Botswana fly-in safari og Victoria Falls
Antal dage: 11
Priser fra: 31.998,-
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Botswana fly-in safari og Victoria Falls

Oplev Victoria Falls og storsafari i Botswana med Chobe National Park og fly-in safari i Okavango Deltaet og Moremi Game Reserve

 

Tag med på en ganske unik safarirejse til Botswana, der kombinerer Victoria Falls med fly-in safari fra Chobe National Park til Okavango Deltaet og derefter Moremi Game Reserve.

Vi bor på skønne lodges, hvor vi rigtig oplever bush stemningen, som er så unik for Botswana. Fælles for disse lodges er, at det rustikke og det mere luksuriøse går op i en højere enhed.

 

Der er mulighed for at runde eventyret af med ophold i kosmopolitiske Cape Town. • Nyd synet af Afrikas brusende vandfald, Victoria Falls
 • Oplev det unikke økosystem og storslåede dyreliv i Okavanga Deltaet 
 • Ekstremt varieret dyreliv og flodsafari i Chobe Nationalpark
 • Moremi Game Reserve med afvekslende landskaber og vegetation
 • Fly-in safari med game drives, bush walks, flod safari, moroko(kano)-ture
 • Forlæng evt. rejsen med Cape Town og fortsæt livsnyderiet i storbyen
1.

Afrejse fra København mod Zambia & Botswana

Dag 1

Eventyret begynder

Vi rejser fra Danmark med kursen sat mod Livingstone i Zambia.

Mad er inkluderet på flyrejsen

2.

Ankomst til Livingstone, Victoria Falls

Dag 2

Ankomst til Livingstone, Victoria Falls

Vi ankommer til Livingstone i Zambia ved Victoria Falls. Vi bliver hentet i lufthavnen og kørt til Bayete Guest Lodge, som ligger på Zimbabwe-siden af vandfaldene. Lodgen er bygget ind under et kæmpe stråtækt tag og ligger i det rolige villa-område i Victoria Falls. På lodgen er der en hyggelig have og pool. Der er en halv-times gang til vandfaldet og byen, hvor der både shoppes og deltages i forskellige aktiviteter – alt fra golf, bungee jump til vandreture.

Hovedattraktionen i området er naturligvis det mægtige vandfald, Victoria Falls. Disse berømte vandfald ligger på grænsen mellem Zambia og Zimbabwe. Victoria Falls kan som sådan ikke prale af titlen som verdens største vandfald, ej heller det mest vandrige, men det er dog et af verdens største og mest kendte og spektakulære vandfald. Victoria-vandfaldene er 1,6 km bredt og har et fald på knap 130 meter.

Overnatning ved Victoria Falls

3.

Victoria Falls

Dag 3

Victoria Falls

Det formodes, at opdagelsesrejsende David Livingstone var den første europæer, der opdagede vandfaldene (i 1855), hvorpå han opkaldte det efter Dronning Victoria. Der er mulighed for at tage på diverse udflugter ved Victoria Falls – vandreture ved vandfaldet, helikopterture over vandfaldet, bungee jump, rafting, næsehornsture og meget, meget mere. Oplagt er det også bare at nyde Victoria Falls fra Zimbabwe-siden, hvor man kan gå ad en sti, som følger vandfaldet hele vejen.

Overnatning ved Victoria Falls

Morgenmad er inkluderet.

4.

Chobe Nationalpark - storslået safari

Chobe Nationalpark - storslået safari

Vi tager afsked med Victoria Falls og kører vestpå (ca. 3 timer) mod Chobe Nationalpark i Botswana. Her bliver vi indlogeret på Chobe Bakwena Lodge, der er beliggende med udsigt over Chobe floden. Chobe Nationalparken er kendt for sin meget høje koncentration af vildt. I den forbindelse fortjener elefanterne omtale. Bestanden er nemlig vurderet til at indeholde hele 120.000 elefanter, og også bøflerne findes i stort antal. 
Vi vil i løbet af de kommende to dage komme på både flodsejladser og game drives (safari udflugter), så der er rig mulighed for at komme tæt på den enestående variation af vildt, som Chobe Nationalparken tilbyder.

Overnatning i Kasane

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

5.

Chobe Nationalpark - safari

Chobe Nationalpark - safari 

I Chobe og alle andre af Botswanas nationalparker er det tydeligt at Botswanas regering satser på bæredygtig turisme og bæredygtig safari. Chobe National park er 11.700 km2 og inddeles typisk i sektorerne Chobe River, Linyati og Savuti. Og det er netop Chobe River, der forsyner områdets dyr med vandt året rundt, og foruden de store flokke af elefanter ser vi utallige fuglearter, krokodiller, geparder, løver, bøfler, zebraer, flodheste, antiloper og mange flere. Derudover er parkens solnedgang et mindeværdigt øjeblik.

Overnatning i Kasane 

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

6.

Fly til Okavango Delta - safari i Moremi Game Reserve

Fly til Okavango Delta - safari i Moremi Game Reserve

Turen går nu videre med fly til Okavango Deltaet, et indlandsdelta uden afløb, hvor de næste dages safari-oplevelser foregår på den fantastisk beliggende safari-camp, Moremi Crossing. Det sidste stykke af turen foregår i båd eller ’mokoro’ – en særlig Okavango-kano, idet campen ligger helt ud til vandet. Flyturen dertil giver et godt indblik i, hvordan vandsystemet snor sig, og fantastiske farvekontraster opstår, hvor det tørre land møder det våde delta. Modpolen til deltaets 15.000 km2 store sumpområde findes i Kalahari-ørkenen. Denne oase midt i ørkenlandskabet udgør et skrøbeligt økosystem, som er livsnerven for vildtet i området. Det er en stor oplevelse at befinde sig midt i al den frodighed.

Vi skal de næste dage på store safari oplevelser både formiddag og eftermiddag. Det kan være alt fra fx mokoro-ture, vildt- og fugleture og cruise i solnedgangen.

Overnatning i Okavango Delta 

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

7.

Okavango Delta - safari i Moremi Game Reserve

Okavango Delta - safari i Moremi Game Reserve

Okavango er på UNESCOS liste over verdensnaturarv og de utallige søområder, kanaler og laguner skaber en unik flora og fauna. Deltaet er skabt af Okavangofloden, der kommer fra Angola og løber ud i deltaet til det fint forgrenede net af småfloder, kanaler og søer. I det nordøstlige hjørne af selve Okavango-deltaet ligger det meget fine Moremi Game Reserve. Det er en vidunderlig smuk del af Okavango og den varierede vegetation med skiftende savanne, bakkeland og vådområder giver perfekt udgangspunkt for Morenis store bestande af storvildt og fugle.

Overnatning i Okavango Delta

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

8.

Fly fra Okavango Delta til Khwai-floden

Fly fra Okavango Delta til Khwai-floden

Sidste safaristop på ruten går til den lille safaricamp, Sango, med plads til blot 12 gæster. Campen er placeret ved Khwai-floden med udsigt ud over Moremi Game Reserve, og aktiviteterne kan indebærer game drives om dagen og om aftenen, guidede vandringer eller sejlture i ’mokoro’. På dette sted har vi ikke blot mulighed for at nyde naturen, men også få indsigt i den unikke livsstil, der opstår, når man bor i et område rigt på dyreliv. Nogle af campens ejere er lokale indbyggere, så denne camp tilbyder altså et spændende kulturelt islæt.

Overnatning i Kwai Community Area

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

9.

Okavango Delta - Khwai-floden

Okavango Delta - Khwai-floden

Khwai floden danner den naturlige grænse mellem Khwai folkets område og selve Moremi Vildt Reservat. Området er blandt Okavangos smukkeste. Vi kan være heldige at se krokodille, gepard, leopard, serval, løve og steppezebra og andre af Afrikas storvildt, når det er bedst. Botswanas nationalparker er ikke indhegnet, hvorfor dyrene i lige så høj grad kan være inde, som uden for selve nationalparkerne.

Overnatning i Kwai Community Area

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

10.

Fly til Maun samt afrejse fra Johannesburg mod København

Fly til Maun samt afrejse fra Johannesburg mod København

Vores safari-eventyr har nået sin afslutning, og vi flyver fra Sango Safari Camp til Maun. Herfra flyver vi til Johannesburg og videre mod København.

Morgenmad og mad på flyrejsen er inkluderet.

11.

Hjemkomst til København

Eventyret slutter

Vi ankommer til København i løbet af dagen.

FORLÆNGELSE

10.

Forlængelse til Cape Town, Sydafrika

Dag 10

Fly til Maun og videre til Cape Town

Vi flyver fra Sango Safari Camp til Maun og videre til Cape Town. Her bliver vi mødt af vores repræsentant og kørt til det skønne og godt placerede Commodore Hotel, blot 5 minutters gang fra Victoria & Albert (V&A) Waterfront. Cape Town kandiderer til titlen som verdens smukkeste by, kun få andre byer kan tangere dens skønhed. Beliggenheden ud til vandet og Taffelbjerget på den anden side udgør en fænomenal ramme. Cape Town er en rigtig livsnyder-by med gastronomiske tilbud en masse. Det er oplagt at sidde ved havnen med et glas kølig hvidvin og nyde kulissen. En højere grad af aktivitet kan også findes. Taffelbjerget kan inspiceres på helt tæt hold, og man kan enten vælge at benytte svævebanen eller begive sig ud på en vandretur op ad bjerget. Oppe fra det flade plateau er der en enestående udsigt, og skyernes dans omkring bjergsiderne er ganske betagende.

Morgenmad er inkluderet.

11.

Cape Town, kystby med kosomopolitisk stemning

Dag 11

Cape Town, kystby med kosomopolitisk stemning 

Måske skal dagen i dag bruges på at mærke historiens vingesus. Robben Island er den berømte ø, hvor Nelson Mandela sad fængslet i 18 af de samlede 27 år i fængsel. Øen fungerer i dag som museum, hvor man bliver vist rundt af tidligere fanger, og man får et levende indblik i Sydafrikas apartheid-historie.

Morgenmad er inkluderet.

12.

Cape Town, udflugt til Kaphalvøen

Dag 12

Cape Town, udflugt til Kaphalvøen

I dag skal vi på heldagsudflugt til Kaphalvøen, der strækker sig 50 kilometer sydpå fra Cape Town til Kap det Gode Håb. UNESCO har sat hele nationalparken på listen over verdensnaturarv. Fra Kap det Gode Håb er der en lille gåtur på omkring en time til den højeste spids – Cape Point. Undervejs kan man se klippegrævling og strudse, og en sjælden gang imellem dukker der hvaler op ude på havet. Fra Cape Town til Kap det Gode Håb er der mulighed for at stoppe ved Simon's Town og stranden Boulders, hvor en af Afrikas sidste pingvinkolonier kan opleves på tæt hold.

Morgenmad er inkluderet.

13.

Cape Town, udflugt til Vinlandet

Dag 13

Cape Town, udflugt til Vinlandet

Sydafrika og vinproduktion går hånd i hånd. Cape Town er derfor kendetegnet ved vinstokkene, som vokser i nærheden. I udkanten af Cape Town ligger Kaplandets smukke vinland med Stellenbosch som den primære by. I dette område findes over 200 vingårde, og vi har inkluderet en heldagsudflugt til det skønne vinland.

Morgenmad er inkluderet.

14.

Cape Town, oplevelser og afslapning

Dag 14

Cape Town, oplevelser og afslapning 

På denne sidste dag i Cape Town kan der udforskes markeder, spændende kvarterer og museer. Eller spankuleres rundt ved Victoria & Albert (V&A) Waterfront og blot nyde havnestemningen.

Morgenmad er inkluderet.

15.

Cape Town, samt afrejse Cape Town mod København

Dag 15

Cape Town, samt afrejse Cape Town mod København

Vi tager afsked med Cape Town og flyver tilbage mod København.

Morgenmad og måltider på flyrejsen er inkluderet.

16.

Hjemkomst til København

Eventyret slutter

Vi lander i København i løbet af dagen, efter en storslået safari- og kulturrejse

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
1. november - 30. november 2018
33.998,-

1. december 2018 - 9. januar 2019
Kontakt os

10. januar - 20. marts 2019
31.998,-

21. marts - 20. maj 2019
35.998,-

21. maj - 20. juni 2019
36.998,-

21. juni - 31. oktober 2019
40.998,-

1. november - 30. november 2019
36.798,-

(Tillæg kan forekomme på jule- og nytårsrejser samt vinter- påske og efterårsferie)


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Livingstone/Vic Falls () Maun-København med British Airways og Air Botswana
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra Bayete Guest Lodge til Chobe Bakwena Lodge
 • Flyrejse i mindre fly fra Chobe Bakwena Lodge til Moremi Crossing
 • Flyrejse i mindre fly fra Moremi Crossing til Sango Safari Camp
 • Flyrejse i mindre fly fra Sango Safari Camp til Maun
 • Transfer i bil eller båd/mokoro fra landingsbanen til lodgen
 • I Botswana morgen og eftermiddags safariaktiviteter med engelsk talende safariguide
 • Safari i Botswana kan være i safaribil, mokoro/båd eller til fods
 • Overnatninger i delt dobbeltværelse inklusiv morgenmad
 •     2 nætter på Bayete Guest Lodge ved Victoria Falls
 •     2 nætter på Chobe Bakwena Lodge i Chobe Nationalpark
 •     2 nætter på Moremi Crossing i Okavango Deltaet
 •     2 nætter på Sango Safari Camp ved Khwai-Floden
 • Alle måltider på safarituren som beskrevet i programmet
 • Alle park fees og tilladelser til nationalparkerne
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

TILKØB

 • Mulighed for forlængelse til Cape Town, Sydafrika: Spørg Kipling for pris

 

OBS! der gælder særlige indrejseregler for børn u/18 år!

Praktisk information

Bedste rejsetid: Juli til oktober - hele året er muligt

Type: Safari med lokale engelsktalende guider samt Victoria Falls, mulighed for forlængelse i Cape Town

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

 

Foredrag

Afrika: Kilimanjaro, safari i Tanzania og Zanzibar

9. januar 2019 · Klokken 19:30 - 21:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Afrika: Kilimanjaro, safari i Tanzania og Zanzibar

5. marts 2019 · Klokken 19:30 - 21:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Sydafrika (Makutsi)

30. april 2019 · Klokken 19:30 - 21:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Vil du høre mere om rejsen?

Vælg
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.