Den store Colombia rejse

Smukke kolonibyer, kaffe og Colombias arkæologiske skatte

 

Denne 17 dages rejse byder på klassiske højdepunkter som den travle og summende hovedstad Bogota, den mest betydningsfulde, historiske, romantiske, farverige og den mest uimodståelige kystby i hele Caribien Cartagena med sine med sine forter og borgmure og besøg i det pragtfulde kaffeområde i subtropiske omgivelser, hvor vi bor på en autentisk kaffe-hacienda beliggende i grønne landskaber og en vidunderlig befolkning.

Hertil et par af Colombias ukendte perler de mageløse landskaber i Tatacoa ørkenen og ikke mindst et af Sydamerikas vigtigste arkæologiske områder omkring floderne Magdalena og Cauca, et særsyn med omkring 600 stenstøtter og gravmæler fra de civilisationer, der var herskende i området gennem flere tusinde af år. For så at komme frem til den gamle hvide koloniby Popayan, en af de smukkeste i Sydamerika.

 

 

Efter rejsens mange kulturoplevelser, kan I forlænge rejsen med et ophold ved smukke caribiske strande på Colombias nordkyst i Sanguare naturel reserve eller til et afslappende ophold på den unikke tropeø Providencia

I byerne benytter vi charmerende autentiske hoteller af god standard. Og de haciendaer vi anvender i San Agustin og kaffeområdet er ganske enkelt en oplevelse i sig selv. Meget autentisk og yderst elegant alt sammen.


1.

Afrejse København og ankomst til Colombia, Bogotá

Dag 1

Afgang fra København til Colombias hovedstad Bogota. Ved ankomst til Bogotá bliver vi mødt af vores repræsentant, som tager os til hotellet. Vi skal bo i ”La Candelaria”, som er kolonidelen af byen beliggende midt i Bogotá, tæt på alle de spændende seværdigheder.

Overnatning i Bogotá

Mad på flyrejsen er inkluderet.

2.

Bogotá og rundtur i den historiske bydel og Monserrate-bjerget

Dag 2

Efter morgenmaden, bliver vi mødt af vores guide, som tager os på byrundtur til fods og starter med at besøge de historiske gader i Bogotá og Plaza Bolivar – med katedralen, højesteret og kongressen. Herefter besøg til Guldmuseet, som er et af de mest overdådige i verden, med guldstykker samt kunst fra kulturerne i Colombia. Endelig bliver der også mulighed for at se værker af den verdenskendte kunstner Botero på Boteromuseet. Turen slutter om eftermiddagen med en tur i kabelbanen op til Monserrate-bjerget med kirken på toppen (3100 m), herfra er der en pragtfuld udsigt over millionbyen. 

Bogotá, Colombias hovedstad, ligger i ca. 2.600 meter over havet og har en befolkning på omkring 10 millioner, hvis man inkluderer forstæderne. Byen er vokset kolossalt de sidste årtier og det er et spændende samlingspunkt for alle de befolkningsgrupper der findes i Colombia. Det er byen hvor rige og fattige mødes, hvor den hypermoderne verden kolliderer med traditioner fra gammel tid og hvor både hestevogne og Ferrais deler vejbaner.

Overnatning i Bogotá

Morgenmad er inkluderet

3.

Bogota – Tatacoa, ørkenlandskab og stjernehimmel

Dag 3

Fra den hektiske hovedstad Bogota flyver vi til Neiva og fortsætter på nye eventyr ud i Tatacoa ørkenen

Tatacoa ørken har et vildt landskab som taget ud af de vilde vesten. Nederoderede klippelandskaber som vejr og vind har formet til utrolige formationer. Landskabet skifter farve alt efter hvordan solens lys falder, og rundt omkring står grønne kæmpekaktusser spredt i det golde landskab.

På turen omkring i ørkenen tager vi flere stop, så det også bliver til at strække benene i dette unikke landskab. På grund af sin placering tæt ved ækvator og de klare nætter er ørkenen et perfekt sted at opleve stjernehimlen, hvilket vi i aftenens løb gør fra stedets stjerneobservatorium.

Overnatning i Villa Vieja

Morgenmad er inkluderet.

4.

Landsbyer, smukke landskaber og de store stenstatuer i San Agustin

Dag 4

Fra Villa Vieja skal vi på en længere køretur til San Agustin. Turen går gennem smukke grønne landskaber, hvor vi passerer plantager med kaffe, majs og eksotiske frugter. Der vil være mulighed for at stoppe i de små landsbyer undervejs for en forfriskning og en pause på den til tider bumpede vej. I løbet af eftermiddagen er vi fremme på den hyggelige lodge Akawanka, hvor vi har to overnatninger. 

Overnatning i Villa Vieja

Morgenmad er inkluderet.

5.

San Agustin, den store arkæologiske park og jeeptur

Dag 5

San Agustin er regnet for et af ​​de vigtigste arkæologiske steder i Sydamerika. En slags Colombias svar på Påskeøen. Det er et område hvor de to floder Magdalena og Cauca har skåret sig gennem det gamle vulkanske landskab, og hvor gamle civilisationer mødtes for at handle, tilbede og begrave deres døde. Dette har efterladt over 500 mandshøje skulpturer, der står spredt i området. Det er ikke meget vi ved om disse kulturer, da der ikke findes skriftlige kilder om dem og de forsvandt langt før de spanske conquistadores ankom, men de mange efterladte figurer og skulpturer i landskabet har skabt mange myter og mystik omkring disse kulturer.

Fra morgenstunden besøger vi den arkæologiske park lige udenfor San Agustin, et sted med museum og over 150 skulpturer og gravhøje, som er op til 5000 år gamle. Efter frokost udforsker vi omegnen på en jeep tur gennem området for at besøge nogle af de mere spektakulære figurer, blandt andet den højeste på 7 meter. Hvis opholdet i San Agustin falder på en mandag, tager vi også forbi markedet, hvor folk fra hele oplandet er kommet til byen for at gøre en god handel.

Overnatning i San Agustin

Morgenmad er inkluderet.

6.

Popayan, klassisk kolonistilsby og gammelt religiøst centrum

Dag 6

Vi forlader San Agustin tidlig formiddag og har en 3-4 timers køretur mod syd foran os til en perle af en gammel kolonistils by Popayan. Byen er klassisk opbygget med et torv hvor resten af byen bygges ud fra med gader der løber parallelle mellem de hvide huse.

Efter frokost tager vi på en bytur og nyder den gamle arkitektur, de brostens belagte gader og de mange smukke kirker i den gamle atmosfærefyldte by. Popayan er også kendt for ceremonier og processioner i påskedagene.

Overnatning i Popayan

Morgenmad inkluderet

7.

Colombias kaffeområde og byen Salento

Dag 7

Rejsen fortsætter ind i Colombias kendte kaffeområde til byen Salento. Overnatning er på et lille hyggelig hacienda hotel lidt udenfor byen i naturskønne omgivelser, hvor vi overnatter i et af stedets 7 værelser.

Den lille by Salento, der er en af de første bebyggelser i området er bestemt et besøg værd. Den hyggelige og stemningsfyldte koloni by, har mange cafeer og butikker med lokalt kunsthåndværk, ligger i omkring 1800 meters højde. De lave huse er malet i stærke farver står i smukt kontrast til de grønne bjergsider. Måden at gøre dette på er en lokal taxi, som på disse kanter er en jeep der sørger for transport til og fra Salento (en 5-6 USD per vej).

Overnatning ved Salento

Morgenmad er inkluderet.

8.

Salento, udflugt og vandretur i Cocora dalen

Dag 8

Salento er også indgangen til Cocora dalen. Vi skal selvfølgelig på udflugt ind gennem den grønne dal En vidunderlig smuk dal, omkranset af høje bjerge og for foden af Tolima-vulkanen. Området er kendt for sine voks palmer (Palma de cera), som er blandt de højeste palmer i verden og op til 60 meter høje. Tag vandreskoene med og nyd den dejlige tur gennem dalen, i skovområder og langs floder og små vandløb. Frokost spises undervejs.

I løbet af eftermiddagen tager vi retur til vores hotel. Der er også mulighed for at tage indtil Salento, og besøge en af byens mange små listige steder, smage den lokale kaffe og nyde byen mange farver mens dagen går på hæld.

Overnatning ved Salento

Morgenmad og frokostpakke er inkluderet.

9.

Salento og omegn på egen hånd

Dag 9

Dagen er på egen hånd og efter eget behov. Tag på et besøg til Salentos hovedstrøg med mange cafeer og butikker med lokalt kunsthåndværk og gå omkring i den farverige by. I kan også tage på en arrangeret vandre- eller cykeltur i oplandet eller bare nyde dagen i fredelige omgivelser på El Cairo.

Overnatning ved Salento

Morgenmad er inkluderet

10.

Fly til den caribiske del af Colombia og Santa Marta

Dag 10

Fra kaffeområdet flyver vi til Santa Marta på den caribiske kyst.

Selvom byen ikke er så velbevaret som Cartagena, er den hyggelig og mindre turistet end sin ”storebror” og sin egen spændende historie. Og der bliver god mulighed for at opleve byen med udgangspunkt i vores hyggelige boutique hotel, der ligger centralt placeret i byen.

Overnatning i Santa Marta

Morgenmad er inkluderet.

11.

Santa Marta - Byrundtur

Om formiddagen tager vi på en 3 timers byrundtur i Santa Marta, som også er en af de første etablerede byer i Colombia af spanierne i 1534. Byen byder på mange ikoniske steder som: Katedralen, hvor Simon Bolivar blev begravet før han blev flyttet til hans fødested og sidste hvilested i byen Caracas. En tur gennem Santa Marta's gaderne, der bærer præg af kolonitiden, guldmuseet, som dog er en lille samling i forhold til Bogotas, men den giver et godt indblik i de indfødtes kultur, strandpromenaden og Plaza Bolivar.

Eftermiddagen er afsat til på egen hånd, at slentre rundt i byens charmerende gader.

Overnatning i Santa Marta

Morgenmad er inkluderet.

12.

Til naturparken Tayrona, et caribisk paradis

Dag 12

Vi skal på en heldagstur til Tayrona naturparken, hvor dyrelivet blandt andet byder på aber, delfiner, kondorer og ørne. Et smukt natur- og strandområde der ligger for foden af Sierra Nevada de Santa Marta bjergene. Vi skal udforske området på en dejlig vandretur, og der bliver også mulighed for en dukkert fra palmestrande i en af de mange af områdets små laguner.

Der bliver også mulighed for en dukkert fra palmestrande i en af de mange af områdets små laguner. Vi er tilbage på vores hotellet i Santa Marta i løbet af eftermiddagen.

Overnatning i Santa Marta

Morgenmad er inkluderet.

13.

Langs den caribiske kyst fra Santa Marta til Cartagena

Cartagena gammel bydel

Vi kører fra Santa Marta til Cartagena på nordkysten af Columbia. Og starter vi på en ny del af eventyret. Cartagena blev grundlagt i 1533 og var en af de vigtigste byer i Spanien sydamerikanske kolonirige og endvidere nøglepunkt for de mange guldtransporter fra kolonierne til moderlandet Spanien, og et sted som emmer af historie og fortidens storhed.

Overnatning er på et hyggeligt hotel, som naturligvis ligger midt i den romantiske gamle bydel. Det er nu tid til at gå en lille tur i de charmerende gyder blandt de velbevarede og kulørte bygninger og den farverige befolkning; og hvorfor ikke tage en Caipiriña-drink på Café del Mar på den gamle bymur med udsigt over solnedgangen over Caribien.

Overnatning i Cartagena

Morgenmad er inkluderet.

14.

Cartagena: forter, kolonistilsbygninger og historiens vingesus

dag 14

Formiddagen byder på en byrundtur i Cartagena, der formentlig er den smukkeste og mest berømte og interessante by i Colombia. Både den karakteristiske mur, der omkranser den gamle bydel, og fortet San Felipe indenfor har plads på UNESCOs verdensarvsliste. Det er en romantisk by med bougainvillea-dækkede balkoner, og byen emmer af legender og eventyr. Den yderst velbevarede og renoverede gamle kolonidel og dens forter, slotte og monumenter giver nogle helt fantastiske rammer, hvor historiens vingesus virkelig kan fornemmes. Om eftermiddagen er der mulighed for, på egen hånd, at slentre rundt i byens charmerende gader og opleve dagliglivet og de mange aktiviteter dette kaster af sig..

Overnatning i Cartagena

Læs mere om Colombiarejser og Cartagena her.

Morgenmad er inkluderet.

15.

Cartagena på egen hånd - Tropeøerne Rosarian

dag 15

Vi har hele dage dagen til at opleve Cartagena på egen hånd. Tag på en vandretur og besøg nogle af de lokale markeder eller gør en god handel på anden vis. Hvis I har lyst på at besøge de tropiske Rosarian øer ud for kysten vil dette også være en mulighed (ikke inkluderet, købes lokalt ca. USD 150)).

Overnatning i Cartagena

Morgenmad er inkluderet.

16.

Hjemrejse påbegyndes

I dag slutter en begivenhedsrig rejse, og det er blevet tid til at tage afsked med Colombia og vende næsen hjemad. Der er transport til lufthavnen i Bogota for fly til Danmark.  Med mindre I forlænger rejsen med et ophold ved de smukke caribiske strande på Colombias nordkyst i Sanquare naturel reserve eller til et afslappende ophold på den unikke tropeø Providencia. 

Morgenmad og mad på flyrejsen er inkluderet

17.

Ankomst til København

Vi ankommer i løbet af dagen til København

*** FORLÆNGELSE TIL PROVIDENCIA ISLAND I CARABIEN

Forlæng rejsen med 5 dage/4 nætter med ophold under palmerne på det lille eksklusive botique hotel Deep Blue på Providencia Island.

Hotel Deep Blue – Providencia Island

Deep Blue ligger på den eksotiske ø Providencia, på stranden lige ud til den hvide caribiske strand, palmer og krystalklart vand. Stedet har 12 værelser alle med privat balkon, aircondition, minibar, lille pengeskab, hårtører, roomservice og TV. Hotellet har en god restaurant med både det traditionelle colombianske og caribiske køkken og en mere international orienteret menu. Men ellers kan man med fordel spise på en af de mange strandrestauranter som ligger i området (frisk fisk for mellem USD 10-30). Transport fra øen lille lufthavn til hotellet er ca. 10 minutter. Øen Providencia er på omkring 17km2  og ligger op ad det tredje største koralrev i verden. Ud over de gode muligheder for at snorkle og dykke er der mulighed for bådture til nærliggende øer  med en picnic på stranden, tage en tur i kajak eller bare slappe af og nyde de smukke omgivelser.

 

 

14. dag - Cartagena – San Andres – Providencia.

Transfer fra lufthavn, sker med lokaltaxi – som gæsterne selv betaler. Agenten kan ikke booke denne transfer. Det tager 10 minutter – og koster USD 10-12 for turen. Måder ellers at komme omkring på øen er turisttur, collectivos, leje en cykel eller scooter. Værelset kan opgraderes til Oceanvew deluxe eller suite.

Inkl. morgenmad

 

 

15. dag - Providencia Island

Inkl. morgenmad

 

 

16. dag - Providencia Island

Inkl. morgenmad

 

 

17. dag - Providencia Island

Inkl. morgenmad

 

 

18. dag - Providencia – San Andrés – Cartagena/Bogota

Egen transport til lufthavnen i Providencia. Fly til Bogota eller Cartagena for internationale forbindelser.

Inkl. morgenmad.

 

*** FORLÆNGELSE TIL SANGUARE RESERVA NATURAL PÅ DEN CARIBISKE KYST

Forlæng rejsen med 4 dage/ 3 nætter til det hyggelige sted Sanguare der ligger på kysten sydvest for Cartagena. 

Strandhotellet ligger i et naturmæssigt smukt område i ”Golfo de Morosquillo”  Her er tropisk skov på land, fin badestrand og mangrove områder med et rigt dyreliv. Der er rige muligheder for aktiviteter som snorkling, vandreture, cykling, windsurfing og anden sejlads. Det charmerende sted har en rustik atmosfære og et befriende lokalt og original præg. Der er i alt 11 værelser med plads fra 2 til 4 personer.
De kulinariske oplevelser vil være et fusions køkken af indisk, afrikansk, spansk og libanesisk mad, hvor alt godt fra havet er den vigtigste bestandel. Generelt kan der forventes en del regn i september og oktober derfor kan vi ikke anbefale ophold i Sanquare Reserva Natural i disse måneder.

Se Sanquare video her

 

14. dag - Cartagena – Sanguaré

Privat transfer fra Cartagena til Sanguaré (ca. 3 ½ time). Under regntid er trasnfer med båd, de sidste 45 min.

Inkl. frokost og aftensmad.

 

15. dag - Sanguaré

Dagen fri.

Inkl. morgemad, frokost og middagsmad

 

16. dag - Sanguaré

Dagen fri.

Inkl. morgemad, frokost og middagsmad

 

17. dag - Sanguaré – Cartagena

Privat transfer til Cartagena. Under regntid er de første 45 min. med båd.

Inkl. Morgenmad

 

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
8. august - 10. december 2018
30.998,-
24.498,-

11. december 2018 - 9. januar 2019
Kontakt os
Kontakt os

10. januar - 15. juni 2019
29.498,-
24.498,-

16. juni - 21. august 2019
31.998,-
26.498,-

22. august - 10. december 2019
29.498,-
24.498,-

(Tillæg kan forekomme på jule- og nytårsrejser samt vinter- påske og efterårsferie)


INKLUDERET

 • Flyrejse København–Bogota/Cartagena–København på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og –afgifter
 • Indenrigsflyvninger i Colombia Bogota–Neiva/Armenia-Santa Marta
 • Transfer og transporter med privat bil med chauffør
 • Overnatning i delt dobbeltværelse på charmerende turistklasse
 •    2 nætter på Casa Deco i Bogota 
 •    1 nætter på Hotel Yararaka i Villa Vieja 
 •    2 nætter på Akawanka lodge i San Agustin
 •    1 nat på Hotel La Plazuela i Popayan
 •    3 nætter på Hotel El Cairo i Salento
 •    3 nætter på Casa Farol i Santa Marta
 •    3 nætter på Tres Banderas i Cartagena
 • Måltider som nævnt i dag til dag program
 • Nævnte rundture, udflugter og sightseeing med lokal engelsktalende guide
 • Entreer ved seværdigheder og Tayrona Nationalpark
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

 OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

TILKØB

 • Tillæg enkeltværelse: 3.598,-

 • Badeferie forlængelse til Isla Grande i Caribien: fra 2.198 - 2.598,- afhængig af periode - pr. person v/2 rejsende 
  Forlæng rejsen med 4 dage/3 nætter på den skønne caribiske ø Isla Grande og bo på Hotel San Pedro de Majagua.
  Inkluderer: 3 nætter på Hotel San Pedro de Majagua i superior dobbeltværelse, Morgenmad, transport fra Cartagena-Isla Grande tur/retur
  Ikke inkluderet: Øvrige måltider, Drikkevarer

 • Badeferie forlængelse til Sanquare Reserva Natural på den caribiske kyst: fra 5.298-6.198,- afhængig af periode - pr. person v/2 rejsende
  Forlæng rejsen med 4 dage/ 3 nætter til det hyggelige sted Sanquare der ligger på kysten sydvest for Cartagena. 
  Inkluderer: 3 nætter på Sanquare Reserva Natural i dobbeltværelse, Helpension, transport fra Cartagena tur/retur
  Ikke inkluderet: Ture og aktiviteter, Drikkevarer
Praktisk information

Bedste rejsetid:  Hele året, men der kan forventes mere nedbør i sep-okt og april-maj (traditionelt set er det regntiden).

Type: Individuel kulturrejse med privatchauffør samt rundture i alle byer med engelsk talende guide og entreer ved seværdigheder

Vejret: 

 • Bogota: 15-24 grader
 • Kaffeområdet: 20-27 grader.
 • Cartagena og kyst: 27-35 grader. 

Colombia er et frodigt og grønt land, så nedbør kan forventes året rundt, specielt i regntiden (se under bedste rejsetid).

 

Colombia - et rejseland?

Colombia - et rejseland?

Vi er klar over, at mange danskere ikke umiddelbart forbinder Colombia med et rejseland – kan det virkelig passe, at det er en destination, som er et besøg værd? Til det kan vi kun svare med et rungende ja. For selv om vi naturligvis er bevidste om, at Colombia stadig har ry for at være et farligt land – og da også har været en usikker destination tidligere – så er det i dag et land, hvor sikkerheden er optimeret, og forholdene for turister er forbedret markant. Narkobaronernes kronede dage er ovre, og den colombianske befolkning hilser de nye tider velkomne. I danskernes bevidsthed vil Colombia formentlig fortsætte med at frembringe associationer knyttet til kriminalitet, også selv om situationen i dag er stabil. Vi vil gerne forsøge at bidrage til at ændre Colombias image. Vi tror ganske enkelt på landet som en spændende destination. Colombia er en slags Sydamerika i ét land, her får I simpelthen hele paletten. En palet som tilmed krydres af en uspoleret stemning. 

En blakket fortid, men lys fremtid

Kipling Travel er faldet pladask for Colombia, men vi tror også, at andre vil få øjnene op for det sydamerikanske land, som er en ægte usleben diamant. Derfor kan vi da anbefale, at I når at få jeres Colombia-oplevelse, inden alle andre opdager paradiset. Colombia har i en marketingkampagne bevidst valgt at spille på landets kriminelle omdømme ved at erklære ”the only risk is wanting to stay”. Den udmelding kan vi kun bekræfte.

Vil du høre mere om rejsen?

Vælg
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.