Nationalparker i Indien

Safari betyder "rejse" og forbindes normalt med rundrejser i de østafrikanske nationalparker. Med de stadigt større muligheder for store, sammensatte rejser - og den stærkt stigende interesse for rene naturrejser - ikke mindst forårsaget af tv's massive dækning af naturen – er behovet vokset stærkt for lignende rejser til andre verdensdele. En udfordring Kipling Travel naturligvis følger op på.

Vi præsenter hermed en enestående safari til de bedste natur- og fuglerejser i det betagende Indien. Få områder i verden er nemlig så velegnede til safari med dagslange ophold i uforstyrrede omgivelser som Indien.
Hvad enten du vil på en ”garanteret tigertur”, på ornitologiske rejser, opleve junglens lyde og Kiplings junglebogsstemning og iagttage dyrelivet, er du på rette spor. Vi kan i sær anbefale følgende nationalparker, der alle indgår i vore rejser:

Corbett, Ranthambhore, Sariska, Kanha, Bandhavgarh, Panna, Bharatpur, Kariranga, Manas, Mudumalai og Periyar.
Kontakt os for yderligere oplysninger og naturrejser i Indien.

Se også vores rejser til Indien

 

Her en kort beskrivelse af Indiens bedste nationalparker


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.