Antal dage: 14
Priser fra: 20.998,-
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Kiplings aktive Colombia med Lost City

Bogotá, charmerende Cartagena, trekking til "Lost-City" og Caribisk strandidyl


Afgang fra København til Colombias hovedstad Bogota. Ved ankomst til Bogotá bliver vi mødt af vores repræsentant, som tager os til hotellet. Vi skal bo i ”La Candelaria”, som er kolonidelen af byen beliggende midt i Bogotá, tæt på alle de spændende seværdigheder.

Overnatning i Bogotá

Mad på flyrejsen er inkluderet.

Dag 1

Efter morgenmaden, bliver vi mødt af vores guide, som tager os på byrundtur til fods og starter med at besøge de historiske gader i Bogotá og Plaza Bolivar – med katedralen, højesteret og kongressen. Herefter besøg til Guldmuseet, som er et af de mest overdådige i verden, med guldstykker samt kunst fra kulturerne i Colombia. Endelig bliver der også mulighed for at se værker af den verdenskendte kunstner Botero på Boteromuseet. Turen slutter om eftermiddagen med en tur i kabelbanen op til Monserrate-bjerget med kirken på toppen (3100 m), herfra er der en pragtfuld udsigt over millionbyen. 

Bogotá, Colombias hovedstad, ligger i ca. 2.600 meter over havet og har en befolkning på omkring 10 millioner, hvis man inkluderer forstæderne. Byen er vokset kolossalt de sidste årtier og det er et spændende samlingspunkt for alle de befolkningsgrupper der findes i Colombia. Det er byen hvor rige og fattige mødes, hvor den hypermoderne verden kolliderer med traditioner fra gammel tid og hvor både hestevogne og Ferrais deler vejbaner.

Overnatning i Bogotá

Morgenmad er inkluderet

Dag 2

Vi udskifter det tempererede klima i Bogotá med tropisk varme, når vi flyver til Santa Marta der ligger pragtfuldt i en bugt i den caribiske del af Colombia. Selvom byen ikke er så velbevaret som Cartagena, er den hyggelig og mindre turistet end sin ”storebror” og har ligeledes en spændende historie. Her er det en god ide at nyde den sidste luksus, inden eventyret til The Lost City begynder.

Overnatning i Santa Marta

Morgenmad er inkluderet.

Dag 3 marker

Om morgenen bliver I hentet og kører omtrent tre timer op til landsbyen Machete Pelao. Det første stykke køres ad fin vej, og sidste stykke kommer I til at køre på en ret dårlig jungle- og bjergvej. Der spises frokost i landsbyen, inden I drager af sted med gruppen og guiden mod den første lejrplads på vej til den forsvundne by.

Denne første dag er op ad bakke eller bjerg, og i tilfælde af regnvejr kan der på grund af det røde ler være temmelig glat. Men hvis vejret holdet tørt vil det undervejs være fristende – og kan varmt anbefales – at tage en svømmetur i et af de små flodbassiner, da solen kan banke nådesløst ned fra himlen. I overnatter i lejren Los Asarios eller Donde Adan hvor I tilbringer natten i køjesenge eller hængkøje i den primitive jungel camp.

Morgenmad, picnic-frokost og aftensmad er inkluderet.

Tid
3-5 timer
Telt
Simpel jungle camp
Machete Pelao, start på trekking ind til The Lost City

Efter en tidlig morgenmad tager I for alvor ind i junglen og forlader landskabet med blandet skov og små landbrug. Området er i den tropisk jungle, hvor vandringen gennem det smukke landskab går op og ned og gennem floder. Da I går gennem regnskoven kan vandringen føles anstrengende på grund af den høje luftfugtighed og varmen. I dag har vi i alt ca. 6-7 timers vandring og kommer hen ad eftermiddagen til et lille Kogi indianer samfund og den rustikke camp. 

Morgenmad, picnic-frokost og aftensmad er inkluderet.

Tid
7-8 timer
Telt
Simpel jungle camp
Lost City Trek - dybere ind i junglen

Ofte ligger skyerne lavt, men man kan fornemme de høje regnskovsklædte bjerge, der omkranser The Lost City. Efter morgenmaden skal I det sidste, men ret strabadserende stykke hen til, hvor trapperne op til The Lost City starter. Her får man klart en følelse af at befinde sig i Indiana Jones-omgivelser, og det er simpelthen en kæmpeoplevelse at stige op ad trapperne til dette glemte miniparadis.

The Lost City er en af de største præcolombianske bosættelser, der formodes grundlagt i det 8. århundrede, hvilket er 650 år tidligere end det legendariske Machu Picchu i Peru. Stedet blev først opdaget i 1972 af en gruppe lokale røvere, der fandt den forladte by og begyndte at sælge guldfigurer og keramiske krukker på det lokale sorte marked. Arkæologer, ledet af direktøren for Instituto Colombiano, fandt frem til stedet i 1976, hvorefter det blev genopbygget de efterfølgende 6 år. Der er god tid til at gå rundt i det store ruin-område og fotografere og nyde dette magiske sted.

Læs Børsen Pleasures artikel fra Lost City her.

Morgenmad, picnic-frokost og aftensmad er inkluderet.

Tid
6-8 timer
Telt
Simpel jungle camp
Lost City - den forsvundne by Ciudad Perdida

Efter en tidlig morgenmad er der en god lang vandretur (5-6 t) tilbage til Machete Pelao, hvor frokosten venter. Husk at tage en svømmetur i de naturlige bassiner – det er pragtfuldt afkølende. Efter frokost (og måske en kold øl!) bliver vi kørt til Tayrona naturpark, hvor der bliver rig lejlighed til at nyde stranden og naturen, og ikke mindst pleje legemet efter trekking turen.

Overnatning i Tayrona

Morgenmad og picnic-frokost er inkluderet.

Tid
4-6 timer
Tayrona ved kysten

Brug dagen i Tayrona naturparken, hvor man blandt kan opleve aber, delfiner, kondorer og ørne. Tayrona er et smukt natur- og strandområde der ligger for foden af Sierra Nevada de Santa Marta bjergene. Der vil være tid til at udforske området på egen hånd evt ved en dejlig vandretur, eller er man mere til vand er der rig mulighed for en dukkert fra palmestrande i en af de mange af områdets små laguner. 

Overnatning i Santa Marta

Morgenmad er inkluderet.

Dag 8

Dagen er til afslapning og egne oplevelser i Tayrona.

Overnatning i Tayrona.

Morgenmad er inkluderet.

Dag 9

Efter morgenmaden kører vi i bil fra Tayrona til Cartagena. Det er en smuk tur gennem det caribiske landskab med havet tæt ved. Sidst på eftermiddagen tager vi på en lille vandretur i den fantastiske gamle bydel og hvorfor ikke tage en Caipirinha-drink på den atmosfærefyldte Café del Mar på den gamle bymur med udsigt over en magisk caribisk solnedgang.

Overnatning i Cartagena

Morgenmad er inkluderet.

Dag 10 Cartagena - historisk bydel

Formiddagen byder på en byrundtur i Cartagena på cykel, der formentlig er den smukkeste og mest berømte og interessante by i Colombia. Både den karakteristiske stenmur, der omkranser den gamle bydel, og fortet indenfor har plads på UNESCOs verdensarvsliste. Byen blev grundlagt i 1533 og var gennem den spanske kolonitid området vigtigste havneby og den primære handelsrute mellem Spanien og kolonierne i Sydamerika. Det er en romantisk by med bougainvillea-dækkede balkoner, og byen emmer af legender og eventyr. Den yderst velbevarede og renoverede gamle kolonidel og dens forter, slotte og monumenter giver nogle helt fantastiske rammer, hvor historiens vingesus virkelig kan fornemmes. Om eftermiddagen er der mulighed for, på egen hånd, at slentre rundt i byens charmerende gader.

Læs mere om Colombiarejser og Cartagena her.

Overnatning i Cartagena

Morgenmad er inkluderet.

Dag 11 Cartagena fortet

Dagen er til afslapning og egne oplevelser i Cartagena.

Overnatning i Cartagena

Morgenmad er inkluderet.

Gadebillede Bogota

I dag slutter en begivenhedsrig rejse, og det er blevet tid til at tage afsked med Colombia og vende næsen hjemad. Der er transport til lufthavnen i Cartagena for fly til Danmark, med mindre I forlænger rejsen med et ophold ved de smukke caribiske strande på Colombias nordkyst i Sanquare naturel reserve eller til et afslappende ophold på den unikke tropeø Providencia. 

Morgenmad og mad på flyrejsen er inkluderet.

tropeø Providencia

Ankomst Danmark igen efter en stor spændende og aktiv Colombiarejse.

Velkommen hjem

Dag 14
Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
10. jan. - 18. jun. 2020
24.498,-

19. jun. - 16. aug. 2020
26.498,-

17. aug. - 10. dec. 2020
24.498,-

11. dec. 2020 - 9. jan. 2021
Kontakt os

10. jan. - 17. jun. 2021
23.498,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Bogota/Cartagena-København på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og -afgifter fra Danmark
 • Flyrejse Bogota-Santa Marta på økonomiklasse
 • CO2-kompensation på flyrejser - læs mere her.
 • Bagage på flyrejsen – 1 stk. håndbagage og 1 stk. bagage til check-in
 • Transfer og transporter med privat bil med chauffør
 • Transport til/fra trek i 4-hjulstrækker med chauffør og foregår i mindre international gruppe
 • Hotelovernatning i delt dobbeltværelse på charmerende turistklasse:
 •   2 nætter på Casa Deco i Bogota
 •   1 nat på Casa de Carolina i Santa Marta
 •   3 nætter på Hotel Yachay i Tayrona
 •   3 nætter på Hotel 3 Banderas i Cartagena
 • 4 dages/3 nætters Lost City trek, med basale soveforhold på madras eller hængekøje
 • Heste til bagage (OBS: max 6 kg). Du skal kun selv bære en dagturssæk
 • Måltider som nævnt i programmet
 • Nævnte rundture, udflugter og sightseeing med lokal engelsktalende guide
 • Entreer ved seværdigheder og Tayrona Nationalpark
 • 10-20% rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

 OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
  Obs. Vær opmærksom på, at forsikringen skal dække trekkingrejser. Gouda rejseforsikring dækker trekking i alle højder
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Forplejning udover den nævnte samt personlige udgifter
 • Drikkepenge (beregn USD 80-90 til hele rejsen)
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet”
Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Isla Mucura Caribien
Badeferie til Isla Mucura i Caribien - 3 nætter
Pris fra 5.698 kr./person
Sanquare Reserva Natural Caribien
Badeferie til Sanquare Reserva Natural i Caribien - 3 nætter
Pris fra 6.198 kr./person
Deep Blue Hotel Caribien
Badeferie til Isla de Providencia i Caribien - 3 nætter
Pris fra 7.298 kr./person
Tillæg for enkeltværelse - alle nætter
Pris fra 3.498 kr./person
Praktisk information

Type: Kultur og vandring med lokale engelsktalendeguide

Gradering: B (Let-middel)

Vejret: Cartagena

 

Generelt om trekket:

Det er primitive forhold på trekket til Lost City. Der er mulighed for at overnatte i senge eller i hængekøjer om natten og ellers er niveauet reelt Backpacker-niveau.

Trekket tager 4-5 dage afhængig af tempo og vejrlig, hvorfor der kan være en nat mere på hotel efter trekkingturen, hvilket ikke vides ikke hjemmefra.

Man bør kun medbringe det allermest nødvendige (strengt nødvendige), eftersom det er et (formodentlig vådt) tropisk trek hvorfor der skal pakkes efter meget fugtige/våde forhold. Den øvrige bagage opbevares af lokal operatør ved udgangspunktet for trekket. Der udleveres en Drybag som man pakker om i - og det er den som blive transpoteret. Du skal dermed kun gå med en lille dagsrygsæk selv. 

Velkommen på eventyr!

 

Udkast til pakkeliste

Lette vandrestøvler

Lette sandaler

Kasket til sol og regn

3-4 Tshirts

Trøje til aften/morgen

Shorts

Et par lange bukser til aften/morgen (evt Zip-off)

Let regnjakke eller regnponcho

4-5 par sokker

Vandflaske

Lille hurtigt tørrende håndklæde

Pandelampe/lommelygte

Kamera

Dagtursrygsæk

Lagenpose/tynd sovepose

Solcreme

Myggerepellent

Vandrestave

Personlig toiletsager inkl spritgel til desinficering

 

På grund af det dårlige image er Colombia et land, som til en vis grad føles uberørt. Pionerånden lever her i bedste velgående. Derfor er Colombia for den eventyrlystne rejsende, som brænder efter at opleve noget nyt. Det kan efterhånden være svært at finde nye, eksotiske steder, men Colombia er altså så afgørende et af dem. Som rejsende i Colombia sker det ofte, at vi hører den ekstremt imødekommende lokale befolkning anmode om, at vi tager hjem og spreder det glade budskab om, at Colombia nu er sikkert. Det er bestemt oplagt at understrege Colombias skønhed og den kulturelle rigdom, på den anden side findes imponerende natur og kultur, heldigvis, i mange spændende lande verden over. Det, der for alvor adskiller Colombia fra andre lande, er den autentiske atmosfære, der får landet til at fremstå nærmest jomfrueligt. Tag imod et colombiansk eventyr – velvidende at risikoen for at miste sit hjerte til landet i den grad eksisterer.

Colombia - et rejseland?

Vi er klar over, at mange danskere ikke umiddelbart forbinder Colombia med et rejseland – kan det virkelig passe, at det er en destination, som er et besøg værd? Til det kan vi kun svare med et rungende ja. For selv om vi naturligvis er bevidste om, at Colombia stadig har ry for at være et farligt land – og da også har været en usikker destination tidligere – så er det i dag et land, hvor sikkerheden er optimeret, og forholdene for turister er forbedret markant. Narkobaronernes kronede dage er ovre, og den colombianske befolkning hilser de nye tider velkomne. I danskernes bevidsthed vil Colombia formentlig fortsætte med at frembringe associationer knyttet til kriminalitet, også selv om situationen i dag er stabil. Vi vil gerne forsøge at bidrage til at ændre Colombias image. Vi tror ganske enkelt på landet som en spændende destination. Colombia er en slags Sydamerika i ét land, her får I simpelthen hele paletten. En palet som tilmed krydres af en uspoleret stemning. 

En blakket fortid, men lys fremtid

Kipling Travel er faldet pladask for Colombia, men vi tror også, at andre vil få øjnene op for det sydamerikanske land, som er en ægte usleben diamant. Derfor kan vi da anbefale, at I når at få jeres Colombia-oplevelse, inden alle andre opdager paradiset. Colombia har i en marketingkampagne bevidst valgt at spille på landets kriminelle omdømme ved at erklære ”the only risk is wanting to stay”. Den udmelding kan vi kun bekræfte.

Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik