Kiplings safari i Tanzania og vidunderlige Zanzibar
Antal dage: 15
Priser fra: 18.098,-
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Tanzania-safari og Zanzibar

Supertilbud på Kiplings fantastiske safarirejse i Tanzania og Zanzibars dejlige strande.
Altid hele tre nætter på selve savannen i Serengeti Nationalpark

 

Der er en grund til, at vi hos Kipling Travel så ofte selv rejser i Tanzania - for safari findes formodentlig ikke bedre end på savannen i Serengeti.

Ønsker du også at opleve verdens mest fascinerende dyreliv? En safarirejse til Tanzania med Tarangire, Ngorongoro krateret, Lake Manyara og så med fokus på Serengeti byder på storslået natur og en utrolig koncentration af verdens mest imponerende dyr - Afrikas storvildt. Vi er dine eksperter i Tanzania-safari og rådgiver dig - både før og under rejsen.

 

Vores 15-dages safarirejse er arrangeret, så du ikke blot oplever Tanzanias bedste nationalparker - men også de bedste områder, hvor dyrene lever. Derfor prioriterer vi tre fulde nætter på selve Serengeti - måske verdens bedste safariområde. Vi bor selvfølgelig ikke i eksempelvis Ikoma hele året, men er der, hvor dyrene er. 

Vores uforglemmelige Tanzania-safari og Zanzibar-badeferie kombinerer det bedste fra to verdener - ultimative safarioplevelser og ren afslapning.


"Det har været en hel fantastisk ferie - super safari i Tanzania, hvor vi har set vildt mange dyr - ret overvældende. Zanzibar er et lille paradis med sunshine, turkis hav og hvidt, hvidt sand blødt som mel."

Det kan du opleve i Tanzania og Zanzibar

 • Seks dages storsafari i fire af Afrikas allerbedste nationalparker - kom helt tæt på dyrene
 • Hele tre fantastiske nætter på savannen i Serengeti, måske verdens allerbedste safariområde som giver nøglen til en uovertruffen oplevelse
 • Oplev det fantastiske Ngorongoro krater med over 20.000 dyr inden for krateret
 • Safari i Tarangire samt i Lake Manyara med Great Rift Valley
 • Meget kompetente engelsktalende safariguider, aldrig over 7 i safarijeepen
 • Zanzibars skønne strande på nordvestkysten uden tidevandsproblemer

Nyd godt af vores store mangeårige safari erfaring - vi planlægger selvfølgelig altid rejsen efter dyrenes vandring på savannen og bruger derfor ikke kun samme lejr året rundt

1.

Afrejse fra Danmark og ankomst til Kilimanjaro i Tanzania

Dag 1

Eventyret begynder

Vi flyver mod Tanzania og ankommer i løbet af aftenen til lufthavnen i Kilimanjaro. Her bliver vi mødt af vores gode folk, der står klar med et Kipling Travel-skilt. Fra lufthavnen er der en times kørsel til Hotel Springland i Moshi, der ligger med en fantastisk udsigt til Kilimanjaro, Afrikas mægtigste bjerg. Safari- og Zanzibar-rejsen i Tanzania begynder.

Overnatning i Moshi på Hotel Springlands.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

2.

Moshi ved Kilimanjaros fod

Moshi Hotel Springlands

Moshi ved Kilimanjaros fod

Tre af dagens oplevelser:

 • Folklore på Moshis farverige markeder
 • Afslapning ved hotellets pool og blive klar til safarien
 • Og ikke mindst - på klare dage, nyde den smukke udsigt til Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg

Der er mulighed for at nyde dagen ved poolen på hotellet eller tage en tur til Moshi. 

I Moshi får man et rigtig godt indtryk af, hvordan livet leves i byen her i det nordlige Tanzania. Moshi er en rigtig handelsby og et herligt sted at gå på opdagelse i de mange lokale butikker og små markeder. Byen er centrum for en af Tanzanias store kafferegioner og hjemsted for en række af landets uddannelsesinstitutioner.

Overnatning i Moshi på Hotel Springlands.

Morgenmad inkluderet

3.

Safarien starter - Tarangire Nationalpark og Karatu

Tarangire safari rejse Tanzania

Tarangire - på safari i Tanzania

Tre af dagens store oplevelser:

 • Gennem Tanzania til den smukke nationalpark, Tarangire
 • Game drive i Tarangire med baobabtræer og den fine Tarangire-flod
 • Første safarioplevelser blandt Afrikas storvildt

I dag gælder det om at holde øjne og ører åbne. Den store safarioplevelse starter nemlig nu. Dit eventyr rundt i nationalparken Tarangire er et sandt sansebombardement. Ethvert løvebrøl eller duft fra en enorm elefant vil lagre sig i hjernen. Et besøg i Zoologisk Have vil aldrig blive det samme efter dit eventyr på savannen, for enhver eksotisk dyrelyd vil tage dig fluks tilbage til din rejse i Afrika.

Der vil med sikkerhed gå sport i at spejde efter The Big Five. Der er ingen garanti, men væbn dig med en god portion tålmodig, så bliver jagten på de store dyr meget sjovere. Omgivelserne er fantastiske. Den smukke Tarangire-flod snor sig gennem nationalparkens landskaber, som er prydet af oldgamle baobabtræer og knudrede tornebuske. Parken har et mangfoldigt dyreliv, og du kan både møde den pyjamasstribede zebra, den tykhalsede gnu og mange andre fantastiske dyr.

Også de høflige elefanter er bredt repræsenteret i Tarangire. Oftest kan du komme temmelig tæt på det store dyr, men skulle elefanten diskret løfte sine enorme ører, er det dog et klart signal om, at du gør klogt i at træde lidt tilbage. Fuglefaunaen er lige så dybt imponerende her. Både den langbenede struds, næsehornsfuglen og hammerhovedhejren er til at spotte blandt parkens træer og buske. Nationalparkens smukke landskaber og dejlige klima har desuden givet den ry for at være et godt alternativ til det eftertragtede Serengeti.

Efter en flot dag, drager vi mod safarihotellet Highview. Området nær landsbyen Karatu ved Ngorongoro har en indbydende blanding af lodge- og hotelfaciliteter. 

Overnatning i Karatu på safarihotellet Highview.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet. 

4.

Safari i Ngorongoro-krateret, Masai-landsby og Serengetis mægtige savanne

Ngorongoro krateret safarirejse

Fra Tarangire National Park til Serengetis mægtige savanne

Tre af dagens store oplevelser:

 • Det verdensberømte krater, Ngorongoro, naturens svar på Noas ark - rent Big Five-land!
 • Serengeti, Afrikas gigantiske savanne med de store dyreflokke
 • Overnatning midt i Serengeti i vores 4x8 meter store Wild Camp-canvastelte med privat bad/toilet

Vi fortsætter i dag vores safarirejse til det verdensberømte Ngorongoro-krater. Her viser den afrikanske natur sig fra sin smukkeste side, hvor det frodige terræn omkranser den enorme dal. Ngorongoro var for 2,5 millioner år siden et vulkansk bjerg, som eksploderede. Verdens største intakte kraterkant (caldera) var hermed skabt og har siden været hjem for et vildt dyreliv.

Den cirkelrunde kraterbund er omtrent 260 km2 og er prydet af både græssavanner, skovområder og den smukke Makat-sø. Candyfloss-farvede flamingoer står side om side i vandet, og området omkring beboes af springende antiloper, klippespringere og gazeller. Blandt de mere frygtindgydende vilde dyr holder løven, næsehornet og elefanten også til her. Afrikas høje giraf vil du dog aldrig møde i Ngorongoro, da dens lange ben simpelthen ikke egner sig til de stejle kratervægge.

Fra Ngorongoro-krateret går turen til måske verdens bedste safariområde, nemlig den enorme Serengeti-savanne. Her overnatter vi ved enten Serengeti Wild Camp, Turner 5 Wild Camp eller Ikoma Wild Camp. Når du tilbringer natten på savannen i de store canvastelte, vil du lægge øre til en overvældende lydkulisse af brølende løver og hylende hyæner. Oplevelsen vil uden tvivl gøre dig endnu mere fascineret af fantastiske Afrika.

Der er mulighed for at besøge en af masai-folkets landsbyer (betales på stedet). Her bliver vi bragt tættere på folket i de traditionelle perlebesatte, røde klæder. Det er ikke alle masaierne, som bor fast i landsbyen. Nogle bruger kun landsbyen som et arbejde, hvor de kan tjene lidt til vejen og dagen ved at fremvise deres kultur og skikke til turister. Opførelsen af masai-landsbyen giver dermed både Masaierne indtægtsmuligheder og bolig samt bidrager til at bevare deres traditionelle kultur.

Overnatning i midt inde på selve Serengeti i Wild Camp.

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

5.

Serengeti - Hele dagen på Afrikas mægtige savanne - Safari i verdensklasse

Serengeti Wild Camp, Turner Springs Wildcamp

Safari i verdensklasse i Serengeti-reservatet

Tre af dagens oplevelser:

 • Game Drives på Serengeti - safari i verdensklasse med gnuer, zebraer, giraffer, løver, leoparder, geparder
 • Overnatning i Wild Camp inde i selve parken
 • Næsten 15.000 km2 savanne lige for fødderne af os

Serengeti er verdens måske bedste område for storvildt. Det enorme reservat består af 14.763 kvadratkilometer savanne (og går mod nord direkte over i den lige så velkendte Masai Mara i Kenya) og er levested for kæmpe flokke af gnuer, zebraer, antiloper, ko-antiloper og topier.

På den store årlige migration begiver over to millioner græsædende dyr (75% gnuer) sig på vandring i søgen efter græs. En farefuld færd på omkring 800 kilometer. Serengeti forbindes også med Løvernes Konge – det er nemlig den park, der minder mest om landskabet i den populære Disneyfilm.

Overnatning inde i selve Serengeti på Wild Camp.

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

6.

Serengeti - Verdens måske bedste safariområde

Safarirejse leopard

Serengetis utrolige savanne byder på safari i verdensklasse

Tre af dagens oplevelser:

 • Fantastiske landskaber og dyreliv på Serengetis savanne og chance for at se The Big Five
 • Ekstradagen på Serengeti giver de bedste forudsætninger for at se så meget af Afrikas storvildt som muligt
 • Sidste aften midt ude på savennen i Wild camp

Vi vægter Afrikas dyreliv højt på denne rejse. Derfor har vi hele tre nætter inde på selve Seregngeti. Det tager nemlig tid at udforske den enorme savanne, og det er der selvfølgelig taget højde for.
Serengeti er verdens måske bedste safariområde. Blandt masaierne går den under kaldenavnet Serengit, “De endeløse sletter”. Det forstår man sagtens, da savannen og det samlede beskyttede land nærmer sig Danmarks størrelse.

Vi har et større udvalg af safari-camps og -lodges i Tanzania, som alle er fantastisk godt placeret. Her kan du se en lille safari video over hvilke overnatningsmuligheder, vi tilbyder.

Serengeti National Park er et eftertragtet safariområde, da dette område er blandt Afrikas bedste. Sammen med Ngorongoro er der mulighed for at opleve det fantastiske fænomen The Big Five. At overvære den frygtindgydende løve kaste sig over sit udvalgte bytte kan være en dramatisk oplevelse. Nogle gange byttes der dog om på rollerne, og i stedet vil man opleve en større flok bøfler sætte efter en drilsk løve, som er kommet lige lovligt tæt på.

Overnatning i Wild Camp.

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

7.

Safari i Serengeti og kørsel til Naabi Hill og kaffehøjlandet ved Karatu

Over Naabi Plains til Ngorongoros højland

Gennem Naabi-sletten til Ngorongoros højland

Tre af dagens oplevelser:

 • Serengetis dyreliv på vej mod Naabi Hills - hyæner, fugle, bøfler og andre spændende dyr
 • Ngorongos højland og kørsel over krateret
 • Ankomst Karatu i kaffehøjlandet på ydersiden af Ngorongoro

Oplevelserne i Serengeti National Park vil ingen ende tage. Besøger man parken mellem december og februar, skal man søge mod syd. I den periode har hunnerne lige kælvet, og de store dyreflokke opholder sig i den sydlige del af Serengeti. Mellem maj og september vil dyrene opholde sig i den nordlige del.

Det er et fantastisk syn, når dyreflokkene vandrer fra den ene ende af parken til den anden. Rovdyrene ser dog også her deres snit til at springe på de store flokke af føde, som passerer forbi. Når løver og geparder har nedlagt deres bytte og efterfølgende forladt det igen, er hyæner, sjakaler og gribbe klar i kulissen til at overtage og kaste sig over resterne.

Efter rejsen gennem Serengeti går turen tilbage gennem det fantastiske Ngorongoro-krater og videre til Karatu-distriktet. Her holdes eftermiddagen fri, og i de lækre omgivelser ved Highview Hotel har vi god tid til at sunde os og bearbejde de mange indtryk fra vores Tanzania-safaritur.  

Overnatning i Karatu på Highview Hotel. Opgrader eventuelt den sidste nat til Ngorongoro Sopa Lodge, der ligger med fantastisk udsigt over Ngorongoro-krateret.

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

8.

Safari i Lake Manyara - til Arusha og fly til Zanzibar

Lake Manyara safari

Træklatrende løver og safari i Lake Manyara

Tre af dagens oplevelser:

 • Great Rift Valley – Afrikas store forskydning
 • Safari i den mindre og smukt beliggende grønne Lake Manyara Nationalpark
 • Fly tværs over Tanzania til Zanzibar

Vi må gnide øjnene tidligt i dag, for vi har meget på programmet. Vi tager alt vores bagage med og drager på en kort safari i Lake Manyara National Park. Manyara er en lille, fin park med et areal på 330 km2 beliggende i Afrikas store forskydningsdal, den berømte Great Rift Valley. Her er et godt udvalg af dyr, og særligt ved søen er der masser af liv. Nogle dage er det de smukke pelikaner og skovstorke, som pryder landskabet, mens det i andre perioder er de lyserøde flamingoer, som flokkes ved søen. Lake Manyara er dog mest af alt kendt for sine træklatrende løver og mange flodheste. 

Flyet går til Zanzibar - vi tjekker ind på Zanzibars hyggeligste hotel

Den smukke safarirejse gennem Tanzania er slut, og turen nu går videre til Zanzibars kridhvide sandstrande. De mange rejser gennem Tarangire, Ngorongoro-krateret, Serengeti og Lake Manyara har formentligt fyldt dit følelses- og sanseregister helt op, så nu vil en kold drink i Zanzibars eksotiske omgivelser med sikkerhed føles velfortjent.


Vi kører til lufthavnen ved Arusha eller Kilimanjaro og flyver derfra til Zanzibar. Rejsen er kort, og det er i sig selv en oplevelse at flyve hen over det smukke, afrikanske landskab. I lufthavnen bliver vi hentet og kørt til det fantastiske Langi Langi Beach resort. Hotellet ligger midt i Nungwi på Zanzibars nordvestkyst, og her har du en overdådig udsigt ud over havet.

Overnatning ved Nungwi-stranden på Langi Langi Beach resort.

Morgenmad og frokostboks inkluderet.

9.

Zanzibar, Nungwi-stranden

Langi Langi Beach Resort

Nungvi og Kendwa - Zanzibar uden tidevandsproblemer

Vi vågner op på det smukke Langi Langi Beach resort som ligger helt ud til stranden og det vidunderlige, azurblå hav. Vi har arbejdet tæt sammen med stedet siden 2003 og kommer rigtig godt ud af det med den søde familie, som driver dette lille og virkelig dejlige hotel.

Stranden ved hotellet er ikke stor. Til gengæld er den absolut fantastisk. Her er ingen problemer med tidevandet, som man ellers kan blive udfordret af på østkysten. Modsat strandene på østkysten, så kan man bade på stranden ved Langi Langi hele døgnet rundt. Kan ens indre vandhund alligevel ikke helt få nok her, så byder byerne Nungwi og Kendwa også på lækre strande. Der er også mulighed for at tage en svømmetur i swimmingpoolen i hotellets have.

Zanzibars strande er kendt for sit kridhvide sand, som gør solbriller til et kærkomment eje her. Vandet har den smukkeste azurblå farve og er flere flere steder så klart, at du kan se de små fisk svømme om dine fødder. Zanzibar er et eksotisk paradis, og øen er et fantastisk sted at bruge nogle dage efter en oplevelsesmættet Tanzania-safari.

Overnatning ved Nungwi-stranden på Langi Langi Beach resort.

Morgenmad inkluderet.

Ønsker du at tage på udflugter på Zanzibar, kan vi anbefale følgende med vores dygtige lokale, engelsktalende guider:
- Byrundtur i Stone Town
- Besøg i krydderiplantage
- Svøm med delfiner
- En tur til Prison Island og oplev de store landskildpadder

10.

Zanzibar badeferie på Langi Langi

LangiLangiBeachResort

Eksotiske dage på Zanzibar

De næste par dage har kun ét enkelt formål: Vi nyder livet og kobler helt af på Zanzibars smukke strande. Skulle du have brug for lidt afveksling, er der masser af ting, du kan opleve på egen hånd. Øen giver både anledning til spændende udflugter samt snorkling og dykkerture, der viser dig det farverige liv under Zanzibars smukke hav.

Øerne Pemba, Mafia og Zanzibar danner tilsammen fænomenet ”krydderøerne”. De skal dog ikke forveksles med Indonesiens svar på krydderøerne. En halvdagstur rundt på øen kan give dig et indblik i, hvorfor øen er blevet en del af denne sammenfatning. Din duftesans vil komme på arbejde, når du oplever utallige krydderier 'live'. Krydderier, som du ellers kun kender hjemme fra supermarkedets hylder. Både vanilje, nelliker, muskat, kanel og sort peber dyrkes her. Det er oplagt at tage krydderierne med hjem som en souvenir. Når disse så bruges hjemme i dit danske køkken, vil du med sikkerhed blive sendt tilbage til dine fantastiske dage i Tanzania og Zanzibar.

Overnatning ved Nungwi stranden på Langi Langi Beach resort.

Morgenmad er inkluderet.

11.

Zanzibar badeferie på Langi Langi

LangiLangiBeachResort-Zanzibar

Zanzibar - et smukt sansebombardement 

Zanzibar er et sandt paradis, ikke mindst takket være de fantastiske strande. Øen har dog mere at byde på end kridhvidt sand og azurblåt hav. En udflugt rundt på øen byder på masser af oplevelser og vil med garanti føles som et frontalangreb på alle sanser. Den tidligere slaveø har en meget spændende historie og er fuld af eksotiske gemmesteder, der bare venter på at blive udforsket. Det eneste som kræves af dig, er lidt eventyrlyst og et åbent og opsøgende sind!

Du kan også bruge dagen ved stranden med dejlig afslapning.

Overnatning ved Nungwi stranden på Langi Langi Beach resort.

Morgenmad inkluderet.

12.

Flere strandoplevelser på smukke Zanzibar

Zanzibar-rejse

Nungwi - en af Zanzibars mest attraktive strande

Mens det officielle sprog i Tanzania er engelsk og swahili, har man på Zanzibar bevaret den helt oprindelige version af swahili - noget de lokale indbyggere meget er stolte af. Det er anbefalelsesværdigt at lære et par gloser på swahili, såsom godmorgen (nzuri asubuhi), godaften (jioni njema) og tak (shukrani). Befolkningen på Zanzibar er yderst venlige, og du får så mange smil igen, når du forsøger dig på lokalsproget.

Dagen er på egen hånd til udflugter og afslapning ved Zanzibars dejlige strandområder.

Overnatning ved Nungwi-stranden på Langi Langi Beach resort.

Morgenmad inkluderet.

13.

1001 Nats Eventyr i Stone Town

Zanzibar udflugter

Oplev fantastiske Stone Town

I dag forlader vi Langi Langi Beach Resort og rejser videre mod det historiske Stone Town i centrum af Zanzibar By. Den historiske bydel er en fantastisk smeltedigel af indiske, østafrikanske og arabiske aspekter. På Zanzibar og særligt i Stone Town er majoriteten af befolkningen muslimer. Der ses mange tildækkede kvinder i gadebilledet, og i byen værnes der om den traditionelle, muslimske kulturarv. Det giver dig en fantastisk historisk oplevelse, da arkitekturen og den oprindelige levevis er forblevet uændret gennem en lang årrække.

Det er en overvældende, men fantastisk oplevelse at bevæge sig gennem Stone Towns labyrintiske gader. Mange af bygningerne har smukke udsmykninger og kunstneriske udskæringer i døre og vægge. Tidligere var det en skik, at man først monterede døren og herefter byggede resten af huset. Der var også tradition for at indgravere citater fra koranen, hvilket skulle give god karma over huset. Mange af bygningerne har fået tildelt navne efter særlige begivenheder. I bydelen kan du fx besøge huset, hvor Queen-forsangeren Freddie Mercury voksede op. Det er i dag blevet omdannet til en restaurant og et mindesmærke som en hyldest til den berømte sanger.

Maden i Stone Town bærer præg af de mange folkeslag, som bor i bydelen, og det er et must at gå på opdagelse i gadernes farverige madboder. Her kan du nyde alt fra grillet fisk og skaldyr til pandekager og juice fra sukkerrør. Også indiske kyllingespyd krydret med tandori er en af de mange specialiteter, der må prøves her.

Zanzibars pittoreske Stone Town er bare en fabelagtig oplevelse i bedste 1001 Nats Eventyr-stil!

Overnatning i Stone Town på Dhow Palace.

Morgenmad er inkluderet.

14.

Stone Town og afrejse

Dag 14

Mærk byen med den dramatiske fortid

Der er god tid til at gå på opdagelse i Stone Town, inden vi senere på dagen sætter kurs mod lufthavnen for at starte vores hjemrejse. Stone Town har en spændende historie og er fuld af gamle myter og mindesmærker. Èn af de mange vigtige personer, der gennem tiden er kommet til Stone Town, er den legendariske, skotske opdagelsesrejsende Dr. David Livingstone, der opholdt sig i bydelen i midten af 1800-tallet. Der er oprettet et mindre museum, hvor hans breve er udstillet. Der går endda rygter om, at Dr. Livingstones hjerte er begravet under Stone Towns berømte katedral, som blev opført i forbindelse med oprettelse af byens gamle, berømte slavemarked.

Det siges, at det var her i byens katedral, at slaverne gennemgik umenneskelig tortur og horribel behandling. Først i 1873 ophørte slavehandlen i Stone Town. Kampen mod lukning af slavemarkedet blev anført af briterne, der i 1833 endeligt havde forbudt slaveri i Det Britiske Imperium. Byens slavemarked var et af de sidste (officielle) slavemarkeder i verden. Slaveskibene er i dag erstattet af arabiske dhows, som hver dag sejler det Indiske Ocean tyndt.

 

Morgenmad er inkluderet.

15.

Hjemkomst

Dag 15

Eventyret slutter

Vi er tilbage i Danmark i løbet af dagen efter en stor Tanzania- og Zanzibarrejse med safari i fantastiske nationalparker, kulturelt sansebombardement i Stone Town og afslapning ved Zanzibars strande.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
11. december 2018 - 9. januar 2019
Kontakt os
Kontakt os

10. januar - 31. januar 2019
24.598,-
22.798,-

1. februar - 24. februar 2019
27.598,-
25.498,-

25. februar - 31. marts 2019
23.998,-
21.998,-

1. april - 19. april 2019
23.498,-
21.798,-

20. april - 27. maj 2019
20.998,-
18.098,-

28. maj - 20. juni 2019
24.498,-
22.498,-

1. juli - 31. juli 2019
27.498,-
25.498,-

1. august - 25. august 2019
26.998,-
24.998,-

26. august - 3. oktober 2019
24.598,-
22.498,-

4. oktober - 31. oktober 2019
24.998,-
22.998,-

1. november - 25. november 2019
22.998,-
21.498,-

26. november - 10. december 2019
24.498,-
22.498,-

(Tillæg kan forekomme på jule- og nytårsrejser samt vinter- påske og efterårsferie)


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Kilimanjaro () Dar es Salaam-København på økonomiklasse
 • Flyrejse Arusha/Kilimanjaro-Zanzibar-Dar es Salaam med Precision Air på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 6-dages safarirejse i safarijeep med garanteret vinduesplads og max 7 personer
 • Garanteret vinduesplads på safarien
 • 6 safaridage i 4 nationalparker
 • Al transport med chauffør og lokal, engelsktalende safariguide på safarirejsen
 • Alle måltider på safarituren som beskrevet i programmet
 •   2 nætter på Hotel Springlands i Moshi (inkl. tidlig check-in ved ankomsten)
 •   3 nætter i Wild Camp i store canvastelte med privat bad og toilet
 •   2 nætter på safarihotellet Highview i Karatu i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad i Moshi
 • Afgifter og tilladelser til Nationalparkerne
 •   5 nætter på Langi Langi i Garden View-værelse eller Zawadi Beach Villa
 •   1 nat på Dhow Palace i Stone Town i dobbeltværelse
 • Morgenmad på hotellerne på Zanzibar
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • VAT/turistskat i Tanzania
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 24-timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Visum til Tanzania (fås ved ankomsten i lufthavnen)
 • Forplejning ud over den nævnte i programmet og personlige udgifter
 • Hvis Masai-landsby besøges (50 USD for hele bilen)
 • Drikkepenge (beregn ca. 30 USD pr. safaridag for hele bilen)
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamburg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet" 

BØRNEPRIS

 • Børnepris (2-11 år) fra: 13.998,-

TILKØB

 • Opgradering til Z-Hoteldejligt Boutiquehotel med privat strand - alle 5 nætter i deluxe seaview-værelse: 3.298,- pr. person 
 • Opgradering til Gold Zanzibar - alle 5 nætter i deluxe ocean værelse fra: 3.698 - 7.098,- pr. person afhængig af periode
Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Ballonsafari - oplev savannen fra varmluftballon
Pris 4.398 kr./person
Serengeti safari lodge
Serengeti safari lodge
Pris 3.198 kr./person
Sea View værelser på Langi Langi
Pris 998 kr./person
Praktisk information

Bedste rejsetid: Juli til primo april
(Rejsen er mulig hele året. Der er regntid medio april til medio juni samt i mindre grad i november)

Type: Skræddersyet safarirejse med kompetente, lokale safariguider og badeferie

Vejret: Tanzania

Vores lodges & hoteller: Tanzania

Vores hoteller: Zanzibar

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

 

Den store østafrikanske vildtvandring - migrationskort

Migrationskort

Den store Østafrikanske vildtvandring

Serengeti og Masai Mara i henholdsvis Tanzania og Kenya udgør tilsammen et af verdens største beskyttede naturområder – et unikt og endeløs østafrikansk savannelandskab.
Her udspiller verdens måske mest spektakulære dyreoplevelse sig hvert år, den store migration. Vandringen er endeløs, uden en egentlig start og slutning på den omtrent 2.800 kilometer cirkulære rute.
Gnuerne er de altoverskyggende dyr, men hundredetusinder af zebraer, gazeller, antiloper og andre dyr følger efter. Alle er de efterstræbt af utallige rovdyr som for eksempel løver, geparder og hyæner. En helt nøjagtig vildtvandringsplan findes af gode grunde ikke, da det er regnen – og dermed det saftige græs – der bestemmer dyrenes adfærd.

I Tanzania på Serengeti-sletten og i Ngorongoro-krateret er det primært første halvår, at migrationen er størst – men især fra omtrent jul og frem til påske er dyreintensiteten ganske overvældende og i absolut vedensklasse. Her er en rejse til Tanzania helt optimal. Den farefulde krydsning over Mara-floden er overstået, og gnuerne kælver. Denne oplevelse er mildest talt fortryllende. Dette er en af mange årsage til, at rejser til Tanzania er yderst eftertragtede. 
Vi har oplevet migration langt ind i maj og i den nordligere og vestligere del omkring Western Corridor i juli måned. Men tro nu ikke, at en safarirejse i Tanzania i de andre måneder så skulle være uinteressant - for der er altid dyr på Serengeti, og nogle af vore camps ligger i de bedste steder med residente familier - så Tanzania safari er bestemt en helårsbegivenhed.

Opgradering til Z-Hotel eller Double Tree ved Nungwi

Z Boutique Hotel
Dette hotel ved Nungwi er indbegrebet af luksus og lægger i den grad op til en daseferie af dimensioner. På Z Boutique Hotel er der kælet ekstra meget for detaljerne, så du som gæst får den ultimative oplevelse. Alle værelser er stilfuldt indrettet, og hvis det ønskes, kan der opgraderes til et af Seaview-værelserne, hvor du får din egen, private balkon, der vender ud mod stranden. Hotellets omgivelser er heller ikke til at kimse af. Den omkringliggende beplantning er grøn og frodig, og sår ingen tvivl om, hvilket fantastisk land, du befinder dig i. Hotellet har desuden en lækker pool, en open-air cocktailbar og en restaurant, hvorfra du kan nyde solnedgangen over havet. I restauranten serveres spændende, afrikanske retter og kolde eksotiske drinks. Z Boutique Hotel har noget for alle, som søger lidt ekstra luksus på deres ferie.

Du kan se en lille video fra Z Boutique Hotel her.

 

Nord for den gamle fiskerlandsby Nungwi, finder du det overdådige Hotel DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar. For de som ikke kan undvære internet, har dette hotel wifi. Derudover tilbyder hotellet en stor lækker swimmingpool, fitnesscenter samt hele to restauranter og barer. Selv ved poolen kan du nyde en kølig drink eller to i den hyggelige pool-bar. For de som ønsker at koble helt af, tilbyder DoubleTree-resortet også massage, yoga og wellness-ydelser. For dem som bare ikke kan sidde stille, har hotellet også en række forskellige sportsfaciliteter.

Du kan se en lille video fra DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar her.

Hvor skal man bo på Serengeti - Seronera, Turner Springs eller Ikoma?

Serengeti - hvor er dyrene?

Serengeti er gigantisk, og derfor er det vigtigt at få ordentlig rådgivning om, hvor du skal bo. Man kan primært bo ved Seronera og Turner Springs i selve Serengeti Nationalpark og ved Ikoma uden for nationalparken ved Grumeti-floden. 

Fra efteråret og frem til juni bor vi i det centrale eller østlige Serengeti for at være nær dyrene. Her er vores fokus skarpt rettet mod Seronera Wild Camp og Turner Springs Wild Camp.
Om sommeren er dyrene længere mod nordvest, og her giver det rigtig god mening at bo i Ikoma. 

Vi kan selvfølgelig ikke altid garantere den bedste beliggenhed for relativt sene bookinger, hvorfor vi altid tilråder tidlig bestilling. Hos Kipling Travel koster alle camps det samme.

Hvis du vil høre mere om, hvorfor Turner Springs og Seronera er vores førsteprioriteter, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ballonsafari på Serengeti

Ballonsafari på Serengeti

Oplev safari fra varmluftballon

Hvis du vil opleve noget helt specielt, kan vi kun på det varmeste anbefale de fantastiske ballonsafari hen over savannen. 

Tidlig morgen er der afhentning i safaricampen og kørsel til ballonopstigningsstedet. Vi følger den utrolige opstart med ballonen, der pustes op med den varme luft, indtil den er klar til afgang. Herefter er der opstigning, hvor det eneste, der høres, er savannens lyde og lyden fra luftballonens opstigning. 

Skiftevis svæver man tæt ved jorden, hvor man kan se aber og savennens dyr helt tæt på, og højt over Serengeti med udsigt i ubetinget verdensklasse. 
Det er alene vejret, der bestemmer kurs og den reelle flyvetid, men som oftest er det 45-60 minutter, hvorefter der på landjorden serveres en idyllisk champagnebrunch midt på savannen, hvilket så afgjort er en værdig finale på en af Afrikas største safarioplevelser

Der er meget begrænsede pladser på ballonsafari, og de er eftertragtede. Det er derfor nødvendigt at bestille i meget god tid hjemmefra.

Indrømmet: Ballonturen er en dyr fornøjelse, men alle pengene værd, ikke mindst den efterfølgende champagne-morgenmad i akacietræets skygge med flot dækkede borde og flot klædte tjenere. Vi følte os hensat til en scene fra filmen ”Out of Africa”. Den fornøjelse kan ikke oversælges, prisen til trods.
Karin og Hans
 

Familiesafari - safari med børn

Familiesafari - safari med børn

At rejse på safari som familie med børn er en fantastisk oplevelse - men det kræver viden og erfaring i planlægningen for at optimere alle oplevelserne til hele familiens bedste.
I Kipling Travel har vi en lang og gedigen erfaring i at rejse med børn - ikke mindst på familiesafari i adskillige afrikanske lande, specielt Tanzania. Vi rådgiver derfor selvfølgelig gerne om børnesafari og kan besvare de store som små spørgsmål, der måtte komme op mod afrejse. 

I planlægningen af en familiesafari handler det blandt andet om, hvor man skal bo, hvordan safarien skal planlægges og udføres - men kontakt os, for vi har været på familiesafari med børn fra toårsalderen og op til 16-18 år og kan hjælpe med at optimere safarirejsen for hele familien.

Lidt om priserne – Tanzania-tilbud: Safari- og Zanzibarrejse

Priserne på safarirejserne

Der er et stærkt begrænset antal pladser på Tanzania-safarirejserne, hvorfor der tilrådes tidlig bestilling for at opnå de bedste priser og muligheder. Safarien er en åben safari med maksimalt 7 deltagere. 
Det er en skræddersyet rejse, og der vil ofte være mulighed for at forlænge safarien og/eller Zanzibar-opholdet – ring og forhør om pris.
Forbehold for pris- og trykfejl.

Foredrag

Afrika: Kilimanjaro, safari i Tanzania og Zanzibar

9. januar 2019 · Klokken 19:30 - 21:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Kilimanjaro, safari og Zanzibar

28. februar 2019 · Klokken 19:00

Eventyrsport Vejle, Torvegade 9, 7100 Vejle

Afrika: Kilimanjaro, safari i Tanzania og Zanzibar

5. marts 2019 · Klokken 19:30 - 21:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Afrika: Kilimanjaro, safari i Tanzania og Zanzibar

20. marts 2019 · Klokken 19:30 - 21:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Sydafrika (Makutsi)

30. april 2019 · Klokken 19:30 - 21:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Afrika: Safari i Tanzania og Zanzibar

19. oktober 2019 · Klokken 11:00 - 11:30

Messen for Kvalitetsrejser i Øksnehallen. Sal A. Halmtorvet 11, 1700 København V

Vil du høre mere om rejsen?

Vælg
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.