Kiplings Annapurna komfort trek

Velkommen til det ukendte Annapurna og Kiplings Begnas Tal campFra København mod Nepal og helt nye eventyr.

Ved ankomsten til Kathmandu er der en herlig modtagelse i lufthavnen, hvorefter der køres gennem Kathmandus gader til vores hotel. Leder man efter en by, hvor Østens mystik er hverdag, må Kathmandu komme ind på en af de første pladser – den er ganske simpelthen et herligt angreb på alle sanser. 

De snævre gader og gyder, basarerne, klostre og templer, gadehandlere og pilgrimme udgør tilsammen hele Asiens fascinerende verden i en og samme by. Og jo, der er forurenet, støvet, alt for megen trafik og den er tæt – men tager man baggader og gyder, får man øjnene op for en forunderlig by. 

Oplev lidt af Thamels cafeer, butikker og restauranter samt ikke mindst Kathmandus mylder - velkommen til Nepal

Overnatning i Kathmandu.

velkommen til Nepal

Et par af dagens oplevelser:

- Hinduernes Pashupatinath ved den hellige Bagmatiflod
- Buddhisternes Bhoudanath stupa
- Det gamle Kathmandu og en fantastisk gåtur bag Durbar Square

I skal med vores guide og privatchaudffør opleve Kiplings helt egen Kathmandu rundtur, hvor I skal opleve hinduernes Pashupatinath og buddhisternes Bhoudanath – og sidst på dagen på et par timers byvandring i det helt gamle Kathmandu.

Efter morgenmaden køres til Pashupatihnath ved den lidt flade Bagmati-flods bred. I nepalesernes mytologi og religion er Pashupati (Shiva i form af beskytteren af kvæget) det vigtigste hindutempel og vi vil opleve utallige templer med smukke gyldne tage og hellige tiggermunke, sadhuer. 

I fortsætter til det store buddhistiske område ved Bhoudanath, er et af byens mest levende tibetanske områder - og endda uden trafik. Bhoudanath er Asiens største stupa og hele området er den tibetansk-buddhistiske kulturs arnested med dusinvis af klostre, munke og kunsthåndværkere.

Fra Bhoudanath køres til den gamle del af Kathmandu og Basantapur - eller bedre kendt som Durbar Square, der fremstår som et som et af de primære området for den fantastiske Newar-arkitektur. Selv efter jordskælvet, hvor de tre solitære skal genopbygges, er der meget smukke og fine bygninger tilbage. Blandt andet Durbar Squares største hindutempel, Taleju samt ikke mindst Kumari, den levende gudindes hus.

I skal på en gåtur på ca 1,5 km, som tager en times tid eller deromkring. Fra Durbar Square, går det mod Maru Devi og Tachachal ad Kathmandus fineste gader, eller som det meste af byen var for blot en 15-20 år siden. Efter få hundrede meter kommer Bhimsen templet fra 1655 og vandkilderne. De hyggelige gader er mindre støvet, larmende og travle, end stort set resten af centralbyen. Det går videre til Kwahiti, "Nedre vand Spout" som markederede den sydlige grænse for den indre by. herfra til den 600 år gamle Tukan Baha stupa, der ligner Swayambhunath i miniudgave. I fortsætter forbi Ramchanda og Narayantemplet og kommer til Teku nær floden, inden I returnerer mod Durbar Square efter en dejlig tur i tidsmaskinen og i det helt klassiske Kantipur (Kathmandu).

Overnatning i Kathmandu

Morgenmad er inkluderet.

Kathmandu ruundtur

Et par af dagens oplevelser:

- Tværs gennem Nepal til Begnas Tal ved foden af Annapurna
- Nepal på landet – langt fra turistruter og alligevel udsigter til Annapurna
- Begnas Tented Camp og gåtur til Begnas Tal

Efter morgenmaden køres til lufthhavnen, hvorfra der er 30 min. flyvetur til Pokhara. Afhentning og 45 min. kørsel til Begnas Tal, en af Nepals smukkeste bjergsøer og udsigt til Annapurna bjergene. Højt ver søen ligger Begnas Camp, hvorfra de næste dages vandring foregår.

Begnas og Rupa Tal søerne har stor et antal mikroklimaer og er omkranset af småskov og lokale skovprojekter, rismarker (der findes op mod 50 arter ris i området), desuden dyrkes typisk majs, hirse udover alskens grøntsager, banan, papaya, guava, andarin og appelsin og sågar kaffe.

Den 310 hektar store sø, nepals tredjestørste, bliver fodret af de nordlige floder, der kommer direkte fra Himalayabjergene. Der er 24 fiskearter i søen, 11 pattedyrsarter og utallige fuglearter.

Overnatning i Begnas Camp

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet

Annapurna luxury camp

Fra Sal Danda starter vi ud med at tage på vandretur nordover mod Tal Besi, Kadel gaon, Magar gaon og Lamaswarama. Det er en flot dag, hvor vi primært går på den nord-sydgående højderyg, der løber mellem Begnas Tal mod øst og Pokharadalen mod vest. Skiftevis går vi gennem landsbyer og småskov med skiftevis fine udsigter mod Maidi søen, Begnas søen og skimtevis mod de store bjerge i nord.

Vi går tilbage mod Lamaswara og videre ned mod Magardanda og Ban Pokhari, hvorefter vi er meget tæt på Kiplings Begnas Camp på Sal Danda.

Det er en utrolig smuk dag, hvor vi vandrer i 3-5 timer højder omkring 1.200 meters højde.

Vi er tilbage i campen til en sen frokost og kan slappe af om eftermiddagen, eller gå ned til Begnas Tals smukke vandspejl.

Overnatning i Begnas Camp

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet

Royal Trek Nepal

I hele Pokharaområdet findes ni søer, hvoraf Pokharas Fewa Tal er den største og mest berømte. I dag tager vi på vandretur nordvestover forbi de andre småsøer Maidi og Dipang for at gå mod Khaste Tal. Der er tre højderygge og igen i dag har vi en fantastisk smuk dag, hvor vi vandrer i 3-5 timer højder omkring 1.200 meters højde.

Eftermiddagen fri i campen. I klart vejr er der udsigt til Shyaklung og Thulokot samt Begnas Tals vandspejl og mod nord tårner Lamjung Himal 6.983meter og Annapurna bjergene med verdens 16. højeste bjerg, Annapurna II, 7.937 meter sig op i horisonten.

Overnatning i Begnas Camp

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet

Begnas Tal Camp

Fra Sal Danda stiger vi langsomt ad de skønneste stier til agerland og landbrug og op til Kauli Danda – også kaldet Durakho Rukh beliggende i 1.200 meters højde med en lille Mandir, hindu helligdom.

I klart vejr bliver vi mødt af flotteste udsigter til Begnas Tal søen, Pokhara, Fishtail og Annapurna samt den anden vej, øst, til Annapurna IV, Lamjung og Manaslu.

Vi går i klassisk Nepal land, små terrassemarker og agerland - og det er utroligt at tænker på Annapurnas store mængder turister i næsten synsafstand herfra - lige på den anden side, det mere urbane Nepal. De skovklædte Hills, vokser orkideer på træerne. Et lille stykke højere, dukker en klassisk Chautara, hvilepunkt, op samt lidt terrasser og et par huse op. Vi er i bygdeområdet ved Kaphalbari og Kalika, hvor der er en forladt skole og lidt småhuse. Engletrompeter blomstrer i foråret og vi er virkelig i "Nepal Classic".

Vi har frokost med i dag og beregner vandring 4-6 timer, inden vi med ryggen mod bjergene som Fishtail (Macchapuchare) og Annapurna, kommer tilbage til lejren henad eftermiddagen.

Overnatning i Begnas Camp

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet

Vandreferie Nepal

Efter nogle dejlige og aktive dage i bjerglandsbyer og agerland ved Begnas, siger I farvel med at vandre direkte fra campen.

Efter 3-4 timers vandring, bliver I hentet af bilen, der har jeres bagage med, hvorpå der er en times tid til bjergene syd for Pokhara med udsigt til Fewa søen og hele Annapurnakæden.

Her er der overnatning på det dejlige Pavillions. Eftermiddagen fri i de skønne omgivelser.

Overnatning på fantastiske Pavillions

Morgenmad er inkluderet

Pokhara Pavillions Annapurna komfort

Et par af dagens oplevelser:

 • Fredsstupaen Peace Pagoda
 • Pokharas beliggenhed melle Fewasøen og Himalayabjergene
 • Fishtail og Annapurna

Pokhara er omviget af de smukkeste landskaber og fra morgenstunden, går det til Suntala Danda, højderyggen syd for Pokhara og den flotte fredsstupa, Peace Stupa. Her får vi i klart vejr den mest utrolige udsigt til hele Annapurna-kæden, Dhaulagiri, Macchapuchare og Lamjung bjergene. Fra Peace Stupa tager vi på sejltur på Fewa Lake og ser byen og bjergene fra vandsiden.

I har eftermiddagen på egen hånd på Pavillions og kan på en klar dag nyde bjergudsigterne, kigget til Fewa Tal og Pokhara.

Overnatning på Pavillions

Morgenmad er inkluderet

Fredsstupaen Peace Pagoda

Fra Pavillions er der kørsel til startstedet for cykelturen, der tager små fire timer. I cykler gennem byen og ud på landet - via shivatemplet Gupteswor Mahadev og Devis Falls, inden stigningen starter mod Fredsstupaen, som igen er endemålet. Det er ikke en hård cykeltur, men der skal bestemt trædes i pedalerne det sidste stykke, inden I kommer til toppen højt over Fewa Tal.

Fra World Peace Pagoda, som stupaen retteligt hedder, er der kørsel til Pokhara lufthavn og fly tilbage til Kathmandu. Afhentning og kørsel til midtbyen og hotellet

Overnatning i Kathmandu

Morgenmad er inkluderet

Nepal Mountain Bike

Hele dagen fri i Kathmandu. Ingen tvivl om der er mange muligheder for ture og udflgter i dagens løb. Men der er lige så fin mulighed for at snuse rundt i de spændende gade omkring Thamel og ned mod den gamle bydel, for at se på alskens kunsthåndværk og andre spændende ting.

Kathmandu med god tid!

Overnatning i Kathmandu

Morgenmad er inkluderet

Kathmandu rejse

Afhentning på hotellet og kørsel til lufthavnen.

Farvel til Nepal og på gensyn.

Velkommen hjem.

Nepal rejse visum
Hvor mange skal i rejse
Periode
Pris
 
7. jan. - 25. mar. 2020
16.498,-

26. mar. - 15. apr. 2020
19.498,-

16. apr. - 26. apr. 2020
18.498,-

27. apr. - 31. maj. 2020
16.498,-

15. sep. - 31. okt. 2020
18.498,-

1. nov. - 10. dec. 2020
17.498,-

11. dec. 2020 - 6. jan. 2021
Kontakt os

7. jan. - 25. mar. 2021
17.498,-


INKLUDERET

 • Flyrejse København-Kathmandu retur på økonomiklasse
 • Flyrejse Kathmandu-Pokhara retur på økonomiklasse
 • CO2-kompensation på flyrejser via skovrejsning i Danmark - læs mere her.
 • Bagage på flyrejsen – 1 stk. håndbagage og 1 stk. bagage til check-in
 • Lufthavnsskatter og –afgifter
 • Transfer og transport
 • Sherpaguide (certificeret trekking guide) til vandreturene
 • Forsikring af det lokale mandskab (syge og ulykkesforsikring af guider og bærere samt hjælpere)
 •   4 nætter på Vores faste Hotel Marshyangdi i Kathmandu
 • Morgenmad i Kathmandu
 • Rundture og sightseeing i Kathmandu
 • Entreer ved seværdigheder i Kathmandu
 •   4 nætter i Kiplings Begnas Camp i telte på 5x8 m2 med canvasbad og toilet. Senge og stole ala "safaritelte"
 • Morgenmad, frokort og aftensmad i Begnas Camp tilberedt af egen kok (øl, vin og vand kan købes)
 • Trekking permits og Tims (Trekker`s information management system)
 • Trekking i Annapurna (dagvandreture fra campen) med guide
 • Vand på trekkingturen
 •   2 nætter på Pavillions Himalaya i Pokhara
 • Morgenmad i Pokhara
 • Sightseeing og Mountainbike-tur i Pokhara
 • Informationsmateriale om Nepal - praktiske oplysninger og pakkelister
 • Alle nepalesiske turistskatter og afgifter samt evt nationalparkafgifter
 • 10-20% rabat på rejseudstyr i udvalgte udstyrsbutikker
 • 10% rabat på vaccinationer hos Rejseklinikken
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Produktansvarsforsikring
 • Det er en fuld pakke, dvs. rejsen er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden

OBS: Ingen ekspeditionsgebyr: Kipling Travel lægger ikke faktureringsgebyr oveni rejsernes pris

IKKE INKLUDERET

 • Forsikringer (Gouda årsrejseforsikring inklusive afbestillingsforsikring anbefales)
 • Visum til Nepal (vi anbefaler at søge hjemmefra)
 • Afrejse med fly fra f.eks. Aalborg/Billund/Hamborg (kontakt os for evt. muligheder og priser)
 • Frokost og aftensmad i Kathmandu og Pokhara samt drikkevarer
 • Drikkepenge, beregn ca. 40-50 USD 
 • Alt ikke beskrevet under ”Inkluderet”
Tilkøb
Herunder kan du se de udvidelsesmuligheder, vi kan tilbyde på denne rejse. Det er ganske uforpligtende at tilvælge udvidelser, som du ønsker at høre mere om, når du bliver kontaktet af en af vores eksperter. Efter du har valgt de ønskede tilkøb, skal du scrolle lidt op til priser (eller klikke her) og fortsætte bestillingen af et uforpligtende tilbud.
Forlængelse til Chitwan National Park
Forlængelse til Chitwan Nationalpark - Classic
Pris fra 3.498 kr./person
Forlængelse til Chitwan National Park
Forlængelse til Chitwan Nationalpark - Deluxe
Pris fra 5.498 kr./person
Opgradering til Hyatt Regency i Kathmandu - 4 nætter
Pris fra 2.998 kr./person
Opgradering til Dwarikas Hotel - Heritage værelse - 4 nætter
Pris fra 4.798 kr./person
Opgradering til Dwarikas Hotel - Junior Suite - 4 nætter
Pris fra 6.798 kr./person
Madlavningskursus Kathmandu
Madlavningskursus i Kathmandu
Pris fra 400 kr./person
Ballonsafari over Pokhara
Ballonsafari over Pokhara
Pris fra 998 kr./person
Praktisk information

Gruppestørrelse: fra to personer

Sværhedsgrad: Let middel B den letteste vandregradering

Højde: Under 2.200 meter, sovehøjde 1.050 meter

Type: Kiplings Begnas Camp (store "dobbeltværelses" safaritelte på 35 m2 med canvasbad og toilet), der ligger i et lille landsbyområde mellem Pokhara og Begnas Tal søen

Årstiderne: Info om årstiderne

Pakkeliste: Trekking

Foredrag
Periode
Nepal
Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K
26. feb. 2020 kl. 19:30

Dansk Himalaya historie
Restaurant MOMO Nepal, Sankt Jørgens Gade 116a, 5000 Odense
11. mar. 2020 kl. 19:00

MESSE - AKTIV FERIE - Nepal og trekking i Himalaya
Aktiv Ferie – Lokomotivværkstedet - Otto Busses Vej 5A, 2450 København SV
14. mar. 2020 kl. 11:40

MESSE - AKTIV FERIE - Nepal og trekking i Himalaya
Aktiv Ferie – Lokomotivværkstedet - Otto Busses Vej 5A, 2450 København SV
15. mar. 2020 kl. 11:40

Kilimanjaro, Inkastien og Everest Base Camp
Axeltorv 5A, 4700 Næstved
17. mar. 2020 kl. 18:30

Kilimanjaro, Inkastien og Everest Base Camp
Oslo Plads 2, 2100 København Ø
25. mar. 2020 kl. 18:30
Vil du høre mere om rejsen?

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik