Også leoparden er almindelig her, men langt sværere at se – det sker dog oftere end andre steder i Afrika, at den plettede kat opdages som en lang hale, der hænger ned fra et træ. Ekstra bonus er de 535 arter fugle, som lever her. Et er at se denne ufattelige vildtvandring på fjernsynsskærmen, noget helt andet er at opleve eventyret udfolde sig for øjnene af én. Ingen forlader Serengeti og denne safari upåvirket. 

Overnatning på Serengeti Tented Safari Lodge

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

5.

Serengeti - safari i verdensklasse. Serengeti Tented Safari Lodge

Afrikansk-fiskeoern

Safari i Serengeti

Vi har gudskelov hele dagen på Serengeti sletten. Dyrelivet og de store vidder gør, at vi altid oplever noget nyt. Ikke to game drives er ens her i Afrikas – vi siger det lige igen – vel nok bedste safariområde. Måske er I endda heldige at opleve de kløgtige løver, der samarbejder ved at indtage forskellige strategiske positioner, så de kan få held med at nedlægge et bytte. Det er utrolig spændende at se formationen; de forsøger at skjule sig i græsset og bevæger sig langsomt ind på deres offer – indtil jagten for alvor sætter ind. Ofte lunter løverne dog bare omkring, eller hviler sig i skyggen af et baobabtræ. En egentlig jagt skal man være temmelig heldig for at se.

 Serengeti Tented Safari Lodge

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

6.

Safari i Serengeti og fly Seronera til Zanzibar. Z-Hotel på Nungwi stranden

Z-hotel Zanzibar

Morgensafari i Serengeti og fly mod Zanzibar

Vi starter dagen med en tidlig morgensafari, hvorefter vi nyder en dejlig morgenmad på vores lodge, inden vi forlader hotellet og kører til den lille landingsbane i Seronera. Efter 5 oplevelsesrige safaridage forlader vi Serengeti på allersmukkeste vis, hvor vi flyver over savannen og krydser Serengeti-sletten samt højlandet ved Ngorongoro mod Zanzibar.

Zanzibar er et strandparadis ud over alle grænser – men den kan mere end det! Øen byder på andet end kridhvidt sand og turkisblåt vand. Det er et frontalangreb på alle sanser, det er spændende, det er dybt eksotisk – og den tidligere slaveø og nuværende krydderiø byder jer velkommen på bedste vis. Swahili er det officielle sprog i Tanzania, men på Zanzibar tales den normgivende udgave af sproget, så her findes altså den oprindelige version. At lære sig 5 af de mest almindelige hilsner er så afgjort noget, vi anbefaler – giver man lidt, får man igen. Fra lufthavnen kører vi godt et par timer til nordvestkysten, hvor vi ikke er generet af tidevandsproblematikken, som gør sig gældende på østkysten, hvor der dagligt i lange periode faktisk ikke kan bades! Uden tidevandsproblemer på nordvestkysten, og med muligheden for at spise adskillige dejlige steder, er vi på det, vi betragter som Zanzibars mest attraktive strand.

Vi har udvalgt et lækkert og luksuriøst boutique hotel, Z-Hotel, der ligger direkte ud til stranden ved Nungwi. Hotellet har stilfuldt indrettede værelser og alle seaview-værelserne har privat balkon ud mod hotellets private strand.

Overnatning ved Nungwi stranden

Morgenmad er inkluderet.

7.

Zanzibar - afslapning på Z-Hotel på Nungwi stranden

Zanzibar - afslapning på Z-Hotel på Nungwi stranden

Den eksotiske ø, Zanzibar

Dagene på Nungwi stranden går hurtigt med at nyde omgivelserne og slappe af ved stranden. Der er flere muligheder for dags udflugter, for eksempel er snorkle- og dykkerture populære. Oplagt er det også at tage på en halvdagstur, hvor I får set, hvordan alle de forskellige krydderier, som vi normalt kun kender fra supermarkedet, bliver dyrket. Det er en meget spændende tur med en masse ”aha-oplevelser”, hvor vi kan dufte et væld af eksotiske krydderier. Her dyrkes vanilje, nellike, muskat, kanel, sort peber og en lang række forskellige frugter. Krydderierne er fine souvenirs at tage med hjem, og når småkagerne ved juletid krydres med hjemmebragte vaniljestænger, kan vi tænke tilbage på oplevelserne på Zanzibar. En sejltur ud til nogle af dykkeratollerne er også en dejlig oplevelse, som ofte inkluderer en picnic på stranden med friskfanget grillet fisk.

Overnatning ved Nungwi stranden 

Morgenmad er inkluderet.

8.

Zanzibar badeferie på Z-Hotel på Nungwi stranden

Zanzibar rejse Z-hotel

Badefeire på Zanzibar

Hele dagen til rådighed på Zanzibars fantatsiske nordlige strande ved Nungwi og Kendwa.

Overnatning ved Nungwi stranden på Z hotel

Morgenmad er inkluderet.

9.

Zanzibar - Z-Hotel på Nungwi stranden

dejlige strande ved Z-hotel.

Afslapning på Zanzibar

Tag evt på snorkle eller dykkerture, gå  langs stranden eller nyd de dejlige strande ved Z-hotel.

Overnatning ved Nungwi stranden 

Morgenmad er inkluderet.

10.

Zanzibar badeferie på Z-Hotel på Nungwi stranden

Matemwe og Kendwa samt Nungwi

Badeferie på Zanzibar

Zanzbiars strandområder er alle forskellige, Matemwe og Kendwa samt Nungwi er nok de bedste og med mindst tidevand. Hele dagen ved de dejlige strande.

Overnatning ved Nungwi stranden 

Morgenmad er inkluderet.

11.

Zanzibar, hjemrejse mod København

Dag 11

Nyder formiddagen, derefter hjemrejse

Vi nyder formiddagen på stranden eller ved poolen, inden der er afgang mod lufthavnen for hjemrejse.

Morgenmad og mad på flyrejsen er inkluderet

12.

Ankomst til København

Dag 12

Rejsen ender i København

Efter 12 dejlige safari- og stranddage ankommer I til København.

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
1. november - 10. december 2018
28.498,-
26.998,-

11. december 2018 - 9. januar 2019
Kontakt os
Kontakt os

10. januar - 31. januar 2019
31.498,-
29.498,-

1. februar - 23. april 2019
31.998,-
29.998,-

24. april - 31. maj 2019
31.498,-
29.498,-

1. juni - 20. juni 2019
31.998,-
29.998,-

21. juni - 20. august 2019
34.998,-
32.998,-

21. august - 31. oktober 2019
31.998,-
29.998,-

(Tillæg kan forekomme på jule- og nytårsrejser samt vinter- påske og efterårsferie)


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Kilimanjaro/Zanzibar-København på økonomiklasse
 • Flyrejse i mindre fly direkte fra Serengeti sletten til Zanzibar
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 5 dages safarirejse i landrover/safarijeep med garanteret vinduesplads og max 7 personer
 • Garanteret vinduesplads på safarien
 • Al transport med chauffør og lokal, engelsktalende safariguide på safarirejse jf program
 • Afgifter og tilladelser til Nationalparkerne
 • Alle måltider på safarituren, som beskrevet i programmet
 • Overnatning på safarihotel i delt dobbeltværelse
 •   1 nat på Moivaro Lodge i Arusha inkl. morgenmad
 •   1 nat på Highview Coffee lodge i delt dobbeltværelse
 •   3 nætter på Serengeti tented lodge i delt dobbeltværelse
 •   5 nætter på Z-Hotel ved Nungwi i deluxe dobbeltværelse med havudsigt
 • Morgenmad alle dage på Zanzibar
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • VAT/turistskat i Tanzania
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Visum til Tanzania (fås ved ankomsten i lufthavnen)
 • Forplejning udover den nævnte i programmet og personlige udgifter
 • Betaling i Masai landsby (50 USD for hele bilen)
 • Drikkepenge (beregn ca. 30 USD pr. safaridag for hele bilen)
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamburg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet”

TILKØB

 • Ballonsafari over Serengetisletten i Tanzania - læs mere her 

 • Opgradering til GOLD Zanzibar, beliggende på Zanzibars absolut bedste strand "Kendwa" - alle 5 nætter i deluxe oceanview værelse med halvpension:
  30/8-25/12 2018: 2.198,- pr. person
  11/1-3/3 2019: 3.998,- pr. person
  4/3-22/4 2019: 2.898,- pr. person
  23/4-30/6 2019: 998,- pr. person
  1/7-26/7 2019: 2.898,- pr. person
  27/7-31/8 2019: 3.998,- pr. person
  ***OBS!!! Spar 25% på ovenstående priser på Gold ved bestilling mere end 70 dage før afrejse***

Praktisk information

Bedste rejsetid: Juli til primo april (rejsen er mulig hele året, der er regntid medio april til medio juni samt i mindre grad i november)

Type: Safarirejse med kompetente lokale safariguider og badeferie

Vores lodges: Tanzania

Vores hoteller: Zanzibar

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

 

Der er et stærkt begrænset antal pladser, hvorfor der tilrådes hurtig bestilling. Safarien er en åben safari med op til 7 deltagere.

Der er mulighed for at forlænge safari og/eller Zanzibar ophold – ring og forhør om pris.

Vi tager forbehold for pris- og trykfejl.

 

Tilkøb af ballonflyvning over Serengeti

Ballonsafari - se video her

Fantastisk ballonsafari, hvor man flyver henover Serengetisletten. Det er en usædvanlig smuk og fantastisk oplevelse. Efter flyveturen er der champagnebrunch på Serengeti. Der skal bestilles i meget god tid, da ballonsafarierne ofte er udsolgt lang tid i forvejen. Vi må medgive, at prisen er høj, men oplevelsen er altså endnu højere. Læs mere her.

Migrationskort

Migrationskort

Kort over den store Østafrikanske vildtvandring

Foredrag

Afrika: Kilimanjaro, safari i Tanzania og Zanzibar

9. januar 2019 · Klokken 19:30 - 21:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Kilimanjaro, safari og Zanzibar

28. februar 2019 · Klokken 19:00

Eventyrsport Vejle, Torvegade 9, 7100 Vejle

Afrika: Kilimanjaro, safari i Tanzania og Zanzibar

5. marts 2019 · Klokken 19:30 - 21:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Afrika: Kilimanjaro, safari i Tanzania og Zanzibar

20. marts 2019 · Klokken 19:30 - 21:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Sydafrika (Makutsi)

30. april 2019 · Klokken 19:30 - 21:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Afrika: Safari i Tanzania og Zanzibar

19. oktober 2019 · Klokken 11:00 - 11:30

Messen for Kvalitetsrejser i Øksnehallen. Sal A. Halmtorvet 11, 1700 København V

Vil du høre mere om rejsen?

Vælg
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.