Fordelen ved en rejse med os

Med pakkerejseloven i baghånden - udsøgt forbrugerbeskyttelse

Fordele ved at have pakkerejseloven i baghånden

Du tænker måske ikke lige over det, men der kan være meget store fordele (også økonomiske) ved at købe en pakkerejse gennem dit rejsebureau. Når du handler med Kipling Travel og køber en af vore rejser – det være sig en grupperejse med dansk rejseleder, eller en skræddersyet rejse (de individuelt arrangerede rejser), er du omfattet af rejsegarantifonden – men ikke mindst pakkerejseloven og den meget høje forbrugerbeskyttelse, den giver.

Et rimelig opdateret eksempel kunne være Sterling, Spanair, Tyrkieteksperten eller Malevs konkurser. Har du købt din egen rejse, ville du miste værdien af flybilletterne og skulle selv ud og købe nye. Men med pakkerejseloven i ryggen, sørger vi i Kipling Travel, i det tilfælde for nye billetter til din rejse.

Et andet scenarie kunne være, at noget ikke fungerer på rejsen – et lokalfly i Sydamerika, Asien eller Afrika er aflyst eller tilsvarende. Så har I tilsvarende stor sikkerhed, som rejsende med Kipling Travel - i det tilfælde ville vi igen sørge for vidererejse uden omkostninger for vore rejsende. Kort sagt, en af Kipling Travels rejser giver sikkerhed og tryghed udover den gode kvalitet.

Tryghed på rejsen

Kipling Travel er med hele vejen lige fra planlægningsfasen til du er hjemme igen - den individuelt arrangerede rejse betyder dermed ikke at man overladt til sig selv. Har du behov for hjælp er der altid en person at tale med. Kipling Travel har erfaringerne fra egne oplevelser og er et dansk rejsebureau underlagt dansk lovgivning som skaber tryghed.

Enkelte flybilletter kan være lidt billigere hos online bureauer, men går noget galt eller skal der ændres i billetter er man ofte henvist til store call-centre som ligger i udlandet.

Hos Kipling Travel er der personlig kontakt - både på destinationen, på alarmnumre og her på kontoret - og vi hjælper med dine ændringer og at hele rejse hænger sammen fra start til slut.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik