Ecuador og det store Galapagos krydstogt
Antal dage: 24
Priser fra: 49.998,-
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Ecuador og det store Galapagos krydstogt

24 dages storslået kultur- og naturrejse med alt det bedste af Ecuador fra indianere og højland til Amazonas og de uikke Galapagos øer

 Fra Quito flyver vi til området Cuyabeno i Amazonas, fantastisk beliggende i primær regnskov. Her har vi vandring i junglen og sejlads på regnskoverns floder. Herefter vi tager til vulkanhøjlandet med Cotopaxi, der med sine 5.897 meter er verdens højeste aktive vulkan.

Vi fortsætter mod de højere luftlag ved Banos og Riobamba beliggende ved foden af Chimborazo, 6.310 meter.

 I Andes bjergene oplever vi gamle koloni byer, farverige markeder og inkaruiner

Denne store rejse slutter på bedste vis med et 9 dages førsteklasses krydstogt til Galapagos, der er en af Stillehavets største oplevelser – og det siger ikke så lidt. • Udforsk verdens største regnskov, Amazonas, i Cuyabeno Reservatet
 • Vi besøger i indianerbyen Otavalo og den pragtfulde koloniby Cuenca
 • Vulkanhøjlandet med Cotopaxi og Chimborazo 
 • Oplev et dyreliv på Galapagos, der med rette kan kaldes helt og aldeles unikt
 • 8 dages krydstogt påmindre motoryacht med maksimum 16 deltagere
1.

Afrejse fra København og ankomst Quito

Dag 1

Der flyves med KLM til Quito. Ankomst midt på eftermiddagen til Quito, hovedstaden i Ecuador i 2.850 meters højde. Her bliver vi mødt af en repræsentant fra Wyndham hotel, som sørger for at bringe os fra lufthavnen til lufthavns-hotellet. Her kan vi efter en lang flyrejse slappe lidt af og få en god nat søvn inden vi drager mod Galapagos dagen derpå.

Overnatning i Quito på hotel Wyndham Airport.

Mad inkluderet på flyrejsen.

2.

Quito og fly til Cuyabeno, Amazonas eventyr

AmazonasCuyabeno-Ecuador

Vi kører den korte tur fra lufthavnshotellet til Quito lufthavn og flyver til Lago Agrio og sejler efter ankomsten videre ind i Cuyabeno Reservatet, der er et fantastisk smukt jungleområde i Amazonas med store naturoplevelser. Amazonas har et mytisk element forbundet til sig. Alene ordet er billedskabende; eksotisk dyreliv, urbefolkninger og saftig-grøn regnskov. At det er verdens sidste tropiske regnskov med uberørte områder tilfører blot stof til mytefortællingen. Det er den største flod i verden og altså lidt af et bassin, der krydser 8 landegrænser. Desværre er området også kendt for ødelæggende træhugst. At få øjenkontakt med en anakonda er ikke noget, man bør forvente. Den er der – ligesom alle de andre arter, men dyrene er sky og foretrækker at holde sig på afstand af nysgerrige blikke. Sanserne bliver skærpet her, det sker helt naturligt, når lydkulissen for eksempel fyldes med brøleabernes morgenvækning. Et møde med Amazonregnskoven er en oplevelse for livet. Vi bor i afslappende og smukke omgivelser på Siona Lodge.

Overnatning i Cuyabeno på Siona Lodge.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

3.

Amazonas eventyr, junglevandring, sejlads ad regnskovens floder

Amazonasjunglen

Vi tilbringer dagen i junglen med et spektakulært dyreliv, hvor vi kommer tæt på naturen på vandring gennem tropisk regnskov og hører om det unikke planteliv og mange af planternes medicinske virkning. På turene vil der være flere deltagere. Der kan være meget mudret, og derfor får vi udleveret gummistøvler, og stierne kan til tider være decideret elendige, men det er en fantastisk spændende og flot oplevelse. Om eftermiddagen tager vi ud på floderne, og måske er der mulighed for at fiske efter pirañas eller tage på udkig efter de lyserøde ferskvandsdelfiner. Mens solen går ned, kan vi nyde en svømmetur i lagunen samt tage på aftensafari, når mørket falder på, og lydene tager til i styrke.

Overnatning i Cuyabeno på Siona Lodge.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

4.

Kaimaner, søkøer, floddelfiner og anakondaer. Besøg til indianersamfund.

Dag 4

Vi besøger i selskab med andre rejsende et indianersamfund, Siona community, hvor vi får et indblik i deres daglige gøremål og livsvilkår i regnskoven som farmere og fiskere. Vi besøger en lokal familie, der blandt andet viser os, hvordan vi laver yuca-brød, og hvis vi er heldige, besøger vi også den lokale shaman. Dyrelivet er enestående, og der er mulighed for at spotte alt lige fra sorte kaimaner, anakondaer, aber og søkøer til lyserøde ferskvandsdelfiner, men alene visheden om, at de er derude og sikkert holder et vågent øje med os, bør bestemt også tælle.

Overnatning i Cuyabeno på Siona Lodge.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

5.

Vi forlader Amazonas og flyver tilbage mod Quito

Dag 5

Efter morgenmaden tager vi afsked med Cuyabeno Lodge og Amazonas og påbegynder transporten tilbage mod Quito, først med kano og derefter med fly.

Overnatning i Quito på Hostal Fuente de Piedra 1 eller 2.

Morgenmad og frokost er inkluderet.

6.

Byrundtur i Quitos gamle kolonibydel

Dag 6

Denne formiddag skal vi på byrundtur i Quitos gamle historiske kolonibydel, der af UNESCO i 1978 blev noteret som bevaringsværdig verdenskulturarv. En slentretur rundt i de gamle snørklede gader med alle de gamle kolonibygninger, byder bl.a. også på besøg til et par af de interessante kirker. Turen kommer bl.a. forbi Church of San Francisco, der tilhørte franciskanerordenen og er den ældste kirke i Ecuador (fundamentet stod klar i 1534).
Også jesuitterkirken La Compania besøges samt den imponerende katedral på den centrale plads, Plaza de la Independencia. Efterfølgende vandres op på udsigtspunktet El Panecillo, hvor der er en storslået udsigt over Quito.

Om eftermiddagen vil der være mulighed for på egen hånd at tage taxa til Ækvatormonumentet (Mitad del Mundo) lidt uden for byen. Her finder man et besøgscenter og alskens gøgl og der er mulighed for at stå med et ben på hver side af klodens halvdele.

Overnatning i Quito på Hostal Fuente de Piedra 1 eller 2.

Morgenmad er inkluderet.

7.

Quito, indianermarked i Otavalo

Dag 7

Efter morgenmaden køres mod indianerbyen Otavalo, der er berømt for sit farvestrålende lørdagsmarked og sine imødekommende indbyggere, som ofte er klædt i deres respektive landsbyers særegne klædedragter. Der er to markeder, hvor det ene er for de lokale, der kommer fra alle de omkringliggende landsbyer for at handle og det andet er turistmarkedet, hvor der kan købes alt i lokalt fremstillet kunsthåndværk, primært vævede produkter. Turistmarkedet afholdes principielt dagligt, så der er ingen grund til at fortvivle, hvis kabalen ikke går op med en lørdag. Otavaloindianerne er fantastisk dygtige med væven – det hævdes, at der i området er blevet vævet i 4.000 år. De klarer sig rent faktisk bedst økonomisk af alle de indianske grupper i Ecuador, idet de har formået at tjene gode penge på deres mesterlige håndværk, samt på turisme.

Vi besøger efterfølgende landsbyen Cotacachi kendt for kunsthåndværk og en gammel håndværker tradition omkring læderting og tager forbi den smukke Cuicocha kratersø, inden vi når frem til vores charmerende Hacienda tæt på Otavalo hvor vi overnatter.

Overnatning i Otavalo på den charmerende Hacienda Pinsaqui.

Morgenmad og aftensmad er inkluderet.

8.

Otavalo og vandretur Cotopaxi Nationalpark

Cotopaxi-i-Ecuador

Vi kører fra Otavalo gennem højlandet ad Vulkanernes Avenue mod Cotopaxi, der med sine 5.897 meter er verdens højeste aktive vulkan. Fremme i Cotopaxi Nationalparken spiser vi frokost på vores hyggelige overnatningssted i selve parken, som er en lokal hacienda ombygget til at huse nationalparkens gæster.
Efter frokost er der valg mellem to vardreture i parken. Med den  fantastisk smukke vulkan som baggrund, tager I enten en vandretur til søen "Laguna Limpio Pungo" i ca. 3.800 meter højde, hvor man forhåbentlig ser nogle af områdets sky lamaer, vicunia, de små marsvin som mylder omkring og for de heldige, den gigantiske kondor. Eller også på en lille køretur gennem parken og efterfølgende vandretur op i nærheden af bjergets gletcher kant i omkring 5000 meters højde.  Begge ture er gode oplevelser i den skønne og lidt rå natur som Cotopaxi Nationalpark består af. Aftenen nydes tilbage i haciendaens hyggelige atmosfære.

Overnatning nær Cotopaxi Nationalpark på Hacienda Tambopaxi

Morgenmad, frokost og middag er inkluderet.

9.

Fra Cotopaxi vulkanen til de varme kilder i Baños

Dag 9

Vi forlader Cotopaxi-området og fortsætter op i det svale højland og den hyggelige kurby Baños beliggende i behagelige 1.800 meters højde. Inden vi når frem til Baños besøger vi nogle landbyerne i området og hvis vi på dagen rammer et af de lokale markeder, gør vi et stop her. 

Overnatning i Baños på Hotel Isla del Baños.

Morgenmad er inkluderet.

10.

Baños, vandfald, afslapning og egne eventyr

Dag 10

I løbet af formiddagen er der besøg og let vandretur til vandfaldet, Pailon Del Diablo.

Efter frokost er der en rolig og afslappende eftermiddag i Baños Der er tid til hyggelig slentretur omkring den centrale plads eller et forfriskende kurbad i en af byens varme kilder.

Overnatning i Baños på Hotel Isla del Baños.

Morgenmad er inkluderet.

11.

Landbyer i højlandet, Chimborazo vulkanen og den gamle koloniby Riobamba

Vicunas-i-hoejlandet

Der fortsættes gennem højlandet til en de større byer i højlandet, Riobamba, smukt beliggende ved foden af den mægtige Chimborazo vulkan, 6.310 meter højt. Let vandring i det smukke fredede naturområde, Chimborazo Vicunas Reserve, inden indkvartering på hyggeligt central beliggende hotel i byen.

Der er mulighed for en hyggelig ”walking tour” på egen hånd omkring byens hyggelige pladser omkranset af smukke kirker og spansk koloniarkitektur. Vi overnatter på et gammelt og stemningsfuldt Hacienda i udkanten af Riobamba.

Overnatning nær Riobamba på Hacienda Abraspungo.

Morgenmad er inkluderet.

12.

Togtur i Andesbjergene, inkaruiner og den hyggelige by Cuenca

Dag 12

I dag er der mulighed for at foretage en af sydamerikas helt legendariske togrejser fra Alausi til Devils Nose, det unikke klippesceneri El Nariz del Diablo, på dansk Djævelens Næse. En flot tur men toget holder næppe tidsplanen, hvorfor man i såfald ikke når inkaruinerne ved Ingapirca. Vi har derfor ladet det være op til den enkelte om denne togrejse ønskes og i så fald aftales den med guiden og betales på stedet. Toget kører hver onsdag, fredag og søndag (koster USD 35-45)

Man regner med, at ruinerne ved Ingapirca såvel har været et fæstningsværk som et administrativt center, indtil de spanske conquistadores besejrede inkaerne i den sydlige del af landet. Soltemplet vidner også om religiøs brug og der er her eksempler på det smukke inka stenarbejde med de enorme tilhuggede blokke, der passer på millimeteren.
Efterfølgende er der besøg på museet, der fremviser primært smykker, keramik og redskaber fundet i udgravningerne i området.
Fra Ingapirca køres til den pragtfulde koloniby Cuenca.

Overnatning i Cuenca på Hotel Inca Real.

Morgenmad er inkluderet.

13.

Cuenca - bytur i den gamle koloniby

Dag 13

Byrundtur til fods i det spændende kolonicentrum, der blandt andet bringer til katedralen, mange kolonihistoriske bygninger og museet for religiøs kunst Museo de la Conseptas, beliggende i et smukt gammelt kloster. Der er besøg til en fabrik, der producerer et af byens vartegn, nemlig højst misvisende, den berømte Panamahat, der slet og ret ikke kommer fra landet af samme navn. På vej ud af byen til Las Cajas Nationalparken gøres holdt ved det farvestrålende blomstermarked. Las Cajas ligger godt 30 km. kørsel fra Cuenca og byder på et smukt landskab domineret af flere søer. Her gror det unikke quinuatræ, der klarer sig bedst i meget store højder. Parken byder på rigt fugleliv og med en god portion held spottes bjergtucanen med det grå bryst.
Sidst på dagen returneres til Cuenca.

Overnatning i Cuenca på Hotel Inca Real.

Morgenmad er inkluderet.

14.

Cuenca til Guayaquil - Las Cajas Nationalpark

Dag 14

Vi forlader Cuenca og kører mod Guayaquil. Undervejs gør vi stop ved Las Cajas Nationalpark, der er et smukt bjergområde med stejle klipper, søer og skove.

Overnatning i Guayaquil på Hotel Ramada

Morgenmad er inkluderet.

15.

Fly Guayaquil til Galapagos - krydstogt og indkvartering på Galapagos krydstogt

havskildpadde

I dag begynder eventyret, der for mange har været en livslang drøm, nemlig rejsen 1000 kilometer ud i Stillehavet til det absolutte mekka for naturelskere - Galapagos. Øerne - som de fleste kender fra Darwin’s ”Arternes oprindelse”, byder på enestående møder (også helt tæt på) med de unikke havleguaner, kæmpe krabber, hav- og kolossale landskildpadder, Albatrossen (dog ikke hele året), Pingviner, pelssæler, søløver, fregatfugle, den blåfodede sule og et utal af andre spændende dyr og fugle. Nogle gange må vi næsten skræve ind over en fugl, der ligger på rede midt på stien.

Vi forlader Quito og flyver til øen San Cristobal. I lufthavnen bliver vi modtaget af vores crew, som sørger for at vi når frem til krydstogtskibet.

Herefter fortsætter vi til Puerto Ayora hvor der er besøg på Darwin Instituttet, hvor vi bliver sat ind i alt fra Charles Darwins teorier, til øernes specielle dyreliv og det store igangværende fredningsarbejde, der løbende foregår. Det bliver til besøg i det omfattende Visitor Center, og det nærliggende skildpadde rehabiliteringsprojektet inden vi lægger fra kaj og starter på det store Galapagos krydstogt med førsteklasses katamaranen Treasure of Galapagos.

De lange stræk mellem øerne sejles altid om natten, så dagene kan bruges til at gå på eventyr i land (typisk om formiddagene) eller til vands. Der kan typisk snorkles fra båden om eftermiddagene. Der sejles korte stræk om dagen, når der skal skiftes ankerplads, eller hvis vi skal til en anden ø, der ligger tæt på.

Der kræves ikke nogen særlig god fysik for at kunne deltage. Men det skal bemærkes, at man skal kunne klatre ned i gummibåden og klare en våd landgang og vade i land. Ligeledes er der typisk stejle skråninger, som skal forceres, når vi skal fra anløbsstranden og op på selve øen.

Overnatning på Galapagos krydstogtskibet

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

16.

Galapagos krydstogt, unikke landskaber på Santiago og Bartolome øerne

Dag 16

Galapagoskrydstogtet forsætter til øen Santiago nordvest for Santa Cruz. Vi lander i det geologiske unikke område Sullivan Bay. Her er et goldt og råt  landskab, hvor sorte lavastrømme har dannet en knudret nærmest boblet overflade. Den størknede lava er ikke eroderet og fremstår nærmest som var den størknet i går.

Vi fortsætter til et andet af Galapagos store geologiske fænomener, øen Bartolomé. Et mageløst landskab hvor der fra toppen er en fantastisk udsigt ned over Pinnacle Rock, dets gamle krater og de nærmeste øer. Bartolomé har også gode snorkelmuligheder med så fiskestimer, farverige koralfisk og nu og da pingviner og de fredelige hvidtippede revhajer.

Overnatning på Galapagos krydstogtskibet

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

17.

Galapagos krydstogt, North Seymour og Mosquera, fregatfugle, landleguaner, søløvekolonier, blåfodede suler

Ecuador-Galapagos

Krydstogtet er nu fremme ved den fuglerige ø North Seymour. Her er Galapagos største koloni af fregatfugle, hvor hannerne som parring signal er kendt for at ”puste” sig op og fylde deres røde strubeposer op som var det en ballon. Også de blåfodede suler holder til her. Og der er mængder af måger og terner, søløver på stranden og enkelte landleguaner som tromler afsted gennem kaktusbevoksningen.

Herefter fortsætter vi til den lille ø Mosquere Islet som kun er omkring 160 meter bred. Men stedet har en at de største koncentrationer af søløver på Galapagos, et sted hvor spækhuggere specialiserede i at jage søløver nu og da dukker op for at få et måltid. På øen er også havleguaner og mange af de farverige Sally Light food krabber. Gode snorklings muligheder ved øen.

Overnatning på Galapagos krydstogtskibet 

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

18.

Galapagos krydstogt, Plazas med landleguaner, kaktusskov, fregatfugle, San Cristobal

havleguan

Skibet fortsætter mod østsiden af Santa Cruz, hvor vi søger ind til den lillebitte ø, Isla Plaza Sur tæt på kysten til Santa Cruz. Plaza Sur er dannet ved, at havbunden har løftet sig. I størrelse syner øen ikke af meget, men ikke desto mindre er den uhyre interessant med sin specielle vegetation af lave røde vækster og noget nær garanti for at observere landleguanerne, der typisk er at finde i skyggen fra de store kaktus. Ofte kan man se pelikaner, svalehalemåger og fregatfugle samt en mængde andre fugle, der stortrives ved denne klippekyst. Klipperne er også hjem for en større koloni af larmende søløver.

Vi sejler videre mod San Cristóbal. Vi går i land på den fantastisk smukke og kridhvide koralsandstrand ved Cerro Brujo. Søløver ligger og driver i det tørre, bløde sand og er helt ugenerede af vores besøg.

Overnatning på Galapagos krydstogtskibet 

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

19.

Galapagos krydstogt, San Cristobal, skildpadder i højlandet og Interpretation centeret

Dag 19

San Cristobal er den første ø, hvor Charles Darwin gik i land fra S/S Beagle i 1835. Den er samtidig den østligste og ældste ø i gruppen. Vi besøger Interpretation centeret og hører om Galapagos øernes historie. Herefter op i højlandet til Cerro Colorado, hvor de store landskildpadder holder til. Hvorefter vi sætter kursen sydover mod øen Espanola.

Overnatning på Galapagos krydstogtskibet 

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

20.

Galapagos krydstogt, Espanola havleguaner, albatrosser og blåfodede suler

Galapagos-blaafoede-sule

Om morgenen er vi fremme ved ved Española Island, hvor båden ligger for svaj i bugten Gardner Bay. Stedet  er hjemsted for en større koloni af søløver, og der er mulighed for at komme meget tæt på dem, både når vi er på land og ligeledes til vands. Ofte er der mulighed for at svømme sammen med søløverne, og ellers kan der både svømmes og snorkles fra både skib og strand.

Punta Suarez på en anden kyst ved Española Island, venter der os naturoplevelser af ypperste verdensklasse. Her er øernes eneste yngleplads for de mægtige albatrosser. De er typisk at finde på øen fra slutningen af marts til de første dage af januar. Her er også de, for øerne, særegne havleguaner med de orangerøde pletter, den blåfodede sule, svalehalemåger, Darwin-finker, lava-firben og en mængde af forskellige havfugle, der kredser rundt om klipperne på øen.

Overnatning på Galapagos krydstogtskibet

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

21.

Galapagos krydstogt, Floreana, flamingoer, søløver og "postkontor".

Dag 21

Om morgenen ankres op på Floreana Island ved Post Office Bay, der har historisk betydning, idet hvalfangere i det 18. århundrede etablerede en tønde til post, hvor ideen var, at man lagde brevene i tønden og så skulle de bringes til deres bestemmelsessted af andre sømænd som kom forbi. I dag bruges tønden primært af håbefulde turister. Bugten var i øvrigt også landsættelsesstedet for nogle af de første kolonister på øen, der primært slog sig ned her, idet der var en del frodigere og mere føde end på mange af de andre øer i gruppen.

Om eftermiddagen nås Punta Cormoran. Her ses typisk den største koncentration af flamingoer i den smukke lagune, klemt inde mellem 2 vulkankratere. Foruden flamingoerne er der et væld af vadefugle, en søløvekoloni samt spøgelseskrabber. Også her lægger havskildpadderne deres æg i strandenes fine, hvide koralsand. På øen er der et rigere planteliv end på mange af de andre øer.

Der er normalt mulighed for at snorkle blandt rokker og havskildpadder her. 

Overnatning på Galapagos krydstogtskibet

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

22.

Galapagos krydstogt, landleguaner og kaktusskove på Santa Fe og stranden Tortuga Bay

Dag 22

Skibet har atter sat stævnen mod nord, og vi er nået frem til den lille ø, Isla Santa Fe (Barrington Island), hvor der ankres op i en lille pittoresk bugt på nordøstkysten. Vi bliver sat i land og følger stien til øens højt beliggende udsigtspunkt, hvor vi sandsynligvis igen møder landleguanerne. Vi går en tur i den exceptionelt høje kaktusskov, der sammen med leguanerne er øens største trækplaster. 

Skibet fortsætter mod øen af Santa Cruz og Tortuga Bay, der er en af Galapagos smukkeste strande med skønne sandstrande og tyrkisblåt vand.

Overnatning på Galapagos krydstogtskibet

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

23.

Santa Cruz, Puerto Ayora, hjemrejse

Vi ankommer om morgenen til Puerto Ayora på Santa Cruz. Efter afskeden med besætningen besøger vi højlandet og El Chato hvor landskildpadderne lever frit, for at opleve de store skabninger under åben himmel 

Herfra går turen nordsiden af Santa Cruz for at tage den lille færge til øen Baltra hvor lufthavnen ligger.

Herfra til Guayaquil ved middagstid og midt på aftenen begynder hjemrejsen mod København.

Morgenmad er inkluderet.

24.

Ankomst til København

Ankomst til København. Velkommen hjem. 

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
22. august - 10. december 2017
53.998,-
51.998,-

11. december 2017 - 9. januar 2018
Kontakt os
Kontakt os

10. januar - 23. juni 2018
52.498,-
49.998,-

24. juni - 21. august 2018
53.498,-
50.998,-

22. august - 10. december 2018
52.498,-
49.998,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Quito retur med KLM via Amsterdam på økonomiklasse
 • Skatter og afgifter fra København
 • Flyrejse Quito-Lago Agrio (Cuyabeno) retur på økonomiklasse
 • Flyrejse Quito-Santa Cruz // San Cristobal-Quito på økonomiklasse
 • Transfer og transport i privat bil med chauffør (enkelte ture foregår i mindre grupper, f.eks. udflugterne i Amazonas)
 • Overnatninger i delt dobbeltværelse på turistklasse inkluderet morgenmad
 •   1 nat på hotel Wyndham Airport i Quito
 •   3 nætter på Siona Lodge i Cuyabeno Amazonas
 •   2 nætter på Hostal Fuente de Piedra 1 eller 2 i Quito
 •   1 nat på Hacienda Pinsaqui i Otavalo
 •   1 nat på Hacienda La Cienega nær Cotopaxi Nationalpark
 •   2 nætter på Hotel Isla del Baños i Banos
 •   1 nat på Hacienda Abraspungo nær Riobamba
 •   2 nætter på Hotel Inca Real i Cuenca
 •   1 nat på hotel i Guayaqyuil
 •   7 nætter/8 dage på turistklasse Galapagos krydstogt Eden, som har et begrænset antal pladser. Vi anbefaler derfor, at du booker din rejse så tidligt som muligt.     Alternativt kan vi selvfølgelig tilbyde mange andre gode både
 • Morgenmad, frokost og aftensmad i Amazonas
 • Morgenmad, frokost og aftensmad på Yacthen på Galapagos
 • Aftensmad dag 7 på Hacienda Pinsaqui, og frokost og aftensmad dag 8 på Hacienda La Cienega
 • Rundture og sightseeing med engelsktalende lokalguide. BEMÆRK! De indianske guider i Amazonas taler ikke altid verdens bedste engelsk
 • Entreer ved seværdigheder
 • Produktansvarsforsikring
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

IKKE INKLUDERET

 • Galapagos Nationalpark skat på 115-130 USD pr. person
 • Busbillet lufthavnen Baltra-kanalen Itabaca USD 5,- pr. person pr. vej (betales lokalt)
 • 5 USD per person til Siona samfundet i Cuyabeno Reserve (skal betales lokalt)
 • Ekspeditionsgebyr (145,- pr. faktura)
 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkepenge
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet” 
Praktisk information

Bedste rejsetid: Rejsen kan foretages hele året. Galapagos bør dog ikke besøges i de urolige måneder august og september

Type: Individuel kultur- og naturrejse med rundture i alle byer og udflugter på Galapagos øerne med guide og entreer ved seværdigheder

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

Bådene på: Galapagos

Information om: Galapagos-øerne

 

Galapagos - et par ord om krydstogtet

Den nævnte sejlrute er vejledende, idet Darwin Instituttet forbeholder sig retten til at ændre i sejlplanen helt op til afrejsen grundet lokal fredning af dyrene etc. På land må man normalt kun færdes på de afmærkede stier og man lytter 100 % til anvisningerne fra den lokale engelsktalende guide, som typisk også er biolog. Mange af dyrene er ligesom på Darwins tid lykkeligt uvidende om den menneskelige trussel, hvorfor de virker meget tamme – lad være med at røre eller komme alt for tæt på.

Foredrag

Peru – Inkariget og Machu Picchu

21. oktober 2017 · Klokken 15:00 - 15:30

Øksnehallen. Sal E

Ecuador og Galapagos

25. oktober 2017 · Klokken 17:30 - 19:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Ecuador og Galapagos

2. maj 2018 · Klokken 17:30 - 19:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Vil du høre mere om rejsen?

Vælg