Rejser til Mount Everest Base Camp


Rejser til Mount Everest Base Camp

Sorter efter:
Vælg sortering

Brug for ekspert-rådgivning?

Kipling Travel er langt fra et internetbureau. Vi har højt kvalificerede rejseeksperter siddende, hvis eneste formål er at hjælpe vores kunder med at vælge (og skabe) den ferie, der skaber de stærkeste minder!

Vores dybe (nærmest nørdede) viden om destinationerne bruger vi til at oplyse om - og inspirerer til - områder, som langt de fleste rejsebureauer slet ikke ved eksisterer. Hvis du har behov for inspiration til hvilken rejse - eller destination - så ring til os.

Kipling Travel
Praktisk information

Det berømte trek til Everest Base Camp ved foden af Himalayas mægtige kæmpe byder på nogle af de mest fantastiske oplevelser.

Vi har både ruter ad den klassiske “Everest Highway”, der byder på storslåede bjerglandskaber, charmerende sherpa-landsbyer og smukke klostre, hvor man med held kan opleve en af de mange buddhistiske ceremonier.

Ønsker man at gå ad mindre betrådte stier, har vi rejser til Gokyo-dalen, hvor du kan komme helt tæt på det blågrønne vand i ikke mindre end tre forskellige gletsjersøer. Vi har også ture for den mere trekker, der runder hele tre bjergpas og tre bjergtoppe, herunder det prægtige Ana Dablam.

Spring direkte til:

Det skal du opleve nær Mount Everest Base Camp

Spørgsmål fra de rejsende

Everest Base Camp ligger knap 5.400 meter oppe. Vi sørger selvfølgelig for, at du undervejs får den rette højdetilvænning med de nødvendige antal stop, så du får de bedste forudsætninger for at gennemføre trekket.  

De to foretrukne sæsoner i Nepal er forår og efterår. De bedste tidspunkter at rejse til Mount Everest Base Camp er fra primo marts til ultimo april samt medio september til medio december. Fra medio december og frem til ultimo februar er også godt at tage af sted, men du skal regne med, at det er en del koldere.

Fra medio juni til primo september er der risiko for monsun, så det er tidspunktet, der er dårligst at rejse på.

Vores ruter til Everest Base Camp og Everest Base Camp og Gokyo-dalen hører til den øvre middelgrad. Rejsen Everest - De tre pas hører til kategorien hård. Du kan læse mere om gradering her. Som udgangspunkt er sværhedsgraderne vejledende, og jo bedre din fysiske form er hjemmefra, jo bedre stillet vil du være. 

Der findes ikke en decideret facitliste, men helt grundlæggende handler det om at holde sig varm og have godt fodtøj på. Baseret på erfaringer fra tidligere rejsende, har vi udarbejdet en vejledning til udstyr på din Everest Base Camp-tur

Vi har mange års erfaring med at planlægge ruter, der giver den bedste akklimatisering. Hvis en af deltagerne på en trekkingtur mod forventning skulle blive ramt af højdesyge, vil vores dygtige guider gøre alt for at afhjælpe situationen. Det kan eksempelvis være at ændre rute eller søge mod nærmeste læge.

Det er yderst sjældent, at det er mere alvorligt end det. Skulle der alligevel være behov for det, så kan vores faste samarbejdspartner garantere en helikopter på stedet uden forsinkelser.

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.