Serengeti, Ngorongoro og Zanzibar

Tanzania safarirejse med trilogien i verdensklasse: Tarangire, Ngorongoro og Serengeti

 

Safari fås i mange udgaver, men ikke mange steder med samme dyreintensitet som i Ngorongoro og samme vidder som på savannen midt ude på Serengeti. Det er her Kiplings Serengeti, Ngorongoro og Zanzibar safarirejse er koncentreret. Rejsen starter ved Kilimanjaros fod i Moshi og går til safarilandet mellem Kilimanjaro og Viktoriasøen i bæltet, vi kalder for verdens bedste safariområde.

 

 

Her bor vi på vores fantastiske Wild Camps, 4x8 meter store safaritelte med bad og toilet ude på savannen.

Efter safarirejsen, flyves der til Zanzibar hvor de næste fem dage er med fødderne i vandkanten af det Indiske Ocean, hvor vi bor på vores gode gamle klassiker, det hyggelige Langi Langi eller Zawadi Beach Vilas på Zanzibars nordkyst.


"Beskrivelsen alene kan ikke gengive vores oplevelse med at have hele familien (2 voksne og 3 unge mennesker) på sådan en luksustur - det skal opleves :-) Helt igennem professionel arrangement med stor tak til Kipling Rejser "

Det kan du opleve i Tanzania og Zanzibar

 • Seks dages storsafari i fire af Afrikas allerbedste nationalparker - kom helt tæt på dyrene
 • Hele tre fantastiske nætter på savannen i Serengeti, måske verdens allerbedste safariområde som giver nøglen til en uovertruffen oplevelse
 • Oplev det fantastiske Ngorongoro krater med over 20.000 dyr inden for krateret
 • Safari i Tarangire samt i Lake Manyara med Great Rift Valley
 • Meget kompetente engelsktalende safariguider, aldrig over 7 i safarijeepen
 • Zanzibars skønne strande på nordvestkysten uden tidevandsproblemer

Nyd godt af vores store mangeårige safari erfaring - vi planlægger selvfølgelig altid rejsen efter dyrenes vandring på savannen og bruger derfor ikke kun samme lejr året rundt

1.

Afrejse fra Danmark og ankomst til Kilimanjaro i Tanzania

Kilimanjaro flyrejse

Eventyret begynder

Afrejse mod Kilimanjaro International Airport, hvor eventyret Serengeti, Ngorongoro og Zanzibar, rigtig begynder. Vi ankommer i løbet af aftenen, her bliver vi mødt af vore gode folk, der står klar med et Kipling Travel skilt. Fra lufthavnen er der en times kørsel til Hotel Springland i Moshi, der ligger i skyggen af Kilimanjaro, som nærmeste nabo til Afrikas mægtigste bjerg. Safari og Zanzibar rejsen i Tanzania begynder.

Overnatning i Moshi på Hotel Springlands.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

2.

Moshi ved Kilimanjaros fod

Moshi Hotel Springlands

Tre af dagens oplevelser:

 • Udsigt til Afrikas top, Kilimanjaro på klare dage
 • Moshi, folklore på det lokale farverige marked i en typisk handelsby i det nordlige Tanzania
 • Dagen er til afslapning, nyd evt. hotellets pool og bliv klar til safarien

Dagen er til afslapning, så I er friske til næste dags safarioplevelser. Der er mulighed for at nyde dagen ved poolen på hotellet, eller tage en tur til den meget lokalpræget Moshi, som har små sjove og anderledes butikker, cafeer og markeder. Moshi ligger i et område af agerland og kaffehøjland.

Overnatning i Moshi på Hotel Springlands.

Morgenmad er inkluderet.

3.

Safarien begynder - Tarangire nationalpark

Tarangire safari rejse Tanzania

Tre af dagens store oplevelser:

 • Gennem Tanzanias smukke landskaber til Tarangire
 • Safari i Tarangire med Tarangire-floden og baobab-træer
 • Første oplevelser af Afrikas storvildt i meget smukke landskaber

Fra Moshi begynder safarioplevelserne. Først skal Arusha passeres, inden det drejer sydover til Tarangire-floden og Tarangire National Park. 

Tarangire National Park er omgivet af den smukke Tarangire flod hvor oldgamle baobabtræer og knudrede tornebuske pryder området. Parkens mangfoldige dyreliv lader dig både møde den pyjamas-stribede zebra, den tykhalsede gnu og mange andre fantastiske dyr.

Også de høflige elefanter er bredt repræsenteret i Tarangire. Oftest kan du komme temmelig tæt på det store dyr, men skulle elefanten diskret løfte sine enorme ører, er det dog et klart signal på, at du gøre klogt i at træde lidt tilbage. Fuglefaunaen er lige så dybt imponerende her. Både den langbenede struds, næsehornsfuglen og hammerhovedhejren er til at spotte blandt parkens træer og buske. Landskabet og klimaet har ydermere givet denne National Park ry for, at være et godt alternativ til det eftertragtede Serengeti.

Efter en flot dag i nogle af Tanzanias fine safari-omgivelser, drager vi mod safarihotellet Highview. Området nær landsbyen Karatu ved Ngorongoro er en indbydende blanding af lodge- og hotelfaciliteter. 

Overnatning i Karatu på safarihotellet Highview.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet. 

4.

Ngorongoro krateret og Serengeti - savanne i verdensklasse

Ngorongoro krateret safarirejse

 

Tre af dagens store oplevelser:

 • Det verdensberømte Ngorongoro krater, naturens svar på Noahs ark - rent Big Five land
 • Fra højlandet ud på Serengeti, Afrikas gigantiske savanne med de store dyreflokke. Dyreliv i særklasse
 • Overnatning midt på Serengeti sletten i vores 4x8 meter store canvastelte med privat bad/toilet

Vi fortsætter i dag vores safarirejse til det verdensberømte Ngorongoro krater. Her viser den afrikanske natur sig fra sin smukkeste side, hvor det frodige terræn omkranser den enorme dal. Ngorongoro var for 2,5 millioner år siden et vulkansk bjerg som eksploderede. Verdens største intakte kraterkant (caldera) var hermed skabt, og har siden da været hjem for et vildt dyreliv.

Den cirkelrunde kraterbund er omtrent 260 km2 stor og er prydet med både græssavanner, skovområder og den smukke Makat-sø. De candyfloss-farvede flamingoer står side om side i vandet, imens området omkring beboes af springende antiloper, klippespringere og gazeller. Blandt de mere frygtindgydende vilddyr, holder løven, næsehornet og elefanten også til her. Afrikas fantastisk høje giraf vil du dog aldrig møde i Ngorongoro, da dens lange ben simpelthen ikke egner sig til de stejle kratervægge.

Videre fra Ngorongoro krateret går turen til måske verdens bedste område for safari, nemlig den enorme Serengeti-savanne. Her overnatter vi ved enten Serengeti Wild Camp, Turner 5 Wild Camp eller alternativt Ikoma Wild Camp. Når du tilbringer natten på savannen i de store canvastelte, vil du lægge øre til en overvældende lydkulisse af brølende løver og hylende hyæner. Oplevelsen vil uden tvivl gøre dig endnu mere fascineret af fantastiske Afrika.

Der er mulighed for at besøge en af masai-folkets landsbyer (betales på stedet). Her bliver vi bragt tættere på folket i de traditionelle perlebesatte røde klæder. Det er ikke alle masaierne som bor fast i landsbyen. Nogle bruger kun byen som et arbejde, hvor de fremviser kultur og skikke til turister, mens de selv tjener lidt til dagen og vejen. Opførelsen af masai-landsbyen skaber dermed både indtægtsmuligheder, hjem og bevarelse af den gamle kultur.

Overnatning midt inde på selve Serengeti i Wild Camp.

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

5.

Serengeti - måske verdens bedste safariområde

Serengeti Wild Camp, Turner Springs Wildcamp

Tre af dagens oplevelser:

 • Game Drives på Serengeti - safari i verdensklasse
 • Gnuer, zebraer, giraffer, løver, leoparder, geparder - alle lever på Serengeti
 • Næsten 15.000 km2 savanne - lige for fødderne af os

Serengeti reservatet kaldes blandt masaierne ”den store åbne plads” – og er måske verdens bedste område for storvildt! Dette enorme reservat består af 14.763 kvadratkilometer savanne (og går mod nord direkte over i den lige så velkendte Masai Mara i Kenya), der er levested for kæmpeflokke af gnuer, zebraer, antiloper, ko-antiloper og topier.

Årligt, på den store migration, begiver over to millioner græsædende dyr (75% gnuer) sig på vandring i søgen efter græs – en farefuld færd på omkring 800 kilometer årligt. Serengeti er også stedet, der forbindes med løvernes konge – det er den park, der minder mest om landskabet i den kendte disneyfilm.

Overnatning inde i selve Serengeti på Wild Camp.

Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

6.

Serengeti og kørsel til Moshi. Lang scenisk dag

Afrika-safari rejse

Tre af dagens oplevelser:

 • Serengetis dyreliv på vej mod Naabi Hills, se efter hyæner, fugle, bøfler og andre spændende dyr
 • Ngorongos højland oven over krateret
 • Efter en lang dag er der mulighed for en tur i swimmingpoolen i Moshi

Dagen byder på en ganske lang, men virkelig flot dag. Oplevelserne i Serengeti National Park vil ingen ende tage. Ved besøg i parken i perioden december-februar skal man søge mod syd. På denne tid har dyrene netop kælvet, og de store flokke opholder sig dermed her. Besøger man dermed parken mellem maj og september, vil dyrene opholde sig i den nordlige del af Serengeti.

Det er et fantastisk syn at se, når disse dyr vandrer fra den ene til den anden ende af parken i samlet flok. Rovdyrene ser dog også her deres snit, til at springe på den store flok af føde, som passerer forbi. Når løver og geparder har nedlagt byttet og efterfølgende har forladt det igen, vil hyæner, sjakaler og gribbe finde vejen frem til resterne, som hurtigt er borte.

Der køres over Naabi Hills området og oven over Ngorongoro kratereret på selve kraterkanten. Herfra er det ud af nationalparkerne og der køres hele vejen til Moshi, hvor vi efter en lang dag ankommer til Hotel Springlands.

Overnatning på Springlands Hotel

Morgenmad og frokostboks er inkluderet

7.

Fly til Zanzibar og op til stranden og Langi Langi

Arusha-Zanzibar fly

Tre af dagens oplevelser:

 • Flyvetur til krydderøen, Zanzibar
 • Zanzibars strande - afslapning og nydelse
 • De næste dage er der tid til at fordøje safariens store oplevelser

Afhentning på Springlands og kørsel til Kilimanjaro lufthavn. Fly til Zanzibar i det Indiske Ocean. Her står vore folk klar og kører jer til Langi Langi Beach Resort som ligger ved Nungwi og ligger direkte ud til stranden. Langi Langi har en dejlig have med swimmingpool og rolige omgivelser. I livlige Nungwi er der masser af hyggelige og gode restauranter og cafeer i nærheden.

Alle dagene på en af Zanzibars dejlige strande. Zanzibars vande er generelt i absolut særklasse. Der er brede, hvide sandstrande med direkte adgang til det azurblå hav, hvor der er perfekte snorkle- og bademuligheder. Men husk, at der kan være meget tidevand og i perioder af året kan strandene være smalle og rimeligt stenede. Specielt sydøst kysten lider under tidevandsbevægelserne. Desuden kan der være en del tang på sydøst kysten fra slutningen af januar til udgangen af maj.
Zanzibars strande ved Langi Langi og Zawadi byder på helt vidunderlig afslappende badeferie.

Overnatning på Langi Langi Beach Resort

Morgenmad er inkluderet

8.

Zanzibars strande

Langilangi

Vi vågner op på det smukke Langi Langi Beach resort som er beliggende helt ud til stranden. I haven er der mulighed for at tage en svømmetur i hotellets swimmingpool. Vi har arbejdet tæt sammen med stedet siden 2003, og vi kommer godt ud af det med familien, som driver dette lille paradis.

Stranden som nærmest ligger under hotellet ikke stor. Til gengæld er den absolut fantastisk og værd at bruge noget tid med. Her ingen problemer med tidevandet, som man ellers kan blive udfordret af på østkysten. Modsat til strandene på østkysten, så kan man på stranden ved Langi Langi bade hele døgnet rundt. Kan ens indre vandhund alligevel ikke helt få nok her, så har byerne Nungwi og Kendwa også begge lækre strande at byde på.

Zanzibars strande er i det hele taget kendt for sit kridhvide sand, som gør solbriller til et kærkomment eje her. Vandet har den smukkeste azurblå farve og er flere flere steder så klart, at du kan se de små fisk svømme om dine fødder. Zanzibar er uden tvivl et eksotisk paradis og øen er et fantastisk sted at bruge nogle dage, efter en overvældende Tanzania safari.

Overnatning ved Nungwi stranden på Langi Langi Beach resort.

Morgenmad inkluderet.

9.

Zanzibars nordlige strande

Langi Langi Beach Resort

De næste par dage har kun ét enkelt formål: Vi nyder livet og kobler helt af på Zanzibars smukke strande. Skulle du have brug for lidt afveksling, så er der masser af oplevelser som kan indfries på egen hånd. Øen giver både anledning til spændende udflugter samt snorkling og dykkerture, der viser dig det farverige liv under Zanzibars smukke hav.

Øerne Pemba, Mafia og Zanzibar danner tilsammen fænomenet ”krydderøerne”. De skal dog ikke forveksles med Indonesiens svar på krydderøerne. En halvdagstur rundt på øen kan give dig et indblik i, hvorfor øen er blevet en del af denne sammenfatning. Din duftesans vil komme på arbejde, når du mødes af utallige krydderdufte du ellers kun snuser til i supermarkedet. Både vanilje, nelliker, muskat, kanel og sort peber dyrkes her. Det er oplagt at tage krydderierne med hjem som en souvenir. Når disse så bruges hjemme i dit danske køkken, vil du med sikkerhed blive sat tilbage til dine fantastiske dage i Tanzania og Zanzibar.

Overnatning ved Nungwi stranden på Langi Langi Beach resort.

Morgenmad er inkluderet.

10.

Zanzibar - Nungwi stranden

Nungwi stranden

Zanzibar er et sandt paradis og en stor del af æren må tildeles de fantastiske eksotiske stranden. Øen har dog meget mere at byde på en kridhvidt sand og azurblåt hav. Øens mange oplevelser vil med garanti føles som et frontalangreb på alle sanser.

Den tidligere slaveø og nuværende krydderiø har ufatteligt meget historie og eksotiske gemmesteder at vise dig. Det eneste som kræves af dig, er et åbent og opsøgende sind. Dagene tilbringes ved stranden med dejlig afslapning.

Overnatning ved Nungwi stranden på Langi Langi Beach resort.

Morgenmad inkluderet.

 

Ønsker du udflugter på Zanzibar, kan vi anbefale følgende med vore dygtige lokal engelsktalende guider:

 • Byrundtur i Stone Town

 • Besøg en af krydderitur-plantagerne

 • Kom ud og svøm med delfiner

 • En tur til Prison Island og oplev de store landskildpadder

11.

Zanzibar - Nungwi og Kendwa

Kendwa Zanzibar

Det officielle sprog i Tanzania er engelsk og swahili, imens man på Zanzibar har bevaret den helt oprindelige version af swahili - noget de bestejm er stolte af. Det er bestemt anbefalelsesværdigt at lade sig lære et par gloser på swahili, såsom godmorgen (nzuri asubuhi), godaften (jioni njema) og tak (shukrani).

Befolkningen på Zanzibar er yderst høflige, og du får så mange smil igen, når du forsøger dig på lokalsproget. Dagen er ved Zanzibars dejlige strandområder.

Overnatning ved Nungwi stranden på Langi Langi Beach resort.

Morgenmad inkluderet.

12.

Zanzibar og hjemrejsen begynder

Zanzibar-rejse

Den sidste dag på Zanzibar inden hjemrejsen langsomt begynder. I afhentes på hotellet og check in starter for hjemrejse.

Morgenmad er inkluderet

13.

Ankomst København

 

Eventyret slutter. Efter en stor Tanzania og Zanzibarrejse med masser af safari, kultur i Stone Town og afslapning ved Zanzibars strande, er der hjemkomst i løbet af dagen.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
1. november - 25. november 2018
17.498,-
15.998,-

26. november - 10. december 2018
17.998,-
16.798,-

11. december 2018 - 9. januar 2019
Kontakt os
Kontakt os

10. januar - 31. januar 2019
20.498,-
18.998,-

1. februar - 24. februar 2019
22.498,-
20.998,-

25. februar - 31. marts 2019
19.498,-
17.998,-

1. april - 23. april 2019
18.998,-
17.398,-

24. april - 27. maj 2019
17.998,-
15.998,-

28. maj - 20. juni 2019
19.998,-
18.498,-

21. juni - 30. juni 2019
21.498,-
19.998,-

21. juni - 31. juli 2019
22.998,-
21.498,-

1. august - 25. august 2019
22.498,-
20.998,-

26. august - 31. oktober 2019
20.498,-
18.998,-

1. november - 25. november 2019
18.998,-
17.498,-

1. december - 10. december 2019
19.798,-
18.498,-

(Tillæg kan forekomme på jule- og nytårsrejser samt vinter- påske og efterårsferie)


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Kilimanjaro () Dar es Salaam-København på økonomiklasse
 • Flyrejse Arusha/Kilimanjaro-Zanzibar-Dar es Salaam med Precision Air på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 4 dages safarirejse i safarijeep med garanteret vinduesplads og max 7 personer
 • Garanteret vinduesplads på safarien
 • 4 safaridage i 3 nationalparker
 • Al transport med chauffør og lokal, engelsktalende safariguide på safarirejsen
 • Alle måltider på safarituren, som beskrevet i programmet
 •   3 nætter på Hotel Springlands i Moshi (inkl. tidlig check-in ved ankomsten)
 •   2 nætter i Wild Camp i store canvastelte med privat bad og toilet
 •   1 nat på safarihotellet Highview i Karatu i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad i Moshi
 • Afgifter og tilladelser til Nationalparkerne
 •   5 nætter på Langi Langi i Garden View værelse eller Zawadi Beach Villa
 • Morgenmad på hotellerne på Zanzibar
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • VAT/turistskat i Tanzania
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Visum til Tanzania (fås ved ankomsten i lufthavnen)
 • Forplejning udover den nævnte i programmet og personlige udgifter
 • Hvis Masai landsby besøges (50 USD for hele bilen)
 • Drikkepenge (beregn ca. 30 USD pr. safaridag for hele bilen)
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamburg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet” 

BØRNEPRIS

 • Børnepris (2-11 år) fra: 12.998,-

TILKØB

 • Ekstra safaridag på Serengetisletten:
  2.200,- pr. person ved 2 personer
  2.000,- pr. person ved 4 personer

 • Ballonsafari over Serengetisletten i Tanzania - læs mere her

 • Opgradering til Serengeti safari tented lodge med pool - begge nætter på Serengeti: 2.098,- pr. person
 • Opgradering til Seaview værelse på Langi Langi - for alle 5 nætter: 998,- pr. person.
 • Opgradering til Z-Hoteldejligt Boutiquehotel med privat strand - alle 5 nætter i deluxe seaview værelse: fra 3.298,- pr. person 
 • Opgradering til Gold Zanzibar - alle 5 nætter i deluxe ocean værelse fra: 3.698 - 7.098,- pr. person afhængig af periode
Praktisk information

Bedste rejsetid: Juli til primo april
(Rejsen er mulig hele året, der er regntid medio april til medio juni samt i mindre grad i november)

Type: Skræddersyet safarirejse med kompetente lokale safariguider og badeferie

Vejret: Tanzania

Vores lodges & hoteller: Tanzania

Vores hoteller: Zanzibar

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

 

Havudsigt på Langi Langi

Langi Langi Seaview Suite

Seaview Værelser på Langi Langi - direkte over havet

Hvis du ønsker at opgradere strandopholdet på  Langi Langi Beach Resort, fra Garden View værelset til deres flotte og væsentlig større Seaview værelser med udsigt direkte ud over havet, skal du være hurtigt ude da der kun er 4-6 af dem udover at de er meget eftertragtet.

Det er en skøn lille opgradering til en meget stærk pris - billedet til venstre er fra et af Seaview værelserne på Langi Langi.

 

Man kan selvfølgelig også vælge de store internationale All inclusive Resorts på østkysten. Her er en hel del tidevand, og en del af Zanzibars charme forsvinder på store, men unægteligt flotte charterhoteller som ex. Blue Bay/Ventaclub Zanzibar og tilsvarende. Der er masser af muligheder, men ønsker du nærhed og Zanzibar Classic, er det helt sikkert Langi Langi.

Fred og ro på Zawadi Beach Vilas

Zawadi Beach Vilas - Matemwestranden

Zawadi Beach Vilas - Matemwestranden

Kiplings dejlige Zawadi Beach Vilas ligger på nordøstkystens smukke Matemwe-strand og er søsterhotellet til vore klassiker gennem 14 år, Langi Langi Beach Resort.

Ønsker du et lille intimt Hideout med ro og afslapning er Zawadi med sine blot to villaer og kun syv værelser det oplagte valg. Værelserne peger direkte ud mod haven og swimmingpoolen - og bedst af alt, vandet og stranden lige bag palmerne. 

Zawadi Beach Vilas har en dejlig swimmingpool centralt i haven og næsten ud til palmerne, hvor stranden ligger umiddelbart bagved. Værelserne er flotte, store og rummelige og har selvfølgelig alle faciliteter. Zawadi alle faciliteter (dog ej en bar, men tjenerne fra restauranten serverer gerne i dagens løb) samt wifi.

På alle måder er Zawadi som Langilangi et rigtigt Kipling hotel med en dejlig stille og Zanzibar atmosfære. 

Opgradering til Z-Hotel eller Double Tree ved Nungwi

Z boutique hotel
Dette hotel er uden tvivl indbegrebet af luksuriøsitet og ligger i den grad op til en daseferie af dimensioner. På Z Boutique Hotel ved Nungwi er der kælet ekstra meget for detaljerne, såvel at du som gæst får den ultimative oplevelse, når du besøger hotellet. Alle værelser er stilfuldt indrettet og hvis det ønskes, kan der opgraderes til et af Seaview værelserne, hvor du som gæst får din egen private balkon med retning ud mod stranden. Hotellets omgivelser er heller ikke til at kimse af. Den omkringliggende beplantning er grøn og frodig, og sår ingen tvivl om, hvilket fantastisk land du befinder dig i. Ydermere har hotellet en lækker pool, en open-air cocktailbar og en restaurant, hvorfra du kan nyde solnedgangen over havet. I restauranten serveres spændende afrikanske retter og kolde eksotiske drinks. Z Boutique Hotel har noget for alle, som søger lidt ekstra luksus på deres ferie.

Du kan se en lille video fra Z Boutique Hotel her.

 

Nord fra den gamle fiskerlandsby Nungwi, finder du det overdådige Hotel DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar. For de som ikke kan undvære internet, har dette hotel wifi. Derudover tilbyder hotellet en stor lækker swimmingpool, fitnesscenter samt hele to restauranter og barer. Selv ved poolen kan du nyde en kølig drink eller to i den hyggelige pool-bar. For de som ønsker at koble helt af, tilbyder DoubleTree resortet også massage, yoga og wellness-ydelser. For dem som bare ikke kan sidde stille, har hotellet også en række forskellige sportsfaciliteter, som du som gæst kan nyde godt af.

Du kan se en lille video fra DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar her.

Hvor skal man bo på Serengeti, Seronera, Turner Springs eller Ikoma?

Serengeti - hvor er dyrene?

Serengeti er gigantisk, derfor er det vigtigt at få ordentlig rådgivning om hvr du skal bo. Man kan primært på ved Seronera og Turner Springs i selve Serengeti national park, og så ved Ikoma uden for nationalparken ved Grumeti-floden. 

Fra efteråret og frem til juni bor vi i det centrale Serengeti eller østlige, for at være nær dyrene. Her er vores fokus skarpt rettet mod Seronera Wild Camp og Turner Springs Wild Camp.
Om sommeren er dyrene længere mod nordvest, hvorfor Ikoma kan give rigtig god mening. 

Vi kan selvfølgelig ikke altid garantere den bedste beliggenhed for relativt sene bookinger, hvorfor vi altid tilråder tidlig bestilling. Hos Kipling Travel koster alle camps det samme, der er ingen prisforskel.

Du er velkommen til at høre hvorfor Turner Springs og Seronera er vores første prioriteter

Den store Østafrikanske vildtvandring - migrationskort

Migrationskort

Den store Østafrikanske vildtvandring

Serengeti og Masai Mara i henholdsvis Tanzania og Kenya udgør tilsammen et af verdens største beskyttede naturområder – et unikt og endeløs østafrikansk savannelandskab.
Her udspiller verdens måske mest spektakulære dyreoplevelse sig hvert år, den store migration. Vandringen er endeløs, uden en egentlig start og slutning på den omtrent 2.800 kilometer cirkulære rute.
Gnuerne er de altoverskyggende dyr, men hundredetusinder af zebraer, gazeller, antiloper og andre dyr følger efter. Alle er de efterstræbt af utallige rovdyr som for eksempel løver, geparder og hyæner. En helt nøjagtig vildtvandringsplan findes af gode grunde ikke, da det er regnen – og dermed det saftige græs – der bestemmer dyrenes adfærd.

I Tanzania på Serengeti-sletten og i Ngorongoro-krateret er det primært første halvår, at migrationen er størst – men især fra omtrent jul og frem til påske er dyreintensiteten ganske overvældende og i absolut vedensklasse. Her er en rejse til Tanzania helt optimal. Den farefulde krydsning over Mara-floden er overstået, og gnuerne kælver. Denne oplevelse er mildest talt fortryllende. Dette er en af mange årsage til at rejser til Tanzania er yderst eftertragtede. 
Vi har oplevet migration langt ind i maj og i den nordligere og vestligere del omkring Western Corridor i juli måned. Men tro nu ikke at en safarirejse i Tanzania i de andre måneder så skulle være uinteressant - for der er altid dyr på Serengeti og nogle af vore camps ligger i de bedste steder med residente familier - så Tanzania safari e rbestemt en helårsbegivenhed.

Ballonsafari på Serengeti

Ballonsafari på Serengeti

Oplev safari fra varmluftballon

Hvis du vil opleve noget helt specielt, kan vi kun på det varmeste anbefale de fantastisk ballonsafari henover savannen. 

Tidlig morgen er der afhentning i safari campen og kørsel til ballon opstigningsstedet. Vi følger den utrolige opstart med ballonen, der pustes op med den varme luft indtil den er klar til afgang. Herpå er der opstigning, hvor lyden alene er savannens lyde afbrudt af luftballonens opstigninger osv. 

Skiftevise svæver man tæt ved jorden og kan se aber og savennens dyr helt tæt på og andre gange højt over Serengeti med udsigt i ubetinget verdensklasse. 
Det er alene vejret, der bestemmer kurs og den reelle flyvetid, men som oftest er det 45-60 minutter, hvorefter der på landjorden serveres en idyllisk champagnebrunch midt på savannen, hvilket så afgjort er en værdig finale på en af Afrikas største safarioplevelser

Der er meget begrænsede pladser på ballonsafari, og de er eftertragtet, hvorfor det er nødvendigt med bestilling i meget god tid hjemmefra.

Indrømmet: Ballonturen er en dyr fornøjelse, men alle pengene værd, ikke mindst den efterfølgende champagne morgenmad i akacietræets skygge med flot dækkede borde og flot klædte tjenere. Vi følte os hensat til en scene fra filmen ”Out of Africa”. Den fornøjelse kan ikke oversælges, prisen til trods.
Karin og Hans
 

Familie safari - safari med børn

Familie safari - safari med børn

At rejse på safari som familie, på safarirejse med børn er en fantastisk oplevelse - men det kræver viden og erfaring i planlægningen for at optiomere alle oplevelserne til hele familiens bedste.
I Kipling Travel har vi en lang og gedigen erfaring i at rejse med børn - ikke mindst på familiesafarii adskillige afrikanske lande, specielt Tanzania. Det giver en bred og stor erfaring i at arrangere safari med børn, hvorfor vi selvfølgelig gerne rådgiver om børnesafari og ikke mindst undervejs henimod afrejsen kan besvare store som små spørgsmål, der måtte komme op mod afrejse. 

I planlægningen af en familie safari gælder det blandt andet, hvor man skal bo, hvordan safarien skal planlægges og udføres - men kontakt os, for vi har været på familie safari med børn fra toårs alderen og op til 16-18 år, hvorfor vi gerne hjælper med at optimere safarirejsen for hele familien.

Lidt om priserne – Tanzania tilbud – Safari og Zanzibar rejse

Priserne på safarirejserne

Der er et stærkt begrænset antal pladser på Tanzania safarirejserne, hvorfor der tilrådes tidlig bestilling for at opnå de bedste priser og muligheder. Safarien er en åben safari med maksimalt op til 7 deltagere. 
Det er en skræddersyet rejse, hvorfor der ofte vil være mulighed for at forlænge safarien og/eller Zanzibar opholdet – ring og forhør om pris.
Forbehold for pris- og trykfejl.

Foredrag

Afrika: Kilimanjaro, safari i Tanzania og Zanzibar

9. januar 2019 · Klokken 19:30 - 21:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Kilimanjaro, safari og Zanzibar

28. februar 2019 · Klokken 19:00

Eventyrsport Vejle, Torvegade 9, 7100 Vejle

Afrika: Kilimanjaro, safari i Tanzania og Zanzibar

5. marts 2019 · Klokken 19:30 - 21:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Afrika: Kilimanjaro, safari i Tanzania og Zanzibar

20. marts 2019 · Klokken 19:30 - 21:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Sydafrika (Makutsi)

30. april 2019 · Klokken 19:30 - 21:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Afrika: Safari i Tanzania og Zanzibar

19. oktober 2019 · Klokken 11:00 - 11:30

Messen for Kvalitetsrejser i Øksnehallen. Sal A. Halmtorvet 11, 1700 København V

Vil du høre mere om rejsen?

Vælg
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.