Safari Tanzania - Zanzibar

Safari Tanzania - Zanzibar

Skrevet af:

En på alle måder fantastisk rejseoplevelse

14 dage til Tanzania/Zanzibar i julen 2015. Tilrettelagt efter vores ønsker med udgangspunkt i Kiplings standard safari rejse.

Med rigtig god hjælp fra vores guide/driver på rundturen Tarangire/Serengeti/Ngorongoro/Manyara lykkedes det at se "The Big Five" - dvs. også et næsehorn (på lidt afstand). Ellers masser af dyr og specielle oplevelser: 6-7 løver i gang med at fortære en bøffel; en flodhest med en helt nyfødt unge på sin første vandring; flere meget flotte leoparder og løver, der fra deres position på toppen af en klippe skuer majestætisk ud over savannen - og meget mere.

Hvis man er så heldig at få Imanuel (fra Zara tours) som guide/driver er der garanti for en helt igennem stor safari oplevelse og meget kompetent chauffør - selv når grusvejen på Savannen er omdannet til en helt flod grundet et pludseligt regnvejr.

Turen sluttede af med 5 afslappende og reflekterende dage på Zanzibar (Langhi Langhi), herunder en juleaften med udsigt ud over Det Indiske Ocean. Beskrivelsen alene kan ikke gengive vores oplevelse med at have hele familien (2 voksne og 3 unge mennesker) på sådan en luksustur - det skal opleves :-)

Helt igennem professionel arrangement med stor tak til Kipling Rejser (Lotte Møller)

 

Se alle de rejser vi tilbyder til Tanzania her:

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.