Antal dage: 8
Priser fra: 13.498,-
Rejseform: Grupperejse
Næste rejse: 11/05/2020

Se priser & book

Klosterophold Venedig

På dette kursus er LYSET i fokus, og du får mulighed for at bruge farver og pensler til ar dykke ned I Venedigs helt unikke skønhed


Vi rejser fra København til Venedig, og herfra køres til klosteret Casa Caburlotto, der vil være vores charmerende opholdssted de næste 7 nætter.

Klostret ligger i Santa Crose distriktet, ca. 20 minutters gang fra Markuspladsen, og har både privat have og gårdhave. Det er en rolig oase, hvor du kan fordybe dig i maleriets og tegningens verden, mens byens lyde dog stadig kan høres.

Om aftenen nyder vi den sydlandske stemning og smager på det dejlige, italienske køkken.

Kurset arrangeres i samarbejde med Kunstskolen Kreativt Netværk, læs alt om kurset og rejsen her.

Venedig er en helt speciel by, og de mange kanaler giver lyset frit leje til at danse henover vandoverfladen; den perfekte kulisse for kurset.

Du kommer i ugens løb til at arbejde på byens piazzaer, langs kanalerne, i og omkring kirker og monumenter. Vi starter hjemmefra kl 9 hver dag,  og holder 1 times frokostpause i området hvor vi arbejder. Undervisningen slutter kl 16, herefter har du fri til at arbejde videre på egen hånd, besøge byens cafeer, eller slappe af hjemme i klosterhaven.

På dette kursus er det hensigtsmæssigt at arbejde med akvarel eller tegning, så du kan gå ubesværet med malergrejet i rygsækken på dagture. Husk gode vandresko, du kommer til at gå en hel del i ugens løb.

Venedig, der er hovedby i regionen Veneto, blev grundlagt i det 5. århundrede, og byen byder på mange historiske bygninger, varme farver og sydlandsk charme. I 1987 blev byen optaget på UNESCOs liste over Verdensarv.

Anitas tegne- og akvarelkursus er baseret på undervisning med individuelle samtaler, teknisk vejledning og opgaver, samt fælles billedgennemgange. Alle er velkommen, professionelle kunstnere, ambitiøse amatører og passionerede begyndere kan have stor glæde af dette kursus. I løbet af kurset får du Anitas bud på, hvordan du kan skærpe din iagttagelsesevne, forholde dig aktivt til motivvalg og bevidstgøre dine valg og fravalg i dine kunstneriske udfoldelser.

Et par af byens museer er altid et must når vi rejser ud for at opleve kunst og kultur. I løbet af ugen går vi på Accademia og ser de store mestre fra Venedig; Tizian, Tintoretto og Veronese. Museo Guggenheim er også er et besøg værd, når vi skal studerer kunstens udtryk og finder inspiration til egne streger og penselstrøg.

For Anita handler det om at du finder dit eget personlige udtryk, og at du kommer til at bruge alle sanser i dit arbejde. Anita kommer ikke til at gå i dybden med at lære dig hvordan du arbejder med perspektiv og nøjagtig tegning af et motiv – den type kursus kan du lige så godt tage derhjemme i et bekvemt værksted. Når du rejser med Anita ud på et kursus som dette skal du bringe din evne til at udtrykke din egen personlige oplevelse af stedet og rejsen i spil. Når du kan det bliver din kunst for alvor spændende, for dig selv såvel som for andre.

Du får en fridag i ugens løb, hvor du kan nyde Venedig på egen hånd, eller slappe af og arbejde i klosterets have.

Du finder en helt særlig stemning og magi i Venedig, og en helt særlig skønhed som du dykker ned i med farver og pensler. De gamle smukke bygninger på pæle i vandet, og de smalle bilfrie gader med toppede brosten, ligner ikke noget andet sted i Europa . Vi vil fordybe os i arkitekturen, byens rum, kanalerne, og alle de maleriske detaljer vi er omgivet af.

I ugens løb kommer vi bl.a. til at besøge et par kirker, der giver særligt indblik i Venedis smukke arkitektur og fantastiske historie.

Som i alle italienske byer leves livet i Venedigs gader og på cafeerne fra tidlig morgen til sen aften, og der er masser af muligheder for at samle indtryk og inspiration på alle tidspunkter af dagen.

Alle kan være med, da kurset ikke handler om klassisk tegning i traditionel forstand, mere en måde at være i nuet på – og at tegne fordi du har lyst til at udtrykke dig, mens du nyder nærværet, stemningen, stedet, og menneskene omkring dig.

At tegne og male bringer dig i en tilstand af koncentration og tilstedeværelse, som du måske sjældent oplever i en hurtig og til tider stresset verden. At udforske skønne steder i Venedig og derefter tegne eller male dem, skaber specielle og uforglemmelige minder, observeret fra en helt ny vinkel. Din skitsebog fyldes med personlige tegninger, eventuelt krydret med dagbogslignende notater, filosofiske overvejelser, og hvad du ellers bliver inspireret af i dit arbejde.

Den første og sidste aften arrangerer Anita fælles middag, øvrige aftner har du fri kl 16, og kan spise hvor og med hvem du har lyst. Klosteret vi bor på ligger i et område med mange små hyggelige spisesteder, eller du kan vælge at købe mad ud af huset og nyde det fred og ro hjemme i klosterhaven.

Vi siger farvel til Venedig efter en forhåbentlig fantastisk uge og rejser mod København med ankomst først på aftenen.

Afrejse
Pris
 
11. maj. - 18. maj. 2020
13.498,-


INKLUDERET

 • Fly København-Venedig retur på økonomiklasse
 • CO2-kompensation på flyrejser via skovrejsning i Danmark- læs mere her.
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Indtjekket bagage
 • Kursusprogram med dansk underviser
 • Transfer fra Venedig lufthavn til/fra opholdsstedet
 • 7. nt. på klosteret Casa Caburlotte, Venedig i simple enkeltværelser. Alle værelser med privat bad og toilet.
 • Simpel morgenmad
 • 10-20 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

 OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Rejseforsikring (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Afbestillingsforsikring (koster 6% af rejsens pris og skal bestilles sammen med rejsen)
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Eventuelle udflugter og entréer udover det nævnte
 • Lokal turistskat (EUR 2-3 per person/per nat)
 • Forplejning udover den nævnte
 • Drikkevarer
 • Personlige udgifter
 • Kursusmateriale skal medbringes hjemmefra
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet”
Praktisk information

Gruppestørrelse: Max. 12 deltagere

Type: Akvarel- og tegnekursus i gruppe med dansk underviser

Vejret: Venedig

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik