Rejser til Bolivia

Få en naturoplevelse ud over det sædvanlige i Bolivia

Bolivia byder på spændende jungleoplevelser ved det subtropiske lavland, spændende natur og kultur i det kolde højland, hvor sneen falder jo højere op af bjergsiderne, du kommer. Bolivia er et uimodståeligt og mangfoldigt land, som byder på rejseoplevelser til enhver. Bolivia er på mange måder et stærkt undervurderet land i det Sydamerikanske kontinent. Bolivia har virkelig sit at byde på, med naturområder og en kulturarv, der sjældent ses magen til. Lad dig forblænde af verdens største saltørken, verdens højest beliggende sø, og Bolivias hyggelige hovedstad. Tag med Kipling Travel til landet der har alt, hvad der skal til for at give dig en helt igennem unik rejse.

Se Kipling Travels rejser til Bolivia  Læs mere om Bolivia

Praktisk information

Bolivia er sammen med Paraguay det eneste land i Sydamerika uden kyster. Bolivia grænser sig op til Peru, Chile, Argentina og Brasilien. Der bor ca. 10,5 millioner mennesker i Bolivia, hvor hovedparten taler spansk.

Hovedstaden i Bolivia er Sucre, og har som mange andre sydamerikanske storbyer et arkitektonisk præg fra dengang Spanien havde sin kolonitid i kontinentet. La Paz bliver mange gange forvekslet med at være Bolivias hovedstad, da det er i denne by parlamentet holder til. Landet er opkaldt efter den sydamerikanske frihedshelt Simon Bolivar, der frigjorde Bolivia fra det spanske koloniherredømme. I dag er Bolivia det eneste sydamerikanske land med en præsident af indiansk afstamning, nemlig Evo Morales

Bolivia byder på fantastiske naturoplevelser, og kan prale af at have verdens største saltørken, et helt igennem usædvanligt syn og must at opleve på en rejse til Bolivia. Foruden den største saltørken, strækker dele af verdens højest beliggende sø, Titicaca søen, sig også ind i Bolivia. Bolivias højland er unik på mange måder, og du vil på en rejse hertil få enestående oplevelser med hjem..

Hos Kipling Travel anbefaler vi evt. at kombinere din rejse til Bolivia med Peru

 


Det skal du opleve i Bolivia


Klima i Bolivia


Visum og vaccinationer i Bolivia