Den store Colombia rejse

Smukke kolonibyer, kaffe og Colombias arkæologiske skatte


Afgang fra København til Colombias hovedstad Bogota. Ved ankomst til Bogotá bliver vi mødt af vores repræsentant, som tager os til hotellet. Vi skal bo i ”La Candelaria”, som er kolonidelen af byen beliggende midt i Bogotá, tæt på alle de spændende seværdigheder.

Overnatning i Bogotá

Mad på flyrejsen er inkluderet.

Dag 1

Efter morgenmaden, bliver vi mødt af vores guide, som tager os på byrundtur til fods og starter med at besøge de historiske gader i Bogotá og Plaza Bolivar – med katedralen, højesteret og kongressen. Herefter besøg til Guldmuseet, som er et af de mest overdådige i verden, med guldstykker samt kunst fra kulturerne i Colombia. Endelig bliver der også mulighed for at se værker af den verdenskendte kunstner Botero på Boteromuseet. Turen slutter om eftermiddagen med en tur i kabelbanen op til Monserrate-bjerget med kirken på toppen (3100 m), herfra er der en pragtfuld udsigt over millionbyen. 

Bogotá, Colombias hovedstad, ligger i ca. 2.600 meter over havet og har en befolkning på omkring 10 millioner, hvis man inkluderer forstæderne. Byen er vokset kolossalt de sidste årtier og det er et spændende samlingspunkt for alle de befolkningsgrupper der findes i Colombia. Det er byen hvor rige og fattige mødes, hvor den hypermoderne verden kolliderer med traditioner fra gammel tid og hvor både hestevogne og Ferrais deler vejbaner.

Overnatning i Bogotá

Morgenmad er inkluderet

Dag 2

Fra den hektiske hovedstad Bogota flyver vi til Neiva og fortsætter på nye eventyr ud i Tatacoa ørkenen

Tatacoa ørken har et vildt landskab som taget ud af de vilde vesten. Nederoderede klippelandskaber som vejr og vind har formet til utrolige formationer. Landskabet skifter farve alt efter hvordan solens lys falder, og rundt omkring står grønne kæmpekaktusser spredt i det golde landskab.

På turen omkring i ørkenen tager vi flere stop, så det også bliver til at strække benene i dette unikke landskab. På grund af sin placering tæt ved ækvator og de klare nætter er ørkenen et perfekt sted at opleve stjernehimlen, hvilket vi i aftenens løb gør fra stedets stjerneobservatorium.

Overnatning i Villa Vieja

Morgenmad er inkluderet.

Tatacoa

Fra Villa Vieja skal vi på en længere køretur til San Agustin. Turen går gennem smukke grønne landskaber, hvor vi passerer plantager med kaffe, majs og eksotiske frugter. Der vil være mulighed for at stoppe i de små landsbyer undervejs for en forfriskning og en pause på den til tider bumpede vej. I løbet af eftermiddagen er vi fremme på den hyggelige lodge Akawanka, hvor vi har to overnatninger. 

Overnatning i Villa Vieja

Morgenmad er inkluderet.

Dag 4

Parque Arqueológico Nacional de Tierradentro og San Agustin er regnet for et af ​​de vigtigste arkæologiske steder i Sydamerika. En slags Colombias svar på Påskeøen. Det er et område hvor de to floder Magdalena og Cauca har skåret sig gennem det gamle vulkanske landskab, og hvor gamle civilisationer mødtes for at handle, tilbede og begrave deres døde. Dette har efterladt over 500 mandshøje skulpturer, der står spredt i området. Det er ikke meget vi ved om disse kulturer, da der ikke findes skriftlige kilder om dem og de forsvandt langt før de spanske conquistadores ankom, men de mange efterladte figurer og skulpturer i landskabet har skabt mange myter og mystik omkring disse kulturer.

Fra morgenstunden besøger vi den arkæologiske park lige udenfor San Agustin, et sted med museum og over 150 skulpturer og gravhøje, som er op til 5000 år gamle. Efter frokost udforsker vi omegnen på en jeep tur gennem området for at besøge nogle af de mere spektakulære figurer, blandt andet den højeste på 7 meter. Hvis opholdet i San Agustin falder på en mandag, tager vi også forbi markedet, hvor folk fra hele oplandet er kommet til byen for at gøre en god handel.

Overnatning i San Agustin

Morgenmad er inkluderet.

Parque Arqueológico Nacional de Tierradentro

Vi forlader San Agustin tidlig formiddag og har en 3-4 timers køretur mod syd foran os til en perle af en gammel kolonistils by Popayan. Byen er klassisk opbygget med et torv hvor resten af byen bygges ud fra med gader der løber parallelle mellem de hvide huse.

Efter frokost tager vi på en bytur og nyder den gamle arkitektur, de brostens belagte gader og de mange smukke kirker i den gamle atmosfærefyldte by. Popayan er også kendt for ceremonier og processioner i påskedagene.

Overnatning i Popayan

Morgenmad inkluderet

Dag 6

Rejsen fortsætter ind i Colombias kendte kaffeområde til byen Salento. Overnatning er på et lille hyggelig hacienda hotel lidt udenfor byen i naturskønne omgivelser, hvor vi overnatter i et af stedets 7 værelser.

Den lille by Salento, der er en af de første bebyggelser i området er bestemt et besøg værd. Den hyggelige og stemningsfyldte koloni by, har mange cafeer og butikker med lokalt kunsthåndværk, ligger i omkring 1800 meters højde. De lave huse er malet i stærke farver står i smukt kontrast til de grønne bjergsider. Måden at gøre dette på er en lokal taxi, som på disse kanter er en jeep der sørger for transport til og fra Salento (en 5-6 USD per vej).

Overnatning ved Salento

Morgenmad er inkluderet.

Dag 7

Salento er også indgangen til Cocora dalen. Vi skal selvfølgelig på udflugt ind gennem den grønne dal En vidunderlig smuk dal, omkranset af høje bjerge og for foden af Tolima-vulkanen. Området er kendt for sine voks palmer (Palma de cera), som er blandt de højeste palmer i verden og op til 60 meter høje. Tag vandreskoene med og nyd den dejlige tur gennem dalen, i skovområder og langs floder og små vandløb. Frokost spises undervejs.

I løbet af eftermiddagen tager vi retur til vores hotel. Der er også mulighed for at tage indtil Salento, og besøge en af byens mange små listige steder, smage den lokale kaffe og nyde byen mange farver mens dagen går på hæld.

Overnatning ved Salento

Morgenmad og frokostpakke er inkluderet.

Dag 8

Dagen er på egen hånd og efter eget behov. Tag på et besøg til Salentos hovedstrøg med mange cafeer og butikker med lokalt kunsthåndværk og gå omkring i den farverige by. I kan også tage på en arrangeret vandre- eller cykeltur i oplandet eller bare nyde dagen i fredelige omgivelser på El Cairo.

Overnatning ved Salento

Morgenmad er inkluderet

Dag 9

Fra kaffeområdet flyver vi til Santa Marta på den caribiske kyst.

Selvom byen ikke er så velbevaret som Cartagena, er den hyggelig og mindre turistet end sin ”storebror” og sin egen spændende historie. Og der bliver god mulighed for at opleve byen med udgangspunkt i vores hyggelige boutique hotel, der ligger centralt placeret i byen.

Overnatning i Santa Marta

Morgenmad er inkluderet.

Dag 10

Om formiddagen tager vi på en 3 timers byrundtur i Santa Marta, som også er en af de første etablerede byer i Colombia af spanierne i 1534. Byen byder på mange ikoniske steder som: Katedralen, hvor Simon Bolivar blev begravet før han blev flyttet til hans fødested og sidste hvilested i byen Caracas. En tur gennem Santa Marta's gaderne, der bærer præg af kolonitiden, guldmuseet, som dog er en lille samling i forhold til Bogotas, men den giver et godt indblik i de indfødtes kultur, strandpromenaden og Plaza Bolivar.

Eftermiddagen er afsat til på egen hånd, at slentre rundt i byens charmerende gader.

Overnatning i Santa Marta

Morgenmad er inkluderet.

Santa Marta

Vi skal på en heldagstur til Tayrona naturparken, hvor dyrelivet blandt andet byder på aber, delfiner, kondorer og ørne. Et smukt natur- og strandområde der ligger for foden af Sierra Nevada de Santa Marta bjergene. Vi skal udforske området på en dejlig vandretur, og der bliver også mulighed for en dukkert fra palmestrande i en af de mange af områdets små laguner.

Der bliver også mulighed for en dukkert fra palmestrande i en af de mange af områdets små laguner. Vi er tilbage på vores hotellet i Santa Marta i løbet af eftermiddagen.

Overnatning i Santa Marta

Morgenmad er inkluderet.

Dag 12

Vi kører fra Santa Marta til Cartagena på nordkysten af Columbia. Og starter vi på en ny del af eventyret. Cartagena blev grundlagt i 1533 og var en af de vigtigste byer i Spanien sydamerikanske kolonirige og endvidere nøglepunkt for de mange guldtransporter fra kolonierne til moderlandet Spanien, og et sted som emmer af historie og fortidens storhed.

Overnatning er på et hyggeligt hotel, som naturligvis ligger midt i den romantiske gamle bydel. Det er nu tid til at gå en lille tur i de charmerende gyder blandt de velbevarede og kulørte bygninger og den farverige befolkning; og hvorfor ikke tage en Caipiriña-drink på Café del Mar på den gamle bymur med udsigt over solnedgangen over Caribien.

Overnatning i Cartagena

Morgenmad er inkluderet.

Cartagena gammel bydel

Formiddagen byder på en byrundtur i Cartagena, der formentlig er den smukkeste og mest berømte og interessante by i Colombia. Både den karakteristiske mur, der omkranser den gamle bydel, og fortet San Felipe indenfor har plads på UNESCOs verdensarvsliste. Det er en romantisk by med bougainvillea-dækkede balkoner, og byen emmer af legender og eventyr. Den yderst velbevarede og renoverede gamle kolonidel og dens forter, slotte og monumenter giver nogle helt fantastiske rammer, hvor historiens vingesus virkelig kan fornemmes. Om eftermiddagen er der mulighed for, på egen hånd, at slentre rundt i byens charmerende gader og opleve dagliglivet og de mange aktiviteter dette kaster af sig..

Overnatning i Cartagena

Læs mere om Colombiarejser og Cartagena her.

Morgenmad er inkluderet.

dag 14

Vi har hele dage dagen til at opleve Cartagena på egen hånd. Tag på en vandretur og besøg nogle af de lokale markeder eller gør en god handel på anden vis. Hvis I har lyst på at besøge de tropiske Rosarian øer ud for kysten vil dette også være en mulighed (ikke inkluderet, købes lokalt ca. USD 150)).

Overnatning i Cartagena

Morgenmad er inkluderet.

dag 15

I dag slutter en begivenhedsrig rejse, og det er blevet tid til at tage afsked med Colombia og vende næsen hjemad. Der er transport til lufthavnen i Cartagena for fly til Danmark.  Med mindre I forlænger rejsen med et ophold ved de smukke caribiske strande på Colombias nordkyst i Sanquare naturel reserve eller til et afslappende ophold på den unikke tropeø Providencia. 

Morgenmad og mad på flyrejsen er inkluderet

Cartagena

Vi ankommer i løbet af dagen til København

Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
10. jan. - 18. jun. 2020
28.998,-

19. jun. - 16. aug. 2020
31.498,-

17. aug. - 10. dec. 2020
28.998,-

11. dec. 2020 - 9. jan. 2021
Kontakt os

10. jan. - 17. jun. 2021
28.998,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København–Bogota/Cartagena–København på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og –afgifter
 • Indenrigsflyvninger i Colombia Bogota–Neiva/Armenia-Santa Marta
 • CO2-kompensation på flyrejser via skovrejsning i Danmark - læs mere her.
 • Bagage på flyrejsen – 1 stk. håndbagage og 1 stk. bagage til check-in
 • Transfer og transporter med privat bil med chauffør
 • Overnatning i delt dobbeltværelse på charmerende turistklasse hoteller:
 •   2 nætter på Casa Deco i Bogota 
 •   1 nætter på Hotel Villa Paraiso i Villa Vieja 
 •   2 nætter på Akawanka lodge i San Agustin
 •   1 nat på Hotel La Plazuela i Popayan
 •   3 nætter på Hotel El Cairo i Salento
 •   3 nætter på Casa De Carolina i Santa Marta
 •   3 nætter på Tres Banderas i Cartagena
 • Måltider som nævnt i dag til dag program
 • Nævnte rundture, udflugter og sightseeing med lokal engelsktalende guide
 • Entreer ved seværdigheder og Tayrona Nationalpark
 • 10-20% rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

 OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Isla Mucura Caribien
Badeferie til Isla Mucura i Caribien - 3 nætter
Pris fra 5.698 kr./person
Sanquare Reserva Natural Caribien
Badeferie til Sanquare Reserva Natural i Caribien - 3 nætter
Pris fra 6.198 kr./person
Deep Blue Hotel Caribien
Badeferie til Isla de Providencia i Caribien - 3 nætter
Pris fra 7.298 kr./person
Tillæg for enkeltværelse - alle nætter
 
Praktisk information

Bedste rejsetid:  Hele året, men der kan forventes mere nedbør i sep-okt og april-maj (traditionelt set er det regntiden).

Type: Individuel kulturrejse med privatchauffør samt rundture i alle byer med engelsk talende guide og entreer ved seværdigheder

Vejret: 

 • Bogota: 15-24 grader
 • Kaffeområdet: 20-27 grader.
 • Cartagena og kyst: 27-35 grader. 

Colombia er et frodigt og grønt land, så nedbør kan forventes året rundt, specielt i regntiden (se under bedste rejsetid).

 

Colombia - et rejseland?

Vi er klar over, at mange danskere ikke umiddelbart forbinder Colombia med et rejseland – kan det virkelig passe, at det er en destination, som er et besøg værd? Til det kan vi kun svare med et rungende ja. For selv om vi naturligvis er bevidste om, at Colombia stadig har ry for at være et farligt land – og da også har været en usikker destination tidligere – så er det i dag et land, hvor sikkerheden er optimeret, og forholdene for turister er forbedret markant. Narkobaronernes kronede dage er ovre, og den colombianske befolkning hilser de nye tider velkomne. I danskernes bevidsthed vil Colombia formentlig fortsætte med at frembringe associationer knyttet til kriminalitet, også selv om situationen i dag er stabil. Vi vil gerne forsøge at bidrage til at ændre Colombias image. Vi tror ganske enkelt på landet som en spændende destination. Colombia er en slags Sydamerika i ét land, her får I simpelthen hele paletten. En palet som tilmed krydres af en uspoleret stemning. 

En blakket fortid, men lys fremtid

Kipling Travel er faldet pladask for Colombia, men vi tror også, at andre vil få øjnene op for det sydamerikanske land, som er en ægte usleben diamant. Derfor kan vi da anbefale, at I når at få jeres Colombia-oplevelse, inden alle andre opdager paradiset. Colombia har i en marketingkampagne bevidst valgt at spille på landets kriminelle omdømme ved at erklære ”the only risk is wanting to stay”. Den udmelding kan vi kun bekræfte.

Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik