Kiplings Begnas camp

Begnas Camp ligger på en lille højderyg med udsigt til Begnas søen, landsbyer, terrassemarker og Himalayabjergene. Det er en helt fantastisk og anderledes oplevelse end tehusene. Dels er man langt fra turistområder og dels sammen med et lille lokalsamfund omkring os.

Begnas Camp er bygget op om bare seks telte, der er store og rummelige på godt 34 m2. hver. Teltene er indrettet som "dobbeltværelser" med trægulv og to gode senge, sofa og bord samt badeværelse. Der er al sengelinned og håndklæder i teltet. Yderst er en lille balkon med to stole og udsigt mod Begnas og solopgangen i øst.

Maden serveres i "canvas-restauranten, hvor også te og kaffe serveres. Al mad er inkluderet under opholdet, tilberedt af vores egen kok. Desuden er der en helt simpel bar med øl og vin.

Der er bademulighed i søen ca. 15 minutter fra campen, hvor aber og hjorte ofte ses. Der er et lille afsæt, men gå stille ud, da der kan være få rødder i siderne. Vandet er skønt og det er som at bade midt i en regnskov. 

Man skal ikke forvente klassisk luksus, men i høj grad oplevelsesmæssig luksus – og det er den eneste af sin art og kvalitet i Nepals bjerge.

Kiplings vandreferie med dansk rejseleder              Annapurna komfort trek

Begnas Tal Nepal

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Se vores Privatslivspolitik