Taj Mahal og Andamanerne badeferie
Antal dage: 14
Priser fra: 16.998,-
Rejseform: Individuel rejse

Se priser & book

Taj Mahal og Andamanerne badeferie

Indiens Gyldne Trekant og Andamanerne - paradisisk, eksklusivt og spændende

 

Vi starter den klassiske kulturrejse i det travle nord med Indiens pulserende hovedstad, New Delhi. Herfra starter odyseen mod Rajasthan og den lyserøde by, Jaipur hvor Maharajaernes storladne borge tårner sig op over halvørkenen. Herfra skal den forladte Moghul kongeby, Fatepur Sikhri opleves inden rundrejsen kulminerer med Agra og Indiens utrolige Taj Mahal. 

Fra Nordindiens Gyldne trekant, skal vi på rejse fjernt fra subkontinentet til Andamanerne.

 

I oceanet mellem Indien, Thailand og Sumatra ligger de 300 eksotiske paradisøer Nicobarerne og Andamanerne. Andamanerne er en af Indiens største oplevelser, absolut ikke opdaget af masseturismen (endnu). Der er gudskelov kun adgang til den sydlige del af Andamanerne, men så vanker der også et næsten uspoleret tropeparadis med dejlige sandstrande og optimale muligheder for afslapning.

Velkommen til en ganske speciel Indienrejse. • Eksotiske og autentiske bountystrande - næsten helt for dig selv
 • Foruden tropiske hvide sandstrande byder øen på mangroveskove og jungle
 • Mulighed for dykning eller snorkeling, hvor øgruppens koralrev kan udforskes
 • Velkommen til paradis!
1.

Fly fra København

Dag 1

Fra København mod Indien.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

2.

Ankomst Delhi - Indiens imponerende hovedstad

Delhi rundtur

Ankomst Delhi, hvor vi som altid står klar i lufthavnen med en god bil og dygtig chauffør fra Kipling India Travels. Afhentning og kørsel til hotellet.

Efter hvile er det tid til rundtur i Indiens mægtige hovedstad. Her koncentrerer vi os om det helt centrale Delhi med Sikh templet og det fantastiske Humayuns mausolæum, Connaught området, men også Old Delhis myldrende basargader og området ved Jama Mashjid moskeens fabelagtige arkitektur inden vi om eftermiddagen returnerer til hotellet.

Overnatning i Delhi.

Morgenmad er inkluderet

3.

Jaipur - Rajasthans hovedstad

Jaipur-rejse

Fra New Delhi går rejsen mod Jaipur, Rajasthans hovedstad også kaldet Den Lyserøde By, efter at hele byen blev malet rosa til ære for den britiske Prins Albert, der kom på besøg tilbage i imperiets storhedstid i 1853.

Eftermiddagen bruges i den gamle del af Jaipur, hvor bymuren på imponerende vis omkrandser byen. Selve Jaipur blev grundlagt tilbage i 1727 af Maharajaen Jai Singh II, efter han havde fraflyttet det mægtige Amber Fort. Undervejs skal vi se det meget prominente og fantatsisk smukke Hawa Mahal, Vindenes Palads, der var harems-udkigspost til de store processioner.
Det astronomiske observatorium, som Jai Singh grundlagde i 1728 skal selvfølgleig også ses og så selvfølgelig City Palace, en af Jaipurs helt store attraktioner.

Overnatning i Jaipur.

Morgenmad er inkluderet.

4.

Amber Fort og Jaipur, den lyserøde by

AmberFort-Jaipur

Amber Fort er bestemt en af Jaipur områdets helt stor oplevelser. Relativt tidligt køres der en lille halv time afhængig af trafikken til den lille sø og foden af det imponerende, gigantiske og eventyragtige Amber Fort. Det er et gigantisk skydeskjul, der nærmest sejler på vandet som en enorm båd ved Moata søen. Her kan ses audienshallerne og Kali-templet i det labyrintiske fort.

Der returneres til Jaipur, hvor eftermiddagen er fri til at nyde Jaipurs skønne basarer. 

Overnatning i Jaipur.

Morgenmad er inkluderet.

5.

Den forladte Mogul-by Fathepur Sikhri og Agra

Tajmahal-TajMahal

Fra Jaipur og Rajasthan krydses ind i delstaten Uttar Pradesh til Agra, hvor Indiens måske største enkeltstående kulturelle attraktion, det mægtige gravmonument Taj Mahal, der både tager sig smukt ud i den rødlige morgendis, i middagssolens skarpe sollys og i de dybe varme farver om eftermiddagen. 

Men Agra kan byde på mere end Taj Mahal. Gå en tur i Taj Ganj med alle de små backpackerhoteller eller endnu bedre en tur i Sadar Bazar med indisk tingeltangel i alle afskygninger. Der er også det flotte Red Fort, et gigantisk fort, der ligger ud til Yamuna-floden med udsigt til Taj Mahal. Endelig er der den lille perle - L´timad-UD-Daulah af nogle kaldet for little Taj, der ligger i en herlig lund på den modsatte side af floden. Her kommer ganske få besøgende, og det er en herlig lise efter den hektiske by. Agra er en sjov by, og man skal lige have øjnene op for andet end overvældende Taj Mahal.

Undervejs stoppes ved kongebyen Fathepur Sikri. Den glemte kongeby ligger mellem Agra og Jaipur og er en speciel oplevelse. Byerne Fathepur og Sikhri blev samlet under den store kejser Akbar's regering i 1570-86 og gjort til stormogulernes hovedstad. Kilderne i byen tørrede dog hurtigt ind og uden varsel blev byen forladt, og står i dag som en fuldstændig velbevaret mogul-stad – en spøgelsesby. Det er en fantastisk oplevelse at vandre mellem de klassiske bygningsværker i smuk, rød sandsten og tænke på det gigantiske spild, som Fathepur Sikhri er.

Overnatning i Agra.

Morgenmad er inkluderet.

6.

Taj Mahal og til Delhi

Tajmahal og Andamanerne-badeferie

Vi skal på den store Agratur og se Taj Mahal, der mildt sagt er gjort af en anden verden, berusende smukt og et kulturelt Mount Everest, som vi godt tør påstå, rører enhver. Der hersker en forunderlig ro i de store haver omkring Taj Mahal på trods af de utallige turister, hvoraf de fleste nok er indere. Taj Mahal er opført af kejser Shan Jahan i perioden 1632-1647 og er bygget primært i persisk stil. At kalde det verdens smukkeste og mest harmoniske bygningsværk er ikke helt ved siden af, bygget som det er i tindrende hvidt marmor med mosaikker af indlagte halvædelstene og så bedårende i sin fuldkommenhed. Ned til Yamuna-floden ligger det uanselige mausoleum for Taj Mahals grundlægger - Shan Jahan. Han nåede aldrig, at udføre sine planer om et lige så imponerende projekt - en kopi af Taj Mahal i sort marmor på flodens modsatte side. Vi skal også nå at se det imponerende Red Fort, hvor Shan Jahan sad fængslet de sidste år af sit liv. En sand orientalsk oplevelse, der brænder sig ind i nethinden.

Hen ad eftermiddagen køres der nordpå til Delhi.

Overnatning i Delhi.

Morgenmad er inkluderet.

7.

Til Andamanerne, Port Blair

Andamanerne-badeferie

Tidlig transfer til lufthavnen i Delhi, hvor turen går videre med fly udover det Indiske Ocean til Andamanernes største by, Port Blair.

Port Blair ligger smukt på Andamanernes sydlige del, på en del bakker med fine udsigter. Dr. James Pattison Walker ankom til Andamanerne i 1858, hvorefter øgruppen forblev under den britiske krone indtil anden verdenskrig, hvor japanerne holdt dem besat. Øerne blev generobret af briterne i 1945, men kort efter forladt.  

Overnatning i Port Blair

8.

Båd til Havelock Island med badeferie og afslapning

Strand-opg-badeferie-Havelock

Efter morgenmaden er der transfer til havnen, hvorfra det går med båd nordøst på til den lille ø, Havelock, hvor vi skal tilbringe de næste 4 dage.

Havelock er Indiens svar på Seychellerne før der gik masseturisme i den, og derfor er det måske et spørgsmål om få år, før udviklingen også indhenter Andamanerne. Forsat har man dog det meste for sig selv – ikke mindst stedets isolerede beliggenhed gør, at ikke alle og enhver finder forbi!

Overnatning på Havelock Island.

Morgenmad inkluderet

9.

Havelock Island med badeferie og afslapning

Andaman-Havelock

Det meste af øerne er bevokset med regnskov, der er hjemsted for hele 17 fuglearter, der ikke findes andre steder på kloden. Befolkningen ernærer sig på nogle af øerne, stadig som samlere og jægere. Onge-stammen er de eneste, der tolererer kontakt med omverdenen - siges det….

Overnatning på Havelock Island.

Morgenmad inkluderet

10.

Havelock Island med badeferie og afslapning

Andamanerne-stramd

Havelock Island er indbegrebet af tropisk strandidyl med kridhvide sandstrande, vajende kokospalmer og turkisblåt vand. Havelock Island ligger 54 km nord for Port Blair, og kun den nordlige del af øen er beboet. Her har de små samfund ikke navne, men numre. I havet findes delfiner, havskildpadder og en imponerende rigdom af fisk, fra klovnfisk til oceanets hajer. 

Overnatning på Havelock Island.

Morgenmad inkluderet

11.

Havelock Island med badeferie og afslapning

Andamanerne-strand

Vi kan ikke rigtigt komme på en idyl, der i den grad lever op til betegnelsen ”tropisk badeparadis” – og i modsætning til andre kandidater er der meget få andre besøgende. Og trods tidevand, som på Zanzibar, må vi sige - velkommen til paradis!

Overnatning på Havelock Island.

Morgenmad inkluderet

12.

Med båd fra Havelock til Port Blair

PortBlair

Vi returnerer med båden til Port Blair, hvor vi har en sidste overnatning inden afgang mod hovedlandet, Indien næste dag.

Eftermiddagen fri i Port Blair.

Overnatning i Port Blair.

Morgenmad inkluderet

13.

Tilbage til Delhi samt hjemrejse

Indiske-kvinder-Varanasi

Fra Port Blair med fly tilbage til Indiens fastland og Delhi. Der vil være tid til at spise en middag og for at få et par timers søvn inden vi lige over midnat kører til lufthavnen for hjemrejse til København.

Værelse til rådighed i Delhi på lufthavnshotel

Morgenmad og mad på flyrejsen er inkluderet.

14.

Ankomst København

Vi ankommer til København midt på eftermiddagen.

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
1. februar - 30. april 2019
17.498,-
16.998,-

1. september - 10. december 2019
17.798,-
17.298,-

11. december 2019 - 9. januar 2020
Kontakt os
Kontakt os

10. januar - 30. april 2020
17.798,-
17.298,-

(Tillæg kan forekomme på jule- og nytårsrejser samt vinter- påske og efterårsferie)


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Delhi t/r på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Al indenrigstransport til alle strækninger i bil med aircondition og privatchauffør
 • Privatchauffør er til rådighed kl. 8-21, på dage hvor chauffør er inkluderet på rejsen
 • Engelsktalende lokalguider ved alle seværdigheder i Delhi, Jaipur, Agra, Fathepur Sikhri og Taj Mahal
 • Entreer ved seværdigheder
 • Overnatning i Nordindien på følgende eller tilsvarende hoteller i delt dobbeltværelse:
 •   2 nætter på Jyoti Mahal i Delhi (inkl. tidlig check-in på ankomstdagen)
 •   2 nætter på Mandawa Haveli i Jaipur
 •   1 nat på Homestay Coral Tree i Agra
 •   2 nætter på Ashok Country Resort tæt på lufthavnen i Delhi
 • Fly Delhi-Port Blair tur/retur
 • Transfers til og fra lufthavnen
 • Sejltur fra Port Blair til Havelock Island tur/retur
 • Andamanerne tilladelse
 •   4 nætter på Symphany Palm på Havelock Island
 •   2 nætter på Shompen Hotel i deluxe værelse i Port Blair 
 • Morgenmad som beskrevet i programmet
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Afrejse med fly fra f.eks Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Visum til Indien (eVisa kan søges online på rejser til Indien)
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkepenge
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet” 
Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Opgradering til 4 stjernet hotel på hele rejsen
Pris fra 3.998 kr./person
Opgradering kun på Andamanerne - Sea Shell Hotel
Pris fra 2.598 kr./person
Opgradering kun på Andamanerne - Barefoot Hotel
Pris fra 3.498 kr./person
Opgradering kun på Andamanerne - Munjoh Ocean Resort
Pris fra 3.498 kr./person
Praktisk information

Bedste rejsetid: Medio december til april. Næstbedste periode: medio oktober til medio december

Type: Rundrejse med engelsktalende lokalguider og badeferie

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

Vores badehoteller: Se badehotellerne her

 

Vil du høre mere om rejsen?

Vælg
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.