Antal dage: 11
Priser fra: 18.798,-
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Colombia kulturrejse

Colombias højland, caribiske kyster, kaffe og kolonibyer


Afgang fra København til Colombias hovedstad Bogota. Ved ankomst til Bogotá bliver vi mødt af vores repræsentant, som tager os til hotellet. Vi skal bo i ”La Candelaria”, som er kolonidelen af byen beliggende midt i Bogotá, tæt på alle de spændende seværdigheder.

Overnatning i Bogotá

Mad på flyrejsen er inkluderet.

Dag 1

Efter morgenmaden, bliver vi mødt af vores guide, som tager os på byrundtur til fods og starter med at besøge de historiske gader i Bogotá og Plaza Bolivar – med katedralen, højesteret og kongressen. Herefter besøg til Guldmuseet, som er et af de mest overdådige i verden, med guldstykker samt kunst fra kulturerne i Colombia. Endelig bliver der også mulighed for at se værker af den verdenskendte kunstner Botero på Boteromuseet. Turen slutter om eftermiddagen med en tur i kabelbanen op til Monserrate-bjerget med kirken på toppen (3100 m), herfra er der en pragtfuld udsigt over millionbyen. 

Bogotá, Colombias hovedstad, ligger i ca. 2.600 meter over havet og har en befolkning på omkring 10 millioner, hvis man inkluderer forstæderne. Byen er vokset kolossalt de sidste årtier og det er et spændende samlingspunkt for alle de befolkningsgrupper der findes i Colombia. Det er byen hvor rige og fattige mødes, hvor den hypermoderne verden kolliderer med traditioner fra gammel tid og hvor både hestevogne og Ferrais deler vejbaner.

Overnatning i Bogotá

Morgenmad er inkluderet

Dag 2

Vi udskifter det tempererede klima i Bogota med det subtropiske klima i det grønne og smukke kaffeområde. I Armeria hentes vi i lufthavnen og kører til den lille by Salento, der er en af de første bebyggelser i området. Den hyggelige og stemningsfyldte koloniby, med mange cafeer og butikker med lokalt kunsthåndværk, ligger i omkring 1800 meters højde og har en stemning, så man efter opholdet i Bogota føler sig afsides fra civilisationen. De lave huse er malet i stærke farver står i smukt kontrast til de grønne bjergsider. Efter besøget i Salento kører vi tll et lille hyggelig botique hotel udenfor byen, hvor vi nyder de smukke omgivelser og overnatter i et af stedets 7 værelser. Hvis I ikke har fået nok af Salento er det muligt at tage en lokal taxi, som på disse kanter er en jeep og få transport til og fra Salento (en 5-6 USD per vej)

Overnatning ved Salento

Morgenmad er inkluderet.

Dag 3

Salento er også indgangen til Cocora dalen. Vi skal selvfølgelig på udflugt ind gennem den grønne dal En vidunderlig smuk dal, omkranset af høje bjerge og for foden af Tolima-vulkanen. Området er kendt for sine voks palmer (Palma de cera), som er blandt de højeste palmer i verden og op til 60 meter høje. Tag vandreskoene med og nyd den dejlige tur gennem dalen,  i skovområder og langs floder og små vandløb. Frokost spises undervejs. I løbet af eftermiddagen tager vi retur til Salento, hvor der på en af byens mange små listige steder, bliver tid til at smage den lokale kaffe og nyde omgivelserne mens dagen går på hæld.

Overnatning ved Salento

Morgenmad og frokostpakke er inkluderet.

Dag 4

Den videre rejse går fra Salento gennem smukke dale til Manizales hvor vi skal bo på  kaffefarmen Hacienda Venecia de næste to dage. Colombia producerer noget af den bedste kaffe i verden, som kommer netop her fra det colombianske kaffehøjland. Selve kaffefarmen bygget i den lokale paisa stil og ligger med en fin udsigt over de skønne omgivelser. Kaffefarmen er aktiv og har vundet mange priser for deres kaffe. Prøv deres egen friske espresso mens du sidder i solnedgangen på verandaen og kigger ud over paradis…det er ubeskriveligt!

Overnatning i Manizales

Morgenmad, frokost og middag er inkluderet.

Dag 5 kaffe plante - plantage

Efter en dejlig nats søvn og stille og rolig morgenmad på verandaen skal vi præsenteres for magien omkring kaffedyrkning og den videre proces til en færdig kop kaffe. Vi skal ud i markerne og ser hele fremgangmåden der, inden vi kommer indenfor hvor bønnerne tørres og behandles. Endelig kan vi nyde selvsamme bønner på verandaen og eventuelt tage en tur i swimmingpoolen. Resten af dagen til ren afslapning eller en lille gåtur i de grønne omgivelser.

Overnatning i Manizales

Morgenmad, frokost og middag er inkluderet.

Dag 6

Vi kører til lufthavnen i Manizales for at flyve til Cartagena på nordkysten af Colombia. Og her starter vi på en ny del af eventyret. Cartagena blev grundlagt i 1533 og var en af de vigtigste byer i Spanien sydamerikanske kolonirige og endvidere nøglepunkt for de mange guldtransporter fra kolonierne til moderlandet Spanien, og et sted som emmer af historie og fortidens storhed. Overnatning har vi på et hyggeligt hotel, som naturligvis ligger midt i den romantiske gamle bydel. Det er nu tid til at gå en lille tur i de charmerende gyder blandt de velbevarede og kulørte bygninger og den farverige befolkning; og hvorfor ikke tage en Caipiriña-drink  på Café del Mar på den gamle bymur med udsigt over solnedgangen over Caribien.

Overnatning i Cartagena

Morgenmad er inkluderet.

Dag 7

Formiddagen byder på en byrundtur i Cartagena, der formentlig er den smukkeste og mest berømte og interessante by i Colombia. Både den karakteristiske stenmur, der omkranser den gamle bydel, og fortet indenfor har plads på UNESCOs verdensarvsliste. Byen blev grundlagt i 1533 og var gennem den spanske kolonitid området vigtigste havneby og den primære handelsrute mellem Spanien og kolonierne i Sydamerika. Det er en romantisk by med bougainvillea-dækkede balkoner, og byen emmer af legender og eventyr. Den yderst velbevarede og renoverede gamle kolonidel og dens forter, slotte og monumenter giver nogle helt fantastiske rammer, hvor historiens vingesus virkelig kan fornemmes. Om eftermiddagen er der mulighed for, på egen hånd, at slentre rundt i byens charmerende gader.

Læs mere om Colombiarejser og Cartagena her.

Overnatning i Cartagena

Morgenmad er inkluderet.

Dag 8

Vi har hele dage dagen til at opleve Cartagena på egen hånd. Tag på en vandretur og besøg nogle af de lokale markeder eller gør en god handel på anden vis. Hvis I har lyst på at besøge de tropiske Rosarian øer ud for kysten vil dette også være en mulighed (ikke inkluderet, købes lokalt ca. USD 150)).

Overnatning i Cartagena

Morgenmad er inkluderet.

Dag 9

I dag slutter en begivenhedsrig rejse, og det er blevet tid til at tage afsked med Colombia og vende næsen hjemad. Der er transport til lufthavnen i Cartagena for fly til Danmark. Med mindre I forlænger rejsen med et ophold ved de smukke caribiske strande på Colombias nordkyst i Sanquare naturel reserve eller til et afslappende ophold på den unikke tropeø Providencia. 

Morgenmad og mad på flyrejsen er inkluderet.

Dag 10

Vi ankommer i løbet af dagen til København. 

Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
10. jan. - 18. jun. 2020
19.998,-

19. jun. - 16. aug. 2020
22.498,-

17. aug. - 10. dec. 2020
19.998,-

11. dec. 2020 - 9. jan. 2021
Kontakt os

10. jan. - 17. jun. 2021
19.998,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Bogota/Cartagena-København på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og afgifter 
 • 2 indenrigsflyvninger i Colombia Bogota–Armeria, Manizales el. Pereira–Cartagena
 • CO2-kompensation på flyrejser via skovrejsning i Danmark - læs mere her.
 • Bagage på flyrejsen – 1 stk. håndbagage og 1 stk. bagage til check-in
 • Transporter i privat bus/bil med chauffør
 • Overnatninger i delt dobbeltværelse med morgenmad:
 •   2 nætter på Casa Deco i Bogota
 •   2 nætter på Reserva el Cairo i Salento
 •   2 nætter på Hacienda Venecia i Manizales (kaffefarm)
 •   3 nætter på Tres Banderas i Cartagena 
 • Måltider som nævnt i dag til dag program
 • Nævnte rundture, udflugter og sightseeing med lokal engelsktalende guide
 • Entreer ved nævnte seværdigheder ifølge dag til dag program
 • 10-20% rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

 OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Isla Mucura Caribien
Badeferie til Isla Mucura i Caribien - 3 nætter
Pris fra 5.698 kr./person
Sanquare Reserva Natural Caribien
Badeferie til Sanquare Reserva Natural i Caribien - 3 nætter
Pris fra 6.198 kr./person
Deep Blue Hotel Caribien
Badeferie til Isla de Providencia i Caribien - 3 nætter
Pris fra 7.298 kr./person
Praktisk information

Bedste rejsetid:  Hele året, men der kan forventes mere nedbør i sep-okt og april-maj (traditionelt set er det regntiden).

Type: Individuel kulturrejse med privatchauffør samt rundture i alle byer med engelsk talende guide og entreer ved seværdigheder

Vejret: 

 • Bogota: 15-24 grader
 • Kaffeområdet: 20-27 grader.
 • Cartagena og kyst: 27-35 grader. 

Colombia er et frodigt og grønt land, så nedbør kan forventes året rundt, specielt i regntiden (se under bedste rejsetid).

 

Colombia - et rejseland?

Vi er klar over, at mange danskere ikke umiddelbart forbinder Colombia med et rejseland – kan det virkelig passe, at det er en destination, som er et besøg værd? Til det kan vi kun svare med et rungende ja. For selv om vi naturligvis er bevidste om, at Colombia stadig har ry for at være et farligt land – og da også har været en usikker destination tidligere – så er det i dag et land, hvor sikkerheden er optimeret, og forholdene for turister er forbedret markant. Narkobaronernes kronede dage er ovre, og den colombianske befolkning hilser de nye tider velkomne. I danskernes bevidsthed vil Colombia formentlig fortsætte med at frembringe associationer knyttet til kriminalitet, også selv om situationen i dag er stabil. Vi vil gerne forsøge at bidrage til at ændre Colombias image. Vi tror ganske enkelt på landet som en spændende destination. Colombia er en slags Sydamerika i ét land, her får I simpelthen hele paletten. En palet som tilmed krydres af en uspoleret stemning. 

En blakket fortid, men lys fremtid

Kipling Travel er faldet pladask for Colombia, men vi tror også, at andre vil få øjnene op for det sydamerikanske land, som er en ægte usleben diamant. Derfor kan vi da anbefale, at I når at få jeres Colombia-oplevelse, inden alle andre opdager paradiset. Colombia har i en marketingkampagne bevidst valgt at spille på landets kriminelle omdømme ved at erklære ”the only risk is wanting to stay”. Den udmelding kan vi kun bekræfte.

Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik