Eventyrlige Colombia

Kaffe, regnskov og Caribiske strande.


Afgang fra København til Colombias hovedstad Bogota. Ved ankomst til Bogotá bliver vi mødt af vores repræsentant, som tager os til hotellet. Vi skal bo i ”La Candelaria”, som er kolonidelen af byen beliggende midt i Bogotá, tæt på alle de spændende seværdigheder.

Overnatning i Bogotá

Mad på flyrejsen er inkluderet.

Dag 1

Efter morgenmaden, bliver vi mødt af vores guide, som tager os på byrundtur til fods og starter med at besøge de historiske gader i Bogotá og Plaza Bolivar – med katedralen, højesteret og kongressen. Herefter besøg til Guldmuseet, som er et af de mest overdådige i verden, med guldstykker samt kunst fra kulturerne i Colombia. Endelig bliver der også mulighed for at se værker af den verdenskendte kunstner Botero på Boteromuseet. Turen slutter om eftermiddagen med en tur i kabelbanen op til Monserrate-bjerget med kirken på toppen (3100 m), herfra er der en pragtfuld udsigt over millionbyen. 

Bogotá, Colombias hovedstad, ligger i ca. 2.600 meter over havet og har en befolkning på omkring 10 millioner, hvis man inkluderer forstæderne. Byen er vokset kolossalt de sidste årtier og det er et spændende samlingspunkt for alle de befolkningsgrupper der findes i Colombia. Det er byen hvor rige og fattige mødes, hvor den hypermoderne verden kolliderer med traditioner fra gammel tid og hvor både hestevogne og Ferrais deler vejbaner.

Overnatning i Bogotá

Morgenmad er inkluderet

Dag 2

Fra Bogota flyver vi til Manizales hvor vi skal bo på kaffefarmen Hacienda Venecia de næste to dage. Kaffefarmen er aktiv og har vundet mange priser for deres kaffe. Vi bliver præsenteret for magien omkring kaffedyrkning og den videre proces til en færdig kop kaffe. Vi skal ud i markerne og ser hele fremgangmåden der, inden vi kommer indenfor hvor bønnerne tørres og behandles. Endelig kan vi nyde selv samme bønner på verandaen og eventuelt tage en tur i swimmingpoolen.

Overnatning i Manizales

Morgenmad, frokost og middag er inkluderet.

Dag 3

Colombia producerer noget af den bedste kaffe i verden, som kommer netop her fra det colombianske kaffehøjland. Selve kaffefarmen Hacienda Venecia bygget i den lokale paisa stil og ligger med en fin udsigt over de skønne omgivelser. Kaffefarmen er aktiv og har vundet mange priser for deres kaffe. Prøv deres egen friske espresso mens du sidder i solnedgangen på verandaen og kigger ud over paradis…det er ubeskriveligt!
Dagen byder også på et besøg en nærliggende gård, som er specialiseret i at dyrke orkideer. Et flot syn for øjet da stedet har en af landets største samlinger af orkideer.

Overnatning i Manizales

Morgenmad, frokost og middag er inkluderet.

Dag 4

Fra kaffehøjlandet kører vi gennem det smukke landskab langs Cauca floden og vil være fremme i Medellin i løbet af eftermiddagen. Byen som er en af landet store gamle byer, var lidt berygtet i 1980erne på grund af gangsteren Pablo Escobar, der i en periode gjorde byen til kokainens hovedstad, men det var dengang. Det er en både levende og smuk by. Et sted med en moderne skyline, gamle koloniarkitektur, musik, livsglæde og kendt for det behagelige klima. En af de nyskabelser som byen er kendt og prisbelønnet for, er et 385 meters udendørs rulletrappe system der løber op ad bjergsiden og forbinder de fattige kvarterer (Las Comunas), hvor alting tidligere ellers måtte bære op.

Se billeder her

Overnatning i Medellin

Morgenmad er inkluderet.

Dag 5

I løbet af formiddagen tager vi på tur. Vi skal med kabelbane helt til toppen for at nyde den fantastiske udsigt. Tilbage i selve byen besøger vi den gamle centrale del og kommer forbi Botero pladsen/parken med dets 23 store bronze skulpturer af Fernando Botera, der selv stammer fra Medelin. Byen har gennem de sidste 20 år gennemgået om omfattende renovering med både nye bygninger der er arkitektoniske mesterværker, ny metro, rullende trapper som et af byens mange social projekter og vi tager med rulletrapperne op til "Las Comunas" for at opleve denne specielle del af Medellin. 

Overnatning i Medellin

Morgenmad er inkluderet.

Dag 6

Fra Mendelin flyver vi mod Nuqui på Stillehavskysten, hvor vi lander vi på den lille asfalt landingsbane og pludselig er langt borte fra storbyen og i et lille paradis langt væk fra civilisationen. Vi fortsætter med en lille halv times sejlads i speedbåd til El Cantil Ecolodge. I disse skønne uspolerede omgivelser ved stranden, på kanten af den uberørte regnskov vil vi tilbringe de næste 3 dage på udflugter, jungle vandring, besøg til små landsbyer eller måske hvalsafari. Udflugtsprogrammet vil være afhængig af sæsonen. Hvalsafari er eksempelvis typisk fra juli til oktober.

Overnatning i Nuqui

Morgenmad, frokost og middag er inkluderet.

Vi starter dagen med en vandretur gennem den tætte jungle. Undervejs krydser vi floden og kommer forbi vandfald hvor det er muligt at tage sig en lille svømmetur og få kølet kroppen lidt ned i varmen. Lokalguiden vil give et indblik i regnskovens plante- og dyrliv.
Efter frokost kan I vælge at nyde det dejlige sted eller vælge nogle af de aktivitet, der kan tilkøbes, som kajaktur, snorkling, suffing eller en fisketur. Disse udflugter tilkøbes og afregnes lokalt.

Overnatning i Nuqui

Morgenmad, frokost og middag er inkluderet.

Dag 8

Dagens udflugt går langs kysten, hvor vi passerer de små laguner flankeret af palmer. Vi skal besøge nogle af de små landsbyer på kysten hvor man primært lever af fiskeri. Eftermiddagen er til hvalsafari, hvis det er sæson (juli-oktober) ellers er dagen til afslapning og selvvalgte aktiviteter.

Overnatning i Nuqui

Morgenmad, frokost og middag er inkluderet.

Dag 9

Fra junglen bevæger vi os til en anden slags tropisk varme, når vi via Bogota flyver til Santa Marta beliggende pragtfuldt i en bugt i den caribiske del af Colombia. Selvom byen ikke er så velbevaret som Cartagena, er den hyggelig og mindre turistet end sin ”storebror” og ligeledes en spændende historie. 

Overnatning i Santa Marta

Morgenmad er inkluderet.

Om formiddagen tager vi på en 3 timers byrundtur i Santa Marta, som også er den første etablerede by i Colombia af spanierne i 1534. Byen byder på mange ikoniske steder som: Katedralen, hvor Simon Bolivar blev begravet før han blev flyttet til hans fødested og sidste hvilested i byen Caracas. En tur gennem Santa Marta's gaderne, der bærer præg af kolonitiden, guldmuseet, som dog er en lille samling i forhold til Bogotas, men den giver et godt indblik i de indfødtes kultur, strandpromenaden og Plaza Bolivar.

Eftermiddagen er afsat til på egen hånd, at slentre rundt i byens charmerende gader.

Overnatning i Santa Marta

Morgenmad er inkluderet.

Turen forsætter idag til Tayrona naturpark, hvor der venter en guided tur i parken. Her kan man blandt andet opleve aber, delfiner, kondorer og ørne. Et smukt natur- og strandområde der ligger for foden af Sierra Nevada de Santa Marta bjergene. Vi skal udforske området på en dejlig vandretur, og der bliver også mulighed for en dukkert fra palmestrande i en af de mange af områdets små laguner. 

Overnatning i Tayrona

Morgenmad er inkluderet.

Dag 12

Dagen er til fri disposition

Overnatning i Tayrona

Morgenmad er inkluderet.

Cartagena gammel bydel

Efter morgenmaden bliver vi hentet og kørt de ca. 5-6 timer fra vores strandlodge til Cartagena. Vi kører langs den caribiske kyst til Cartagena og passerer Tayrona Nationalparken,  Santa Marta  og Barranquilla på vejen.
Sidst på eftermiddagen tager vi på en lille vandretur i den fantastiske gamle bydel og hvorfor ikke tage en Caipirinha-drink på den atmosfærefyldte Café del Mar på den gamle bymur med udsigt over en magisk caribisk solnedgang.

Overnatning i Cartagena

Morgenmad inkluderet

dag 14

Formiddagen byder på en byrundtur i Cartagena, der formentlig er den smukkeste og mest berømte og interessante by i Colombia. Både den karakteristiske mur, der omkranser den gamle bydel, og fortet indenfor har plads på UNESCOs verdensarvsliste. Byen blev grundlagt i 1533 og var gennem den spanske kolonitid den vigtigste havneby for Spanien og den primære handelsrute mellem Spanien og kolonierne i Sydamerika. Det er en romantisk by med bougainvillea-dækkede balkoner, og byen emmer af legender og eventyr. Den yderst velbevarede og renoverede gamle kolonidel og dens forter, slotte og monumenter giver nogle helt fantastiske rammer, hvor historiens vingesus virkelig kan fornemmes. Om eftermiddagen er der mulighed for, på egen hånd, at slentre rundt i byens charmerende gader.

Læs mere om Colombiarejser og Cartagena her.

Overnatning i Cartagena

Morgenmad er inkluderet.

dag 15

I dag slutter en begivenhedsrig rejse, og det er blevet tid til at tage afsked med Colombia og vende næsen hjemad. Der er transport til lufthavnen i Cartagena for fly til Danmark. Med mindre I forlænger rejsen med et ophold ved de smukke caribiske strande på Colombias nordkyst i Sanquare naturel reserve eller til et afslappende ophold på den unikke tropeø Providencia. 

Morgenmad og mad på flyrejsen er inkluderet.

dag 16

Vi ankommer i løbet af dagen til København

Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
10. jan. - 18. jun. 2020
31.998,-

19. jun. - 16. aug. 2020
34.498,-

17. aug. - 10. dec. 2020
31.998,-

11. dec. 2020 - 9. jan. 2021
Kontakt os

10. jan. - 17. jun. 2021
31.998,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København–Bogota/Cartagena–København på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og –afgifter
 • Indenrigsflyvninger i Colombia Bogota–Manizales/Medellin-Nuqui-Medellin/Medellin–Santa Marta
 • CO2-kompensation på flyrejser - læs mere her.
 • Bagage på flyrejsen – 1 stk. håndbagage og 1 stk. bagage til check-in
 • Transfer og transporter med privat bil med chauffør
 • Overnatning i delt dobbeltværelse på charmerende turistklasse hoteller:
 •   2 nætter på Casa Deco i Bogota 
 •   2 nætter på kaffefarmen Hacienda Venecia i Manizales
 •   2 nætter på La Campana Hotel Boutique i Medellin
 •   3 nætter på Reserva El Cantil lodge i Nuquí ved Stillehavskysten
 •   2 nætter på Casa De Carolina i Santa Marta
 •   2 nætter på Hotel Yachay i Tayrona
 •   2 nætter på Hotel Tres Banderas i Cartagena
 • Måltider som nævnt i dag til dag program
 • Nævnte rundture, udflugter og sightseeing med lokal engelsktalende guide
 • Entreer ved seværdigheder og Tayrona Nationalpark
 • Udflugten kaffetur på Hacienda Venecia i mindre international gruppe
 • Ture i forbindelse med ophold på El Cantil foregår i mindre international gruppe
 • Ture, udflugter og entreer ifølge dag til dag program
 • 10-20% rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

 OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Isla Mucura Caribien
Badeferie til Isla Mucura i Caribien - 3 nætter
Pris fra 5.698 kr./person
Sanquare Reserva Natural Caribien
Badeferie til Sanquare Reserva Natural i Caribien - 3 nætter
Pris fra 6.198 kr./person
Deep Blue Hotel Caribien
Badeferie til Isla de Providencia i Caribien - 3 nætter
Pris fra 7.298 kr./person
Tillæg for enkeltværelse - alle nætter
Pris fra 4.398 kr./person
Praktisk information

Bedste rejsetid:  Hele året, men der kan forventes mere nedbør i sep-okt og april-maj (traditionelt set er det regntiden).

Type: Individuel kulturrejse med privatchauffør samt rundture i alle byer med engelsk talende guide og entreer ved seværdigheder

Vejret: 

 • Bogota: 15-24 grader
 • Kaffeområdet: 20-27 grader.
 • Cartagena og kyst: 27-35 grader. 

Colombia er et frodigt og grønt land, så nedbør kan forventes året rundt, specielt i regntiden (se under bedste rejsetid).

 

Colombia - et rejseland?

Vi er klar over, at mange danskere ikke umiddelbart forbinder Colombia med et rejseland – kan det virkelig passe, at det er en destination, som er et besøg værd? Til det kan vi kun svare med et rungende ja. For selv om vi naturligvis er bevidste om, at Colombia stadig har ry for at være et farligt land – og da også har været en usikker destination tidligere – så er det i dag et land, hvor sikkerheden er optimeret, og forholdene for turister er forbedret markant. Narkobaronernes kronede dage er ovre, og den colombianske befolkning hilser de nye tider velkomne. I danskernes bevidsthed vil Colombia formentlig fortsætte med at frembringe associationer knyttet til kriminalitet, også selv om situationen i dag er stabil. Vi vil gerne forsøge at bidrage til at ændre Colombias image. Vi tror ganske enkelt på landet som en spændende destination. Colombia er en slags Sydamerika i ét land, her får I simpelthen hele paletten. En palet som tilmed krydres af en uspoleret stemning. 

En blakket fortid, men lys fremtid

Kipling Travel er faldet pladask for Colombia, men vi tror også, at andre vil få øjnene op for det sydamerikanske land, som er en ægte usleben diamant. Derfor kan vi da anbefale, at I når at få jeres Colombia-oplevelse, inden alle andre opdager paradiset. Colombia har i en marketingkampagne bevidst valgt at spille på landets kriminelle omdømme ved at erklære ”the only risk is wanting to stay”. Den udmelding kan vi kun bekræfte.

Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik