Den store Rajasthan rundrejse

Maharajaernes land med paladser, ørkenlandskaber og enestående kultur.

 

Formodentlig findes der ikke et så farverigt sted i verden, som RajasthanRajasthan er Maharajaernes bolig - spændende indisk historie med store slag, forter og paladser og her møder vi de farverige Rajput'er hvor mændene har store mustacher og kvinderne er klædt i de smukkeste sarier.

 

 

På den Store Rajasthanrejse, tager vi hele vejen til "Verdens ende" i Jaisalmer, beliggende på grænsen til Thar ørkenen.

Velkommen til et Indien-eventyr i særklasse! • Vi kører gennem Thar-ørkenen til alle Rajasthans allerstørste oplevelser
 • Rajasthan er eksotiskt og smuk - farverigt, orientalsk og labyrintisk
 • Tigerreservatet Ranthambore, med mulighed for at se tigre
 • Private guider og alle entreer er inkluderet i rejsen
 • Privatchauffør, der er til rådighed fra kl. 8-21. Optimal frihed på rejsen
1.

Fly København

Dag 1

Flyrejse fra København mod Indien.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

2.

Ankomst til Delhi og rundtur i Old og New Delhi

den-store-rajasthan-rundrejse-Humayun-Delhi

Vi ankommer tidlig morgen i Delhi. Ved ankomsten til lufthavnen i New Delhi står vores mand klar med et Kipling Travel skilt, og kører jer til hotellet, hvor værelset selvfølgelig er klar fra ankomst, så man ikke, træt efter en lang rejse, skal vente til over middag med at checke ind.
Vi hviler og efter morgenmaden, tager vi på tur i Delhi.

Delhi er Indiens gigantiske hovedstad med omkring 13 millioner indbyggere. Ikke mindre end otte gange har Delhi været hovedstad i Indiens historie. De mest kendte perioder er Delhi-sultanatet, stormogulerne med deres prægtige byggerier og selvfølgelig under briterne, der flyttede hovedstaden fra Calcutta til Delhi i 1911.

Vi har sammensat vores helt egen rundtur i Delhi for at give mulighed for, at se og opleve den forskelligartede og hektiske millionby på bedste vis.

Vi starter ud med Old Delhi ved Indiens største moské Jama Masjid, der blev opført i 1658. Herfra kører vi med cykelrickshaw gennem de hektiske kvarterer, der er indbegrebet af Indien—de trange og menneskefyldte gader og stræder. Vi kører igennem hovedbasaren Chandni Chowk, hvor mylderet af mennesker, busser, rickshaws, butikker og lugte kan være noget af et kulturchok i denne tæt befolkede del af Indien. 

Videre mod New Delhi der rummer grønne områder, prægtige boulevarder, præsident parlamentet, India Gate og fine butikker ved det imponerende Connaught Place. Vi besøger Sikhernes hellige gyldne tempel Gurudwara Bangla Sahib, der er New Delhis svar på Sikhernes gyldne tempel i Amritsar.

Vi kører mod Yamuna-floden og til Humayuns gravmausoleum. Den prægtige bygning er fra midten af 1500-tallet, opført af Humayuns hustru og er et af de tidlige eksempler på stormogulernes storladne byggestil.
Undervejs spiser vi frokost på en hyggelig restaurant, der er beliggende ved Lodhi Garden, der er en skøn og rolig oase midt i den hektiske storby. Sidst på dagen er vi tilbage på hotellet.

Overnatning i Delhi.

Morgenmad er inkluderet.

3.

Mod Jaipur

den-store-rajasthan-rundrejse-Amber-Fort

Fra Delhi køres 5-7 timer vestover og ud i det golde, varme landskab på grænsen til Rajasthan. Efter en flot køretur ankommer man til Rajasthans hovedstad, Jaipur. Byen kaldes også Den Lyserøde By, efter at hele byen blev malet rosa til ære for Prins Albert, der kom på officielt besøg i 1853.

Efter ankomsten opleves det centrale Jaipur, der med sin enorme bymur tager sig imponerende ud. Jaipur blev grundlagt i 1727 af Jai Singh 2., efter at han forlod det store fort Amber. På hovedgaden i den gamle bydel skal vi se det arkitektoniske vidunder Hawa Mahal - også kaldet Vindenes Palads, som har været harems-udkigspost. Derfra går turen videre til det astronomiske observatorium, som Jai Singh grundlagde i 1728. Vi kan også anbefale et besøg i Jaipurs basarer.

Overnatning i Jaipur.

Morgenmad er inkluderet.

4.

Jaipur og det store Amber Fort

Amber Fort

Fra Jaipur kører vi omtrent 20 minutter uden for byen til det imildt sagt mponerende, gigantiske og eventyragtige Amber Fort. Det er et gigantisk skydeskjul, der nærmest sejler på vandet som en enorm båd ved Moata søen. Ved foden af fortet stiger man op ad trapperne til det mildt sagt imponerende fort. Her ses audienshallerne og Kali-templet i det labyrintiske fort.

Overnatning i Jaipur.

Morgenmad er inkluderet.

5.

Mod Shekawati området til byen Mandawa

Dag 5

Fra Jaipur kører vi omtrent 4 timer videre ud i det golde, varme landskab på grænsen til Rajasthan. I trekanten mellem Delhi, Jaipur og Bikaner, som dækkes af halvørkenen, ligger Shekhawati. Allerede i 1400-tallet blev flere småbyer vigtige handelsposter på karavaneruterne i Nordindien, men deres betydning aftog, da nye handelsstationer dukkede op ved kysterne. Shekhawati er et af de områder, der ikke er domineret af turismen – man er tæt på det oprindelige Nordindien. Vi ankommer til Mandawa, som bedst er kendt for sine Havelis, det er smukt dekorerede huse med flot udskårne balkoner i sandsten. De blev opført af købmandsstanden, da handlen blomstrede. Ofte ser husene ikke ud af meget på ydersiden, men indervæggene er meget smukt bemalede – ikke mindst for at skabe en god atmosfære for de kvindelige indbyggere, men også for at live en undertiden noget trøstesløs egn op. Man anvendte tit kunstnere fra fjernere egne til at udføre udsmykningen og kun fantasien satte grænser. Her blandes religiøse motiver med scener fra hverdagslivet, dyr og landskaber. I Mandawa finder vi et gammelt smukt palads, der stadig er beboet af efterkommere fra maharajaen. Paladset bruges i dag til hotel. Det er bevaret i sin oprindelige stil med smukke og unikke gamle møbler. Om aftenen omdannes slotsgården til restaurant og vil man opleve 1001 og en nats eventyr for fuld udblæsning er det her. Paladsets gård dækkes smukt op om aftenen og overalt fyldes gården med levende fakler og bålfade, som er eneste lys i mørket. Tjenerne er klædt som i gamle dage, da maharajaen boede her med alle sine hustruer og konkubiner.

Overnatning i Mandawa.

Morgenmad er inkluderet.

6.

Bikaner

den-store-rajasthan-rundrejse-mand

Fra Mandawa går det direkte vestover og ud i den store, sælsomme Thar-ørken. Der er 5-6 timers kørsel til Bikaner, der er en middelstor ørkenby med 450.000 indbyggere, og ligger på den klassiske handelskaravanerute. I år 195 blev der gravet en kunstvandingskanal, hvilket gjorde at man kunne kunstvande, det medførte en masse muligheder for bl.a. fårehold. Den gamle bydel er meget spændende med interessante hindu- og jaintempler. Over byen ligger det imponerende Junagar Fort, måske Rajasthans mest velholdte og interessante, hvilket ikke siger så lidt.

Overnatning i Bikaner.

Morgenmad er inkluderet.

7.

Til Thar-ørkenens ende - Jaisalmer

Jaisalmer-Fort

Dagen startes med en lang, flot køretur på 6-8 timer, der går videre vestover gennem Thar-ørkenen til Jaisalmer, Den Gyldne Stad med bare 55.000 indbyggere. Byen ligger midt i Thar-ørkenen og ganske tæt på Pakistan. Farverne er skiftet fra de rødlige nuancer til gyldne, smukke ørkenfarver med gyldne sandsten og gulligt sand. Befolkningen er, som alle andre steder i Rajasthan, farverige med flotte, røde og gule turbaner. Jaisalmer er eksotisk udover det normale og en kæmpe oplevelse. Der er langt herud, men det er besværet værd.

Jaisalmer blev grundlagt i 1156 af fyrste Roa Rawal Jaisal, der byggede fortet Sonar Quila på en knap 100 meter høj klippe. Hele Jaisalmer er omgivet af en 5 km lang ringmur. Grundet den gode beliggenhed på karavaneruten til Persien, Egypten og Arabien blev borgerne i Jaisalmer ganske velstående, hvilket man kan se på de mange smukke Haveli’s.

Overnatning i Jaisalmer.

Morgenmad er inkluderet.

8.

Jaisalmer

Dag 8

Efter morgenmaden er der rundtur i Jaisalmer. Her opleves og mærkes livet i ørkenen på bedste vis. Turen går også til de berømte Sam Sand Dunes i den mægtige ørken, hvor vi også skal prøve en tur på kamleryg. Jaisalmers smalle gader kan næsten ikke udforskes for meget. Her er små markeder, gyder og gader, som fører én op til det mægtige fort, hvor en halv dag hurtigt går.

Overnatning i Jaisalmer.

Morgenmad er inkluderet.

9.

Mod Jodhpur

den-store-rajasthan-rundrejse-Jodhpur

Rajasthan-færden går videre mod vest mod Den Blå By - Jodhpur, hvilket tager omtrent 4-6 timer. Byens farve skyldes, at brahminerne har malet deres huse i en skrap blå farve, der helt naturligt har givet Jodhpur tilnavnet "Den Blå By". Beliggenheden på grænsen til Thar-ørkenen er stadig de tørre, røde ørkenområder, men i en mindre befolket og kendt del af Indien. Sidst på dagen ankommer vi til Rajasthans næststørste by - Jodhpur. Det var her Rudyard Kiplings Junglebogen med John Cleese blev indspillet. Jodhpur er et særdeles eksotisk sted, der giver uforglemmelige indtryk af lyd, farver og stemning!

Overnatning i Jodhpur.

Morgenmad er inkluderet.

10.

Jodhpur

Dag 10

Som andre indiske ørkenbyen er Jodhpur opført omkring et fort - Merhrangarh fortet (Rhajastans største), der er omgivet af en 10 km lang ringmur. Fortet er velholdt og en god oplevelse. Øverst kan man se udover de blålige huse, der er brahminernes boliger og i baggrunden de rødlige sandklitter.

Desuden er der Sarad-markedet, Umaid Gardens og det imponerende og flotte Umaid Bhawan fort fra 1920'erne. Fortet er både hotel og privatbolig for Maharaja-familien i Jodhpur. Jodhpurs Babu basar byder på indkøb i særklasse, specielt i kitsch-klassen, men de mange butikker med møbler og kunsthåndværk gør de fleste bløde i knæene.

Overnatning i Jodhpur.

Morgenmad er inkluderet.

11.

Mod Udaipur

den-store-rajasthan-rundrejse-Udaipur

Fra Jodhpur ændrer landskabet karakter på vej ned mod den smukke bjergkæde Aravali Hills som er Asiens ældste bjergkæde. Vi kører i de skiftende landskaber i ca. 5-6 timer indtil vi når højderyggen, der stort set løber lige uden for byen og temperaturen bliver en anelse mere sval.

Mange rejsende kalder Udaipur for Indiens mest romantiske by – og ikke uden grund. Her er grandiøse paladser og forter på bakketoppene omkring i Chittorghar-området. I Udaipur er der opdæmmede søer, med Pichola-søen som den primære med det berømte og flotte Lake Palace i midten. Men paladset med City Palace Museum er nu også imponerende såvel som alle vægmalerierne, her ses bla. Tigre og Rajputer. Der er et utal af små gader og gyder og et vrimmel af byens ca. 550.000 indbyggere. Jo, Udaipur er et sjældent dejligt sted.

Overnatning i Udaipur.

Morgenmad er inkluderet.

12.

Udaipur

Dag 12

Mange rejsende kalder Udaipur for Indiens mest romantiske by – og ikke uden grund. Her er grandiøse paladser og forter på bakketoppene omkring i Chittorghar området. I Udaipur er der opdæmmede søer med Pichola-søen som den primære med det berømte og flotte Lake Palace i midten, og hvis man synes at det virker bekendt, kan det skyldes at man erindrer det fra den gamle James Bond film Octapussy.

På vores vej gennem byen skal vi besøge City Palace og det store hinduistiske tempel Jagdish. Ellers er byen et skønt sted med dets utal af små gader og gyder hvor folk udøver deres daglige aktiviteter med alt fra en rolig samtale til afslutningnen af en intens handel.

Overnatning i Udaipur.

Morgenmad er inkluderet.

13.

Pushkar

Pushkar-soeen

Fra Rajasthans hovedstad køres sydvestover mod Ajmer på 5-6 timer. Midt i et meget smukt landskab og lidt vest for Slangernes Bjerge ligger en af hinduernes vigtigste pilgrimsbyer, den berømte Pushkar med ca. 14. 000 indbyggere. I Pushkar er et utal af templer, måske mere end 400 og et mylder af troende. Byen er nærmest bygget op omkring Pushkar-søen. Midten af byen er Indien, når det er bedst – farverig, orientalsk og labyrintisk – kort sagt bombarderes sanserne på bedste vis. Blandt de vigtigste pilgrimsmål er et af Indiens to Brahma-templer (Brahma kan kendes på de 4 hoveder) og de 52 Ghats, som er ved søen. På turen kommer vi til templerne Shri Vaikunthnath og Jhulelai, Gau og Narshinga Ghats og til midtbyen - alt sammen i en dejlig, afslappet atmosfære.

Overnatning i Pushkar.

Morgenmad er inkluderet.

14.

Ranthambore Nationalpark

Corbett-tiger

Næste etape af rejsen går til et mindst lige så sagnomspunden naturområde som Jaipurs basarer, nemlig det 400 km2 store tigerreservat Ranthambore ved byen Sawai Madhopur beliggende 5-6 timer fra Pushkar. Undervejs er der mulighed for at gøre et stop for at strække benene og bese nogle af de lokale landsbyer.

Ved ankomsten til Ranthambhores er der indkvartering på en lodge. De, der har prøvet den slags i Østafrika, vil her finde en langt mere oprindelig oplevelse - som fra før masseturismens dage. Reservatet, der er blandt Indiens fineste for tigere, er domineret af vidstrakte skove, vekslende med åbne græssletter. Med jeepen bliver der gjort en stor indsats for at få set tigeren, men dette sky, utroligt smukke dyr, er aldrig let at samarbejde med, selvom netop Ranthambhore er kendt for sine mange dagaktive tigre. Der er altså ingen garanti for at se tigeren, men chancerne er store, og lodgens personale kender de enkelte dyrs færd og vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at missionen skal lykkes. Her er dog mange andre dyr: sambarhjorte, aber og krokodiller og er vi heldige kan vi få øje på en leopard, den store junglekat eller en sort læbebjørn.

Overnatning i Rantambhore.

Morgen- og aftensmad er inkluderet.

15.

Ranthambore Nationalpark

Dag 15

Da naturen på denne rejse har en høj prioritet, tilbringer vi også denne dag i Ranthambore Nationalpark med hele to "Game Drives", til at få set tigeren og ellers opleve dyrelivet i dette store, uberørte naturreservat. Der er også mulighed for at tage til vandhuller, hvor der er pelikaner, flamingoer og de smukke, rustrøde Brahminænder. Bliv ikke overrasket over at høre velkendte hønse-lyde, her er både påfugle og bankivahøne. Derudover er der naturligvis et væld af skovfugle, såsom papegøjer og spætter. Ikke to køreture er ens, og det er noget af det mest charmerende ved denne form for turisme, man ved aldrig hvad der gemmer sig omkring næste hjørne!

Overnatning i Rantambhore.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

16.

Agra

Taj Mahal

Tidligt om morgenen køres til Agra i delstaten Uttar Pradesh med ankomst efter 4-6 timer. Undervejs stoppes ved kongebyen Fatehpur Sikri. Den glemte kongeby ligger mellem Agra og Jaipur og er en speciel oplevelse. Byerne Fathepur og Sikhri blev samlet under den store kejser Akbar's regering i 1570-86 og gjort til stormoghulernes hovedstad. Kilderne i byen tørrede dog hurtigt ind, og uden varsel blev byen forladt og står i dag som en fuldstændig velbevaret moghul-stad – en spøgelsesby. Det er en fantastisk oplevelse at vandre mellem de klassiske bygningsværker i smuk, rød sandsten og tænke på det gigantiske spild, som Fathepur Sikhri er.

Agra der er kendt for Indiens måske største kulturelle attraktion kan byde på mere end Taj Mahal. Gå en tur i Taj Ganj med alle de små backpackerhoteller eller endnu bedre, en tur i Sadar Bazar med indisk tingeltangel i alle afskygninger. Der er også det flotte Red Fort, et gigantisk fort, der ligger ud til Yamuna-floden med udsigt til Taj Mahal. Endelig er der den lille perle, I’timad-Ud-Daulah, af nogle kaldet for Little Taj, der ligger i en herlig lund på den modsatte side af byen. Her kommer ganske få besøgende og det er en herlig lise efter den hektiske by. Agra er en sjov by og man skal lige have øjnene op for andet end overvældende Taj Mahal.

Overnatning i Agra.

Morgenmad er inkluderet.

17.

Agra med Taj Mahal og Delhi

Dag 17

Det mægtige gravmonument Taj Mahal, der både tager sig smukt ud i den rødlige morgendis, i middagssolens skarpe sollys og i de dybe varme farver om eftermiddagen. Taj Mahal er gjort af en anden verden, berusende smukt og et kulturelt Mount Everest, som vi godt tør påstå, rører enhver. Der hersker en forunderlig ro i de store haver omkring Taj Mahal på trods af de utallige turister, hvoraf de fleste nok er indere. Taj Mahal er opført af kejser Shan Jahan i perioden 1632-1647 og er bygget primært i persisk stil. At kalde det verdens smukkeste og mest harmoniske bygningsværk er ikke helt ved siden af. Bygget som det er i tindrende hvidt marmor med mosaikker af indlagte halvædelstene og så bedårende i sin fuldkommenhed. Beliggende ned til Yamuna-floden, ligger det uanselige mausoleum for Taj Mahals grundlægger, der aldrig nåede at fuldføre et lige så imponerende projekt - en kopi af Taj Mahal i sort marmor på flodens modsatte side. En sand orientalsk oplevelse, der brænder sig ind i nethinden.

Om eftermiddagen køres der til Delhi og lufthavnshotel, inden turen går mod Danmark.

Morgenmad er inkluderet.

18.

Afrejse fra Delhi og ankomst København

Dag 18

I dag slutter en begivenhedsrig rejse – det er blevet tid til at tage afsked med Indien og vende næsen hjemad. Tidlig morgen kører vi i lufthavnen og flyver mod København, hvor vi ankommer i løbet af dagen.

Mad på flyrejsen er inkluderet.

*** EVT. FORLÆNGELSE MED BADEFERIE I GOA

17. dag - Fly til Goa

Vi flyver til Goa. Ved ankomsten er der transfer til for eksempel Terra Paraiso, et rigtig "Kipling Classic" hotel med en fantastisk beliggende blot 100 meter fra Goa's flotte Calangute strand.

Goa er den mindste indiske delstat – og på mange måder også den mindst indiske. Goa dækker blot 3702 km2 og har en befolkning på 1,3 millioner. Hovedstaden Panaji er med blot 90.000 indbyggere en af Indiens mindste delstats-hovedstæder. Den portugisiske indflydelse ser man bl.a. ved, at der er næsten lige så mange kristne kirker (de eneste bygninger som er hvide) som hinduistiske templer, og ved at mange huse bygget i portugisisk stil.

Ved ankomsten til Goa køres der til Betalbim-stranden i det sydlige Goa, der nok er Indiens mest berømte badested – og ikke uden grund. Goa lider nok under et ry af enten charterturisme eller Goa Freaks, men i virkeligheden er der masser af vidunderlige strandområder og små hyggelige lodges og hoteller. Der er en for Indien speciel kultur, da stedet indtil 1961 var portugisisk koloni og derfor er præget af katolske kirker og sydeuropæisk byggestil. Strandene er lækre, vandet er super, og bølgerne er dejlig høje.

Old Goa, der ligger 9 km fra Panaji, var tidligere hovedstad i Goa. Den fremstår nu som forfalden, delvis tilgroet af den omkringliggende jungle. De fleste af byens hvide kirker stammer fra sidst i 1500-tallet. I Basilica Bom Jesus-kirken finder man de jordiske rester af Jesuitermunken Francis Xavier, der i en alder af 42 år døde i Kina i 1552. Hans lig var forbavsende velbevaret efter flere måneder, hvilket blev opfattet som et under. I 1554 blev liget ført til Goa, hvor det stadig var helt intakt. I 1614 blev hans ene arm delt mellem jesuittere i Rom og Japan og senere blev skulderen samt dele af de indre organer bortført til forskellige dele af Asien. I 1622 blev han erklæret for Indiens skytshelgen. Nu hviler resterne af munken i sarkofagen, men hvert tiende år udstilles han i en glaskiste – næste gang i 2014. Ønsker man at se sarkofagen, bør man afsætte god tid: sidst, den blev fremvist besøgte en million tilrejsende den i løbet af de 52 dage, den blev udstillet.

Morgenmad er inkluderet.

18. dag - Goa - badeferie

Morgenmad er inkluderet.

19. dag - Goa - badeferie

Morgenmad er inkluderet.

20. dag - Goa - badeferie

Morgenmad er inkluderet.

21. dag - Goa - badeferie

Morgenmad er inkluderet.

22. dag - Goa - badeferie

Morgenmad er inkluderet.

23. dag - Afrejse Goa og ankomst København

Lige efter midnat kører vi i lufthavnen og flyver mod København, hvor vi ankommer i løbet af dagen.

 

Priser
Sorter efter:
Vælg sortering
11. december 2017 - 9. januar 2018
Kontakt os
Kontakt os

10. januar - 20. juni 2018
17.998,-
16.998,-

1. september - 10. december 2018
17.998,-
16.998,-

(Tillæg kan forekomme på jule- og nytårsrejser samt vinter- påske og efterårsferie)


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Delhi t/r på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Al indenrigstransport til alle strækninger i bil med aircondition og privatchauffør.
 • Privatchauffør er til rådighed kl. 8-21, på dage hvor chauffør er inkluderet på rejsen
 • I bilen er der Wifi samt 2 flasker vand per person pr dag og desinficerende gel eller renseservietter til fri afbenyttelse
 • Overnatninger på følgende eller tilsvarende hoteller i delt dobbeltværelse med morgenmad:
 •     2 nætter på Hotel Godwin Deluxe i Delhi (inkl. tidlig check-in ved ankomsten)
 •     2 nætter på Mandawa Haveli i Jaipur
 •     1 nat på The Desert Resort i Mandawa
 •     1 nat på The Lallgarh Palace i Bikaner
 •     2 nætter på Nachana Haveli i Jaisalmer
 •     2 nætter på Ratan Vilas i Jodhpur
 •     2 nætter på Jagat Niwas Haveli i Udaipur
 •     1 nat på Jagat Palace i Pushkar
 •     2 nætter på Ranthambore Regency (inkl. morgenmad, frokost, aftensmad)
 •     1 nat på Hotel Atualyaa Taj i Agra
 •     1 nat på lufthavnshotel i Delhi
 • Rundture og sightseeing i byerne med engelsktalende lokalguide
 • Entreer ved seværdigheder
 • 3 "Game Drives" i Ranthambore Nationalpark i nationalpark jeep (maks 5 personer)
 • Kamel ridetur i Jaisalmer
 • Indisk turistskat
 • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Produktansvarsforsikring
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Forsikring af hele det indiske mandskab
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

IKKE INKLUDERET

 • Ekspeditionsgebyr (145,- pr. faktura)
 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Afrejse med fly fra f.eks Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Visum til Indien (der er visumpligt til Indien, visum -eVisa- kan søges online)
 • Forplejning udover den nævnte, personlige udgifter og drikkepenge
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet” 

FORLÆNGELSE - Badeferie i Goa

OPGRADERING

 

Kontakt os vedrørende jule- og nytårspriser. 

Praktisk information

Bedste rejsetid: Oktober til marts

Type: Individuel kulturrejse med privatchauffør samt rundture i alle byer og nationalparker med guide og entreer ved seværdigheder

Individuel tilpasning: Dette er en Kipling skræddersyet rejse med daglig afrejse. Den kan desuden forlænges eller forkortes, dvs. tilpasses efter ønske

Indiens nationalparker: Se nationalparkerne her

 

Mulighed for forlængelse med en badeferie til Goa

Der er mulighed for at forlænge rejsen til Goa. Læs mere under rejseplanen (dag 17-24). 

Foredrag

Indien

10. januar 2018 · Klokken 17:30 - 19:00

Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

Vil du høre mere om rejsen?

Vælg