Hvorfor vælge en pakkerejse

Med pakkerejseloven i baghånden opnår du den bedste forbrugerbeskyttelse

 

Fordele ved at have pakkerejseloven i baghånden

Du tænkte måske ikke lige over det før corona, men der kan være meget store fordele (også økonomiske) ved at købe en pakkerejse gennem et rejsebureau, der er registreret i den danske rejsegarantifond og er medlem af Danmarks-Rejsebureau Forening.

Når du handler med Kipling Travel og køber en af vores rejser, er du både omfattet af Rejsegarantifonden – men ikke mindst også pakkerejseloven og den meget høje forbrugerbeskyttelse, den giver.

Et rimelig opdateret eksempel kunne være tidligere tiders konkurser som Sterling, Spanair eller Tyrkieteksperten. Har du købt din egen rejse, ville du miste værdien af flybilletterne og skulle selv ud og købe nye. Eller de nuværende problemer med at få dine egne penge tilbagebetalt fra Online flybilletter ved en aflysning grundet udenrigsministeriets rejsevejledninger som ex. COVID-19.

Men med pakkerejseloven i ryggen, sørger vi i Kipling Travel for refundering af dine penge inden for få dage.

Et andet scenarie kunne være, at noget ikke fungerer på rejsen – et lokalfly i Sydamerika, Asien eller Afrika er aflyst eller tilsvarende. Så har I tilsvarende stor sikkerhed, som rejsende med Kipling Travel - i det tilfælde ville vi igen sørge for vidererejse uden omkostninger for vores rejsende.

Kort sagt, en af Kipling Travels rejser giver sikkerhed og tryghed udover den gode kvalitet.

 

Pakkerejsen giver tryghed før rejsen, undervejs på rejsen og efter rejsen

Kipling Travel er med hele vejen lige fra planlægningsfasen til du er hjemme igen - den individuelt arrangerede rejse betyder dermed ikke at man overladt til sig selv. Har du behov for hjælp er der altid en person at tale med. Kipling Travel har erfaringerne fra egne oplevelser og er et dansk rejsebureau underlagt dansk lovgivning som skaber tryghed.

Nogle flybilletter kan rigtig nok være lidt billigere hos online bureauer, men går noget galt eller skal der ændres i billetter er man ofte henvist til store call-centre som ligger i udlandet.

Hos Kipling Travel er der altid personlig kontakt - både på destinationen, på alarmnumre og her på kontoret - og vi hjælper med dine ændringer og at hele rejse hænger sammen fra start til slut.