Antal dage: 11
Priser fra: 34.498,-
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Botswana fly-in safari og Victoria Falls

Oplev Victoria Falls og storsafari i Botswana med Chobe National Park og fly-in safari i Okavango Deltaet og Moremi Game ReserveEventyret begynder

Vi rejser fra Danmark med kursen sat mod Livingstone i Zambia.

Mad er inkluderet på flyrejsen

Dag 1

Ankomst til Livingstone, Victoria Falls

Vi ankommer til Livingstone i Zambia ved Victoria Falls. Vi bliver hentet i lufthavnen og kørt til Bayete Guest Lodge, som ligger på Zimbabwe-siden af vandfaldene. Lodgen er bygget ind under et kæmpe stråtækt tag og ligger i det rolige villa-område i Victoria Falls. På lodgen er der en hyggelig have og pool. Der er en halv-times gang til vandfaldet og byen, hvor der både shoppes og deltages i forskellige aktiviteter – alt fra golf, bungee jump til vandreture.

Hovedattraktionen i området er naturligvis det mægtige vandfald, Victoria Falls. Disse berømte vandfald ligger på grænsen mellem Zambia og Zimbabwe. Victoria Falls kan som sådan ikke prale af titlen som verdens største vandfald, ej heller det mest vandrige, men det er dog et af verdens største og mest kendte og spektakulære vandfald. Victoria-vandfaldene er 1,6 km bredt og har et fald på knap 130 meter.

Overnatning ved Victoria Falls

Dag 2

Victoria Falls

Det formodes, at opdagelsesrejsende David Livingstone var den første europæer, der opdagede vandfaldene (i 1855), hvorpå han opkaldte det efter Dronning Victoria. Der er mulighed for at tage på diverse udflugter ved Victoria Falls – vandreture ved vandfaldet, helikopterture over vandfaldet, bungee jump, rafting, næsehornsture og meget, meget mere. Oplagt er det også bare at nyde Victoria Falls fra Zimbabwe-siden, hvor man kan gå ad en sti, som følger vandfaldet hele vejen.

Overnatning ved Victoria Falls

Morgenmad er inkluderet.

Dag 3

Chobe Nationalpark - storslået safari

Vi tager afsked med Victoria Falls og kører vestpå (ca. 3 timer) mod Chobe Nationalpark i Botswana. Her bliver vi indlogeret på Chobe Bakwena Lodge, der er beliggende med udsigt over Chobe floden. Chobe Nationalparken er kendt for sin meget høje koncentration af vildt. I den forbindelse fortjener elefanterne omtale. Bestanden er nemlig vurderet til at indeholde hele 120.000 elefanter, og også bøflerne findes i stort antal. 
Vi vil i løbet af de kommende to dage komme på både flodsejladser og game drives (safari udflugter), så der er rig mulighed for at komme tæt på den enestående variation af vildt, som Chobe Nationalparken tilbyder.

Overnatning i Kasane

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Chobe Nationalpark - safari 

I Chobe og alle andre af Botswanas nationalparker er det tydeligt at Botswanas regering satser på bæredygtig turisme og bæredygtig safari. Chobe National park er 11.700 km2 og inddeles typisk i sektorerne Chobe River, Linyati og Savuti. Og det er netop Chobe River, der forsyner områdets dyr med vandt året rundt, og foruden de store flokke af elefanter ser vi utallige fuglearter, krokodiller, geparder, løver, bøfler, zebraer, flodheste, antiloper og mange flere. Derudover er parkens solnedgang et mindeværdigt øjeblik.

Overnatning i Kasane 

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Fly til Okavango Delta - safari i Moremi Game Reserve

Turen går nu videre med fly til Okavango Deltaet, et indlandsdelta uden afløb, hvor de næste dages safari-oplevelser foregår på den fantastisk beliggende safari-camp, Moremi Crossing. Det sidste stykke af turen foregår i båd eller ’mokoro’ – en særlig Okavango-kano, idet campen ligger helt ud til vandet. Flyturen dertil giver et godt indblik i, hvordan vandsystemet snor sig, og fantastiske farvekontraster opstår, hvor det tørre land møder det våde delta. Modpolen til deltaets 15.000 km2 store sumpområde findes i Kalahari-ørkenen. Denne oase midt i ørkenlandskabet udgør et skrøbeligt økosystem, som er livsnerven for vildtet i området. Det er en stor oplevelse at befinde sig midt i al den frodighed.

Vi skal de næste dage på store safari oplevelser både formiddag og eftermiddag. Det kan være alt fra fx mokoro-ture, vildt- og fugleture og cruise i solnedgangen.

Overnatning i Okavango Delta 

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Okavango Delta - safari i Moremi Game Reserve

Okavango er på UNESCOS liste over verdensnaturarv og de utallige søområder, kanaler og laguner skaber en unik flora og fauna. Deltaet er skabt af Okavangofloden, der kommer fra Angola og løber ud i deltaet til det fint forgrenede net af småfloder, kanaler og søer. I det nordøstlige hjørne af selve Okavango-deltaet ligger det meget fine Moremi Game Reserve. Det er en vidunderlig smuk del af Okavango og den varierede vegetation med skiftende savanne, bakkeland og vådområder giver perfekt udgangspunkt for Morenis store bestande af storvildt og fugle.

Overnatning i Okavango Delta

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Fly fra Okavango Delta til Khwai-floden

Sidste safaristop på ruten går til den lille safaricamp, Sango, med plads til blot 12 gæster. Campen er placeret ved Khwai-floden med udsigt ud over Moremi Game Reserve, og aktiviteterne kan indebærer game drives om dagen og om aftenen, guidede vandringer eller sejlture i ’mokoro’. På dette sted har vi ikke blot mulighed for at nyde naturen, men også få indsigt i den unikke livsstil, der opstår, når man bor i et område rigt på dyreliv. Nogle af campens ejere er lokale indbyggere, så denne camp tilbyder altså et spændende kulturelt islæt.

Overnatning i Kwai Community Area

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Okavango Delta - Khwai-floden

Khwai floden danner den naturlige grænse mellem Khwai folkets område og selve Moremi Vildt Reservat. Området er blandt Okavangos smukkeste. Vi kan være heldige at se krokodille, gepard, leopard, serval, løve og steppezebra og andre af Afrikas storvildt, når det er bedst. Botswanas nationalparker er ikke indhegnet, hvorfor dyrene i lige så høj grad kan være inde, som uden for selve nationalparkerne.

Overnatning i Kwai Community Area

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Fly til Maun samt afrejse fra Johannesburg mod København

Vores safari-eventyr har nået sin afslutning, og vi flyver fra Sango Safari Camp til Maun. Herfra flyver vi til Johannesburg og videre mod København.

Morgenmad og mad på flyrejsen er inkluderet.

Eventyret slutter

Vi ankommer til København i løbet af dagen.

Fly til Maun og videre til Cape Town

Vi flyver fra Sango Safari Camp til Maun og videre til Cape Town. Her bliver vi mødt af vores repræsentant og kørt til det skønne og godt placerede Commodore Hotel, blot 5 minutters gang fra Victoria & Albert (V&A) Waterfront. Cape Town kandiderer til titlen som verdens smukkeste by, kun få andre byer kan tangere dens skønhed. Beliggenheden ud til vandet og Taffelbjerget på den anden side udgør en fænomenal ramme. Cape Town er en rigtig livsnyder-by med gastronomiske tilbud en masse. Det er oplagt at sidde ved havnen med et glas kølig hvidvin og nyde kulissen. En højere grad af aktivitet kan også findes. Taffelbjerget kan inspiceres på helt tæt hold, og man kan enten vælge at benytte svævebanen eller begive sig ud på en vandretur op ad bjerget. Oppe fra det flade plateau er der en enestående udsigt, og skyernes dans omkring bjergsiderne er ganske betagende.

Morgenmad er inkluderet.

Dag 10

Cape Town, kystby med kosomopolitisk stemning 

Måske skal dagen i dag bruges på at mærke historiens vingesus. Robben Island er den berømte ø, hvor Nelson Mandela sad fængslet i 18 af de samlede 27 år i fængsel. Øen fungerer i dag som museum, hvor man bliver vist rundt af tidligere fanger, og man får et levende indblik i Sydafrikas apartheid-historie.

Morgenmad er inkluderet.

Dag 11

Cape Town, udflugt til Kaphalvøen

I dag skal vi på heldagsudflugt til Kaphalvøen, der strækker sig 50 kilometer sydpå fra Cape Town til Kap det Gode Håb. UNESCO har sat hele nationalparken på listen over verdensnaturarv. Fra Kap det Gode Håb er der en lille gåtur på omkring en time til den højeste spids – Cape Point. Undervejs kan man se klippegrævling og strudse, og en sjælden gang imellem dukker der hvaler op ude på havet. Fra Cape Town til Kap det Gode Håb er der mulighed for at stoppe ved Simon's Town og stranden Boulders, hvor en af Afrikas sidste pingvinkolonier kan opleves på tæt hold.

Morgenmad er inkluderet.

Dag 12

Cape Town, udflugt til Vinlandet

Sydafrika og vinproduktion går hånd i hånd. Cape Town er derfor kendetegnet ved vinstokkene, som vokser i nærheden. I udkanten af Cape Town ligger Kaplandets smukke vinland med Stellenbosch som den primære by. I dette område findes over 200 vingårde, og vi har inkluderet en heldagsudflugt til det skønne vinland.

Morgenmad er inkluderet.

Dag 13

Cape Town, oplevelser og afslapning 

På denne sidste dag i Cape Town kan der udforskes markeder, spændende kvarterer og museer. Eller spankuleres rundt ved Victoria & Albert (V&A) Waterfront og blot nyde havnestemningen.

Morgenmad er inkluderet.

Dag 14

Cape Town, samt afrejse Cape Town mod København

Vi tager afsked med Cape Town og flyver tilbage mod København.

Morgenmad og måltider på flyrejsen er inkluderet.

Dag 15

Eventyret slutter

Vi lander i København i løbet af dagen, efter en storslået safari- og kulturrejse

Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
10. jan. - 20. mar. 2020
34.498,-

21. mar. - 21. maj. 2020
37.998,-

22. maj. - 20. jun. 2020
39.998,-

21. jun. - 31. okt. 2020
43.498,-

1. nov. - 30. nov. 2020
38.998,-

1. dec. 2020 - 9. jan. 2021
Kontakt os

10. jan. - 20. mar. 2021
34.998,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Livingstone/Vic Falls () Maun-København med British Airways og Air Botswana
 • CO2-kompensation på flyrejser via skovrejsning i Danmark - læs mere her.
 • Bagage på flyrejsen – 1 stk. håndbagage og 1 stk. bagage til check-in
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra Bayete Guest Lodge til Chobe Bakwena Lodge
 • Flyrejse i mindre fly fra Chobe Bakwena Lodge til Moremi Crossing
 • Flyrejse i mindre fly fra Moremi Crossing til Sango Safari Camp
 • Flyrejse i mindre fly fra Sango Safari Camp til Maun
 • Transfer i bil eller båd/mokoro fra landingsbanen til lodgen
 • I Botswana morgen og eftermiddags safariaktiviteter med engelsk talende safariguide
 • Safari i Botswana kan være i safaribil, mokoro/båd eller til fods
 • Overnatninger i delt dobbeltværelse inklusiv morgenmad
 • 2 nætter på Bayete Guest Lodge ved Victoria Falls
 • 2 nætter på Chobe Bakwena Lodge i Chobe Nationalpark
 • 2 nætter på Moremi Crossing i Okavango Deltaet
 • 2 nætter på Sango Safari Camp ved Khwai-Floden
 • Alle måltider på safarituren som beskrevet i programmet
 • Alle park fees og tilladelser til nationalparkerne
 • 10-20% rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 

OBS! der gælder særlige indrejseregler for børn u/18 år!

Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Forlængelse til Chitwan National Park
Forlængelse til Cape Town
 
Praktisk information

Bedste rejsetid: Juli til oktober - hele året er muligt

Type: Safari med lokale engelsktalende guider samt Victoria Falls, mulighed for forlængelse i Cape Town

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

 

Foredrag
Periode
Kilimanjaro, safari og Zanzibar
Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K
26. feb. 2020 kl. 17:30
Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik