Antal dage: 14
Priser fra: 17.598,-
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Taj Mahal og Andamanerne badeferie

Indiens Gyldne Trekant og Andamanerne - paradisisk, eksklusivt og spændendeFra København mod Indien.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

Dag 1

Tre af dagens store oplevelser:

 • Ankomst Indiens mægtige hovedstad
 • Connaught Place, New Delhis klassiske centrum
 • Sikhernes hellige gyldne tempel, Gurudwara Bangla Sahib

Ved ankomsten til lufthavnen i New Delhi står vores folk klar med et Kipling Travel skilt, og kører jer til hotellet, hvor værelset selvfølgelig er klar fra ankomst, så man ikke, træt efter en lang rejse, skal vente til over middag med at checke ind.

Efter morgenmaden og hvile er det tid til at opleve Indiens hovedstad. For at opleve Delhi bedst muligt, har vi to rundture i den utrolige by. Vi har sammensat vores helt egne rundture i Delhi for at give mulighed for, at se og opleve den forskelligartede og hektiske millionby på bedste vis.

I starter med at besøge New Delhi, der rummer grønne områder og prægtige boulevarder og I ser præsident parlamentet og India Gate inden I besøger det helt centrale Delhi med imponerende Connaught Place og den storladne koloniarkitektur.

Efter Connaught områdets mange butikker og flotte bygninger, køres til Sikhernes hellige gyldne tempel Gurudwara Bangla Sahib, der er New Delhis svar på Sikhernes gyldne tempel i Amritsar.

Overnatning i Delhi.

Delhi rundtur

Et par af dagens oplevelser:

 • Cykelrickshaw gennem de hektiske kvarterer i Old Delhi
 • Køretur fra det urbane Indien til Rajasthans halvørken
 • Jaipur - den lyserøde by

Afhentning på hotellet, hvor rundturen i Old Delhi starter. Modsat New Delhis kolonistil, er Old Delhi indbegrebet af Indien med masser af mennesker, busser, biler, rickshaws, butikker og lokalrestauranter, hvor alle sanser kommer i brug og kan føles som et spændende kulturchok. I starter ud med Old Delhi, hvor I og guiden ganske langsomt med cykelrickshaw gennem de hektiske kvarterer, der er indbegrebet af Indien—de trange og menneskefyldte gader og stræder. I kører igennem hovedbasaren Chandni Chowk, hvor mylderet er intenst. Turen slutter ved Indiens største moské, den enormt flotte Jama Masjid, der blev opført i 1658.

Fra Delhi køres 5-6 timer vestover og ud i det golde, varme landskab på grænsen til Rajasthan. Efter en flot køretur ankommer I til Rajasthans hovedstad, Jaipur. Byen kaldes også Den Lyserøde By, efter at hele byen blev malet rosa til ære for Prins Albert, der kom på officielt besøg i 1853.

Overnatning i Jaipur.

Morgenmad er inkluderet.

Jaipur-rejse

Tre af dagens store oplevelser:

 • Det eventyrlige Amber Fort
 • Hawa Mahal, Vindenes Palads
 • Jaipurs basargader

Amber Fort er bestemt en af Jaipur områdets helt stor oplevelser. Relativt tidligt køres der en lille halv time afhængig af trafikken til den lille sø og foden af det imponerende, gigantiske og eventyragtige Amber Fort. Det er et gigantisk skydeskjul, der nærmest sejler på vandet som en enorm båd ved Moata søen. Her kan ses audienshallerne og Kali-templet i det labyrintiske fort.

Der returneres til Jaipur, hvor eftermiddagen er fri til at nyde Jaipurs skønne basarer. Jaipur blev i Juli 2019 tildelt en plads på Unescos verdensarvliste. Det er kun anden gang, en by i Indien får tildelt den store ære, og hos Kipling kan vi kun ønske tillykke og sige, at titlen er Jaipur yderst velfortjent!

Overnatning i Jaipur.

Morgenmad er inkluderet.

AmberFort-Jaipur

Blandt dagens store oplevelser:

 • Fra Rajasthan til Uttar Pradesh og Den glemte kongeby, Fathepur Sikri
 • Stormogulernes hovedstad Agra ved Yamuna-floden

Fra Jaipur og Rajasthan krydses ind i delstaten Uttar Pradesh til Agra, hvor Indiens måske største enkeltstående kulturelle attraktion, det mægtige gravmonument Taj Mahal, der både tager sig smukt ud i den rødlige morgendis, i middagssolens skarpe sollys og i de dybe varme farver om eftermiddagen. 

Men Agra kan byde på mere end Taj Mahal. Gå en tur i Taj Ganj med alle de små backpackerhoteller eller endnu bedre en tur i Sadar Bazar med indisk tingeltangel i alle afskygninger. Der er også det flotte Red Fort, et gigantisk fort, der ligger ud til Yamuna-floden med udsigt til Taj Mahal. Endelig er der den lille perle - L´timad-UD-Daulah af nogle kaldet for little Taj, der ligger i en herlig lund på den modsatte side af floden. Her kommer ganske få besøgende, og det er en herlig lise efter den hektiske by. Agra er en sjov by, og man skal lige have øjnene op for andet end overvældende Taj Mahal.

Undervejs stoppes ved kongebyen Fathepur Sikri. Den glemte kongeby ligger mellem Agra og Jaipur og er en speciel oplevelse. Byerne Fathepur og Sikhri blev samlet under den store kejser Akbar's regering i 1570-86 og gjort til stormogulernes hovedstad. Kilderne i byen tørrede dog hurtigt ind og uden varsel blev byen forladt, og står i dag som en fuldstændig velbevaret mogul-stad – en spøgelsesby. Det er en fantastisk oplevelse at vandre mellem de klassiske bygningsværker i smuk, rød sandsten og tænke på det gigantiske spild, som Fathepur Sikhri er.

Overnatning i Agra.

Morgenmad er inkluderet.

Tajmahal-TajMahal

Et udpluk af dagens oplevelser:

 • Taj Mahal - Èt af verdens smukkeste bygningsværker
 • Det Røde Fort

Vi skal på den store Agratur og se Taj Mahal, der mildt sagt er gjort af en anden verden, berusende smukt og et kulturelt Mount Everest, som vi godt tør påstå, rører enhver. Der hersker en forunderlig ro i de store haver omkring Taj Mahal på trods af de utallige turister, hvoraf de fleste nok er indere. Taj Mahal er opført af kejser Shan Jahan i perioden 1632-1647 og er bygget primært i persisk stil. At kalde det verdens smukkeste og mest harmoniske bygningsværk er ikke helt ved siden af, bygget som det er i tindrende hvidt marmor med mosaikker af indlagte halvædelstene og så bedårende i sin fuldkommenhed. Ned til Yamuna-floden ligger det uanselige mausoleum for Taj Mahals grundlægger - Shan Jahan. Han nåede aldrig, at udføre sine planer om et lige så imponerende projekt - en kopi af Taj Mahal i sort marmor på flodens modsatte side. Vi skal også nå at se det imponerende Red Fort, hvor Shan Jahan sad fængslet de sidste år af sit liv. En sand orientalsk oplevelse, der brænder sig ind i nethinden.

Hen ad eftermiddagen køres der nordpå til Delhi.

Overnatning i Delhi.

Morgenmad er inkluderet.

Tajmahal og Andamanerne-badeferie

Tidlig transfer til lufthavnen i Delhi, hvor turen går videre med fly udover det Indiske Ocean til Andamanernes største by, Port Blair. Port Blair ligger smukt på Andamanernes sydlige del, på en del bakker med fine udsigter. Dr. James Pattison Walker ankom til Andamanerne i 1858, hvorefter øgruppen forblev under den britiske krone indtil anden verdenskrig, hvor japanerne holdt dem besat. Øerne blev generobret af briterne i 1945, men kort efter forladt.  

Senere er det tid til at tage til havnen, hvorfra det går med båd nordøst på til den lille ø, Havelock, hvor vi skal tilbringe de næste dage.

Overnatning på Havelock.

Morgenmad er inkluderet

Andamanerne-badeferie

Havelock er Indiens svar på Seychellerne før der gik masseturisme i den, og derfor er det måske et spørgsmål om få år, før udviklingen også indhenter Andamanerne.

Forsat har man dog det meste for sig selv – ikke mindst stedets isolerede beliggenhed gør, at ikke alle og enhver finder forbi!

Overnatning på Havelock Island.

Morgenmad inkluderet

Strand-opg-badeferie-Havelock

Det meste af øerne er bevokset med regnskov, der er hjemsted for hele 17 fuglearter, der ikke findes andre steder på kloden. Befolkningen ernærer sig på nogle af øerne, stadig som samlere og jægere. Onge-stammen er de eneste, der tolererer kontakt med omverdenen - siges det….

Overnatning på Havelock Island.

Morgenmad inkluderet

Andaman-Havelock

Havelock Island er indbegrebet af tropisk strandidyl med kridhvide sandstrande, vajende kokospalmer og turkisblåt vand. Havelock Island ligger 54 km nord for Port Blair, og kun den nordlige del af øen er beboet. Her har de små samfund ikke navne, men numre. I havet findes delfiner, havskildpadder og en imponerende rigdom af fisk, fra klovnfisk til oceanets hajer. 

Overnatning på Havelock Island.

Morgenmad inkluderet

Andamanerne-stramd

Vi kan ikke rigtigt komme på en idyl, der i den grad lever op til betegnelsen ”tropisk badeparadis” – og i modsætning til andre kandidater er der meget få andre besøgende. Og trods tidevand, som på Zanzibar, må vi sige - velkommen til paradis!

Overnatning på Havelock Island.

Morgenmad inkluderet

Andamanerne-strand

Vi returnerer med båden til Port Blair, hvor vi har en sidste overnatning inden afgang mod hovedlandet, Indien næste dag.

Eftermiddagen fri i Port Blair.

Overnatning i Port Blair.

Morgenmad inkluderet

PortBlair

Fra Port Blair med fly tilbage til Indiens fastland og Delhi. Der vil være tid til at spise en middag og for at få et par timers søvn inden vi lige over midnat kører til lufthavnen for hjemrejse til København.

Værelse til rådighed i Delhi på lufthavnshotel

Morgenmad og mad på flyrejsen er inkluderet.

Indiske-kvinder-Varanasi

I ankommer til København midt på eftermiddagen.

Velkommen hjem fra Indien og Andamanerne, vi håber at se jer igen.

Indien-Danmark
Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
1. sep. - 10. dec. 2019
17.998,-

11. dec. 2019 - 9. jan. 2020
Kontakt os

10. jan. - 24. feb. 2020
18.498,-

25. feb. - 30. apr. 2020
17.998,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Delhi t/r på økonomiklasse
 • CO2-kompensation på flyrejser - læs mere her.
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Al indenrigstransport til alle strækninger i bil med aircondition og privatchauffør
 • Privatchauffør er til rådighed kl. 8-21, på dage hvor chauffør er inkluderet på rejsen
 • Engelsktalende lokalguider ved alle seværdigheder i Delhi, Jaipur, Agra, Fathepur Sikhri og Taj Mahal
 • Entreer ved seværdigheder
 • Overnatning i Nordindien på følgende eller tilsvarende hoteller i delt dobbeltværelse:
 • 2 nætter på Regent Grand i Delhi (inkl. tidlig check-in på ankomstdagen)
 • 2 nætter på Mandawa Haveli i Jaipur
 • 1 nat på Homestay Coral Tree i Agra
 • 2 nætter på Hotel Ibis i Aerocity - Delhi
 • Fly Delhi-Port Blair tur/retur
 • Transfers til og fra lufthavnen
 • Sejltur fra Port Blair til Havelock Island tur/retur
 • Andamanerne tilladelse
 • 5 nætter på Symphany Palm på Havelock Island
 • 1 nat på Shompen Hotel i deluxe værelse i Port Blair 
 • Morgenmad som beskrevet i programmet
 • 10-20% rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Afrejse med fly fra f.eks Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Visum til Indien (eVisa kan søges online på rejser til Indien)
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkepenge
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet” 
Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Opgradering til 4 stjernet hotel på hele rejsen
Pris fra 3.998 kr./person
Opgradering kun på Andamanerne - Sea Shell Hotel
Pris fra 2.098 kr./person
Opgradering kun på Andamanerne - Barefoot Hotel
Pris fra 4.198 kr./person
Opgradering kun på Andamanerne - Munjoh Ocean Resort
Pris fra 1.298 kr./person
Praktisk information

Bedste rejsetid: Medio december til april. Næstbedste periode: medio oktober til medio december

Type: Rundrejse med engelsktalende lokalguider og badeferie

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

Vores badehoteller: Se badehotellerne her

 

Foredrag
Periode
Indien
Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K
23. okt. 2019 kl. 19:30

Indien
Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K
3. dec. 2019 kl. 17:30
Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik