Kiplings Begnas camp

Begnas Camp ligger på en lille højderyg med udsigt til Begnas søen, landsbyer, terrassemarker og Himalayabjergene. Det er en meget anderledes oplevelse end tehusene. Man er langt fra turistområder og nær et lille lokalsamfund omkring campen. Begnas har kun otte store og flotte telte på 34 m2. hver. Teltene er indrettet som "dobbeltværelser" med trægulv og senge, sofa og bord samt toilet badeværelse. Der er al sengelinned og håndklæder i teltet. Yderst er en lille balkon med to stole og udsigt mod de skovklædte bjerge.
Maden serveres i "canvas-restauranten". Al mad er inkluderet under opholdet, tilberedt af vores egen kok. Desuden er der en helt simpel bar med øl og vin.
Der er bademulighed i søen fra det lille yogasted ca. 15 minutter fra campen, hvor aber og hjorte ofte ses.

Man skal ikke forvente klassisk luksus, men i høj grad oplevelsesmæssig luksus – og det er den eneste af sin art og kvalitet i Nepals bjerge – og et sted hvor man er langt fra normale turistruter.

Kiplings vandreferie med dansk rejseleder              Annapurna komfort trek

Begnas Tal Nepal

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.