Kiplings safari i Tanzania og vidunderlige Zanzibar
Antal dage: 15
Priser fra: 18.298,-
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Tanzania safari og Zanzibar

Tanzania safari - supertilbud på en fantastisk safarirejse i Tanzania og Zanzibars dejlige strande.
Altid hele tre nætter i selve Serengeti nationalpark

 

Der er en grund til, at vi hos Kipling Travel, så ofte selv har rejst i Tanzania - safari findes formodentlig ikke bedre, end på Serengeti. 

Ønsker du også at opleve verdens mest fascinerende dyreliv med dine egne øjne? En safarirejse til Tanzania med fokus på Serengeti byder på et væld af spektakulære nationalparker, hvor du både finder en utrolig koncentration af verdens mest imponerende dyr udover den storslåede natur. 
Vi er dine eksperter i Tanzania safari og rådgiver dig - både før og under rejsen.

 

Vores 15-dages safarirejse er arrangeret, så du ikke blot oplever Tanzanias bedste nationalparker - men også de bedste områder, hvor dyrene er, og derfor prioriterer vi tre fulde nætter på selve Serengeti - måske verdens bedste safariområde. Vi bor selvfølgelig ikke i ex. Ikoma hele året, men er der hvor dyrene er. 

Vores uforglemmelige Tanzania safari og Zanzibar badeferie kombinerer det bedste fra to verdener - ultimative safari oplevelser og ren afslapning.Det kan du opleve i Tanzania og Zanzibar

 • Seks dages storsafari i fire af Afrikas allerbedste nationalparker - kom helt tæt på dyrene
 • Hele tre fantastiske nætter på savannen i Serengeti, måske verdens allerbedste safariområde som giver nøglen til en uovertruffen oplevelse
 • Oplev det fantastiske Ngorongoro krater med over 20.000 dyr inden for krateret
 • Safari i Tarangire samt i Lake Manyara med Great Rift Valley
 • Meget kompetente engelsktalende safariguider, aldrig over 7 i safarijeepen
 • Zanzibars skønne strande på nordvestkysten uden tidevandsproblemer

Nyd godt af vores store mangeårige safari erfaring - vi planlægger selvfølgelig altid rejsen efter dyrenes vandring på savannen og bruger derfor ikke kun samme lejr året rundt

1.

Afrejse fra Danmark og ankomst til Kilimanjaro i Tanzania

Dag 1

Eventyret begynder

Vi flyver mod Kilimanjaro og ankommer i løbet af aftenen til Kilimanjaro lufthavn i Tanzania. Her bliver vi mødt af vore gode folk, der står klar med et Kipling Travel skilt. Fra lufthavnen er der en times kørsel til Hotel Springland i Moshi, der ligger i skyggen af Kilimanjaro, som nærmeste nabo til Afrikas mægtigste bjerg. Safari og Zanzibar rejsen i Tanzania begynder.

Overnatning i Moshi på Hotel Springlands.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

2.

Moshi ved Kilimanjaros fod

Moshi Hotel Springlands

Moshi ved Kilimanjaros fod

Tre af dagens oplevelser:

 • Moshi, folklore på det lokale farverige marked i en typisk handelsby i det nordlige Tanzania
 • Dagen er til afslapning, nyd evt. hotellets pool og bliv klar til safarien
 • Og ikke mindst - på klare dage smuk udsigt til Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg

Der er mulighed for at nyde dagen ved poolen på hotellet, eller tage en tur til Moshi, der er en herlig by med masser af lokale butikker og små markeder. Moshi er centrum for en af Tanzanias store kafferegioner, og og hjemsted for en hel del uddannelsesinstitutioner.

Overnatning i Moshi på Hotel Springlands.

Morgenmad inkluderet

3.

Safarien starter - Tarangire Nationalpark og Karatu

Tarangire safari rejse Tanzania

Tarangire - på safari i Tanzania

Tre af dagens store oplevelser:

 • Gennem Tanzanias til en af Tanzanias smukke nationalparker, Tarangire
 • Game drive i Tarangire med baobab-træer og den fine Tarangireflod
 • Første safarioplevelser blandt Afrikas storvildt

I dag gælder det om, at holde øjne og ører åbne. Den store safarioplevelse starter nemlig nu. Dit eventyr rundt i Afrikas National Park Tarangire vil med sikkerhed give et kick til dit sansebordament. Ethvert løvebrøl eller duft fra en enorm elefant vil lagre sig i hjernen. Et besøg i Zoologisk Have vil aldrig blive det samme efter dit eventyr på savannen, for enhver eksotisk dyrelyd vil tage dig fluks tilbage til din rejse i Afrika.

Der vil med sikkerhed gå sport i, at se efter The Big Five. Selvom der ingen garanti stilles, så vil en god portion tålmodig i hvert falde gøre denne udfordring mere medgørlig. Tarangire National Park er omgivet af den smukke Tarangire flod hvor oldgamle baobabtræer og knudrede tornebuske pryder området. Parkens mangfoldige dyreliv lader dig både møde den pyjamas-stribede zebra, den tykhalsede gnu og mange andre fantastiske dyr.

Også de høflige elefanter er bredt repræsenteret i Tarangire. Oftest kan du komme temmelig tæt på det store dyr, men skulle elefanten diskret løfte sine enorme ører, er det dog et klart signal på, at du gøre klogt i at træde lidt tilbage. Fuglefaunaen er lige så dybt imponerende her. Både den langbenede struds, næsehornsfuglen og hammerhovedhejren er til at spotte blandt parkens træer og buske. Landskabet og klimaet har ydermere givet denne National Park ry for, at være et godt alternativ til det eftertragtede Serengeti.

Efter en flot dag i nogle af Tanzanias fine safari-omgivelser, drager vi mod safarihotellet Highview. Området nær landsbyen Karatu ved Ngorongoro er en indbydende blanding af lodge- og hotelfaciliteter. 

Overnatning i Karatu på safarihotellet Highview.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet. 

4.

Safari i Ngorongoro krateret, Masai-landsby og Serengetis mægtige savanne

Ngorongoro krateret safarirejse

Fra Tarangire National Park til Serengetis mægtige savanne

Tre af dagens store oplevelser:

 • Ngorongoro det verdensberømte krater, naturen svar på Noahs ark rent Big Five land
 • Serengeti, Afrikas gigantiske savanne med de store dyreflokke
 • Overnatning midt i Serengeti i vores 4x8 meter store Wild Camp canvastelte med privat bad/toilet

Vi fortsætter i dag vores safarirejse til det verdensberømte Ngorongoro krater. Her viser den afrikanske natur sig fra sin smukkeste side, hvor det frodige terræn omkranser den enorme dal. Ngorongoro var for 2,5 millioner år siden et vulkansk bjerg som eksploderede. Verdens største intakte kraterkant (caldera) var hermed skabt, og har siden da været hjem for et vildt dyreliv.

Den cirkelrunde kraterbund er omtrent 260 km2 stor og er prydet med både græssavanner, skovområder og den smukke Makat-sø. De candyfloss-farvede flamingoer står side om side i vandet, imens området omkring beboes af springende antiloper, klippespringere og gazeller. Blandt de mere frygtindgydende vilddyr, holder løven, næsehornet og elefanten også til her. Afrikas fantastisk høje giraf vil du dog aldrig møde i Ngorongoro, da dens lange ben simpelthen ikke egner sig til de stejle kratervægge.

Videre fra Ngorongoro krateret går turen til måske verdens bedste område for safari, nemlig den enorme Serengeti-savanne. Her overnatter vi ved enten Serengeti Wild Camp, Turner Springs Wild Camp eller alternativt Ikoma Wild Camp. Når du tilbringer natten på savannen i de store canvastelte, vil du lægge øre til en overvældende lydkulisse af brølende løver og hylende hyæner. Oplevelsen vil uden tvivl gøre dig endnu mere fascineret af fantastiske Afrika.

Der er mulighed for at besøge en af masai-folkets landsbyer (betales på stedet). Her bliver vi bragt tættere på folket i de traditionelle perlebesatte røde klæder. Det er ikke alle masaierne som bor fast i landsbyen. Nogle bruger kun byen som et arbejde, hvor de fremviser kultur og skikke til turister, mens de selv tjener lidt til dagen og vejen. Opførelsen af masai-landsbyen skaber dermed både indtægtsmuligheder, hjem og bevarelse af den gamle kultur.

Overnatning i midt inde på selve Serengeti i Wild Camp.

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

5.

Serengeti - hele dagen på Afrikas mægtige savanne, safari i verdensklasse

Serengeti Wild Camp, Turner Springs Wildcamp

Safari i verdensklasse i Serengeti-reservatet

Tre af dagens oplevelser:

 • Game Drives på Serengeti safari i ren verdensklasse
 • Gnuer, zebraer, giraffer, løver, leoparder, geparder mv. alle lever på Serengeti
 • Næsten 15.000 km2 savanne lige for fødderne af os – og stadig Wild Camp

Serengeti reservatet kaldes blandt masaierne ”den store åbne plads” – og er måske verdens bedste område for storvildt! Dette enorme reservat består af 14.763 kvadratkilometer savanne (og går mod nord direkte over i den lige så velkendte Masai Mara i Kenya), der er levested for kæmpeflokke af gnuer, zebraer, antiloper, ko-antiloper og topier.

Årligt, på den store migration, begiver over to millioner græsædende dyr (75% gnuer) sig på vandring i søgen efter græs – en farefuld færd på omkring 800 kilometer årligt. Serengeti er også stedet, der forbindes med løvernes konge – det er den park, der minder mest om landskabet i den kendte disneyfilm.

Overnatning inde i selve Serengeti på Wild Camp.

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

6.

Serengeti - måske verdens bedste safariområde

Safarirejse leopard

Serengetis utrolige savanne byder på safari i verdensklasse

Tre af dagens oplevelser:

 • Serengetis Big Five savanne bliver ved med at vise sine smukke sider
 • Ekstra dagen på Serengeti giver de bedste forudsætninger for at se så meget af Afrikas storvildt, som muligt
 • Sidste aften midt ude på savennen i Wild camp

Vi vægter Afrikas dyreliv højt på rejsen her og derfor har vi selvfølgelig hele tre nætter inde på selve Seregngeti og ikke kun to. Den enorme Serengeti savanne tager nemlig tid at udforske, og det er der selvfølgelig taget højde for.
De hele tre nætter på Serengeti, vel nok det bedste safariområde, gør en forskel. Denne National Park går blandt masaierne under kaldenavnet Serengit “De endeløse sletter”. Det forstår man sagtens, da savannen og det samlede beskyttede land nærmer sig Danmarks størrelse.

Vi har et større udvalg af safari camps og lodges i Tanzania, som alle er fantastisk godt placeret. Her kan du se en lille safari video over hvilke overnatningsmuligheder, som vi tilbyder.

Serengeti National Park er et eftertragtet safariområde, da dette område er blandt Afrikas bedste, for at opleve det fantastiske fænomen The Big Five. At overvære den frygtindgydende løve kaste sig over sit udvalgte bytte, kan være en dramatisk oplevelse. Nogle gange byttes der dog om på rollerne, og i stedet vil man opleve en større flok bøfler sætte efter en drilsk løve, som er kommet lige lovligt tæt på.

Overnatning i Wild Camp.

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

7.

Safari i Serengeti og kørsel til Naabi Hill og kaffehøjlandet ved Karatu

Over Naabi Plains til Ngorongoros højland

Over Naabi Plains til Ngorongoros højland

Tre af dagens oplevelser:

 • Serengetis dyreliv på vej mod Naabi Hills, se efter hyæner, fugle, bøfler og andre spændende dyr
 • Ngorongos højland, kørsel oven over krateret
 • Ankomst Karatu i kaffe højlandet på ydersiden af Ngorongoro

Oplevelserne i Serengeti National Park vil ingen ende tage. Ved besøg i parken i perioden december-februar skal man søge mod syd. På denne tid har dyrene netop kælvet, og de store flokke opholder sig dermed her. Besøger man dermed parken mellem maj og september, vil dyrene opholde sig i den nordlige del af Serengeti.

Det er et fantastisk syn at se, når disse dyr vandrer fra den ene til den anden ende af parken i samlet flok. Rovdyrene ser dog også her deres snit, til at springe på den store flok af føde, som passerer forbi. Når løver og geparder har nedlagt byttet og efterfølgende har forladt det igen, vil hyæner, sjakaler og gribbe finde vejen frem til resterne, som hurtigt er borte.

Efter rejsen gennem Serengeti går turen tilbage gennem det fantastiske Ngorongoro krater og videre til distriktet Karatu. Her holdes eftermiddagen fri, hvor vi i de lækre omgivelser ved Highview Hotel, har tid til at sunde os og bearbejde de mange indtryk fra vores Tanzania Safari tur. 

Overnatning i Karatu på Highview Hotel. Opgrader evt den sidste nat til Ngorongoro Sopa Lodge, der ligger med fantastisk udsigt over Ngorongoro krateret.

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

8.

Safari i Lake Manyara - til Arusha og fly til Zanzibar

Lake Manyara safari

Træklatrende løver og safari i Lake Manyara

Tre af dagens oplevelser:

 • Great Rift Valley – Afrikas store forskydning
 • Safari i den mindre og smukt beliggende grønne Lake Manyara Nationalpark
 • Fly tværs over Tanzania til Zanzibar

Vi må gnide øjnene tidligt i dag, for planerne er mange og vi har meget vi skal nå. Nu når vi rejser videre, tager vi vores bagage med, og drager på en kort safari i Lake Manyara National Park. Manyara er en lille fin park med et areal på 330 km2. Her er et passende udvalg af dyr at opleve og særligt ved søen er der masser af liv at finde. Nogle dage er det de smukke pelikaner og skovstorke som pryder landskabet, mens det i andre perioder er de lyserøde flamingoer, som flokkes ved søen. Lake Manyara er dog mest af alt kendt for sine træklatrende løver og mange flodheste.

 

Flyet går til Zanzibar - vi tjekker ind på Zanzibars hyggeligste hotel

Den smukke safari rejse i overdådige Tanzania er nu slut, og turen går videre til Zanzibars kridhvide sandstrande. De mange rejser gennem Tarangire, Ngorongoro krateret, Serengeti og Lake Manyara, har formentligt fyldt dit følelses- og sanseregister helt op på dette tidspunkt. En kold drink i Zanzibars eksotiske omgivelser, vil derfor med sikkerhed føles velfortjent.

Vi kører til lufthavnen ved Arusha eller Kilimanjaro og flyver derfra til Zanzibar. Rejsen er kort og det er en oplevelse i sig selv, at flyve hen over det smukke landskab i Afrika. I lufthavnen bliver vi hentet, og drager derefter til det fantastiske Langi Langi Beach resort. Hotellet er beliggende midt i Nungwi på Zanzibars nordvestkyst. Her har du en overdådig udsigt ud over havet.

Overnatning ved Nungwi stranden på Langi Langi Beach resort.

Morgenmad og frokostboks inkluderet.

9.

Zanzibar, Nungwi stranden

Langi Langi Beach Resort

Nungvi og Kendwa - Zanzibar uden tidevandsproblemer

Vi vågner op på det smukke Langi Langi Beach resort som er beliggende helt ud til stranden med det vidunderlige azurblå hav. I haven er der mulighed for at tage en svømmetur i hotellets swimmingpool. Vi har arbejdet tæt sammen med stedet siden 2003, og vi kommer godt ud af det med familien, som driver dette lille virkeligt dejlige hotel.

Stranden som nærmest ligger under hotellet ikke stor. Til gengæld er den absolut fantastisk og værd at bruge noget tid med. Her ingen problemer med tidevandet, som man ellers kan blive udfordret af på østkysten. Modsat til strandene på østkysten, så kan man på stranden ved Langi Langi bade hele døgnet rundt. Kan ens indre vandhund alligevel ikke helt få nok her, så har byerne Nungwi og Kendwa også begge lækre strande at byde på.

Zanzibars strande er i det hele taget kendt for sit kridhvide sand, som gør solbriller til et kærkomment eje her. Vandet har den smukkeste azurblå farve og er flere flere steder så klart, at du kan se de små fisk svømme om dine fødder. Zanzibar er uden tvivl et eksotisk paradis og øen er et fantastisk sted at bruge nogle dage, efter en overvældende Tanzania safari.

Overnatning ved Nungwi stranden på Langi Langi Beach resort.

Morgenmad inkluderet.

 

Ønsker du udflugter på Zanzibar, kan vi anbefale følgende med vore dygtige lokal engelsktalende guider:

 • Byrundtur i Stone Town

 • Besøg en af krydderitur-plantagerne

 • Kom ud og svøm med delfiner

 • En tur til Prison Island og oplev de store landskildpadder

 

10.

Zanzibar badeferie på Langi Langi

LangiLangiBeachResort

Eksotiske dage på Zanzibar

De næste par dage har kun ét enkelt formål: Vi nyder livet og kobler helt af på Zanzibars smukke strande. Skulle du have brug for lidt afveksling, så er der masser af oplevelser som kan indfries på egen hånd. Øen giver både anledning til spændende udflugter samt snorkling og dykkerture, der viser dig det farverige liv under Zanzibars smukke hav.

Øerne Pemba, Mafia og Zanzibar danner tilsammen fænomenet ”krydderøerne”. De skal dog ikke forveksles med Indonesiens svar på krydderøerne. En halvdagstur rundt på øen kan give dig et indblik i, hvorfor øen er blevet en del af denne sammenfatning. Din duftesans vil komme på arbejde, når du mødes af utallige krydderdufte du ellers kun snuser til i supermarkedet. Både vanilje, nelliker, muskat, kanel og sort peber dyrkes her. Det er oplagt at tage krydderierne med hjem som en souvenir. Når disse så bruges hjemme i dit danske køkken, vil du med sikkerhed blive sat tilbage til dine fantastiske dage i Tanzania og Zanzibar.

Overnatning ved Nungwi stranden på Langi Langi Beach resort.

Morgenmad er inkluderet.

11.

Zanzibar badeferie på Langi Langi

LangiLangiBeachResort-Zanzibar

Frontalangreb på alle sanser

Zanzibar er et sandt paradis og en stor del af æren må tildeles de fantastiske eksotiske stranden. Øen har dog meget mere at byde på en kridhvidt sand og azurblåt hav. Øens mange oplevelser vil med garanti føles som et frontalangreb på alle sanser.

Den tidligere slaveø og nuværende krydderiø har ufatteligt meget historie og eksotiske gemmesteder at vise dig. Det eneste som kræves af dig, er et åbent og opsøgende sind. Dagene tilbringes ved stranden med dejlig afslapning.

Overnatning ved Nungwi stranden på Langi Langi Beach resort.

Morgenmad inkluderet.

12.

Flere strandoplevelser på smukke Zanzibar

Zanzibar-rejse

Vi oplever en af Zanzibars mest attraktive strande

Det officielle sprog i Tanzania er engelsk og swahili, imens man på Zanzibar har bevaret den helt oprindelige version af swahili - noget de bestejm er stolte af. Det er bestemt anbefalelsesværdigt at lade sig lære et par gloser på swahili, såsom godmorgen (nzuri asubuhi), godaften (jioni njema) og tak (shukrani).

Befolkningen på Zanzibar er yderst høflige, og du får så mange smil igen, når du forsøger dig på lokalsproget. Dagen er ved Zanzibars dejlige strandområder.

Overnatning ved Nungwi stranden på Langi Langi Beach resort.

Morgenmad inkluderet.

13.

1001 nats oplevelser i Stone Town

Zanzibar udflugter

Oplev fantastiske Stone Town

I dag forlader vi Langi Langi Beach Resort og rejser videre mod det historiske Stone Town i centrum af Zanzibar by. Under dine dage i det overvældende Stone Town vil du blive mødt af en række kulturelle oplevelser, hvor indiske, østafrikanske og arabiske aspekter formår at gå op i en højere enhed. På Zanzibar og særligt i Stone Town er majoriteten af befolkningen muslimer, hvorfor kvinderne bærer en tildækket påklædning på trods af de mange hedebølger. I byen værnes der meget om en den muslimske kulturarv, hvilket er med til, at give dig en fantastisk historisk oplevelse, hvor mange normer er bevaret urørt gennem flere årrækker.

At bevæge sig gennem gader og stræder i Stone Town, giver dig fornemmelsen af, at være fanget i en kæmpe labyrint, som man slet ikke ønsker at finde vejen ud af. De mange bygninger bærer fantastiske udsmykninger og kunstneriske udskæringer i døre og vægge. Førhen var det en skik at man under opførelse af en bygning, monterede døren før man byggede resten af huset omkring.

Ligeså var det en velkendt tradition, at indgravere mønstre fra koranen, hvilket skulle medføre god karma over huset. Mange af bygninger har også fået tildelt navne efter særlige begivenheder. I en af de mange tilbyggede gader, finder du huset hvor den berømte Queen-forsanger Freddie Mercury havde sin opvækst. Dette hus er nu blevet et mindesmærke og en restaurant, hvor du bliver budt indenfor til en emmende fornemmelse af hyldest til en af Zanzibars stoltheder.

Sammenfatningen af de mange kulturelle aspekter gør også madoplevelserne til noget helt specielt. Ved gadernes mange boder er det muligt at nyde alt fra grillet fisk og skaldyr til pandekager eller juice fra sukkerrør. Også indiske kyllingespyd krydret med tandori er en smagsoplevelse der må prøves her. Zanzibars pittoreske Stone Town er minsandten en vaskeægte 1001 nats oplevelse.

Overnatning i Stone Town på Dhow Palace.

Morgenmad er inkluderet.

14.

Stone Town og afrejse

Dag 14

Mærk byen med en betagende historisk fortid

I dag tilbringer vi dagen i Stone Town frem til, at vi senere sætter kurs mod lufthavnen for hjemrejse. Inden da er der god tid til, at udforske i Stone Towns gamle myter og mindesmærker. Èn af de historiske begivenheder som har fundet sted her, var tilbage i 1800-tallet, hvor den skotske opdagelsesrejsende Dr. David Livingstone opholdte sig i bydelen i en periode. Der er oprettet et mindre museum hvor den rejsende legendes breve er blevet vedligeholdt og udstillet. Rygterne svirrer endda om, at Dr. Livingstones hjerte er begravet under Stone Towns berømte katedral, som blev opført i forbindelse med oprettelse af det velkendte gamle slavemarked.

Man siger at det var i byens katedral, at slaverne gennemgik umenneskelig tortur og horribel behandling. I 1873 ophørte slavehandlen i Stone Town endelig efter en årelang magtkamp mod briterne, som ønskede at eliminere handel med slaver siden den ophørte i England 101 år før. Slaveskibene er i dag erstattet med arabiske dhows, som hver dag sejler det Indiske Ocean tyndt.

 

Morgenmad er inkluderet.

15.

Hjemkomst

Dag 15

Eventyret slutter

Efter en stor Tanzania og Zanzibarrejse med masser af safari, kultur i Stone Town og afslapning ved Zanzibars strande, er der hjemkomst i løbet af dagen.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
10. januar - 25. januar 2018
23.598,-
21.998,-

26. januar - 25. februar 2018
26.498,-
24.498,-

26. februar - 5. april 2018
22.998,-
21.498,-

6. april - 31. maj 2018
20.498,-
18.298,-

1. juni - 21. juni 2018
22.998,-
21.498,-

22. juni - 11. august 2018
27.498,-
25.198,-

12. august - 31. august 2018
25.498,-
23.798,-

1. september - 26. september 2018
22.998,-
21.498,-

27. september - 31. oktober 2018
23.498,-
21.998,-

1. november - 30. november 2018
21.998,-
20.498,-

1. december - 10. december 2018
22.998,-
21.498,-

11. december 2018 - 9. januar 2019
Kontakt os
Kontakt os

(Tillæg kan forekomme på jule- og nytårsrejser samt vinter- påske og efterårsferie)


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Kilimanjaro () Dar es Salaam-København på økonomiklasse
 • Flyrejse Arusha/Kilimanjaro-Zanzibar-Dar es Salaam med Precision Air på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 6 dages safarirejse i safarijeep med skub-op tag med plads til 2-7 personer i hver bil
 • Garanteret vinduesplads på safarien
 • 6 safaridage i 4 nationalparker
 • Al transport med chauffør og lokal, engelsktalende safariguide på safarirejsen
 • Alle måltider på safarituren, som beskrevet i programmet
 •   2 nætter på Hotel Springlands i Moshi (inkl. tidlig check-in ved ankomsten)
 •   3 nætter i Wild Camp i store canvastelte med privat bad og toilet
 •   2 nætter på safarihotellet Highview i Karatu i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad i Moshi
 • Afgifter og tilladelser til Nationalparkerne
 •   5 nætter på Langi Langi i Garden View værelse eller Zawadi Beach Villa
 •   1 nat på Dhow Palace i Stone Town i dobbeltværelse
 • Morgenmad på hotellerne på Zanzibar
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • VAT/turistskat i Tanzania
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Visum til Tanzania (fås ved ankomsten i lufthavnen)
 • Forplejning udover den nævnte i programmet og personlige udgifter
 • Hvis Masai landsby besøges (50 USD for hele bilen)
 • Drikkepenge (beregn ca. 30 USD pr. safaridag for hele bilen)
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamburg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet" 

BØRNEPRIS

 • Børnepris (2-11 år) fra: 13.998,-

TILKØB

 • Ballonsafari over Serengetisletten i Tanzania - læs mere her 

 • Opgradering til Ngorongoro Sopa Lodge - sidste nat på safarien: 1.598,- pr. person v/2 rejsende & 1.298,- pr. person v/4 rejsende
 • Opgradering til Seaview værelse på Langi Langi - for alle 5 nætter: 998,- pr. person.
 • Opgradering til Z-Hoteldejligt Boutiquehotel med privat strand - alle 5 nætter i deluxe seaview værelse: fra 2.998,- pr. person 
Praktisk information

Bedste rejsetid: Juli til primo april
(Rejsen er mulig hele året, der er regntid medio april til medio juni samt i mindre grad i november)

Type: Skræddersyet safarirejse med kompetente lokale safariguider og badeferie

Vejret: Tanzania

Vores lodges & hoteller: Tanzania

Vores hoteller: Zanzibar

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

 

Havudsigt på Langi Langi

Langi Langi Seaview Suite

Seaview Værelser på Langi Langi - direkte over havet

Hvis du ønsker at opgradere strandopholdet på  Langi Langi Beach Resort, fra Garden View værelset til deres flotte og væsentlig større Seaview værelser med udsigt direkte ud over havet, skal du være hurtigt ude da der kun er 4-6 af dem udover at de er meget eftertragtet.

Det er en skøn lille opgradering til en meget stærk pris - billedet til venstre er fra et af Seaview værelserne på Langi Langi.

 

Man kan selvfølgelig også vælge de store internationale All inclusive Resorts på østkysten. Her ee n hel del tidevand, og en del af Zanzibars charme forsvinder på store, men unægteligt flotte charterhoteller som ex. Blue Bay/Ventaclub Zanzibar og tilsvarende. Der er masser af muligheder, men ønsker du nærhed og Zanzibar Classic, er det helt sikkert Langi Langi.

Opgradering til Z-Hotel eller Double Tree ved Nungwi

Z boutique hotel
Dette hotel er uden tvivl indbegrebet af luksuriøsitet og ligger i den grad op til en daseferie af dimensioner. På Z Boutique Hotel ved Nungwi er der kælet ekstra meget for detaljerne, såvel at du som gæst får den ultimative oplevelse, når du besøger hotellet. Alle værelser er stilfuldt indrettet og hvis det ønskes, kan der opgraderes til et af Seaview værelserne, hvor du som gæst får din egen private balkon med retning ud mod stranden. Hotellets omgivelser er heller ikke til at kimse af. Den omkringliggende beplantning er grøn og frodig, og sår ingen tvivl om, hvilket fantastisk land du befinder dig i. Ydermere har hotellet en lækker pool, en open-air cocktailbar og en restaurant, hvorfra du kan nyde solnedgangen over havet. I restauranten serveres spændende afrikanske retter og kolde eksotiske drinks. Z Boutique Hotel har noget for alle, som søger lidt ekstra luksus på deres ferie.

Du kan se en lille video fra Z Boutique Hotel her.

 

Nord fra den gamle fiskerlandsby Nungwi, finder du det overdådige Hotel DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar. For de som ikke kan undvære internet, har dette hotel wifi. Derudover tilbyder hotellet en stor lækker swimmingpool, fitnesscenter samt hele to restauranter og barer. Selv ved poolen kan du nyde en kølig drink eller to i den hyggelige pool-bar. For de som ønsker at koble helt af, tilbyder DoubleTree resortet også massage, yoga og wellness-ydelser. For dem som bare ikke kan sidde stille, har hotellet også en række forskellige sportsfaciliteter, som du som gæst kan nyde godt af.

Du kan se en lille video fra DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar her.

Hvor skal man bo på Serengeti, Seronera, Turner Springs eller Ikoma?

Serengeti - hvor er dyrene?

Serengeti er gigantisk, derfor er det vigtigt at få ordentlig rådgivning om hvr du skal bo. Man kan primært på ved Seronera og Turner Springs i selve Serengeti national park, og så ved Ikoma uden for nationalparken ved Grumeti-floden. 

Fra efteråret og frem til juni bor vi i det centrale Serengeti eller østlige, for at være nær dyrene. Her er vores fokus skarpt rettet mod Seronera Wild Camp og Turner Springs Wild Camp.
Om sommeren er dyrene længere mod nordvest, hvorfor Ikoma kan give rigtig god mening. 

Vi kan selvfølgelig ikke altid garantere den bedste beliggenhed for relativt sene bookinger, hvorfor vi altid tilråder tidlig bestilling. Hos Kipling Travel koster alle camps det samme, der er ingen prisforskel.

Du er velkommen til at høre hvorfor Turner Springs og Seronera er vores første prioriteter

Den store Østafrikanske vildtvandring - migrationskort

Migrationskort

Den store Østafrikanske vildtvandring

Serengeti og Masai Mara i henholdsvis Tanzania og Kenya udgør tilsammen et af verdens største beskyttede naturområder – et unikt og endeløs østafrikansk savannelandskab.
Her udspiller verdens måske mest spektakulære dyreoplevelse sig hvert år, den store migration. Vandringen er endeløs, uden en egentlig start og slutning på den omtrent 2.800 kilometer cirkulære rute.
Gnuerne er de altoverskyggende dyr, men hundredetusinder af zebraer, gazeller, antiloper og andre dyr følger efter. Alle er de efterstræbt af utallige rovdyr som for eksempel løver, geparder og hyæner. En helt nøjagtig vildtvandringsplan findes af gode grunde ikke, da det er regnen – og dermed det saftige græs – der bestemmer dyrenes adfærd.

I Tanzania på Serengeti-sletten og i Ngorongoro-krateret er det primært første halvår, at migrationen er størst – men især fra omtrent jul og frem til påske er dyreintensiteten ganske overvældende og i absolut vedensklasse. Her er en rejse til Tanzania helt optimal. Den farefulde krydsning over Mara-floden er overstået, og gnuerne kælver. Denne oplevelse er mildest talt fortryllende. Dette er en af mange årsage til at rejser til Tanzania er yderst eftertragtede. 
Vi har oplevet migration langt ind i maj og i den nordligere og vestligere del omkring Western Corridor i juli måned. Men tro nu ikke at en safarirejse i Tanzania i de andre måneder så skulle være uinteressant - for der er altid dyr på Serengeti og nogle af vore camps ligger i de bedste steder med residente familier - så Tanzania safari e rbestemt en helårsbegivenhed.

Ballonsafari på Serengeti

Ballonsafari på Serengeti

Oplev safari fra varmluftballon

Hvis du vil opleve noget helt specielt, kan vi kun på det varmeste anbefale de fantastisk ballonsafari henover savannen. 

Tidlig morgen er der afhentning i safari campen og kørsel til ballon opstigningsstedet. Vi følger den utrolige opstart med ballonen, der pustes op med den varme luft indtil den er klar til afgang. Herpå er der opstigning, hvor lyden alene er savannens lyde afbrudt af luftballonens opstigninger osv. 

Skiftevise svæver man tæt ved jorden og kan se aber og savennens dyr helt tæt på og andre gange højt over Serengeti med udsigt i ubetinget verdensklasse. 
Det er alene vejret, der bestemmer kurs og den reelle flyvetid, men som oftest er det 45-60 minutter, hvorefter der på landjorden serveres en idyllisk champagnebrunch midt på savannen, hvilket så afgjort er en værdig finale på en af Afrikas største safarioplevelser

Der er meget begrænsede pladser på ballonsafari, og de er eftertragtet, hvorfor det er nødvendigt med bestilling i meget god tid hjemmefra.

Indrømmet: Ballonturen er en dyr fornøjelse, men alle pengene værd, ikke mindst den efterfølgende champagne morgenmad i akacietræets skygge med flot dækkede borde og flot klædte tjenere. Vi følte os hensat til en scene fra filmen ”Out of Africa”. Den fornøjelse kan ikke oversælges, prisen til trods.
Karin og Hans
 

Familie safari - safari med børn

Familie safari - safari med børn

At rejse på safari som familie, på safarirejse med børn er en fantastisk oplevelse - men det kræver viden og erfaring i planlægningen for at optiomere alle oplevelserne til hele familiens bedste.
I Kipling Travel har vi en lang og gedigen erfaring i at rejse med børn - ikke mindst på familiesafarii adskillige afrikanske lande, specielt Tanzania. Det giver en bred og stor erfaring i at arrangere safari med børn, hvorfor vi selvfølgelig gerne rådgiver om børnesafari og ikke mindst undervejs henimod afrejsen kan besvare store som små spørgsmål, der måtte komme op mod afrejse. 

I planlægningen af en familie safari gælder det blandt andet, hvor man skal bo, hvordan safarien skal planlægges og udføres - men kontakt os, for vi har været på familie safari med børn fra toårs alderen og op til 16-18 år, hvorfor vi gerne hjælper med at optimere safarirejsen for hele familien.

Lidt om priserne – Tanzania tilbud – Safari og Zanzibar rejse

Priserne på safarirejserne

Der er et stærkt begrænset antal pladser på Tanzania safarirejserne, hvorfor der tilrådes tidlig bestilling for at opnå de bedste priser og muligheder. Safarien er en åben safari med maksimalt op til 7 deltagere. 
Det er en skræddersyet rejse, hvorfor der ofte vil være mulighed for at forlænge safarien og/eller Zanzibar opholdet – ring og forhør om pris.
Forbehold for pris- og trykfejl.

Foredrag

Afrika: Kilimanjaro, safari i Tanzania og Zanzibar

7. marts 2018 · Klokken 19:30 - 21:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Afrika: Kilimanjaro, safari i Tanzania og Zanzibar

21. marts 2018 · Klokken 19:30 - 21:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Vil du høre mere om rejsen?

Vælg