Everest komfort trek

Mt. Everest luksus trekking - Oplev Everest Summit Lodge, Himalaya komfort trekking og Khumbu dalen

 

Oplev Sherpaernes land og Mt. Everest området i de bedste lodges – og på den bedste rute, med den bedste akklimatisering.

Khumbu som dalen ved Mount Everest hedder, læner sig op mod at være Himalayas smukkeste dal. Vi bor på områdets bedste lodges – det er ikke luksus i klassisk forstand, men absolut luksus i forhold til Himalaya og Nepal. Der er pæne badeværelser og faciliteter undervejs, el og restaurant etc.

 

Oplev Everest Komfort trek på vores egen rute således vi ikke kun følger een kædes lodges, men selvfølgelig også bor i Namche og dermed får den bedste akklimatisering.

Vi taler Himalayas højland på "første klasse", skræddersyet med privat Sherpaguide og bærere– kort sagt Nepal luksus komfort trekking som vi udbyder på 11. år i Kipling Travel. • Oplev en vandreferie gennem Sherpaernes land ved foden af Mt. Everest
 • Overnatning på de allerbedste lodges med privat bad og toilet
 • Vores Kipling-kombination af lodges sikrer de bedste oplevelser og ikke mindst den bedste højdetilvænning
 • Beregn 4-6 timers vandring opm dagen, der er bærere til al bagage, og engelsktalende trekkingguide med på hele trekkingturen
 • Kodeord er udover komfort-lodgene, Sherpalandsbyer og buddhistiske klostre for foden af verdens højeste bjerge
1.

København – Kathmandu

Everest komfort trek højdekurver

Fra København mod Nepal.

2.

Ankomst til Kathmandu

Dag 2

Ved ankomsten til Kathmandu er der en herlig modtagelse i lufthavnen, hvorefter der køres gennem Kathmandus gader til Hotel Malla, Thamels absolut bedste hotel beliggende nær shopping og alle restauranterne i det centrale Kathmandu. Der er en stor skøn have, swimmingpool og et godt sted at bo. Alternativt kan man opgradere til Dwarikas hotel, nok Kathmandus flotteste og bedste hotel. En drøm af et hotel!

Overnatning i Kathmandu

Morgenmad er inkluderet.

3.

Kathmandu

Dag 3

En mættet dag med alle Kathmandus højdepunkter. Vi skal se og opleve hindutemplet Pashupatinath, samt den store buddhistiske stupa og det tibetanske område ved Bhoudanath. Desuden tager vi sydover og oplever det klassiske gamle Kathmandu ved Durbar Square og Kumaris hus. Gennem gader, gårde og gyder kommer vi langsomt tilbage til hotellet efter en stor rundtur i Nepals levende hovedstad – men helt uden at have set for mange templer eller brugt dagen i bus. Fri om eftermiddagen.

Overnatning i Kathmandu

Morgenmad er inkluderet.

4.

Bjergfly til Lukla, Monjo 2.815 meter

Dag 4

Tidlig morgen skal vi på ren Mountain Flight – vi flyver 40 minutter langs Himalayabjergene til Lukla 2.850 meter. Her møder vi vores sherpaguider og bærere, der skal føres os gennem bjergene de næste mange dage. Vi går gennem Lukla til Chaunri Kharka, hvorfra vi får smukt udsyn til bjerget Kunsum Kangguru. Videre til Ghat (bro) inden vi kommer ned til mælkefloden, Dudh Kosi. Vandringen er skøn, det går svagt nedad. Vi kommer gennem marker, skov, buddhistiske manisten og spredte bjergudsigter. Efter et par timer når vi bygden Phakding 2.640 meter. Vi er i Dudh Kosi-dalen, og stien snor sig ud og ind gennem skiftevis fyrreskov og åbent landskab og småbyer til Benkar, hvor en kæmpeblok er fyldt med buddhistiske inskriptioner (manisten). Mod nordøst tårner Thamserku sig mod himlen, og efter et par timers gang kommer vi til Monjo, der er en lille hyggelig landsby med omkring 25 huse, beliggende i en smal dal ved foden af Thamserku 6.608 meter. Her bor vi flot og lækkert efter 3-5 timers vandring inklusive pauser.

Overnatning i Monjo på Everest Summit Lodge.

Morgenmad er inkluderet.

5.

Namche Bazar 3.400 meter, Sherpaernes hovedstad

Dag 5

Vi skal ind i selve Everest nationalpark området - Sagarmatha Nationalpark. Kort efter mødes Imja Khola og Bhote Kosi, hvor vi skal over turens flotteste hængebro. Og så kommer den berømte stigning til Namche på 2½ time. Et godt stykke oppe belønnes vi, i godt vejr, med første udsigt til Everests store og mørke tinde. Vi kommer godt trætte til Namche Bazar, Nepals mest berømte bjergby. Den ligger som en drøm i et amfiteater med udsigt til Kongde Ri bjerget mod syd. Husene er smukke, traditionelle stenhuse med små herlige gader og gyder. Der er efterhånden et væld af forretninger, cafeer og sågar bank, posthus og internet cafeer. Men stemningen er forblevet sjældent god. Alle steder hilses man med det traditionelle ”Namaste” – jeg hilser det guddommelige i dig. Vi er fremme i fantastiske Namche Bazaar efter 4-5 timers vandring inklusive pauser.

Overnatning i Namche på Yeti Mountain Lodge.

Morgenmad er inkluderet.

6.

Namche bazar, hviledag

Dag 6

Solvarmen er vidunderlig, da byen vender mod syd. Og alligevel kan man godt mærke de 3.400 meters højde; Luften kan være rå. Vi går en tur i byens gader og skal selvfølgelig en tur op i den 300 år gamle okkerrøde, smukke gompa, klosteret. Det er her, den årlige Dumji-festival udspilles i juni/juli. Resten af året møder man munke og lamaer, og til tider er der diverse små festivaler. De friske kan gå langs højderyggen til Choi Gang, Namches øverste del. Her ligger Sargamatha nationalparkens hovedkvarter, og man kan besøge det lille fine museum – og samtidig blive belønnet med alle tiders udsigt til Ama Dablam og Mt. Everest. Så vidt muligt forsøger vi at komme på besøg hos vore venner og få smørte eller et glas chang, den lokale herlige ris- og hirseøl.

Overnatning i Namche på Yeti Mountain Lodge.

Morgenmad er inkluderet.

7.

Klosterlandsbyen Thame, Mende 3.700 meter

Dag 7

Vi vandrer ad den gamle handelskaravanevej til Tibet i den smukke Nangpo-dal. Først gennem skov til Phurte. Højt over ses Laudo Gompa, der hører under Kopan-klosteret i Kathmandu. Siden kommer vi til Thamo, og vi skal krydse den lille biflod. Højt over broen ses to store klipper med buddhistiske bemalinger, bl.a. Tara (Grønne Tara) og Padma Sambhava, der førte buddhismen til Tibet. Siden kommer vi gennem Samde inden ankomsten til de sandede kartoffelmarker og Thames smukke stenhuse beliggende i 3.800 meters højde. Klosteret der ligger som klinet ind i bjergsiden omkring 200 meter over byen. Thame Gompa er et af Khumbus vigtigste, og der fejres flere store festivaler årligt, bl.a. den store Mani Rimdu fest. Vi oplever et af de mest interessante klostre på turen og går langsomt tilbage til byen under os. Sidst på dagen ankommer vi til Mende Lodge, fantastisk beliggende i 3.700 meters højde efter 5-7 timers vandring inklusive pauser.

Overnatning i Mende på Everest Summit Lodge.

Morgenmad er inkluderet.

8.

Via Hillary hospitalet til Kumjung og Tashinga 3.450 meter

Dag 8

Vi vandrer ud ad Nangpo-dalen via Phurte, til vi kommer til Namches øverste del. Her drejer vi nordover og går op over den lille aistrip Shyangboche, hvor vi igen bliver belønnet med udsigter til Ama Dablam og Everest. Her ser man ofte Nepals nationalfugl, Danhpe, blodfasanen. Vi går forbi et lille landbrugsprojekt over et undseeligt pas med chortner og manisten i det herligste landskab, indtil stien dykker ned til landsbyen Kunde 3.840 meter, beliggende øverst i dalen. I Kunde besøger vi Hillary-hospitalet fra 1966.

Fra Kunde går det gennem utallige stengærder, lange, til Khumbus største by, Kumjung. Modsat Namche bazar er Kumjung traditionel og ikke særlig turistet, og påvirkningerne udefra er til at overse. Her er få butikker, og antallet af trekkere er begrænset. Vi besøger det smukke kloster beliggende i en lund af smukke gamle fyrretræer, hvor man opbevarer en hånd og skalp fra Yetien, den afskyelige snemand.

Overnatning i Tashinga på Everest Summit Lodge med forrygende udsigt til Ama Dablam efter 6-8 timers vandring inklusive pauser.

Morgenmad er inkluderet.

9.

Tengpoche klosteret – udsigter i verdensklasse, Tashinga

Dag 9

Fra Tashinga går ned til Phunki Tenga og krydser Imja Khola på en flot hængebro. På den anden side af broen kommer vi hurtigt ind i Khumbus største grønne område, og vi vandrer ad gode, dog lidt stejle stier i skov med fyr, birk med rødlig bark, enebær og rhododendron med skæglav. I skoven er der god mulighed for at se moskushjort og danphe. Vi fortsætter, og de sidste meter inden Tengpoche går det stejlt op ad glat og leret sti, indtil vi når klostergrunden, på hvad mange har kaldet "verdens smukkeste udsigt".

Tengpoche Gompa er uden tvivl Sherpa-folkets vigtigste kloster. Og det er et kulturelt såvel som religiøst kraftcenter for hele Solu Khumbu. I 1916 blev Lama Gulu påbudt af Rongbuk klosterets Rinpoche (øverste Lama) at bygge et hovedsæde i Khumbu, og virkningen var enorm. Hurtigt blev Tengpoche hovedcenteret for buddhismen i området. I 1934 blev Tengpoche jævnet med jorden i et katastrofalt jordskælv, og i 1989 brændte det genopførte kloster ned til grunden. Men i dag står Tengpoche igen stort og stolt som kronen på Sherpa-folkets kultur. Vi besøger klosteret og håber at kunne overvære en ceremoni eller måske endda komme i audiens. Om aftenen vil vi høre cymbler og trompeter som munke og lamaerne bruger til deres puja (religiøse ceremonier). Fra Tengpoche går vi tilbage til lodgen i Tashinga og overnatter efter 7-8 timers vandring.

Overnatning i Tashinga på Everest Summit Lodge med forrygende udsigt til Ama Dablam efter 6-8 timers vandring inklusive pauser.

Morgenmad er inkluderet.

10.

Monjo

Dag 10

Vandringen fra Tashinga er smuk og herlig, og der er masser af småboder og muligheder for at raste hele vejen til Sanasa. Vi fortsætter rundt om bjerget til Namche og skal nedad til Monjo og overnatte efter 5-7 timers vandring.

Overnatning i Monjo på Everest Summit Lodge.

Morgenmad er inkluderet.

11.

Phakding og Lukla 2.640 meter

Dag 11

Vi går langs Dudh Kosi Phakding og kommer let til Ghat og Choplung, inden den lange lidt vedvarende stigning til Lukla begynder. Midt på dagen ankommer vi til turens sidste overnatning i Lukla efter 4-5 timers vandring.

Overnatning i Lukla på Everest Summit Lodge.

Morgenmad er inkluderet.

12.

Fly til Kathmandu

Dag 12

Vi skal tidligt op og over i Luklas nye og yderst imponerende lufthavnsterminal. Vi checker ind og venter, til vores fly ankommer, så vi på behørig vis kan komme til Kathmandu. Transfer til Hotel Malla.

Overnatning i Kathmandu

Morgenmad er inkluderet.

13.

Kathmandu

Dag 13

Dagen er til egne eventyr i Kathmandu, eller man kan tage på en tur til Nagarkot eller Bhaktapur.

Overnatning i Kathmandu

Morgenmad er inkluderet.

14.

Hjemrejse samt ankomst til København

Dag 14

I dag slutter en begivenhedsrig rejse, det er blevet tid til at tage afsked med Nepal og vende næsen hjemad.

Morgenmad og mad på flyrejsen er inkluderet.

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
6. november - 10. december 2018
24.998,-
23.798,-

11. december 2018 - 5. januar 2019
Kontakt os
Kontakt os

6. januar - 4. april 2019
23.998,-
22.998,-

5. april - 22. april 2019
25.598,-
24.998,-

23. april - 31. maj 2019
24.998,-
24.498,-

(Tillæg kan forekomme på jule- og nytårsrejser samt vinter- påske og efterårsferie)


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Kathmandu retur på økonomiklasse
 • Flyrejse Kathmandu-Lukla t/r på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • 4 nætter i Kathmandu på Hotel Malla inkl. morgenmad
 • 2 nætter i Monjo på Everest Summit Lodge inkl. morgenmad
 • 2 nætter i Namche på Yeti Mountain Lodge inkl. morgenmad
 • 1 nat i Mende på Everest Summit Lodge inkl. morgenmad
 • 2 nætter i Tashinga på Everest Summit Lodge inkl. morgenmad
 • 1 nat i Lukla på Everest Summit Lodge inkl. morgenmad
 • Sherpaguide (certificeret trekking guide) 
 • Bærere eller lastdyr til din bagage (du skal ikke bære bagagen selv). Typisk en bærer til to personer
 • Forsikring af det lokale mandskab (syge og ulykkesforsikring af guider og bærere samt hjælpere)
 • Paksæk (rejsetaske til trekkingturen). Ca. 75 liter stor paksæk som du kan pakke din bagage i til trekkingturen. Denne udleveres i Kathmandu
 • Drikkevand på trekkingturen, 5 liter i døgnet pr person (vi har vandrensningsfiltre med)
 • Informationsmateriale om Nepal - lille Nepal wiki med pakkelister etc.
 • Trekking permits og Tims (Trekker`s information management system)
 • Alle nepalesiske turistskatter og afgifter samt evt nationalparkafgifter
 • 10 % rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
  Obs. Vær opmærksom på, at forsikringen skal dække trekkingrejser i alle højder. Gouda rejseforsikring dækker trekking i alle højder
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Visum til Nepal (fås i lufthavnen, husk pasfoto)
 • Mad på trekket, beregn 180-350,- pr. dag (alle tre måltider)
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkepenge
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet”

OPGRADERINGER

 • Opgradering til Dwarikas (Heritage værelse) i Kathmandu: 3.798,- per person
 • Opgradering til Dwarikas (Juinor Suite) i Kathmandu: 5.998,- per person
Praktisk information

Bedste rejsetid: September til ultimo maj

Gradering: Middel, C

Højde: Op til 3.900 meter

Type: Individuel trekkingtur med privat sherpaguide og bærere - komfort og luksus Everest trek

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

Info om årstiderne: Læs mere om årstiderne i Nepal her

Overnatning: Tehus (lodges)

Overnatning: Hoteller

 

Komfort Lodges Everest - Everest Summit Lodges, Yeti Mountain Home

Everest-Comfort-Trek

Everest comfort lodges - information

Denne rejse er baseret på Everest Summit Lodges og Yeti's Mountain Home i Khumbu-dalen ved Mt. Everest. Ved at benytte en kombination af lodge-kæderne, opnår vi det bedste af to verdener og har derved en bedre højdetilvænning, end ved alene at bruge Summit Lodges, hvor Namche ikke opleves eller ved Yeti Mountain HOme, hvor andre bydger ikke opleves.

Everest Summit Lodges og Yeti Mountain Home er alle meget pæne og flotte med gode faciliteter undervejs.
Der er privat bad og toilet (vesstligt) på alle lodges på trekkingturen, og den overordnede hygiejne er den bedst mulige.
Du har ikke brug for sovepose på Everest comfort trek

Det er en trekkingtur, der skal vandres 6-8 timer dagligt, men forholdene er Nepals klart bedste, de er på alle måder Everest lodges, når de er allerbedst!

 

En dag på Komfort Lodge Everest:

07:00 – vi bliver vækket på lodgen.
Herefter pakker vi sammen og gør os klar. Paksækken, du har fået udleveret i Kathmandu, gives til bærere og lastdyr.

08:00 – vi spiser morgenmad

08:30 – 08:45 – dagens vandring starter
Formiddagsvandringen byder på flere muligheder for stop i tehuse osv. Vi vandrer til frokosttid mellem 11:30 og 12:30.

11:30 og ca. 1½-2 timer frem: Frokost og hvil i landsbyen og på det lokale tehus

13:00-13:30: Eftermiddagsvandringen starter. Vi går gennem de skønne landskaber og igen har vi mulighed for flere stop i landsbyer, på tehuse osv. Vi er typisk fremme mellem kl. 15:00 og kl. 16:00.

15:00-16:00: Ankomst til vores lodge, hvor vi får vores værelser. Lidt hygge med eftermiddagste eller lignende. Vi har tid i landsbyen eller til at nyde udsigterne.

18:00-19:00: Aftensmad og aftenhygge. Vi bliver på lodgen og sætter sagens oplevelser i relief og får samtidig briefing om morgendagens udfoldelser.

Everest komfort trek højdekurver

Everest komfort trek højdekurver

Everest komfort trek - Se kort over Kiplings rute

Everest komfort trek kort

Opgradering til Dwarikas hotel

Hotel Dwarikas

Hotel Dwarikas er nok Nepals mest unikke hotel

 Kathmandu er uden tvivl et inferno af larm, mennesker, lyde, lugte, forurening og store oplevelser. Og her kan Nepals unikke hotel Dwarikas tilføre ro og dejlige omgivelser midt i det oplevelsesrige inferno.

Dwarikas Hotel ligger på Battisputali, ikke langt fra Pashupatinath tempelområdet. Det er ikke et klassisk luksushotel alá Mariott, men nærmere et atmosfærefyldt hotel i kategorien Small Luxury Hotels med sine bare 87 værelser.

Dwarikas Hotel startede med en indsamling af Nepals fine træskæerier, som i stor stil blev kasseret under urbaniseringen i 1960’erne og 70’erne, hvilket den nepalesiske ingeniør Dwarika Das Shrestha slet ikke kunne have, hvorpå han startede en indsamling af de århundrede gamle træskærearbejder.

Det førte i 1977 til Dwarikas (Kathmandu Village Hotel), der er bygget i klassisk Newaristil med Kathmandu-dalens klassiske røde mursten og så de utrolige træskæerier. Der bygges stadig på Hotel Dwarika og konstruktionen har dermed taget omtrent 40 år. Der er smukke vinduer og søjler, utrolig grønt med træer, blomster og på mange måder er det et lille paradis i Kathmandu. Værelserne er rigtig gode, med de ting som et godt hotel skal have. En klar klassiker som vi kun kan anbefale. 

Dwarikas er unikt!

Nepals indenrigsflyvninger

Alle nepalesiske luftfartsselskaber er netop kommet på Europa-Kommissionens liste af flyselskaber, der for tiden ikke må flyve til/fra EU. På rejser med indenrigsfly i Nepal, kan det derfor ikke undgås, at der er flyvninger på selskaber, som for indeværende ikke må flyve til Europa.

Drikkevand - vi har filtreret drikkevand på trekkingturen

Vi har gratis vand til dig på trekkingturen. Du skal medbringe en drikkedunk/feltflaske, da vi har vandfilter med på tehus trekkingturene. Det gør at vi kan rense al vand med vores Katadyn Pocket Filter, Rolls Royce modellen inden for vandrensningsfiltre.

Du behøver altså ikke umiddelbart at købe vand undervejs (med mindre, du drikker ekstra meget og så selvfølgelig te, kaffe, sodavand eller andet i supplement). Vi sørger for ca. 5 liter pr person pr dag, da væskeindtagelsen er meget vigtig i akklimatiseringsprocessen. Desuden undgår vi det primære problem med plasticflasker undervejs på trekkingturen. 

Foredrag

Nepal

23. januar 2019 · Klokken 17:30 - 19:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Kom og hør om Nepal i Eventyrsport

21. februar 2019 · Klokken 19:00

Eventyrsport, Aarhus C, Østergade 8, 8000 Aarhus C

Nepal

5. marts 2019 · Klokken 17:30 - 19:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Nepal

15. maj 2019 · Klokken 17:30 - 19:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Vil du høre mere om rejsen?

Vælg
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

CAKEPHP - 1 uge

Hjemmesiden bruger denne cookie til at huske den besøgende. På webshops bruges den fx. til at huske brugerens kurv.

CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes] - 5 år

Hjemmesiden sætter denne cookie, for at huske hvilke sider der er blevet vist, for senere at kunne fremhæve disse sider.

catalog-travel-ids - 180 dage

Denne cookie bruges til at huske hvilke rejser der er blevet tilføjet kataloget.

Cookie-indstillinger

CakeCookie[vm-gdpr] - 1 måned

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-Indstillinger.

CakeCookie[vm-gdpr-accept] - 1 måned

Angiver om cookie-indstillinger er blevet gennemgået / accepteret.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

gwcc - 90 dage

Google Website Konvertering af opkald.Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med Googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Google Tag Manager

_dc_gtm_UA-# - Slettes når browseren lukkes

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstarten af Google Analytics-koden. # = ID fra Google Analytics.

Facebook Pixel

fr - 118 dage

datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke, om browseren understøtter cookies.

IDE - 1 år

Bliver brugt af Google til at registrerer og sende information omkring hjemmesidens brugere og deres handlinger efter de har fået vist reklamer, for bedre at kunne vise reklamer til den enkelte bruger

OptinMonster

_omappvp - 11 år

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før.

_omappvs - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se om brugeren har besøgt hjemmesiden før i sessionen.

om-session-pageviews - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at tælle antallet af sidevisninger.

om-session-start - Slettes når browseren lukkes

OptinMonster bruger denne cookie til at se hvor langt tid brugeren bruger på en side.