Ballon safari på Serengeti - oplev savannen fra luften

Varmluftsballon over Afrikas savanne er en oplevelse i ren verdensklasse!

Oplev savannen fra fugleperspektiv på en helt fantastisk ballonsafari, hvor man flyver henover Serengetis slette. Kig ned på savannens landskab og dyreliv og nyd det helt geniale overblik. Efter flyveturen er der champagnebrunch på Serengeti. Ballonsafarien skal bestilles i meget god tid, idet turene ofte er udsolgt lang tid i forvejen. Vi må medgive, at prisen er høj, men oplevelsen er endnu højere.
 

Pris per person: Ballonsafari fra 4.398,-

Inkluderet:
Transport til/fra ballonflyvning
Varmluftballon over savannen
Champagnebrunch

Ikke inkluderet:
Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet"

 

Ballonsafari

I varmluftsballon over Serengeti - se video her

Tidlig morgen er der afhentning i safari campen og kørsel til ballon opstigningsstedet. Vi følger den utrolige opstart med ballonen, der pustes op med den varme luft indtil den er klar til afgang. Herpå er der opstigning, hvor lyden alene er savannens lyde afbrudt af luftballonens opstigninger osv. 
Skiftevise svæver man tæt ved jorden og kan se aber og savennens dyr helt tæt på og andre gange højt over Serengeti med udsigt i ubetinget verdensklasse. 
Det er alene vejret, der bestemmer kurs og den reelle flyvetid, men som oftest er det 45-60 minutter, hvorefter der på landjorden serveres en idyllisk champagnebrunch midt på savannen, hvilket så afgjort er en værdig finale på en af Afrikas største safarioplevelser

Der er meget begrænsede pladser på ballonsafari, og de er eftertragtet, hvorfor det er nødvendigt med bestilling i meget god tid hjemmefra.

Indrømmet: Ballonturen er en dyr fornøjelse, men alle pengene værd, ikke mindst den efterfølgende champagne morgenmad i akacietræets skygge med flot dækkede borde og flot klædte tjenere. Vi følte os hensat til en scene fra filmen ”Out of Africa”. Den fornøjelse kan ikke oversælges, prisen til trods.
Karin og Hans

Champagnebrunch på sletten

Bedste rejsetid: Daglig afgang året rundt (vejrafhængigt). Tidlig bestilling anbefales

Type: Udflugt på vore safarirejser på Serengeti og i Masai Mara

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik