Kiplings Annapurna komfort trek

Velkommen til det ukendte Annapurna og Kiplings Begnas Tal camp

 

På vores Annapurna Komfort Trek, tager vandringen udgangspunkt blandt landsbyer og den storslåede natur i de lavere Himalayabjerge i højder omkring 1.200 meters højde. Det er et meget skønt og frodigt område, bedre kendt som "Royal Trek", hvor der kun er meget få turister.  

I området gror der alt fra bananer og mandariner til ris, hirse, hvede og alskens grøntsager og frugter. Undervejs er der meget smukke udsigterne til skovklædte bjerge, små helligdomme og den flotte Begnas bjergsø samt de store sneklædte tinder i horisonten. Vi beregner mellem 3 og 6 timers vandring på denne markante Annapurna panorama og komfort trek. 

 

 

På vandreturen bor vi mellem Begnas søen og Maidi Tal bjergsøerne på en lille højderyg, der hedder Sal Danda. De lokale kalder højderyggen for ”Kali Nag Danda” – ”Den sorte slanges top” - og her ligger Kiplings Begnas Camp i et lille landsbyområde. Indkvarteringen foregår i "safari" teltene på godt 34 m2 hver. De fungerer som "dobbeltværelser", og der er gode senge og al linned, samt bad og toilet og lille forterrasse. I campen har vi eget restaurant telt og lounge. 

Vandringen er modsat tehus trekking, dagvandreture fra campen. Her opleves kultur og natur i et mildt sagt unikt område. Velkommen til en helt unik måde at opleve Nepal på. • Everest base camp, verdens måske mest berømte trek med dansk rejseleder
 • Gå med på Kipling-ruten, altid den bedste akklimatisering højdetilvænning
 • Sherpakultur i Namche, Khumjung, Thame og de andre Sherpasamfund
 • Panoramatoppene Gokyo Ri og Kala Pattar ved Everest Base Camp
 • Cho La passet fra Gokyo-dalen til Khumbu, Everst dalen
 • Stor gennemførselsprocent grundet viden og omtanke i vandreplanen
 • Nyd godt af Kiplings hjertebarn – vi har vandret i Everest området og Sherpalandet siden 1987
1.

Afrejse mod Nepal

Fra København mod Nepal og helt nye eventyr.

2.

Ankomst Kathmandu - velkommen til Nepal

velkommen til Nepal

Ved ankomsten til Kathmandu er der en herlig modtagelse i lufthavnen og der køres til hotellet midt i Thamel.

Efter hvile går vi en lille tur på 20 min. sammen med vores lokale guide ned til Kathesimbhu, der ligger midt mellem Thamel og Durbar Square og er et af vore mange små favoritsteder i byen. Selve stupaen er fra det 17. århundrede og en tro kopi af Swayambhunath (abetemplet). Rent faktisk betyder Kathesimbhu "Kathmandu Swayambhunath" og er oprindelig opført til alle dem, der ikke kunne gå den lange vej op til selve Swayambhunath.

Præcis som ved Swayambhunath er der i det nordøstlige hjørne, er to etagers hindu-tempel for Harati, gudinden for Skoldkopper. Stupaen er fuldstændig omkranset af byen, dog med sit eget lille torv, hvor der er adskillige mandirs, en skole og det buddhistiske Drubgon Jangchup Choeling kloster, der tilsammen gør Kathesimbu til et helt klassisk og levende område, næsten som Kathmandu i gamle dage.

Overnatning i Kathmandu.

3.

Rundtur i Kathmandu med Pashupatinath, Bhoudanath og Durbar Square

Kathmandu ruundtur

Et par af dagens oplevelser:

- Hinduernes Pashupatinath ved den hellige Bagmatiflod
- Buddhisternes Bhoudanath stupa
- Det gamle Kathmandu og en fantastisk gåtur bag Durbar Square

Vi skal opleve Kiplings helt egen Kathmandu rundtur, hvor vi skal opleve hinduernes Pashupatinath og buddhisternes Bhoudanath – og sidst på dagen på et par timers byvandring i det helt gamle Kathmandu.

Efter morgenmaden køres til Pashupatihnath ved den lidt flade Bagmati-flods bred. I nepalesernes mytologi og religion er Pashupati (Shiva i form af beskytteren af kvæget) det vigtigste hindutempel og vi vil opleve utallige templer med smukke gyldne tage og hellige tiggermunke, sadhuer. Er der et sted i Nepal, vi kan få kulturchok, er det her.

Vi fortsætter til det store buddhistiske område ved Bhoudanath, er et af byens mest levende tibetanske områder - og endda uden trafik. Selve stupaen, der er Asiens største kom relativt godt igennem jordskælvet, men den øverste top er pillet af og genopføres på samme smukke vis. Hele området ved Bhoudanath er den tibetansk-buddhistiske kulturs arnested med dusinvis af klostre, munke og kunsthåndværkere.

Fra Bhoudanath køres til den gamle del af Kathmandu og Basantapur - eller bedre kendt som Durbar Square, der fremstår som et som et af de primære området for den fantastiske Newar-arkitektur. Selv efter jordskælvet, hvor Kasthamandap og de tre solitære og prominente templer på selve pladsen skal genopbygges, er der meget smukke og fine bygninger tilbage. Blandt andet Durbar Squares største hindutempel, Taleju samt ikke mindst Kumari, den levende gudindes hus. Vi kan være heldige at få et glimt af Kumarien inde fra gården i templet.

Vi skal på en gåtur på ca 1,5 km, som tager en times tid eller deromkring. Fra Durbar Square, går vi ned mod hedengangne Kasthamandap og Maru Devi og går mod Tachachal ad Kathmandus fineste gader, eller som det meste af byen var for blot en 15-20 år siden. Efter få hundrede meter kommer Bhimsen templet fra 1655 og vandkilderne, hvor vi dog fortsætter ad de hyggelige gader, der er mindre støvet, larmende og travle, end stort set resten af centralbyen. Vi går forbi et par gader, hvorpå vi drejer mid venstre og ankommer til Kwahiti, "Nedre vand Spout" som markederede den sydlige grænse for den indre by. Vi går til højre og kommer til den 600 år gamle Tukan Baha stupa, der ligner Swayambhunath i miniudgave. Vi fortsætter forbi Ramchanda og Narayantemplet og kommer til Teku næsten neden ved floden, inden vi returnerer samme vej et stykke nordpå men går direkte mod Chikan-Mugal og Atko Narayan, et af Kathmandus primære Vishnu templer, hvorpå vi er tilbage på Durbar Square efter en dejlig tur i tidsmaskinen og i det helt klassiske Kantipur (Kathmandu).

Overnatning i Kathmandu

Morgenmad er inkluderet.

4.

Mod Annapurna og Begnas Tal med eftermiddagsvandring

Annapurna luxury camp

Et par af dagens oplevelser:

- Tværs gennem Nepal til Begnas Tal ved foden af Annapurna
- Nepal på landet – langt fra turistruter og alligevel udsigter til Annapurna
- Begnas Tented Camp og gåtur til Begnas Tal

Efter morgenmaden kører vi fra Kathmandus myldrende trafikkaos ud af dalen over Thankot-passet til Trisuli-floden. Undervejs bliver der stoppet for at spise frokost, inden den 6-8 timer lange køretur til Begnas Tal, en af Nepals smukkeste bjergsøer og udsigt til Annapurna bjergene.

Begnas og Rupa Tal søerne har stor et antal mikroklimaer og er omkranset af småskov og lokale skovprojekter, rismarker (der findes op mod 50 arter ris i området), desuden dyrkes typisk majs, hirse udover alskens grøntsager, banan, papaya, guava, andarin og appelsin og sågar kaffe.

Den 310 hektar store sø, nepals tredjestørste, bliver fodret af de nordlige floder, der kommer direkte fra Himalayabjergene. Der er 24 fiskearter i søen, 11 pattedyrsarter og utallige fuglearter.

Overnatning i Begnas Camp

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet

5.

Vandredag: landbyer, agerland og bjergudsigter

Royal Trek Nepal

Fra Sal Danda starter vi ud med at tage på vandretur nordover mod Tal Besi, Kadel gaon, Magar gaon og Lamaswarama. Det er en flot dag, hvor vi primært går på den nord-sydgående højderyg, der løber mellem Begnas Tal mod øst og Pokharadalen mod vest. Skiftevis går vi gennem landsbyer og småskov med skiftevis fine udsigter mod Maidi søen, Begnas søen og skimtevis mod de store bjerge i nord.

Vi går tilbage mod Lamaswara og videre ned mod Magardanda og Ban Pokhari, hvorefter vi er meget tæt på Kiplings Begnas Camp på Sal Danda.

Det er en utrolig smuk dag, hvor vi vandrer i 3-5 timer højder omkring 1.200 meters højde.

Vi er tilbage i campen til en sen frokost og kan slappe af om eftermiddagen, eller gå ned til Begnas Tals smukke vandspejl.

Overnatning i Begnas Camp

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet

6.

Vandredag: Khaste Tal vandretur

Begnas Tal Camp

I hele Pokharaområdet findes ni søer, hvoraf Pokharas Fewa Tal er den største og mest berømte. I dag tager vi på vandretur nordvestover forbi de andre småsøer Maidi og Dipang for at gå mod Khaste Tal. Der er tre højderygge og igen i dag har vi en fantastisk smuk dag, hvor vi vandrer i 3-5 timer højder omkring 1.200 meters højde.

Eftermiddagen fri i campen. I klart vejr er der udsigt til Shyaklung og Thulokot samt Begnas Tals vandspejl og mod nord tårner Lamjung Himal 6.983meter og Annapurna bjergene med verdens 16. højeste bjerg, Annapurna II, 7.937 meter sig op i horisonten.

Overnatning i Begnas Camp

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet

7.

Vandredag: Annapurna Panorama – Thulokot og Himalayaudsigter

Vandreferie Nepal

Fra Sal Danda stiger vi langsomt ad de skønneste stier til agerland og landbrug og op til Kauli Danda – også kaldet Durakho Rukh beliggende i 1.200 meters højde med en lille Mandir, hindu helligdom.

I klart vejr bliver vi mødt af flotteste udsigter til Begnas Tal søen, Pokhara, Fishtail og Annapurna samt den anden vej, øst, til Annapurna IV, Lamjung og Manaslu.

Vi går i klassisk Nepal land, små terrassemarker og agerland - og det er utroligt at tænker på Annapurnas store mængder turister i næsten synsafstand herfra - lige på den anden side, det mere urbane Nepal. De skovklædte Hills, vokser orkideer på træerne. Et lille stykke højere, dukker en klassisk Chautara, hvilepunkt, op samt lidt terrasser og et par huse op. Vi er i bygdeområdet ved Kaphalbari og Kalika, hvor der er en forladt skole og lidt småhuse. Engletrompeter blomstrer i foråret og vi er virkelig i "Nepal Classic".

Vi har frokost med i dag og beregner vandring 4-6 timer, inden vi med ryggen mod bjergene som Fishtail (Macchapuchare) og Annapurna, kommer tilbage til lejren henad eftermiddagen.

Overnatning i Begnas Camp

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet

8.

Fra Begnas til Pokhara med rundtur og Kathmandu

Pokhara rundtur Annapurna komfort

Efter nogle dejlige dage væk fra turistruterne med landsbyer og de smukkeste bjergudsigter (i godt vejr), kører vi en lille time ind til selve Pokhara. Pokhara ligger i en stor aflang dal med hele ni søer, hvor Fewa Tal er den klart mest berømte og besøgte. Pokhara har gennem de især seneste 10-15 år gennemgået en voldsom urbanisering fra at være landbrugsland med rismarker til at være er stort bysamfund med op mod 500.000 indbyggere. Den centrale bydel, Lakeside ved Fewasøen er dog stadig meget hyggelig med en lidt stille stemning og god atmosfære.
For 100 år siden da den japanske, buddhistiske munk, Ekai Kawaguchi, på sin fire år lange opdagelsesrejse i Himalaya ankom til Pokhara, skrev han: ”af alle mine opdagelser i Himalaya har intet sceneri været så fortryllende som det, jeg mødte i Pokhara.”
Jo, Pokhara ligger sælsomt ved den store, smukke sø – Pewa Tal i en grøn og frodig dal – bare 30 kilometer fra de store Himalayabjerge. Fra byens centrum og vores hotel er der udsigt til Annapurna-bjergene og ikke mindst, det hellige fiskehalebjerg – Macchapuchhare.

Om eftermiddagen køres til lufthavnen, for at flyve tilbage til Kathmandu. Det er 30 minutters flyving, hvor der i godt vejr er helt utrolige Himalayaudsigter til Manaslu, Annapurna, Ganesh og Langtang inden ankomsten til Kathmandu lufthavn. 

Efter ankomst er der kørsel tilbage til hotellet i Kathmandu

Overnatning i Kathmandu

Morgenmad er inkluderet

9.

Kathmandu og Kathmandu-dalen

Kathmandu rejse

Hele dagen fri i Kathmandu. Ingen tvivl om der er mange muligheder for ture og udflgter i dagens løb. Men der er lige så fin mulighed for at snuse rundt i de spændende gade omkring Thamel og ned mod den gamle bydel, for at se på alskens kunsthåndværk og andre spændende ting.

Kathmandu med god tid!

Overnatning i Kathmandu

Morgenmad er inkluderet

10.

Hjemrejse

Nepal rejse visum

Afhentning på hotellet og kørseæ til lufthavnen. Farvel til Nepal og hjemrejse.

Velkommen hjem.

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
1. maj - 31. maj 2019
15.498,-
14.798,-

1. september - 25. september 2019
15.498,-
14.798,-

26. september - 12. oktober 2019
16.798,-
15.998,-

13. oktober - 25. oktober 2019
Kontakt os
Kontakt os

26. oktober - 10. december 2019
15.498,-
14.798,-

11. december 2019 - 9. januar 2020
Kontakt os
Kontakt os

7. januar - 31. maj 2020
15.498,-
14.798,-

(Tillæg kan forekomme på jule- og nytårsrejser samt vinter- påske og efterårsferie)


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Kathmandu retur på økonomiklasse
 • Flyrejse Pokhara-Kathmandu enkelt
 • Lufthavnsskatter og –afgifter
 • Transfer og transport
 • Sherpaguide (certificeret trekking guide) til vandreturene
 • Forsikring af det lokale mandskab (syge og ulykkesforsikring af guider og bærere samt hjælpere)
 • 4 nætter på Vores faste Hotel Marshyangdi i Kathmandu
 • Morgenmad i Kathmandu
 • Rundture og sightseeing i Kathmandu
 • Entreer ved seværdigheder i Kathmandu
 • 4 nætter i Kiplings Begnas Camp i telte på 5x8 m2 med canvasbad og toilet. Senge og stole ala "safaritelte"
 • Morgenmad, frokort og aftensmad i Begnas Camp tilberedt af egen kok (øl, vin og vand kan købes)
 • Trekking permits og Tims (Trekker`s information management system)
 • Trekking i Annapurna (dagvandreture fra campen) med guide
 • Paksæk (rejsetaske til trekkingturen). Ca. 75 liter stor paksæk som du kan pakke din bagage i til trekkingturen. Denne udleveres i Kathmandu
 • Vand på trekkingturen
 • Informationsmateriale om Nepal - praktiske oplysninger og pakkelister
 • Alle nepalesiske turistskatter og afgifter samt evt nationalparkafgifter
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Forlængelse til Chitwan National Park
Forlængelse til Chitwan Nationalpark - Classic
Pris fra 3.498 kr./person
Forlængelse til Chitwan National Park
Forlængelse til Chitwan Nationalpark - Deluxe
Pris fra 5.498 kr./person
Opgradering til Hyatt Regency i Kathmandu - 4 nætter
Pris fra 2.298 kr./person
Opgradering til Dwarikas Hotel - Heritage værelse - 4 nætter
Pris fra 4.598 kr./person
Opgradering til Dwarikas Hotel - Junior Suite - 4 nætter
Pris fra 6.498 kr./person
Praktisk information

Gruppestørrelse: fra to personer

Sværhedsgrad: Let middel B den letteste vandregradering

Højde: Under 2.200 meter, sovehøjde 1.050 meter

Type: Kiplings Begnas Camp (store "dobbeltværelses" safaritelte på 35 m2 med canvasbad og toilet), der ligger i et lille landsbyområde mellem Pokhara og Begnas Tal søen

Årstiderne: Info om årstiderne

Pakkeliste: Trekking

Vil du høre mere om rejsen?

Vælg
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.