Den store Rajasthan rundrejse

Maharajaernes land med paladser, ørkenlandskaber og enestående kultur.Flyrejse fra København mod Indien.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

Indienrejse

Tre af dagens store oplevelser:

 • Ankomst Indiens mægtige hovedstad
 • Connaught Place, New Delhis klassiske centrum
 • Sikhernes hellige gyldne tempel, Gurudwara Bangla Sahib

Ved ankomsten til lufthavnen i New Delhi står vores folk klar med et Kipling Travel skilt, og kører jer til hotellet, hvor værelset selvfølgelig er klar fra ankomst, så man ikke, træt efter en lang rejse, skal vente til over middag med at checke ind.

Efter morgenmaden og hvile er det tid til at opleve Indiens hovedstad. For at opleve Delhi bedst muligt, har vi to rundture i den utrolige by. Vi har sammensat vores helt egne rundture i Delhi for at give mulighed for, at se og opleve den forskelligartede og hektiske millionby på bedste vis.

I starter med at besøge New Delhi, der rummer grønne områder og prægtige boulevarder og I ser præsident parlamentet og India Gate inden I besøger det helt centrale Delhi med imponerende Connaught Place og den storladne koloniarkitektur.

Efter Connaught områdets mange butikker og flotte bygninger, køres til Sikhernes hellige gyldne tempel Gurudwara Bangla Sahib, der er New Delhis svar på Sikhernes gyldne tempel i Amritsar.

Overnatning i Delhi.

Ankomst til Delhi og rundtur i Old og New Delhi

Et par af dagens oplevelser:

 • Cykelrickshaw gennem de hektiske kvarterer i Old Delhi
 • Køretur fra det urbane Indien til Rajasthans halvørken
 • Jaipur - den lyserøde by

Afhentning på hotellet, hvor rundturen i Old Delhi starter. Modsat New Delhis kolonistil, er Old Delhi indbegrebet af Indien med masser af mennesker, busser, biler, rickshaws, butikker og lokalrestauranter, hvor alle sanser kommer i brug og kan føles som et spændende kulturchok. I starter ud med Old Delhi, hvor I og guiden ganske langsomt med cykelrickshaw gennem de hektiske kvarterer, der er indbegrebet af Indien—de trange og menneskefyldte gader og stræder. I kører igennem hovedbasaren Chandni Chowk, hvor mylderet er intenst. Turen slutter ved Indiens største moské, den enormt flotte Jama Masjid, der blev opført i 1658.

Fra Delhi køres 5-6 timer vestover og ud i det golde, varme landskab på grænsen til Rajasthan. Efter en flot køretur ankommer I til Rajasthans hovedstad, Jaipur. Byen kaldes også Den Lyserøde By, efter at hele byen blev malet rosa til ære for Prins Albert, der kom på officielt besøg i 1853.

Overnatning i Jaipur.

Morgenmad er inkluderet.

den-store-rajasthan-rundrejse-Amber-Fort

Tre af dagens store oplevelser:

 • Det eventyrlige Amber Fort
 • Hawa Mahal, Vindenes Palads
 • Jaipurs basargader

I dag er der rundtur i Jaipur. Jaipur blev i Juli 2019 tildelt en plads på Unescos verdensarvliste. Det er kun anden gang, en by i Indien får tildelt den store ære, og hos Kipling kan vi kun ønske tillykke og sige, at titlen er Jaipur yderst velfortjent!

I starter ud med at køre en lille halv time ud af byen til det imildt sagt mponerende, gigantiske og eventyragtige Amber Fort. Amber Fort knejser sig op mod himlen fra den golde omland og fortet spejler sig flot i Moata søen. Fra parkeringspladsen går I op ad de mange trapper til selve Amber fort. Her ses audienshallerne og Kali-templet i det labyrintiske fort, som tager et par timer at gå på opdagelse i.

Fra Amber køres tilbage til Jaipur, hvor Vindenes palads - Hawa Mahal og Maharajaens bypalads blandt andet opleves. Det er en stor dag i Rajasthans hovedstad, hvor man i den grad bliver klogere på livet i det mere klassiske Indien.

Overnatning i Jaipur.

Morgenmad er inkluderet.

Amber Fortog Jaipur

Et par af dagens højdepunkter:

 • På rundtur i shekawatis berømte byer, Nawalgarh, Mandawa og Dunlod 
 • Sarier, turbaner og halvørken i det mere ubesøgte Indien

Fra Jaipur køres omtrent fire timer nordpå og videre ud i det golde, varme landskab på grænsen til Rajasthan.

I trekanten mellem Delhi, Jaipur og Bikaner, som dækkes af halvørkenen, ligger Shekhawati. Allerede i 1400-tallet blev flere småbyer vigtige handelsposter på karavaneruterne i Nordindien, men deres betydning aftog, da nye handelsstationer dukkede op ved kysterne. Shekhawati er et af de områder, der ikke er domineret af turismen – man er tæt på det oprindelige Nordindien.

I ankommer til Mandawa, som bedst er kendt for sine Havelis, det er smukt dekorerede huse med flot udskårne balkoner i sandsten. De blev opført af købmandsstanden, da handlen blomstrede. Ofte ser husene ikke ud af meget på ydersiden, men indervæggene er meget smukt bemalede – ikke mindst for at skabe en god atmosfære for de kvindelige indbyggere, men også for at live en undertiden noget trøstesløs egn op. Man anvendte tit kunstnere fra fjernere egne til at udføre udsmykningen og kun fantasien satte grænser. Her blandes religiøse motiver med scener fra hverdagslivet, dyr og landskaber. Mandawa er en stor oplevelse og om eftermiddagen er der en lille rundtur i den stille by.

Overnatning i Mandawa.

Morgenmad er inkluderet.

Shekawati området til byen Mandawa

Et par af dagens oplevelser:

 • Starten på den store og lange færd gennem Thar, Indiens halvørken 
 • På vej ind i kamelens land
 • Bikaner og det imponerende Junagar Fort

Fra Mandawa går det direkte vestover og ud i den store, sælsomme Thar-ørkens fine landskaber. Der er 5-6 timers kørsel til Bikaner, der er en middelstor ørkenby med 450.000 indbyggere, og ligger på den klassiske handelskaravanerute. I år 195 blev der gravet en kunstvandingskanal, hvilket gjorde at man kunne kunstvande, det medførte en masse muligheder for bl.a. fårehold.

Den gamle bydel er meget spændende med interessante hindu- og jaintempler. Over byen ligger det imponerende Junagar Fort, måske Rajasthans mest velholdte og interessante, hvilket ikke siger så lidt.

Overnatning i Bikaner.

Morgenmad er inkluderet.

Bikaner på vej mod Tharørkenen

Et par af dagens oplevelser:

 • Mod "verdens ende" i Jaisalmer
 • Den sidste klassiske handelsby inden selve ørknen
 • Den gyldne stad - en af Indiens store oplevelser

Fra Bikaner går det ud på den lange "ørkenvandring" mod Jaisalmer, der føles som verdens ende. Dagen startes med en lang flot køretur på 7-8 timer gennem Thar-ørkenens fine landskber til Jaisalmer.

I Jaisalmer, Den Gyldne Stad, bor blot omkring 55.000 indbyggere. Jaisalmer ligger midt i Thar-ørkenen og ganske tæt på grænsen Pakistan. Farverne er skiftet fra de rødlige nuancer til gyldne, smukke ørkenfarver med gyldne sandsten og gulligt sand. Befolkningen er, som alle andre steder i Rajasthan, farverige med flotte, røde og gule turbaner. Jaisalmer er eksotisk udover det normale og en kæmpe oplevelse. Der er langt herud, men det er besværet værd.

Jaisalmer blev grundlagt i 1156 af fyrste Roa Rawal Jaisal, der byggede fortet Sonar Quila på en knap 100 meter høj klippe. Hele Jaisalmer er omgivet af en 5 km lang ringmur. Grundet den gode beliggenhed på karavaneruten til Persien, Egypten og Arabien blev borgerne i Jaisalmer ganske velstående, hvilket man kan se på de mange smukke Haveli’s.

Eftermiddagen fri på egen hånd

Overnatning i Jaisalmer.

Morgenmad er inkluderet.

Jaisalmer-Fort

Et par af dagens oplevelser:

 • Jaisalmer - mellem sandklitter og forter
 • Kameler, Sam Sand Dunes og Jaisalmers smalle gader
 • 1001 nats stemning i det store fort

Efter morgenmaden er der rundtur i Jaisalmer. Her opleves og mærkes livet i ørkenen og den gamle ørkenby på bedste vis. I dag er det også tid til at besøge de berømte Sam Sand Dunes i den mægtige ørken, hvor vi også skal prøve en tur på kamleryg.

Eftermiddagen er fri og Jaisalmers smalle gader kan næsten ikke udforskes for meget. Her er små markeder, gyder og gader, som fører én op til det mægtige fort, hvor en halv dag hurtigt går.

Overnatning i Jaisalmer.

Morgenmad er inkluderet.

Jaisalmer - Tusinde og en nats eventyr

Et par af dagens oplevelser

 • Den blå by - Jodhpur
 • Rajasthans næststørste by

Rajasthan-færden går videre mod vest mod Den Blå By - Jodhpur, hvilket tager omtrent 5-6 timer. Jodhpurs delvist blåfarvede huse farve skyldes, at brahminerne har malet deres huse i en skrap blå farve, der helt naturligt har givet Jodhpur tilnavnet "Den Blå By".

Beliggenheden på grænsen til Thar-ørkenen er stadig de tørre, røde ørkenområder, men i en mindre befolket og kendt del af Indien. Sidst på dagen ankommer I til Rajasthans næststørste by - Jodhpur. Det var her Rudyard Kiplings Junglebogen med John Cleese blev indspillet. Jodhpur er et særdeles eksotisk sted, der giver uforglemmelige indtryk af lyd, farver og stemning!

Eftermiddagen fri på egen hånd.

Overnatning i Jodhpur.

Morgenmad er inkluderet.

Jodhpur, den blå by

Et par af dagens oplevelser

 • Mehrangarh fortet, Maharajaens bolig og museum
 • Heritage Walk fra fortet til basaren
 • Markedet og Clock Tower

Som andre indiske ørkenbyen er Jodhpur opført omkring et fort - Merhrangarh fortet som er Rajasthans største fort, hvilket ikke siger så lidt. Fortet er omgivet af en 10 km lang ringmur og er ganske velholdt og en spændende oplevelse. Øverst kan man se udover de blålige huse, der er brahminernes boliger og i baggrunden de rødlige sandklitter.

Fra fortet skal I ud på en lettere gåtur, på Heritage Walk ned gennem de smalle gader og gyder til det berømte Clock Tower beliggende i midten af byen ved Sarad-markedet og Babu basar som byder på indkøb i særklasse, specielt i kitsch-klassen, men de mange butikker med møbler og kunsthåndværk gør de fleste bløde i knæene.

Overnatning i Jodhpur.

Morgenmad er inkluderet.

Jodhpur Rajasthan

Et par af dagens oplevelser

 • Bishnoi - jeeptur i tharørkenens landsbyområde
 • Mod Udaipur, Rajasthans skønneste by
 • Til sølandet ved Pichola samt Aravalibjergene

Efter morgenmaden køres mod landsbyen Bishnoi, der ligger godt 20 km fra Jodhpur. Her skal I på en lille times Bishnoi Village Safari i det golde og smukke landskab og interessante landsbyområde i Marwar regionen. Oprindeligt er Bishnois befolkning følgere af hinduguden Vishnu i sin gren af hinduismen, som kun findes i området omkring Thar-ørken ved Bishnoi. Der køres også til Guda-søen, hvor der er kommer dyr og masser af fugle for at finde vand i det karske landskab

Landskabet ændrer karakter på vej ned mod den smukke bjergkæde Aravali Hills, som er Asiens ældste bjergkæde. I kører i de skiftende landskaber i ca. 5-6 timer indtil I når højderyggen, der stort set løber lige uden for byen og temperaturen bliver en anelse mere sval.

Mange rejsende kalder Udaipur for Indiens mest romantiske by – og ikke uden grund. Her er grandiøse paladser og forter på bakketoppene omkring i Chittorghar-området. I Udaipur er der opdæmmede søer, med Pichola-søen som den primære med det berømte og flotte Lake Palace i midten, og hvis man synes at det virker bekendt, kan det skyldes at man erindrer det fra den gamle James Bond film Octapussy. Paladset med City Palace Museum er nu også imponerende såvel som alle vægmalerierne, her ses bla. Tigre og Rajputer. 
Eftermiddagen fri på egen hånd i skønne Udaipur.

Overnatning i Udaipur.

Morgenmad er inkluderet.

Bishnoi og Udaipur, Rajasthans skønneste by

Et par af dagens oplevelser

 • Det imponerende bypalads og Jagdish templet
 • Udaipurs lille bykerne 
 • Handel og vandel i Rajasthans mest afslappede by

Udaipur er relativt lille og man kan med fordel gå rundt i den indre del af byen. Udaipur på et utal af små gader og gyder og et vrimmel af byens ca. 550.000 indbyggere. Jo, Udaipur er et sjældent dejligt sted.

På vores vej gennem byen skal I blandt andet besøge City Palace og det store hinduistiske tempel Jagdish. I får også mulighed for at udforske de små gader og gyder og på egen hånd opdagens byens små, gemte hemmeligheder.

Overnatning i Udaipur.

Morgenmad er inkluderet.

Udaipur og Picholasøen

Et par af dagens oplevelser

 • Mod Indiens pilgrimsby, Pushkar
 • Et af de sjældne brahmatempler
 • Eftermiddagen fri ved søen og tempelområderne

Fra Rajasthans Aravalibjerge og Udaipur køres 5-6 timer mod en af Indiens helligste byer, Pushkar. Midt i et meget smukt landskab og lidt vest for Slangernes Bjerge ligger en af hinduernes vigtigste pilgrimsbyer, den berømte Pushkar med ca. 14. 000 indbyggere.

I Pushkar er et utal af templer, måske mere end 400 og et mylder af troende. Byen er nærmest bygget op omkring Pushkar-søen. Midten af byen er Indien, når det er bedst – farverig, orientalsk og labyrintisk – kort sagt bombarderes sanserne på bedste vis. Blandt de vigtigste pilgrimsmål er et af Indiens to Brahma-templer (Brahma kan kendes på de 4 hoveder) og de 52 Ghats, som er ved søen. På turen kommer vi til templerne Shri Vaikunthnath og Jhulelai, Gau og Narshinga Ghats og til midtbyen - alt sammen i en dejlig, afslappet atmosfære.

Eftermiddagen er på egen hånd, men Pushkar er let at navigere i og der er rig mulighed for at gå rundt ved de mange ghats, trapper ned til søen eller ind i de smalle gader med templer og pigrimme. 

Overnatning i Pushkar.

Morgenmad er inkluderet.

Pushkar-sø Rajasthan

Et ar adf dagens oplevelser

 • Landskabets ændring fra Pushkar til Sawai Madhopur
 • Nationalpark tur i Ranthambhore på jagt efter tigeren
 • På udkig efter kravebjørn, de små kattedyr, fugleliv og selvfølgelig

Næste etape af rejsen går til et mindst lige så sagnomspunden naturområde som Jaipurs basarer, nemlig det 400 km2 store tigerreservat Ranthambore ved byen Sawai Madhopur beliggende 5-6 timer fra Pushkar. Undervejs er der mulighed for at gøre et stop for at strække benene og bese nogle af de lokale landsbyer.

Ved ankomsten til Ranthambhores er der indkvartering på en lodge i Sawai Madhopur, hvor man typisk bor ved Ranthambhore. Ranthambhore nationalpark er blandt Indiens fineste i forhold til at se tiger og er domineret af vidstrakte skove, vekslende med åbne græssletter.

På eftermiddagsturen inde i parken bliver der gjort en stor indsats for at få set tigeren, men dette sky, utroligt smukke dyr, er aldrig let at samarbejde med, selvom netop Ranthambhore er kendt for sine mange dagaktive tigre. Der er altså ingen garanti for at se tigeren, men chancerne er rimelige, og guiderne kender de enkelte dyrs færd og vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at missionen skal lykkes. Her er dog mange andre dyr som er værd at holde øje med som ex. sambarhjorte, aber og krokodiller og er vi heldige kan vi få øje på en leopard, den store junglekat eller en sort læbebjørn.

Overnatning i Rantambhore.

Morgen- og aftensmad er inkluderet.

Ranthambore Nationalpark

Et par af dagens oplevelser

 • Ranthsmbhore - en af Indiens mest berømte Project Tiger parker
 • To game drives på "jagt" efter tigren og de andre dyr
 • Indien på landet uden for urbane områder

Kulturen har selvfølgelig stor prioritet på en Rajasthanrejse, men naturen skal bestemt ikke glemmes og derfor er der en hel dag i Ranthambore Nationalpark med to "Game Drives", til at få set dyrelivet og måske endda tigereni det store naturreservat. Der er også mulighed for at tage til vandhuller, hvor der er pelikaner, flamingoer og de smukke, rustrøde Brahminænder. Bliv ikke overrasket over at høre velkendte hønse-lyde, her er både påfugle og bankivahøne. Derudover er der naturligvis et væld af skovfugle, såsom papegøjer og spætter.

Ikke to køreture er ens, og det er noget af det mest charmerende ved denne form for turisme, man ved aldrig hvad der gemmer sig omkring næste hjørne!

Overnatning i Rantambhore.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Rantambhore tiger park

Blandt dagens store oplevelser:

 • Fra Rajasthan til Uttar Pradesh og Den glemte kongeby, Fathepur Sikri
 • Stormogulernes hovedstad Agra ved Yamuna-floden

Tidligt om morgenen køres til Agra i delstaten Uttar Pradesh med ankomst efter 5-7 timer. Undervejs stoppes ved kongebyen Fatehpur Sikri. Den glemte kongeby ligger mellem Agra og Jaipur og er en speciel oplevelse og derfor er der en lille rundtur i Fathepur og Sikhri. Byen blev samlet under den kejser Akbars regering i 1570-86 og skulle være stormoghulernes nye hovedstad. Kilderne i byen tørrede dog hurtigt ind, og uden varsel blev byen forladt og står i dag som en fuldstændig velbevaret moghul-stad – en spøgelsesby. Det er en fantastisk oplevelse at vandre mellem de klassiske bygningsværker i smuk, rød sandsten og tænke på det gigantiske spild, som Fathepur Sikhri er.

Kort efter Fathepur er der ankomst til Agra, der er mest kendt for Indiens måske største og mest berømte attraktion, nemlig Taj Mahal. Der er fri om eftermiddagen og man kan overveje en lille gåtur i Taj Ganj eller Sadar Bazar med indisk tingeltangel i alle afskygninger.

Overnatning i Agra.

Morgenmad er inkluderet.

Taj Mahal

Et udpluk af dagens oplevelser:

 • Taj Mahal - Èt af verdens smukkeste bygningsværker
 • Det Røde Fort

Det mægtige gravmonument Taj Mahal er en oplevelse i ren verdensklasse. Om det er i den rødlige morgendis, i middagssolens skarpe sollys og i de dybe varme farver om eftermiddagen, gør sådan set ikke noget – selv i regnvejr er det en oplevelse.

Taj Mahal er gjort af en anden verden, berusende smukt og et kulturelt Mount Everest, som vi godt tør påstå, rører enhver. Der hersker en forunderlig ro i de store haver omkring Taj Mahal på trods af de utallige turister, hvoraf de fleste nok er indere.

Taj Mahal er opført af kejser Shan Jahan i perioden 1632-1647 og er bygget primært i persisk stil. At kalde det verdens smukkeste og mest harmoniske bygningsværk er ikke helt ved siden af. Bygget som det er i tindrende hvidt marmor med mosaikker af indlagte halvædelstene og så bedårende i sin fuldkommenhed. I besøger også det imponerende Røde fort, Agra Fort, hvor Shan Jahan sad fængslet de sidste år af sit liv, og hvorfra der er en fin udsigt til Taj Mahal. En sand orientalsk oplevelse, der brænder sig ind i nethinden.

Om eftermiddagen køres der til Delhi og lufthavnshotel, inden turen går mod Danmark.

Morgenmad er inkluderet.

Taj Mahal og Agra - videre til Delhi

I dag slutter en begivenhedsrig rejse – det er blevet tid til at tage afsked med Indien og vende næsen hjemad. Tidlig morgen kører vi i lufthavnen og flyver mod København, hvor vi ankommer i løbet af dagen.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

Velkommen hjem

Delhi flyrejse
Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
10. jan. - 24. feb. 2020
21.998,-

25. feb. - 15. jun. 2020
21.498,-

1. sep. - 10. dec. 2020
21.798,-

11. dec. 2020 - 9. jan. 2021
Kontakt os

10. jan. - 15. jun. 2021
21.798,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Delhi t/r på økonomiklasse
 • CO2-kompensation på flyrejser via skovrejsning i Danmark - læs mere her.
 • Bagage på flyrejsen – 1 stk. håndbagage og 1 stk. bagage til check-in
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Al indenrigstransport til alle strækninger i bil med aircondition og privatchauffør.
 • Privatchauffør er til rådighed kl. 8-21, på dage hvor chauffør er inkluderet på rejsen
 • Overnatninger på følgende eller tilsvarende hoteller i delt dobbeltværelse med morgenmad:
 • 2 nætter på Regent Grand i Delhi (inkl. tidlig check-in ved ankomsten)
 • 2 nætter på Mandawa Haveli i Jaipur
 • 1 nat på The Desert Resort i Mandawa
 • 1 nat på The Lallgarh Palace i Bikaner
 • 2 nætter på Nachana Haveli i Jaisalmer
 • 2 nætter på Pal Haveli i Jodhpur
 • 2 nætter på Jagat Niwas Haveli i Udaipur
 • 1 nat på Jagat Palace i Pushkar
 • 2 nætter på Ranthambore Regency (inkl. helpension jf. program)
 • 1 nat på Homestay Coral Tree i Agra
 • 1 nat på Hotel Ibis i Aerocity - Delhi
 • Rundture og sightseeing i byerne med engelsktalende lokalguide
 • Entreer ved seværdigheder
 • 3 "Game Drives" i Ranthambore Nationalpark i nationalpark jeep (maks 5 personer)
 • Kamel ridetur i Jaisalmer
 • Indisk turistskat
 • Forsikring af hele det indiske mandskab
 • 10-20% rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Afrejse med fly fra f.eks Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Visum til Indien (der er visumpligt til Indien, visum -eVisa- kan søges online)
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkepenge
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet” 
Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Badeferie i Goa - 7 dage - forlængelse
Pris fra 5.498 kr./person
Opgradering til 4 stjernet hotel på hele rejsen
Pris fra 4.498 kr./person
Badeferie i Goa på Sonesta Inn - 7 dage - forlængelse
Pris fra 7.298 kr./person
Praktisk information

Bedste rejsetid: Oktober til marts

Type: Individuel kulturrejse med privatchauffør samt rundture i alle byer og nationalparker med guide og entreer ved seværdigheder

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

Indiens nationalparker: Se nationalparkerne her

 

Der er mulighed for at forlænge rejsen til Goa. Læs mere under rejseplanen (dag 17-24). 

Foredrag
Periode
Indien
Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K
4. mar. 2020 kl. 17:30
Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik