Serengeti, Ngorongoro og Zanzibar

Tanzania safarirejse med trilogien i verdensklasse: Tarangire, Ngorongoro og Serengeti


"Beskrivelsen alene kan ikke gengive vores oplevelse med at have hele familien (2 voksne og 3 unge mennesker) på sådan en luksustur - det skal opleves :-) Helt igennem professionel arrangement med stor tak til Kipling Rejser "

Eventyret begynder

Afrejse mod Kilimanjaro International Airport, hvor eventyret Serengeti, Ngorongoro og Zanzibar, rigtig begynder. Vi ankommer i løbet af aftenen, her bliver vi mødt af vore gode folk, der står klar med et Kipling Travel skilt. Fra lufthavnen er der en times kørsel til Hotel Springland i Moshi, der ligger i skyggen af Kilimanjaro, som nærmeste nabo til Afrikas mægtigste bjerg. Safari og Zanzibar rejsen i Tanzania begynder.

Overnatning i Moshi.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

Kilimanjaro flyrejse

Tre af dagens oplevelser:

 • Udsigt til Afrikas top, Kilimanjaro på klare dage
 • Moshi, folklore på det lokale farverige marked i en typisk handelsby i det nordlige Tanzania
 • Dagen er til afslapning, nyd evt. hotellets pool og bliv klar til safarien

Dagen er til afslapning, så I er friske til næste dags safarioplevelser. Der er mulighed for at nyde dagen ved poolen på hotellet, eller tage en tur til den meget lokalpræget Moshi, som har små sjove og anderledes butikker, cafeer og markeder. Moshi ligger i et område af agerland og kaffehøjland.

Overnatning i Moshi.

Morgenmad er inkluderet.

Moshi Hotel Springlands

Tre af dagens store oplevelser:

 • Gennem Tanzanias smukke landskaber til Tarangire
 • Safari i Tarangire med Tarangire-floden og baobab-træer
 • Første oplevelser af Afrikas storvildt i meget smukke landskaber

Fra Moshi begynder safarioplevelserne. Først skal Arusha passeres, inden det drejer sydover til Tarangire-floden og Tarangire National Park. 

Tarangire National Park er omgivet af den smukke Tarangire flod hvor oldgamle baobabtræer og knudrede tornebuske pryder området. Parkens mangfoldige dyreliv lader dig både møde den pyjamas-stribede zebra, den tykhalsede gnu og mange andre fantastiske dyr.

Også de høflige elefanter er bredt repræsenteret i Tarangire. Oftest kan du komme temmelig tæt på det store dyr, men skulle elefanten diskret løfte sine enorme ører, er det dog et klart signal på, at du gøre klogt i at træde lidt tilbage. Fuglefaunaen er lige så dybt imponerende her. Både den langbenede struds, næsehornsfuglen og hammerhovedhejren er til at spotte blandt parkens træer og buske. Landskabet og klimaet har ydermere givet denne National Park ry for, at være et godt alternativ til det eftertragtede Serengeti.

Efter en flot dag i nogle af Tanzanias fine safari-omgivelser, drager vi mod safarihotellet Highview. Området nær landsbyen Karatu ved Ngorongoro er en indbydende blanding af lodge- og hotelfaciliteter. 

Overnatning i Karatu.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet. 

Tarangire safari rejse Tanzania

Tre af dagens store oplevelser:

 • Det verdensberømte Ngorongoro krater, naturens svar på Noahs ark - rent Big Five land
 • Fra højlandet ud på Serengeti, Afrikas gigantiske savanne med de store dyreflokke. Dyreliv i særklasse
 • Overnatning midt på Serengeti sletten i vores 4x8 meter store canvastelte med privat bad/toilet

Vi fortsætter i dag vores safarirejse til det verdensberømte Ngorongoro krater. Her viser den afrikanske natur sig fra sin smukkeste side, hvor det frodige terræn omkranser den enorme dal. Ngorongoro var for 2,5 millioner år siden et vulkansk bjerg som eksploderede. Verdens største intakte kraterkant (caldera) var hermed skabt, og har siden da været hjem for et vildt dyreliv.

Den cirkelrunde kraterbund er omtrent 260 km2 stor og er prydet med både græssavanner, skovområder og den smukke Makat-sø. De candyfloss-farvede flamingoer står side om side i vandet, imens området omkring beboes af springende antiloper, klippespringere og gazeller. Blandt de mere frygtindgydende vilddyr, holder løven, næsehornet og elefanten også til her. Afrikas fantastisk høje giraf vil du dog aldrig møde i Ngorongoro, da dens lange ben simpelthen ikke egner sig til de stejle kratervægge.

Videre fra Ngorongoro krateret går turen til måske verdens bedste område for safari, nemlig den enorme Serengeti-savanne. Her overnatter vi ved enten Serengeti Wild Camp, Turner 5 Wild Camp eller alternativt Ikoma Wild Camp. Når du tilbringer natten på savannen i de store canvastelte, vil du lægge øre til en overvældende lydkulisse af brølende løver og hylende hyæner. Oplevelsen vil uden tvivl gøre dig endnu mere fascineret af fantastiske Afrika.

Der er mulighed for at besøge en af masai-folkets landsbyer (betales på stedet). Her bliver vi bragt tættere på folket i de traditionelle perlebesatte røde klæder. Det er ikke alle masaierne som bor fast i landsbyen. Nogle bruger kun byen som et arbejde, hvor de fremviser kultur og skikke til turister, mens de selv tjener lidt til dagen og vejen. Opførelsen af masai-landsbyen skaber dermed både indtægtsmuligheder, hjem og bevarelse af den gamle kultur.

Overnatning midt inde på selve Serengeti.

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

Ngorongoro krateret safarirejse

Tre af dagens oplevelser:

 • Game Drives på Serengeti - safari i verdensklasse
 • Gnuer, zebraer, giraffer, løver, leoparder, geparder - alle lever på Serengeti
 • Næsten 15.000 km2 savanne - lige for fødderne af os

Serengeti reservatet kaldes blandt masaierne ”den store åbne plads” – og er måske verdens bedste område for storvildt! Dette enorme reservat består af 14.763 kvadratkilometer savanne (og går mod nord direkte over i den lige så velkendte Masai Mara i Kenya), der er levested for kæmpeflokke af gnuer, zebraer, antiloper, ko-antiloper og topier.

Årligt, på den store migration, begiver over to millioner græsædende dyr (75% gnuer) sig på vandring i søgen efter græs – en farefuld færd på omkring 800 kilometer årligt. Serengeti er også stedet, der forbindes med løvernes konge – det er den park, der minder mest om landskabet i den kendte disneyfilm.

Overnatning inde i selve Serengeti.

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

Serengeti Wild Camp, Turner Springs Wildcamp

Tre af dagens oplevelser:

 • Serengetis dyreliv på vej mod Naabi Hills, se efter hyæner, fugle, bøfler og andre spændende dyr
 • Ngorongos højland oven over krateret
 • Ankomst Karatu i kaffehøjlandet på ydersiden af Ngorongoro

Oplevelserne i Serengeti National Park vil ingen ende tage. Besøger man parken mellem december og februar, skal man søge mod syd. I den periode har hunnerne lige kælvet, og de store dyreflokke opholder sig i den sydlige del af Serengeti. Mellem maj og september vil dyrene opholde sig i den nordlige del.

Det er et fantastisk syn, når dyreflokkene vandrer fra den ene ende af parken til den anden. Rovdyrene ser dog også her deres snit til at springe på de store flokke af føde, som passerer forbi. Når løver og geparder har nedlagt deres bytte og efterfølgende forladt det igen, er hyæner, sjakaler og gribbe klar i kulissen til at overtage og kaste sig over resterne.

Efter rejsen gennem Serengeti går turen tilbage langs det fantastiske Ngorongoro-krater og videre til Karatu-distriktet. Her holdes eftermiddagen fri, og i de lækre omgivelser ved Highview Hotel har vi god tid til at sunde os og bearbejde de mange indtryk fra vores Tanzania-safaritur.  

Overnatning i Karatu. 

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

 

Opgrader eventuelt den sidste nat til Ngorongoro Sopa Lodge, der ligger med fantastisk udsigt over Ngorongoro-krateret.

Afrika-safari rejse

Tre af dagens oplevelser:

 • Flyvetur til krydderøen, Zanzibar
 • Zanzibars strande - afslapning og nydelse
 • De næste dage er der tid til at fordøje safariens store oplevelser

Afhentning på Highview efter morgenmaden og kørsel til Arusha lufthavn. Fly til Zanzibar i det Indiske Ocean. Her står vore folk klar og kører jer til Langi Langi Beach Resort som ligger ved Nungwi og ligger direkte ud til stranden. Langi Langi har en dejlig have med swimmingpool og rolige omgivelser. I livlige Nungwi er der masser af hyggelige og gode restauranter og cafeer i nærheden.

Alle dagene på en af Zanzibars dejlige strande. Zanzibars vande er generelt i absolut særklasse. Der er brede, hvide sandstrande med direkte adgang til det azurblå hav, hvor der er perfekte snorkle- og bademuligheder. Men husk, at der kan være meget tidevand og i perioder af året kan strandene være smalle og rimeligt stenede. Specielt sydøst kysten lider under tidevandsbevægelserne. Desuden kan der være en del tang på sydøst kysten fra slutningen af januar til udgangen af maj.
Zanzibars strande ved Langi Langi og Zawadi byder på helt vidunderlig afslappende badeferie.

Overnatning i Nungwi.

Morgenmad er inkluderet

Arusha-Zanzibar fly

Vi vågner op på det smukke Langi Langi Beach resort som er beliggende helt ud til stranden. I haven er der mulighed for at tage en svømmetur i hotellets swimmingpool. Vi har arbejdet tæt sammen med stedet siden 2003, og vi kommer godt ud af det med familien, som driver dette lille paradis.

Stranden som nærmest ligger under hotellet ikke stor. Til gengæld er den absolut fantastisk og værd at bruge noget tid med. Her ingen problemer med tidevandet, som man ellers kan blive udfordret af på østkysten. Modsat til strandene på østkysten, så kan man på stranden ved Langi Langi bade hele døgnet rundt. Kan ens indre vandhund alligevel ikke helt få nok her, så har byerne Nungwi og Kendwa også begge lækre strande at byde på.

Zanzibars strande er i det hele taget kendt for sit kridhvide sand, som gør solbriller til et kærkomment eje her. Vandet har den smukkeste azurblå farve og er flere flere steder så klart, at du kan se de små fisk svømme om dine fødder. Zanzibar er uden tvivl et eksotisk paradis og øen er et fantastisk sted at bruge nogle dage, efter en overvældende Tanzania safari.

Overnatning i Nungwi.

Morgenmad inkluderet.

Langilangi

De næste par dage har kun ét enkelt formål: Vi nyder livet og kobler helt af på Zanzibars smukke strande. Skulle du have brug for lidt afveksling, så er der masser af oplevelser som kan indfries på egen hånd. Øen giver både anledning til spændende udflugter samt snorkling og dykkerture, der viser dig det farverige liv under Zanzibars smukke hav.

Øerne Pemba, Mafia og Zanzibar danner tilsammen fænomenet ”krydderøerne”. De skal dog ikke forveksles med Indonesiens svar på krydderøerne. En halvdagstur rundt på øen kan give dig et indblik i, hvorfor øen er blevet en del af denne sammenfatning. Din duftesans vil komme på arbejde, når du mødes af utallige krydderdufte du ellers kun snuser til i supermarkedet. Både vanilje, nelliker, muskat, kanel og sort peber dyrkes her. Det er oplagt at tage krydderierne med hjem som en souvenir. Når disse så bruges hjemme i dit danske køkken, vil du med sikkerhed blive sat tilbage til dine fantastiske dage i Tanzania og Zanzibar.

Overnatning i Nungwi.

Morgenmad er inkluderet.

Langi Langi Beach Resort

Zanzibar er et sandt paradis og en stor del af æren må tildeles de fantastiske eksotiske stranden. Øen har dog meget mere at byde på en kridhvidt sand og azurblåt hav. Øens mange oplevelser vil med garanti føles som et frontalangreb på alle sanser.

Den tidligere slaveø og nuværende krydderiø har ufatteligt meget historie og eksotiske gemmesteder at vise dig. Det eneste som kræves af dig, er et åbent og opsøgende sind. Dagene tilbringes ved stranden med dejlig afslapning.

Overnatning i Nungwi.

Morgenmad inkluderet.

 

Ønsker du udflugter på Zanzibar, kan vi anbefale følgende med vore dygtige lokal engelsktalende guider:

 • Byrundtur i Stone Town

 • Besøg en af krydderitur-plantagerne

 • Kom ud og svøm med delfiner

 • En tur til Prison Island og oplev de store landskildpadder

Nungwi stranden

Den sidste dag på Zanzibar inden hjemrejsen langsomt begynder. I afhentes på hotellet og check in starter for hjemrejse.

Morgenmad er inkluderet

Zanzibar-rejse

 

Eventyret slutter. Efter en stor Tanzania og Zanzibarrejse med masser af safari, kultur i Stone Town og afslapning ved Zanzibars strande, er der hjemkomst i løbet af dagen.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
10. jan. - 31. jan. 2020
20.498,-

1. feb. - 19. feb. 2020
21.998,-

20. feb. - 27. apr. 2020
19.498,-

28. apr. - 31. maj. 2020
18.998,-

1. jun. - 18. jun. 2020
20.498,-

19. jun. - 16. aug. 2020
23.998,-

17. aug. - 24. sep. 2020
20.298,-

25. sep. - 31. okt. 2020
20.798,-

1. nov. - 30. nov. 2020
18.498,-

1. dec. - 10. dec. 2020
19.498,-

11. dec. 2020 - 9. jan. 2021
Kontakt os

10. jan. - 31. mar. 2021
20.498,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Kilimanjaro () Zanzibar-København på økonomiklasse
 • Flyrejse Arusha/Kilimanjaro-Zanzibar på økonomiklasse
 • CO2-kompensation på flyrejser via skovrejsning i Danmark - læs mere her.
 • Bagage på flyrejsen – 1 stk. håndbagage og 1 stk. bagage til check-in
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 4 dages safarirejse i safarijeep med garanteret vinduesplads og max 7 personer
 • Garanteret vinduesplads på safarien
 • 4 safaridage i 3 nationalparker
 • Al transport med chauffør og lokal, engelsktalende safariguide på safarirejsen
 • Alle måltider på safarituren, som beskrevet i programmet
 • Overnatning i delt dobbeltværelse/telt:
 •   2 nætter på Hotel Springlands i Moshi 
 •   2 nætter i Wild Camp i store canvastelte med privat bad og toilet
 •   2 nætter på safarihotellet Highview i Karatu 
 • Morgenmad i Moshi
 • Afgifter og tilladelser til Nationalparkerne
 • Transfer fra Highview safarihotel til Arusha el Kilimanjaro lufthavn
 •   4 nætter på Langi Langi i Garden View værelse eller Zawadi Beach Villa
 • Morgenmad på hotellerne på Zanzibar
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • VAT/turistskat i Tanzania
 • 10-20% rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Visum til Tanzania (kan søges online el. fås ved ankomsten i lufthavnen)
 • Forplejning udover den nævnte i programmet og personlige udgifter
 • Hvis Masai landsby besøges (50 USD for hele bilen)
 • Drikkepenge (beregn ca. 30 USD pr. safaridag for hele bilen)
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamburg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet” 

BØRNEPRIS

 • Børnepris (2-11 år) fra: 12.998,-

 

Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Ballonsafari - oplev savannen fra varmluftballon
Pris fra 4.398 kr./person
Sopa Lodga Ngorongoro
Ngorongoro Sopa Lodge - 1 nat
Pris fra 1.798 kr./person
Serengeti Tented Lodge
Serengeti Safari Lodge - 2 nætter
Pris fra 2.198 kr./person
Double Tree by Hilton - 4 nætter
Pris fra 2.998 kr./person
Langi Langi Seaview
Langi Langi - Seaview-værelse - 4 nætter
Pris fra 670 kr./person
Z-Hotel strand
Z-Hotel - Deluxe seaview-værelse - 4 nætter
Pris fra 2.798 kr./person
Gold Zanzibar - Kendwa
Gold Zanzibar - Kendwa - Deluxe ocean værelse - 4 nætter
Pris fra 3.698 kr./person
Praktisk information

Bedste rejsetid: Juli til primo april
(Rejsen er mulig hele året, der er regntid medio april til medio juni samt i mindre grad i november)

Type: Skræddersyet safarirejse med kompetente lokale safariguider og badeferie

Vejret: Tanzania

Vores lodges & hoteller: Tanzania

Vores hoteller: Zanzibar

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

 

Langi Langi Seaview Suite

Seaview Værelser på Langi Langi - direkte over havet

Hvis du ønsker at opgradere strandopholdet på  Langi Langi Beach Resort, fra Garden View værelset til deres flotte og væsentlig større Seaview værelser med udsigt direkte ud over havet, skal du være hurtigt ude da der kun er 4-6 af dem udover at de er meget eftertragtet.

Det er en skøn lille opgradering til en meget stærk pris - billedet til venstre er fra et af Seaview værelserne på Langi Langi.

 

Man kan selvfølgelig også vælge de store internationale All inclusive Resorts på østkysten. Her er en hel del tidevand, og en del af Zanzibars charme forsvinder på store, men unægteligt flotte charterhoteller som ex. Blue Bay/Ventaclub Zanzibar og tilsvarende. Der er masser af muligheder, men ønsker du nærhed og Zanzibar Classic, er det helt sikkert Langi Langi.

Zawadi Beach Vilas - Matemwestranden

Zawadi Beach Vilas - Matemwestranden

Kiplings dejlige Zawadi Beach Vilas ligger på nordøstkystens smukke Matemwe-strand og er søsterhotellet til vore klassiker gennem 14 år, Langi Langi Beach Resort.

Ønsker du et lille intimt Hideout med ro og afslapning er Zawadi med sine blot to villaer og kun syv værelser det oplagte valg. Værelserne peger direkte ud mod haven og swimmingpoolen - og bedst af alt, vandet og stranden lige bag palmerne. 

Zawadi Beach Vilas har en dejlig swimmingpool centralt i haven og næsten ud til palmerne, hvor stranden ligger umiddelbart bagved. Værelserne er flotte, store og rummelige og har selvfølgelig alle faciliteter. Zawadi alle faciliteter (dog ej en bar, men tjenerne fra restauranten serverer gerne i dagens løb) samt wifi.

På alle måder er Zawadi som Langilangi et rigtigt Kipling hotel med en dejlig stille og Zanzibar atmosfære. 

Z boutique hotel
Dette hotel er uden tvivl indbegrebet af luksuriøsitet og ligger i den grad op til en daseferie af dimensioner. På Z Boutique Hotel ved Nungwi er der kælet ekstra meget for detaljerne, såvel at du som gæst får den ultimative oplevelse, når du besøger hotellet. Alle værelser er stilfuldt indrettet og hvis det ønskes, kan der opgraderes til et af Seaview værelserne, hvor du som gæst får din egen private balkon med retning ud mod stranden. Hotellets omgivelser er heller ikke til at kimse af. Den omkringliggende beplantning er grøn og frodig, og sår ingen tvivl om, hvilket fantastisk land du befinder dig i. Ydermere har hotellet en lækker pool, en open-air cocktailbar og en restaurant, hvorfra du kan nyde solnedgangen over havet. I restauranten serveres spændende afrikanske retter og kolde eksotiske drinks. Z Boutique Hotel har noget for alle, som søger lidt ekstra luksus på deres ferie.

Du kan se en lille video fra Z Boutique Hotel her.

 

Nord fra den gamle fiskerlandsby Nungwi, finder du det overdådige Hotel DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar. For de som ikke kan undvære internet, har dette hotel wifi. Derudover tilbyder hotellet en stor lækker swimmingpool, fitnesscenter samt hele to restauranter og barer. Selv ved poolen kan du nyde en kølig drink eller to i den hyggelige pool-bar. For de som ønsker at koble helt af, tilbyder DoubleTree resortet også massage, yoga og wellness-ydelser. For dem som bare ikke kan sidde stille, har hotellet også en række forskellige sportsfaciliteter, som du som gæst kan nyde godt af.

Du kan se en lille video fra DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar her.

Serengeti - hvor er dyrene?

Serengeti er gigantisk, derfor er det vigtigt at få ordentlig rådgivning om hvr du skal bo. Man kan primært på ved Seronera og Turner Springs i selve Serengeti national park, og så ved Ikoma uden for nationalparken ved Grumeti-floden. 

Fra efteråret og frem til juni bor vi i det centrale Serengeti eller østlige, for at være nær dyrene. Her er vores fokus skarpt rettet mod Seronera Wild Camp og Turner Springs Wild Camp.
Om sommeren er dyrene længere mod nordvest, hvorfor Ikoma kan give rigtig god mening. 

Vi kan selvfølgelig ikke altid garantere den bedste beliggenhed for relativt sene bookinger, hvorfor vi altid tilråder tidlig bestilling. Hos Kipling Travel koster alle camps det samme, der er ingen prisforskel.

Du er velkommen til at høre hvorfor Turner Springs og Seronera er vores første prioriteter

Migrationskort

Den store Østafrikanske vildtvandring

Serengeti og Masai Mara i henholdsvis Tanzania og Kenya udgør tilsammen et af verdens største beskyttede naturområder – et unikt og endeløs østafrikansk savannelandskab.
Her udspiller verdens måske mest spektakulære dyreoplevelse sig hvert år, den store migration. Vandringen er endeløs, uden en egentlig start og slutning på den omtrent 2.800 kilometer cirkulære rute.
Gnuerne er de altoverskyggende dyr, men hundredetusinder af zebraer, gazeller, antiloper og andre dyr følger efter. Alle er de efterstræbt af utallige rovdyr som for eksempel løver, geparder og hyæner. En helt nøjagtig vildtvandringsplan findes af gode grunde ikke, da det er regnen – og dermed det saftige græs – der bestemmer dyrenes adfærd.

I Tanzania på Serengeti-sletten og i Ngorongoro-krateret er det primært første halvår, at migrationen er størst – men især fra omtrent jul og frem til påske er dyreintensiteten ganske overvældende og i absolut vedensklasse. Her er en rejse til Tanzania helt optimal. Den farefulde krydsning over Mara-floden er overstået, og gnuerne kælver. Denne oplevelse er mildest talt fortryllende. Dette er en af mange årsage til at rejser til Tanzania er yderst eftertragtede. 
Vi har oplevet migration langt ind i maj og i den nordligere og vestligere del omkring Western Corridor i juli måned. Men tro nu ikke at en safarirejse i Tanzania i de andre måneder så skulle være uinteressant - for der er altid dyr på Serengeti og nogle af vore camps ligger i de bedste steder med residente familier - så Tanzania safari e rbestemt en helårsbegivenhed.

Ballonsafari på Serengeti

Oplev safari fra varmluftballon

Hvis du vil opleve noget helt specielt, kan vi kun på det varmeste anbefale de fantastisk ballonsafari henover savannen. 

Tidlig morgen er der afhentning i safari campen og kørsel til ballon opstigningsstedet. Vi følger den utrolige opstart med ballonen, der pustes op med den varme luft indtil den er klar til afgang. Herpå er der opstigning, hvor lyden alene er savannens lyde afbrudt af luftballonens opstigninger osv. 

Skiftevise svæver man tæt ved jorden og kan se aber og savennens dyr helt tæt på og andre gange højt over Serengeti med udsigt i ubetinget verdensklasse. 
Det er alene vejret, der bestemmer kurs og den reelle flyvetid, men som oftest er det 45-60 minutter, hvorefter der på landjorden serveres en idyllisk champagnebrunch midt på savannen, hvilket så afgjort er en værdig finale på en af Afrikas største safarioplevelser

Der er meget begrænsede pladser på ballonsafari, og de er eftertragtet, hvorfor det er nødvendigt med bestilling i meget god tid hjemmefra.

Indrømmet: Ballonturen er en dyr fornøjelse, men alle pengene værd, ikke mindst den efterfølgende champagne morgenmad i akacietræets skygge med flot dækkede borde og flot klædte tjenere. Vi følte os hensat til en scene fra filmen ”Out of Africa”. Den fornøjelse kan ikke oversælges, prisen til trods.
Karin og Hans
 

Familie safari - safari med børn

At rejse på safari som familie, på safarirejse med børn er en fantastisk oplevelse - men det kræver viden og erfaring i planlægningen for at optiomere alle oplevelserne til hele familiens bedste.
I Kipling Travel har vi en lang og gedigen erfaring i at rejse med børn - ikke mindst på familiesafarii adskillige afrikanske lande, specielt Tanzania. Det giver en bred og stor erfaring i at arrangere safari med børn, hvorfor vi selvfølgelig gerne rådgiver om børnesafari og ikke mindst undervejs henimod afrejsen kan besvare store som små spørgsmål, der måtte komme op mod afrejse. 

I planlægningen af en familie safari gælder det blandt andet, hvor man skal bo, hvordan safarien skal planlægges og udføres - men kontakt os, for vi har været på familie safari med børn fra toårs alderen og op til 16-18 år, hvorfor vi gerne hjælper med at optimere safarirejsen for hele familien.

Priserne på safarirejserne

Der er et stærkt begrænset antal pladser på Tanzania safarirejserne, hvorfor der tilrådes tidlig bestilling for at opnå de bedste priser og muligheder. Safarien er en åben safari med maksimalt op til 7 deltagere. 
Det er en skræddersyet rejse, hvorfor der ofte vil være mulighed for at forlænge safarien og/eller Zanzibar opholdet – ring og forhør om pris.
Forbehold for pris- og trykfejl.

Foredrag
Periode
Kilimanjaro, safari og Zanzibar
Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K
26. feb. 2020 kl. 17:30
Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik